sevgili canlar bende hamileyim yarın ilk defa doktora gitcem son regl tarihim 6 aralık ne der acaba doktor.çok heyecanlıyım
ben dayanamadım yaa =)) pazartesi okuldaki doktoruma gideceğim.. salı başka bir hastaneden randevu aldım, çarşamba başka birinden, perşembe de başka birinden =)) hepsi merak ettiğim doktorlardı. cuma ya da başkentten alacağım.. valla dolu diyenlere diretin.. hepsi en az 1 ay dolu doktor dedi ama direttim bu haftaya aldım hepsinii=)) zafeeerrr benimmm
:))) alemsin valla.bakalım kim ne diyecek.. hepsini denemiş olursun hangisinden memnun kalırsan devam edersin aslında. bende mi öyle yapsam ne iyi fikir :)
Kuzlaaaaarrrr bugün ilk deda bebişimi gördük. Kalbi pıtı pıtı atıyordu. Mucizemiz minnacık da olsa artık daha iyi anlıyorum anne olduğumu. Gördük ama duymadık bu aradadoppler yoktu çünkü. Olsun yine de görmek bile yetti. 7 haftalık dedi sonunda dr. Kesemiz 2.5 cm, bebişim 7.5 mm :)) bu güzel duyguyu isteyen herkes yaşar umarımm :))
canm noldu doktor işin benmde bat 6 aralıktı ..5+5 im bende dün öğrendmmm :) inşallahsennkideiidiiirsevgili canlar bende hamileyim yarın ilk defa doktora gitcem son regl tarihim 6 aralık ne der acaba doktor.çok heyecanlıyım
canm noldu doktor işin benmde bat 6 aralıktı ..5+5 im bende dün öğrendmmm :) inşallahsennkideiidiiir
yaaa doğumdaşız kıııız :) ben kan testi yaptrmadım pzartsi gördü doktor keseii :) sağlık ocağına bildirdm bütün tetkikler yapılcakmş betada varmış içinde bakalım kaç çıkcak . Seninde mi 12 eylül :)
yaaa doğumdaşız kıııız :) ben kan testi yaptrmadım pzartsi gördü doktor keseii :) sağlık ocağına bildirdm bütün tetkikler yapılcakmş betada varmış içinde bakalım kaç çıkcak . Seninde mi 12 eylül :)
inş. Seninki daha önce döllendi heralde sana crinone verdimi doktor bende 27 ocakla 1 şubat arası kalbi duymaya gidicem kızzz ben ağlarım :))))))evet canım 12 eylül. Bende pazartesi günü gidecem kese görmek için :) inş iyi sonuçlar alırsın. Inşallah bebeklerımızı saglıklı bı sekılde kucagımıza alırız :)
inş. Seninki daha önce döllendi heralde sana crinone verdimi doktor bende 27 ocakla 1 şubat arası kalbi duymaya gidicem kızzz ben ağlarım :))))))Allah nasip etti inşallahsağlıkla doğurmayıda nasip eder yüce rabbim
edycey bende Ankara da yaşıyorum ve sürekli dr. araştırıyorum uykularım kaçıyo artık acaba sen hangi dr lara gittiğini ve memnun kalıp kalmadığını yazabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?