işte biz de bir öğrenebilsek ne zaman doğabileceğini doktordan transfer olurum ağustos annelerinden eylül annelerine =)) sat a göre 28 ağustos da geliyo bebik... ama keseye göre 1 hafta geriden galiba. ama daha çok erken net birşey söylemek için dedi doktor. bekliyorum işte =)) ben de hesap edemiyorum 6 mı 7 mi 8 mi? =)) yarın gidicem tekrar bi sorayım.. net olarak öğreneyim ona göre transfer olurum =)) ama ağustos olsun yaaaaa
Olleyyy :)) bir bebiş daha. Hamiş haberi alınca çok mutlu oluyorum :)) sağlıkla, mutlulukla, huzurla kucağına alırsın umarım canım.
benim sat 21 kasımdı, batı 24 aralıkta bekliyordum ama ilk ölçümü 21 aralıkta ikincisini 23 aralıkta yaptırdım :) yani evet epey erken yaptırmıştım. dün sağlık ocağına tekrar kan verdim ama az önce sonuç almaya gittiğimde kan örneğinde sıkıntı olmuş sonuç alamamışlar tekrar kan vermelisin dediler. ama kan alma zamanı geçmiş yarın da dr.a gitcem en erken cuma sabah kan verebilirim,ama eğer yarın keseyi görürsek vermeme gerek de kalmaz zaten. ben merak ettikçe sabırsızlanıyorum bir türlü sonuç da alamıyorum :))
:))) senin durumunu ben de merak ediyorum . seninki bir hafta geriden geliyorsa benimki 2 hafta geriden geliyor olabilir belki :) yarın ben de sorayım bakalım doktor ne dicek.. bana öyle geliyor ki bizim bebekler eylül doğumlu olacak :)
sağlıkla sıhhatle gelsin de ne zaman gelirse kabulümdür =)) 36. haftadan sonra tabi bi de =) ben bugün kan sayımı ve idrar testi sonuçlarımı aldım. çok şükür her şey yolunda. ama benim bir sıkıntım daha var yaa. ben hamilelikte hareketin faydalı olduğunu düşünüyorum. dans ediyorum ben. flamenko!! ole!! bırakmayı düşünmedim. hamile olduğumu öğrendiğimden beri daha az yapıyorum tabi ama derslerde kendimi dinleyerek ilk üç ayı atlattıktan sonra da daha içim rahat devam etmeyi düşünüyorum. bilgisi olan var mı ki? ama çok güzel olmaz mı yaa göbüşlü bir dansçı =))
merhabalar bende 31.12.2013 de hamile olduğumu öğrendim ogünkü beta hcg:391 çıkmıştı ama akşam lekelenme oldu endişelendim ve doktora gittim değer:5758 olmuş doktorum ikiz gebelik olabilir dedi ama ben hala tedirginim
Arkadaslar hepinizi tebrik ederim kalp atisini duymadan once bende cok tedirgindim we korkuyodum simdi cok rahatim 7+5 hamileyim kalp atislarinida duyduk cok rahatladim darisi basiniza artik hareket takibi we tahlil icin gidicez doktora
flamenkoo olala ne hoş :) ben bir zararı olacağını sanmıyorum ama tabi zorlayacak hareketler olmamalı özellikle bu aylarda. sonuçta bedenin o hareketlere alışık kendini yormadığın sürece faydalı dahi olabileceğini düşünüyorum. göbüşlü dansçı :) çok şekerr...
bende plates ve yüzmeye ara verdim ama içim hiç rahat değil. özellikle yüzme vazgeçilmezim ama antrenörüm de olası tehlikelere karşı izin vermedi. en az 4 ayı tamamlamalıymışım. sonrasında da ancak sırt üstü yüzmeyi uygun bulduğunu söyledi.. şimdilik yürüyüş yapmakla yetiniyorum.
bu arada dün doktora gittim. yavrucuğumun kesesini nihayet görebildim:)) haftaya kalp atışları için tekrar gitcem. bu arada doktora sordum benim hesaplamalara göre gebelik 7 haftalık dedim. mümkün değil dedi.şu an ki duruma göre ancak 5 haftalıkmış.. miniğim benim :)) tahmin ettiğim gibi 2 hafta geriden geliyoruz yani... sen naptın canım gittin mi doktora??
