- 26 Eylül 2014
- 1.766
- 1.527
- 63
- 29
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Allah gönlüne ferahlık versin inşallah.Bahsetmedim bunlardan evet. Pek ciddiye almıyorum çünkü oğlumu asla vermem ona. Yani hukuken her şey benden yana ama tek korkum yasal olmayan şeyler denemeleri. Çevreleri geniş, mevcut iktidardan yana pek çok tanıdıkları var. Milletvekilleri, bakanlar, eski Cumhurbaşkanı filan. ancak araya birilerini koyarsa beni uğraştırır, bundan korkuyorum açıkçası ama ne olursa olsun çocuğumu vermeyeceğim.
Ne yaptın konu sahibi gittin mi avukataSurekli_Karisik
Aaaminnn çok teşekkür ederim.Allah gönlüne ferahlık versin inşallah.
Allah kolaylıklar versin inş. Bence dava olayını duyunca geri basacaklar keşke hemen açabilsen tavırları ni görsen .ben bosanacaginizi düşünmüyorum inş. Esin affettirir kendini seninde sınavın esin biliyorsundur en hafif sınav es dir umarım kolaylıkla geçersiniz bu sinavdanTelefonda bir avukatla görüştüm, burada dava açabilmek için ikametgah adresini değiştirmem gerekiyormuş. Bunlar için il merkezine gitmem, orada bir adres göstermem gerekiyor. Davayı ilçede açmak istemiyorum, bu yüzden buraya aldıramıyorum adresi.
Biraz araştırıp İstanbul'da bir avukat bulacağım, vekalet gönderip davayı vs.orada açtıracağım ya da il merkezinden bir arkadaşımın evini adres gösterip Oraya dilekçe vereceğim.
Göründüğü kadar kolay değilmiş. Bebek de olunca uğraşmak zor oluyor. Bir de sağlam bir avukata ihtiyacım var, yukarıda yazmıştım, biraz nüfuzlular, araya adam koyacaklardır velayet davası filan açılırsa, bu yüzden avukat değiştirmek istemiyorum, iyi araştırmam gerek.
Yazarken bile içim daraldı. Ne bileyim daha kolay olur sanıyordum.
Allah kolaylıklar versin inş. Bence dava olayını duyunca geri basacaklar keşke hemen açabilsen tavırları ni görsen .ben bosanacaginizi düşünmüyorum inş. Esin affettirir kendini seninde sınavın esin biliyorsundur en hafif sınav es dir umarım kolaylıkla geçersiniz bu sinavdan
İkimizde daha olayın sıcaklığını yaşıyorsunuz bence o boşanma diyor bence sizin için sizde nasıl tanıyamadım diyorsunuz haklı olarak cok ilginc 2 yıllık evlisiniz size hiç mi değer vermiyordu bu adam bu kadar umursamaz yada siz sevginiz den görmediniz aklım almıyor bu kadar basit bir şey için yuvasını gözü görmüyor allah akıl fikir versin büyüklere de vicdan merhamet .Hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun inş.
İnce eleyip sık dokumanızı anlıyorum ama bence bu süreci çok uzun tutmamalısınız ...
Diğer tarafta bi düzen kurmuşlardır bile.
Çok merak ettim ne yaptın...Konunu takip ediyorum ama yazamadım cnm umarım iyisindir.Kayınvalidene acayip sinir oldum yalnız[/QUOTE
Teşekkür ederim iyiyim, henüz hiçbir şey yapmadım. Yapamadım daha doğrusu. Vazgeçtiğimden ya da bir gelişme olsun diye beklediğimden değil, her şey olsun bitsin istiyorum ama öyle bezgin, halsizim ki atacağım her adım büyüyor gözümde. Bir de dava açmayla ilgili bazı sorunlar çıktı, kaldım böyle. Adres olarak bir arkadaşın evini göstereceğim, şimdi onu bekliyorum.
Ailem ilçede, burası küçük bir yer, benden tek ricaları davayı burada açmamam oldu, bu yüzden adres olarak burayı gösteremiyorum. Ben de il merkezinde bir arkadaşımı ayarladım işte. Haftaya dönecekmiş, onu bekliyorum.
Ayrı şehirlerdeyseniz ikametgahını bulunduğun şehre alıp dava açabilirsin. Aileden biriyle nüfusa gitmen yetiyor.
Çok merak ettim ne yaptın...Konunu takip ediyorum ama yazamadım cnm umarım iyisindir.Kayınvalidene acayip sinir oldum yalnız
Hakkınızda hayırlısı olsun. .
K.Valide ile aynı evde yaşamak mı kalmış hangi devirdeyiz. .
Yoksa ayrı ev açma düşüncesi
evlenmesin şu erkekler anacıysa
Çok teşekkür ederim. Biz bir de ayrı evden aynı eve geçiş yapıyoruz.
Artık ne desem boş. Bir an önce hiç kimseyle muhatap olmadan, kargaşa yaşamadan kurtulmak istiyorum. Sanırım dava açmayı da bu yüzden geciktiriyorum, arayan soran yok, kafam rahat, ohh kalalım böyle.
psikoloğa gidin.muhakkak boşa giden hayatınızla ilgili sıkıntınıza çözümler üretecektir :) geçer...geçer..kendinize bakmadan,siz de hayatınızdan çok memnun değilken beni dilinize dolayıp psikolog tavsiyesinde bulunuyorsunuz.mutsuzum diye bir oh demediğin kalmış bak ne buldum? aynı b.kun laciverdiymişsin.Şu kaliteli ve kararlı tavrınızï 20 yaşımda yeni evliyken göstermek isterdim. Bor işim ve ailem yoktu destek alabileceğim. Yaradana sığınmayı beceremedim. Sonra el mecbur ömür geçti. Sanki hiç yaşamamış gibiyim kendi hayatımı. Ben ne istiyorum sorusunu 35den sonra sordum. Özgüvensizliğim ve gayretsizliğim beyhude hayatımı çıkardı karşıma. Boşanmasanız bile duruşunuzu bozmayın. Amiyane tabir her kuşun eti yenmez görsün sizi yok sayanlar.
Birazı da olsa mutlu ettiysem ne mutlu :)psikoloğa gidin.muhakkak boşa giden hayatınızla ilgili sıkıntınıza çözümler üretecektir :) geçer...geçer..kendinize bakmadan,siz de hayatınızdan çok memnun değilken beni dilinize dolayıp psikolog tavsiyesinde bulunuyorsunuz.mutsuzum diye bir oh demediğin kalmış bak ne buldum? aynı b.kun laciverdiymişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?