ben de hamileyimm!!! anne olacağımmm :))

sevgili canlar bende hamileyim yarın ilk defa doktora gitcem son regl tarihim 6 aralık ne der acaba doktor.çok heyecanlıyım

sevgili canlar bende hamileyim yarın ilk defa doktora gitcem son regl tarihim 6 aralık ne der acaba doktor.çok heyecanlıyım

tebrik ederim arkadaşım ya ben de aynı duyguları paylaşıyorum seninle.benimde 8 aralıktı son regl tarihim.4 gün önce Kanda 156 çıktı.perşembe tekrar gidicem yükselmesi gerekiyormuş değerlerimizin, bende çok heyecanlıyım.Hakkımızda hayrılısı inş canım ya..Sen kanda baktırdın mı canım..

:))) alemsin valla.bakalım kim ne diyecek.. hepsini denemiş olursun hangisinden memnun kalırsan devam edersin aslında. bende mi öyle yapsam ne iyi fikir :)

Kuzlaaaaarrrr bugün ilk deda bebişimi gördük. Kalbi pıtı pıtı atıyordu. Mucizemiz minnacık da olsa artık daha iyi anlıyorum anne olduğumu. Gördük ama duymadık bu arada doppler yoktu çünkü. Olsun yine de görmek bile yetti. 7 haftalık dedi sonunda dr. Kesemiz 2.5 cm, bebişim 7.5 mm :)) bu güzel duyguyu isteyen herkes yaşar umarımm :))

:))) alemsin valla.bakalım kim ne diyecek.. hepsini denemiş olursun hangisinden memnun kalırsan devam edersin aslında. bende mi öyle yapsam ne iyi fikir :)

Bana en mantıklısı böyle geldi. Zaten asabi bi yapım var, iyice asabileştim :)) doktorlara çok cevap veriyorum. Ki bence hakkım. Kimisi çok kötü davranıyo çünkü. Bilinçli gidince farklı davranıyolar zaten. Bi de ağzı olan doktor öneriyo bu ara. Ben de kendim tecrübe etmeye karar verdim. En doğru doktoru bu şekilde bulucam sanırım. Bence iyi doktor iyi iletişim kurabildiğin, iyi enerji alabildiğin doktordur. İhtisasından ziyade.

HAYIR 09.01.2013 DE YAPILAN TESTE 5758 ÇIKTI İKİZ OLMASINDAN DEĞİL BU KADAR YÜKSELMESİ DOĞRUMU ACABA OYÜZDEN TEDİRGİNİM.HAKKIMIZDA HAYIRLISIDİYECEK BİŞEY YOK

Hayirli olsun.Ertesi gün mu deger bu kadar artmış? İkiz olmasından mı tedirginsin canım? Allah gönlüne göre versin ikiz durumu heyecanlandırdı beni ne hoş:))

maşallah bebişine.... gözünaydın canım ne güzel, darısı başımıza artık..

EVET CANIM 12 EYLÜL. BENDE PAZARTESİ GÜNÜ GİDECEM KESE GÖRMEK İÇİN :) İNŞ İYİ SONUÇLAR ALIRSIN. İnşAllah bebeklerımızı saglıklı bı sekılde kucagımıza alırız :)

evet canım 12 eylül. Bende pazartesi günü gidecem kese görmek için :) inş iyi sonuçlar alırsın. Inşallah bebeklerımızı saglıklı bı sekılde kucagımıza alırız :)
inş. Seninki daha önce döllendi heralde sana crinone verdimi doktor bende 27 ocakla 1 şubat arası kalbi duymaya gidicem kızzz ben ağlarım :)))))) Allah nasip etti inşallahsağlıkla doğurmayıda nasip eder yüce rabbim

yok canım sadece folik asit verdi:))). bende çok heyecanlıyım ilk gebeliğim olduğu için. bakalım güzel günler bizi bekliyor :))) inşallah sağlıklı bebeğimiz olur.

Son düzenleme:
Ohhh bir sürü güzel haber var burda :)) çok sevindim. Bebişleri sağlıkla kucağa alırız umarım. Ben şu sıra psikolojik olarak çok çöktüm ya ( hiç bi şey yapmak istemiyorum. Ders çalışmak dahi istemiyorum. İki dersi bıraktım seneye. Evde de bişey yapmıyorum. Ya sinirliyşm ya duygusal (

merhaba arkadaşlar.. buraların yenisiyim hatta bu ilk yazışım ama buna güzel bi heyecan vesile oldu çünkü bende hamileyim sat ım 6 aralık yani şuan 6. haftanın içerisindeyim.. Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin inş.. bende doktora dün gittim ve keseciğimizi gördük kalp atışları için daha 1 hafta 10 gün varmış ama olsun beklicez bunun heyecanıda güzel

edycey bende Ankara da yaşıyorum ve sürekli dr. araştırıyorum uykularım kaçıyo artık acaba sen hangi dr lara gittiğini ve memnun kalıp kalmadığını yazabilir misin?

edycey bende Ankara da yaşıyorum ve sürekli dr. araştırıyorum uykularım kaçıyo artık acaba sen hangi dr lara gittiğini ve memnun kalıp kalmadığını yazabilir misin?

Reklam veya karalama olmuyosa yazıyım :)) ben ilk tetkikleri okulda yaptırdım. Çok tatlı bi dr. Hala iki haftada bir ona gidiyorum. Ama bi yandan da doğum yapcağım hastane ve dr arayışına da girdim. yüzüncüyıl hastanesine gidiyodum ben ergenliğimden beri. Memnunum da. Dilek hanım çok tatlı bi dr. Ben bişey sormadan herşeyi çok detaylı anlattı. Çok ilgili. Çok pozitif. Hastaneden yana çekincem olduğundan vazgeçtim sanırım ondan.

Daha sonra etlik lokman hekime gittim. Sebahat hanıma. Onda da kalabalıktan çok rahatsız oldum. Dr la görüşemeden çıktım. Hastanede pek sinmedi içime :))

Pazartesi balgat koru hastanesi ümit korucuoğluna gidicem. Onu çok duydum.

Başkentte elif kuşçu var. Prof. Ama randevu alamadım.

Tobb dan da almayı düşünüyorum randevu. Şenol beyden.

Medikana kesinlikle düşünmüyorum :))

Bir de bütçe ayarlamadı yaparsak bayındır a da bi gitmeyi düşünüyorum.

Şimdilik böyle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…