HAMİLEYİMMM 5+5 günlük hamileyim. hangi kelimeleri seçmem gerek nası bir cümle heyecanımı anlatmaya yeter bilemiyorum. daha çok yeni olduğu için yakın çevremiz dışında kimseye söylemedik. buradan sizlerle paylaşmak istedim. hayat hikayemi anlatmak isterdim burada uzun uzun ama okumaktan sıkılırsınız diye vazgeçtim. zor kavuştum bu bebeğe bunu bilin yeter. Allahım onun içimde kalmasına izin ver. sağlıkla kucağıma almama izin ver. .. ve her isteyenin yanında ol ki onlarda tez vakitte kavuşsunlar mucizelerine.
merhabalar bende 31.12.2013 de hamile olduğumu öğrendim ogünkü beta hcg:391 çıkmıştı ama akşam lekelenme oldu endişelendim ve doktora gittim değer:5758 olmuş doktorum ikiz gebelik olabilir dedi ama ben hala tedirginim
Kızlar selam, bende 2 ocakta hamile olduğumu öğrendim. Sat: 28 Kasım... Şu anda 4 haftalığım aşağı yukarı, 16 ocakta keseyi görmek için doktora gidicem kısmetse. Geçen yıl bi dış gebelik yaşadım, korkuyorum. Kan değerlerim normal artışındaymış ama kasık ve rahim ağrılarım oluyor zaman zaman. Sizce normal mi ? Beyaz (şeffaf) akıntılarım da oluyor.... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Sadece gebe kalmakla iş bitmiyor malum, sorunsuzca kucağınıza alana kadar süreç zor.... Hepimiz Allaha emanetiz inş.... Sevgiler...
Arkadaslar hepinizi tebrik ederim kalp atisini duymadan once bende cok tedirgindim we korkuyodum simdi cok rahatim 7+5 hamileyim kalp atislarinida duyduk cok rahatladim darisi basiniza artik hareket takibi we tahlil icin gidicez doktora
ben de zararı olacağını düşünmüyorum =)) evet aynen göbüşlü dansçı olcaaamm =) fiesta falan olursa o dönemlerde gururla göbüşümü açıp flamenkomu yapiciiimmm =)) pilates ve yüzme için hamileler için en iyi spor diye biliyorum ama sen biraz üst levellarda yapıyorsun sanırım. onları hamileliğe uygun hale getirebilirsin bence canım ya. ben de okulun havuzuna gidiyorum sık sık. tek korkum enfeksiyoon =(( şimdiye kadar olmadı çok şükür şimdi de olmaz diye umuyorum. vücudumu dinliyorum. yorulunca ara veriyorum uzanıyorum az bişey. hiç bi zaman nefes nefese kalmıyorum. yata yata hamilelik mi geçer yahuu =)) keyfini de sürmek lazım. vücudumuz bize ne zaman durmamız gerektiğini söylüyor bence. ben salı günü gittim ama ultrasonla bakmadıııdaha erken dedi. 10 gün önce 7.5 mm keseciğimizi görmüştük. ayın 20 sinde gel dedi. çok sinirlendim. benle denk gidenler hep duydu pıt pıt ları. ben bi hafta geridenim sanırım. onu da tam söylemedi. pazartesi kesin başka bir doktora gideceğim!!! geriden gelmiyor aslında biz sat a onlar döllenmeye göre hesaplıyor farkı bu =) bakalım pazartesi görürüz inşallah pıt pıt ları..
Aaa hakkaten niye bakmadı ki eline mi yapisirdi bi baksaydi :))) ayın 20 si çok be tatlım ben 16 yada 17 si de gitcem. Pıt Pıt lari duyarım diye umut ediyorum ama bakalım.. p.tesi gidersen haber ver durumdan..
ne kadar güzel haberler bunlaarr :) inaşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız kızlarr =) en yakın zamanda kalp atışlarını da duymanız ve görmeniz dileğiyle... harika bir duygu!
Allah önce kalp atışlarını duymayı sonra kucağına almayı nasip etsin, tebrik ederimHAMİLEYİMMM 5+5 günlük hamileyim. hangi kelimeleri seçmem gerek nası bir cümle heyecanımı anlatmaya yeter bilemiyorum. daha çok yeni olduğu için yakın çevremiz dışında kimseye söylemedik. buradan sizlerle paylaşmak istedim. hayat hikayemi anlatmak isterdim burada uzun uzun ama okumaktan sıkılırsınız diye vazgeçtim. zor kavuştum bu bebeğe bunu bilin yeter. Allahım onun içimde kalmasına izin ver. sağlıkla kucağıma almama izin ver. .. ve her isteyenin yanında ol ki onlarda tez vakitte kavuşsunlar mucizelerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?