Saç Uzatma Yöntemleri ben de saçımı uzatıyorum (fotografli)

Ne uyguluyosun peki sacina

Uzatmak icin ne yapiyorsun peki canm simdi
Canim ya sen sacini rehin almissin raht birak onlarii Ben de uzatiyorum sacimi ama isin sirri cok yikamamak bir de kimyasaldan uzak durmak . Ben haci sakirin sampuani kullaniyorum badem sutlu olan , icine bir kapak cam terebntin koyuyorum , banyodan sonra da her yerde bahsettigim vazgecilmezim bebe yagi surup kendiliginden kuruyunca orup yatiyorum ohh missss uzadi saclarim biraz cok sukur

Hahaelimden cok cektiler

Aynen tatlim çok üstüne düşme . ben 2 gün önce basladim tekrar bakimlara . karisik yağ aldim içine 3 tane bepanten ampul kirdim . bir şişenin çeyreği kadar cam terebentin ilave ettim . bunu sacima sürüp 5 saat kadar beklettim yikadim ordum dun kullandim bide bu gün kullandim örgülü sacimi

Ay masallah canm boya yok gibi duruyor sacinda , boyunu cok begendim canm benmde boyu oyle olsa keskeee ne guzel ormussun:)
Senin yaza kadar beline gelir canm benmde belki seningibi olur belki gormemissindir diye tekrar yukledim tatlim sacimi

Eklentiler

• IMG_20141209_232905.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 128
Seninde saclarin güzel . modaya uygun . güncel. Beğendim ben . evet benimki kadar olur . ben bi sure bu tarz örgüler yapip geçiştirmeyi düşünüyorum bi sure . uzaim saclarimiz . sende ör bak kisa saca minik örgütü çok yakistiiuorum

Oruyorum canm gun icinde ya da altta bi topuz yapiyorum oyle cikiyorum disari modernde duruyor yani ozensiz durmuyor :)

Ben haftada iki uyguluycam zatn başka bakin yapmicam için o yaptigim karisim yagi uygularim . orgu yaparim yine . bir sure boyle . inançla gidelim

Tebrillapunzelolmakisteyenkiz, post: 38311861, member: 639620"]Kizlar saclarimda 2.5 haftadir 2-3 cmlik bir uzama olmus[/QUOTE]
Tebrikler canmm cok sevndm nasl yaptinn

Benimkide belimde uçları balyajlı. Bakamyorm kestirmeye niyetlym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…