Saç Uzatma Yöntemleri ben de saçımı uzatıyorum (fotografli)

Geldim canım. Bende düzleştrici çok kullanmam maşa yılda 2 kere. Kırılmadan uzatabilecem inşallah. Sürekli topuz yapıyorum.

Geldim canım. Bende düzleştrici çok kullanmam maşa yılda 2 kere. Kırılmadan uzatabilecem inşallah. Sürekli topuz yapıyorum.
hosgeldın :)ben de sureklı örüyorum canım :) ne zaman kestırdın nerende sacın ıstersen ıslakken fotograf ekle ıkı haftada bır eklıycez cunku

hosgeldın :)ben de sureklı örüyorum canım :) ne zaman kestırdın nerende sacın ıstersen ıslakken fotograf ekle ıkı haftada bır eklıycez cunku
Hoşbulduk canım. Fotograf ekleme durumum yok ama şu anda omuzlarımdan biraz aşağıda. 1 buçuk ay oldu kestireli. Ve belimdeydi saçımmm en üzücü tarafı bu birden bu kadar kısacık kestirmem sanırım sürekli topuz yapmakta yıpratıyo yaa yanlış yapıyrm galiba

bak burda bı arkadasımız sureklı örmeyi önerdı ozellıkle banyodan sonra tummesajları okuduysan eğer.. bu cuma degıl haftaya cuma bildirim yapıcaz tekrar.. bakım neler uyguluyırsun?
üzülme olan olmuş biz ne kadar bebek gıbı bakarsak oyle guzel uzuycaklar :) sabretmemız lazım

hepsini okumadım bakım yapmıyorum valla ne yalan solimmm. Şampuanın içine çam terabentin ve badem yağı kattım kullanıyorum sonra da kremliyorum o kadar. öyle ampuller zeytinyağları kullanmıyorum. Bende banyodan sonra öreyim ya uyurken rahat etmiyorum diye hep toplardım ama daha yapmayayım

Yaptigin bakimlar bile yeterli tatlim cok fazla yapmamak gerek zaten

başkalarına bakınca ben bakım yapmadığımı düşünüyrom canım
Tatlim saci cok yormak da yanlis biz zaten yaptgmz bakimlarla yeternce sac koklerini kapatiyoruz sampuanlarla vs. Bunu en aza indirmek lazim her gun ayri bir bakim yapmaya gerek yok sac yorulur :)

[QUOTcanfudelya, post: 38333445, member: 623535"]Desene doğru olanı yapıyomuşumm [/QUOTE]
Evet canm aynen devam !)

Canim sen nasil uzatiyorsun neler kullaniyorsun
Tatlim ben haftada bir zeytinyaginin icine bemiks dodex bepanten evigen yapiyorum hatta iki haftada bir sacimi cok yormak istemiyorum bi de dogum kontrol hapli sampaunim varbanyodan once yarim saat onu suruyorum kaliyo sacimda sonra yikiyorum bi de bitkisel sampuan alicam :)

Canim sen nasil uzatiyorsun neler kullaniyorsun

Valla canım okudum okudum birsürü şey baktım araştırdım yok yani saçma geliyordu hergün bakım yapmak yanlış geliyor bana gözenekler tıkanıyor bide saçın kendi yağıylada beslenmesi gerekiyormuş asıl keratini o veriyormuş. İnan çok bakındım enson bi aktara gittim ne yağ varsa aldım sonra elidorun sarı renkteki şampuanını alıp 3te 1ini boşalttım arasına 1kapak çam terebentin 1kapak sarımsak yağı badem yağı ve susam yağı kattım her banyoda iyice çalkalayarak kullanıyorum. bunların yanı sıra haftada 2 kez bakım yapıyorum salı günleri turplu su cuma günleri sinemaki kürü 4 saat bekletip soğuk suyla yıkıyorum sonra bu bahsettiğim şamouanı kullanıyorum başka da bişey sürmüyorum şaçıma. uzamasını 4gözle bekliyorum canıma tak etti bu defa çok azimliyim

Saclarimizin bizden cektigi ne boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…