- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Ne uyguluyosun peki sacinabak ben dün duş alıp ördüm saçlarımı iki gündür böyle dolaşıyorum . sonrada sahte rasta yapıcam . 2 gün falanda öyle dolaşırım bu sayede düzleştirici yok .
önemli zamanlar haric bende düzleştiriciyi kaldırdım 2 gündür.
Canim ya sen sacini rehin almissin raht birak onlariiUzatmak icin ne yapiyorsun peki canm simdi
Hahaelimden cok cektilerCanim ya sen sacini rehin almissin raht birak onlariiBen de uzatiyorum sacimi ama isin sirri cok yikamamak bir de kimyasaldan uzak durmak . Ben haci sakirin sampuani kullaniyorum badem sutlu olan , icine bir kapak cam terebntin koyuyorum , banyodan sonra da her yerde bahsettigim vazgecilmezim bebe yagi surup kendiliginden kuruyunca orup yatiyorum ohh missss uzadi saclarim biraz cok sukur
Yok yok hic yapma oyle bak ben hep diyorum kendi kendime su kizlara bir foto atim diye hep useniyorum ama bugun yollicam banyodan sonra senin icin sac yikama rutinimi atarim gece resimHahaelimden cok cektiler
Canmm cok tesekkur ederim bekliyorum mutlakaYok yok hic yapma oyle bak ben hep diyorum kendi kendime su kizlara bir foto atim diye hep useniyorum ama bugun yollicam banyodan sonra senin icin sac yikama rutinimi atarim gece resim
Ay masallah canm boya yok gibi duruyor sacinda , boyunu cok begendim canm benmde boyu oyle olsa keskeeeBak saclarim bu
Oruyorum canm gun icinde ya da altta bi topuz yapiyorum oyle cikiyorum disari modernde duruyor yani ozensiz durmuyor :)Seninde saclarin güzel . modaya uygun . güncel. Beğendim ben . evet benimki kadar olur . ben bi sure bu tarz örgüler yapip geçiştirmeyi düşünüyorum bi sure . uzaim saclarimiz . sende ör bak kisa saca minik örgütü çok yakistiiuorum
Aynen en azindan bir iki ay gaz gelmişken duzlestirmeden sekil verelim bariOruyorum canm gun icinde ya da altta bi topuz yapiyorum oyle cikiyorum disari modernde duruyor yani ozensiz durmuyor :)
Yarin haftada bir yaptigm bakimimi yaparm iki kere yapmayi dusunuyordum ama bir arkadasm haftada birden fazla yapma gozenekleri tikar dedi:)Aynen en azindan bir iki ay gaz gelmişken duzlestirmeden sekil verelim bari
Ben de yaparm simdi yagimi beklerm aksama kadar :)Ben haftada iki uyguluycam zatn başka bakin yapmicam için o yaptigim karisim yagi uygularim . orgu yaparim yine . bir sure boyle . inançla gidelim
Kuzum gogus hizani baz aldim bir iki santimlik var gibi duruyor ya
Canm kesinlikle var uzamaDemin çektim :) son hali fark var mi??
Canm kesinlikle var uzama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?