Saç Uzatma Yöntemleri ben de saçımı uzatıyorum (fotografli)

Canm cok sık yapmiyorum ki
Yerinde olsam önce kan değerlerime hormonlarima baktirirdim bir sıkıntı yoktur zaten dökülme sorunu yasamiyorsun anladigim kadarıyla.ondan sonra doğal içerikli bir şampuan alıp onun içine vitamin Kapsülleri karistirirdim. Yıkama rutinim bu şekilde olurdu.bakim da haftada bir yağ bakımı yapardım. Icten beslemek şart. Dışarıdan bir noktaya kadar anca etkili oluyor.bunu zamanında seninle aynı yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum. Dermatolog saçlarını ne kadar yormussun dengesini ne kadar bozmussun demişti.saclarim şimdi kalcamda

Yorumundan sonra dermotologa gitmeye karar verdim peki gidince ne diycem uzamasindan dolayi sikayetimi mi dile getiricem, bir de nasil kalcana geldi

Mavi tisortlu olan ilk kestirdigim zaman,beyazli olani ise az önce çektim fakat iki ay once 3santime yakin kestirmistim saclarimi
aaa sen delimisin kız mavi tişörtlü resmindeki saçın çok güzel,hatta benimde saçlarım uzun ve aklımda bu model var ama yüzüm tombiş olduğu için cesaret edemiyorum,sana yakışmış,yüzünde ayrıca çok güzel

Tesekkur ederiiiin:)
O modelden eser kalmadi simdi yine kisa ama o modeli kaybettirdim:)

Tesekkur ederiiiin:)
O modelden eser kalmadi simdi yine kisa ama o modeli kaybettirdim:)
niye ki,sana çok yakımış oysa,şimdi nasıl oldu peki?eğer saçının çabuk uzamasını istiyorsan zeytinyağlı yeşil sabunlar oluyor,banyoda şampuandan önce 2 kere onunla yıka.

niye ki,sana çok yakımış oysa,şimdi nasıl oldu peki?eğer saçının çabuk uzamasını istiyorsan zeytinyağlı yeşil sabunlar oluyor,banyoda şampuandan önce 2 kere onunla yıka.
Sacim gayet gyzel uzuyordu ta ki Oryal vurana kadar.. Simdi yaniklarimi aldirdim omzumdan uc dort cm asagida ama duz kesimle:)

Sacim gayet gyzel uzuyordu ta ki Oryal vurana kadar.. Simdi yaniklarimi aldirdim omzumdan uc dort cm asagida ama duz kesimle:)
Ah bacım o oryal benim de saçlarımı mahvetti. O kadar güzel, parlak, uzun, gür saçlarım vardı ki herkes bayılırdı saçlarıma. Oryalle açıp açık renge boyattıktan sonra toparlayamadm saçımı. Şuanda kupkuru çatallaşmış dökülen seyrelmiş, matlaşmış saçlarım var
Gitti güzelim saçlarım

Benimde oyle canm benimde gecelerce agladm o sac mahvoldu geri gelmedi
Buyuk bir yaniktan kurtuldum cok sukur kokten yanmamisti.
Yeni yeni kendine geliyor saclarinm
Sen ne aşamadasin?

Butun mesajlari okudum bastan ve saclarina yazik ediyorsun suan, yağli bakimlar yapiyorsun ve sac diplerini tikiyorsun nasil beslenip uzayacak o saclar

Bende bi gunde iki uc kez sacimi actigimi bilirim ama bahar aylarinda kendim mavi toz alip actim saclarimi aman ne koptu her yikamada gitti saclar uclar buzustu neler cektim ancak kendine geldi simdi uzatmaya calisiyorum senin kisa halide cok guzelmis

Benimde oyle canm benimde gecelerce agladm o sac mahvoldu geri gelmedi
Buyuk bir yaniktan kurtuldum cok sukur kokten yanmamisti.
Yeni yeni kendine geliyor saclarinm
Sen ne aşamadasin?
Kestirdim saçlarımı mecburen kısa saç sevmeme rağmen kısa kestirdim ama çıtçıt takılacak şekilde çıtçıt kullanıyorum. Uzayana kadar :)
Boya yapmıcam birde bakım yapıyorum sürekli.. Birdaha asla oryal sürmem saçıma

Saol canm hala kisa ama saglikli bu sefer :)

Sen neler onerirsin canm
Ben 1hafta turplu su kullandim hatirliyosundur belkii, ama icine yumurta sarisi falan atilmasi gerekiyordu o da yağlar gibi zararliymis, 1 haftadirda dogum kontrol hapi kullaniyorum, saclarimda uzama oldu hatta arkadaslarimda fark etti uzadi falan dediler sevindim doğum kontrol hapi diplerde tikanma yapmiyor yağlar kremler gibi tortul tabaka falanda yapmiyor sadece icinde bulunan ostrojen hormonu hizli uzatiyormus, ama hormonsal bisey kullanmam dersen isirgan otu suyu kullananlar var ve hem kiriklara hem seyreklige hem kuruluga hemde uzamaya yardimci oluyormus, sen neden isirgan yerine dkh kullaniyorsun dersen tek sebebi usengeclik dkh yi sampuana atiyorsun kullaniyorsun yok kaynat yok suz olayi yok rahat yani

Canm ben bi ara kullandim dkh ini bebek sampuaninin iicine kirip
Bir haftada alnimdaki bebek saclari fiskirmisti
Nolduysa birakiverdim.dolabimda duruyo oyle tekrar baslasammi ki

Canm ben bi ara kullandim dkh ini bebek sampuaninin iicine kirip
Bir haftada alnimdaki bebek saclari fiskirmisti
Nolduysa birakiverdim.dolabimda duruyo oyle tekrar baslasammi ki
Ben basla derim ama sampuanlayinca bi 20 - 30 dakika sacinda beklet tepeden topla topuz seklinde, bide yuzune falan surme sakin durularkende kafani asagi egerek yika bide alnina kulaklarinin onune falan gelirse hemen sil yada vazelin sur yapmadan once ben vazelin suruyorum boyarkende vazelin surerim yuzum boya olmaz hic bu arada simdiye kadar bi cok sey uygulamissin uzama falan yapti mi olumlu olumsuz etkileri neler canim yazar misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…