ben de hamileyimm!!! anne olacağımmm :))

canım çok teşekkür ederim cevabın için bende Ahmet Bostancı ya gittim dün ilk defa ama hiç memnun kalmadım malesef değiştiricem
iki doktor var benimde aklımda henüz karar vermedim bir tanesi Cihangir Çakıcı diğeride Tobb da Cemil Kaya
bunlarda aklında bulunsun ama Tobb diyorsan en iyisi Cemil Kaya diyorlar en sağlıklı kararları veririz inş :)

Ben Şenol beyi de çok duydum. Kendisini okuldan da tanıyorum. Geçenlerde ayrıldı hatta medikodan. Ondan onu düşündüm. Doğum konusunda çok iyi. Cemil kaya daha çok riskli gebeliklerde uzman sanırım. Tam araştırmadım açıkçası. Ama ben haftada bir gidiyorum şu an kontrole. Geç döllenme oldu. Kalbi geç duyduk. Bir de kanama veya sıvı var rahimde kese dışında. Açıkçası her hafta da 320 lira vermek istemiyorum şimdiden :)) belki şu sıkıntıları atlatınca düşünürüm. Koru da ki ümit beyi de çok duydum. Bi arkadaşımda onda doğum yaptı. Memnun kaldı. Bakalım. Bi tanışıyım da. Benim için dr un iyiliğinden çok iyi iletişim kurabilmemiz ve bana verdiği güven önemli. Mesela herkesin çoook memnun kaldığı bi dr la çok fena tartıştım ve bi daha asla gitmem. Benim fikirlerime saygı duymalı en başta. İkimizde insanız bunu unutmamalı. Kendini üstün görenleri meziyeti varsa da isteyemiyorum. Eninde sonunda tartışıyoruz :)) ben de az buçuk bişey biliyorum. Özellikle ilaç sektörünü. Ben hiç bi tetkik yapılmadan FOLİK ASİT DAHİL bir sürü vitamin vermesine karşı çıktım diye beni kovmaktan beter etti. Şu an herkes birbirini korkutuyo folik asit diye diye ama eksik değilse hiç de gerek yok aslında ama ezbere veriliyo işte.

Uzun lafın kısası ben tecrübe ede ede iyi iletişim kurabilceğim dr u inş bulucam :)) sen de umarım en kısa sürede bulursun içine en çok sinen dr u :))

söylediklerine kesinlikle katılıyorum iletişim samimiyet çok önemli bende o yüzden vazgeçtim ilk doktordan karşıma geçipte affedersin göbeğini yaya yaya ahkam kesemez yani kusura bakmasın kimse ve özele gidiyorsan birazda özeli hissettirmeli diye düşünüyorum ve vitaminler konusunda da haklısın bizimkide tahlil falan yokken demir ilacı verdi ama hiç vitamin vermedi folik in zamanı geçti dedi halbuki benim kanımda demir fazla ama bazı vitaminler eksik kafasına göre takılıo bunları bilmeden.. Allah hepimize kolaylık versin walla bu doktor olayı takıntı olmaya başladı artık umarım en kısa zamanda sıcakkanlı samimi (bizce) birine denk geliriz başarılar diliyorum bu arayışta :)

Merhaba, bende 8 haftalık hamileyim 9.haftaya girdim zaman geçmiyor sanki :)) Ağustos sonu inş.doğum.. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı..

bende keseciğimi dün gördüm ultrasonda,bu kadar kolay görüneceğini düşünümüyordum,daha 6 haftalık :)

Gözün aydın :)) kese genelde 5-6 haftada. Bebiş 7-8 de gözüküyo. Ben 6+5 te karından kalbini duydum :)) ama sat a göre 8 haftalıkken.

arkadaslar neden ultrason tarıhı ıle sat tarıhı arasında hafta farkı oluyor 24 kasım sat tarıhım e gore 8 haftalık ama ultrason tarıhıne gore 6+3 bu normal mı ilk gebeliğim sorduklarım hep gec dollenme dıyor bu kadar fark oluyor mu ?

slm hamişler herkesin hamileliği hayırlı olsun allah isteyen herkese nasip etsin.

bende hamile olduğumu yeni öğrendim kendi hesaplamama göre 5 haftalık. folik asit kullanıyorum ama doktoro daha gitmedim. günde bir defa akşamları içiyorum. doktor size günde kaç defa içmenizi önerdi acaba.

bu arada sat tarihi ve 5+3 6+2 gibi yazılanlar ne demek oluyor. 5 haftalık + 3 günlük felan mı acaba

Genelde günde 1 defa akşamları 400 microgramlık kullanılıyor. Ama dr dan dr a göre de değişiyor. Ben 7+3 üm şu an dr un hesabına göre. 7 hafta bitti 3 gün tamamladım demek oluyo bu. 8 haftaya tekabul ediyo yani. Son adet tarihinden hesaplayabilirsin bunu. Ama dr a gidince dr farklı söyleyebiliyo. Bu da çok normal :))

merhaba edycey. tahmin ettiğimiz gibi eylül doğumlu olacak bizim ufaklıklar.. sen 1 ben 2 hafta geriden geliyoruz :) sata göre bugün 9+4 olacaktık ancak ben bugün 7+3 oldum. sen de 8+4 sün sanırım.. gelişmeler nasıl. ben en son 6+3 ken kalp atışlarını duydum ama 11. haftaya kadar bişeye gerek yok dedi dr. ikili test için 4 martta gel dedi. bana da bu zaman aralığı çok uzun geldi açıkcası.

yeni hamiş arkadaşlar, hepinize hayırlı olsun, Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin...

Geçen hafta gittiğimde 8+2 demişti dr. Yani bugün 9+2 yim. Sat a göre 2 gün geriden. Ama şu an çok önemsizmiş o günler falan. Çünkü 4 aydan sonra söyleyebiliyolarmış tam doğum tarihini. Ben kalbini ayın 10 unda duymuştum :) iki hafta sonra ikili tarama için çağırdı dr um. 10 şubatta yani. Dr lar araya çok zaman koyuyolar ama öylesi daha iyi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…