Reklam veya karalama olmuyosa yazıyım :)) ben ilk tetkikleri okulda yaptırdım. Çok tatlı bi dr. Hala iki haftada bir ona gidiyorum. Ama bi yandan da doğum yapcağım hastane ve dr arayışına da girdim. yüzüncüyıl hastanesine gidiyodum ben ergenliğimden beri. Memnunum da. Dilek hanım çok tatlı bi dr. Ben bişey sormadan herşeyi çok detaylı anlattı. Çok ilgili. Çok pozitif. Hastaneden yana çekincem olduğundan vazgeçtim sanırım ondan.
Daha sonra etlik lokman hekime gittim. Sebahat hanıma. Onda da kalabalıktan çok rahatsız oldum. Dr la görüşemeden çıktım. Hastanede pek sinmedi içime :))
Pazartesi balgat koru hastanesi ümit korucuoğluna gidicem. Onu çok duydum.
Başkentte elif kuşçu var. Prof. Ama randevu alamadım.
Tobb dan da almayı düşünüyorum randevu. Şenol beyden.
Medikana kesinlikle düşünmüyorum :))
Bir de bütçe ayarlamadı yaparsak bayındır a da bi gitmeyi düşünüyorum.
Şimdilik böyle canım.
canım çok teşekkür ederim cevabın için bende Ahmet Bostancı ya gittim dün ilk defa ama hiç memnun kalmadım malesef değiştiricem
iki doktor var benimde aklımda henüz karar vermedim bir tanesi Cihangir Çakıcı diğeride Tobb da Cemil Kaya
bunlarda aklında bulunsun ama Tobb diyorsan en iyisi Cemil Kaya diyorlar en sağlıklı kararları veririz inş :)
Ben Şenol beyi de çok duydum. Kendisini okuldan da tanıyorum. Geçenlerde ayrıldı hatta medikodan. Ondan onu düşündüm. Doğum konusunda çok iyi. Cemil kaya daha çok riskli gebeliklerde uzman sanırım. Tam araştırmadım açıkçası. Ama ben haftada bir gidiyorum şu an kontrole. Geç döllenme oldu. Kalbi geç duyduk. Bir de kanama veya sıvı var rahimde kese dışında. Açıkçası her hafta da 320 lira vermek istemiyorum şimdiden :)) belki şu sıkıntıları atlatınca düşünürüm. Koru da ki ümit beyi de çok duydum. Bi arkadaşımda onda doğum yaptı. Memnun kaldı. Bakalım. Bi tanışıyım da. Benim için dr un iyiliğinden çok iyi iletişim kurabilmemiz ve bana verdiği güven önemli. Mesela herkesin çoook memnun kaldığı bi dr la çok fena tartıştım ve bi daha asla gitmem. Benim fikirlerime saygı duymalı en başta. İkimizde insanız bunu unutmamalı. Kendini üstün görenleri meziyeti varsa da isteyemiyorum. Eninde sonunda tartışıyoruz :)) ben de az buçuk bişey biliyorum. Özellikle ilaç sektörünü. Ben hiç bi tetkik yapılmadan FOLİK ASİT DAHİL bir sürü vitamin vermesine karşı çıktım diye beni kovmaktan beter etti. Şu an herkes birbirini korkutuyo folik asit diye diye ama eksik değilse hiç de gerek yok aslında ama ezbere veriliyo işte.
Uzun lafın kısası ben tecrübe ede ede iyi iletişim kurabilceğim dr u inş bulucam :)) sen de umarım en kısa sürede bulursun içine en çok sinen dr u :))
bende keseciğimi dün gördüm ultrasonda,bu kadar kolay görüneceğini düşünümüyordum,daha 6 haftalık :)
slm hamişler herkesin hamileliği hayırlı olsun allah isteyen herkese nasip etsin.
bende hamile olduğumu yeni öğrendim kendi hesaplamama göre 5 haftalık. folik asit kullanıyorum ama doktoro daha gitmedim. günde bir defa akşamları içiyorum. doktor size günde kaç defa içmenizi önerdi acaba.
Bayağı geçmiş üstünden ama tebrik ediyorumm:)
son adet tarihin canm .hamile kalmadan önceki adetin
canm noldu doktor işin benmde bat 6 aralıktı ..5+5 im bende dün öğrendmmm :) inşallahsennkideiidiiir
Genelde günde 1 defa akşamları 400 microgramlık kullanılıyor. Ama dr dan dr a göre de değişiyor. Ben 7+3 üm şu an dr un hesabına göre. 7 hafta bitti 3 gün tamamladım demek oluyo bu. 8 haftaya tekabul ediyo yani. Son adet tarihinden hesaplayabilirsin bunu. Ama dr a gidince dr farklı söyleyebiliyo. Bu da çok normal :))
merhaba edycey. tahmin ettiğimiz gibi eylül doğumlu olacak bizim ufaklıklar.. sen 1 ben 2 hafta geriden geliyoruz :) sata göre bugün 9+4 olacaktık ancak ben bugün 7+3 oldum. sen de 8+4 sün sanırım.. gelişmeler nasıl. ben en son 6+3 ken kalp atışlarını duydum ama 11. haftaya kadar bişeye gerek yok dedi dr. ikili test için 4 martta gel dedi. bana da bu zaman aralığı çok uzun geldi açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?