- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Canim zamaninda sinemakinin etkisini gordum ama kokusundan birakmistimBen basla derim ama sampuanlayinca bi 20 - 30 dakika sacinda beklet tepeden topla topuz seklinde, bide yuzune falan surme sakin durularkende kafani asagi egerek yika bide alnina kulaklarinin onune falan gelirse hemen sil yada vazelin sur yapmadan once ben vazelin suruyorum boyarkende vazelin surerim yuzum boya olmaz hic bu arada simdiye kadar bi cok sey uygulamissin uzama falan yapti mi olumlu olumsuz etkileri neler canim yazar misin :)
Kuzum gogus hizani baz aldim bir iki santimlik var gibi duruyor ya2 haftadır uyguladığım bakım arasında fark varmı inanın göremiyorum. sadece şuan daha parlak gibi ama uzunluğu fak edilmiyorrr
arkam dönük olan küre başlamadan 1 gün önce
diğeride 4. kürümden 1 gün sonra
Canmm saclarin iki sekilde de cok guzel ama uzun sacin cazibesi farkli tabiki neden kestirdinEki Görüntüle 1334002 [ATkestirdi]1334002[/ATTACH] Off off tek derdim bu benimde bende mecburiyetten belimdeki saclarima kiydim Eki Görüntüle 1333826 kestireli nerdeyse bir yil olucak ama hala tatmin edici sekilde uzamadi saclarim bakim yapmaya ne zamanim ne de vaktim var restorex sac uzamaya yardimci sampuan kullaniyorum bir tek ondanda memnunum ama sinemaki cok faydali saclarimi belime sinameki sayesinde getirdim
Benimki mecburiyet malesef kendi istegim degilCanmm saclarin iki sekilde de cok guzel ama uzun sacin cazibesi farkli tabiki neden kestirdin
Uzatmak icin ne yapiyorsun peki canm simdiBenimki mecburiyet malesef kendi istegim degil
Sinemaki rengini acti mi ?Eki Görüntüle 1334002 Eki Görüntüle 1334002 Off off tek derdim bu benimde bende mecburiyetten belimdeki saclarima kiydim Eki Görüntüle 1333826 kestireli nerdeyse bir yil olucak ama hala tatmin edici sekilde uzamadi saclarim bakim yapmaya ne zamanim ne de vaktim var restorex sac uzamaya yardimci sampuan kullaniyorum bir tek ondanda memnunum ama sinemaki cok faydali saclarimi belime sinameki sayesinde getirdim
Tam olarak hatirlamiyorum ama birsz acmisti diye hatirliyorumSinemaki rengini acti mi ?
Ben dusta sacim islakken gogsume dogru cekerdim gogus ucuma ne kadsr yaklasti gecti oyle anlardim2 haftadır uyguladığım bakım arasında fark varmı inanın göremiyorum. sadece şuan daha parlak gibi ama uzunluğu fak edilmiyorrr
arkam dönük olan küre başlamadan 1 gün önce
diğeride 4. kürümden 1 gün sonra
canım bende yaglı bakımlara tekrar baslıyrum birlikte uzatabiliriz . benimde sana tavsiyem ör ssaçlarını duştan sonra. bütün gün öyle gez gece yatarken ac hava alsın ertesi gün tekrar ör . köydeki teyzeler hep örüyorlar saçlarını ne kadar canlı ve uzunlar saçları . benim gözlemim bu[/QUOTE
Tatlim zaten uzasin diye ben bir iki aydir orgulu geziyorum canm isterse fon cektiriyorum yeter ki uzasinn:) olur tatlim uzatalim birlikte ,
Tamam canm atalim ben dun son halini atmistim iki haftada bir paylasiriz olur mu :)tamam super ben bu akşam eve geçtiğimde saçlarımın fotografını atıcam olurmu .
kaç günde bir foto atalım ?
İslak mi atalim kuru mu canm ben dun islak atmistim datamam super ben bu akşam eve geçtiğimde saçlarımın fotografını atıcam olurmu .
kaç günde bir foto atalım ?
Canmm ne guzel yazMissinn.. Biz hmen uzasin istiyoruz ama yok oyle bi mucize maalesef :) evet benim sorduklarim da bir sey yapmadim diyor ya nasil yapmadin diyorum :) seninki benden biraz daha uzun sanirim benimki yazakadar belimde olmaz ama yaklasir belki:) yaptigimiz bakimlarla hizlandiricaz sadece :),ve ben duzlestirmiyorum canm kesnlkle bikac istisna haric duzlestirdim bir de disariya da orgulu ya da topuzlu citkigim icin kahkulumu duzlestiriyorum sadece o da mecburen..ıslak atalım benim saçlarım dalgalı ondan belki belli olmaz.
saçlarımı üç ay tatilinde kestirdim uçlarından yoksa daha uzun olurdu .
ama üzülmüyorum giden saçlara üzülmücez kafayı takmıycaz yenilerine bakıcaz kökü bizde ve inançlı olucaz cünkü çevremizde bi çok kişi inanç ve sabırla kestirmeden uzattı .
biz sabırsızlandık kestirdik ve bu nedenle uzatamıyoruz.
nerde uzun saçlı birini görsek sorsak hiç bişey yapmıyoruz saçıma bakım olarak diyor ama saçlar belinde.
aslında yaptıgı bişey var kızın . sabırlı olmak bz gibi değilki biz bi kısa saç istiyoruz bi sıkılıp uzun saç istiyoruz 1 ayda belimizde olsun diyoruz .artık sabretmeyi öğrenicez. bu yaz saç kesinlikle belimizde :)
ıslak atalım benim saçlarım dalgalı ondan belki belli olmaz.
saçlarımı üç ay tatilinde kestirdim uçlarından yoksa daha uzun olurdu .
ama üzülmüyorum giden saçlara üzülmücez kafayı takmıycaz yenilerine bakıcaz kökü bizde ve inançlı olucaz cünkü çevremizde bi çok kişi inanç ve sabırla kestirmeden uzattı .
biz sabırsızlandık kestirdik ve bu nedenle uzatamıyoruz.
nerde uzun saçlı birini görsek sorsak hiç bişey yapmıyorum saçıma bakım olarak diyor ama saçlar belinde.
aslında yaptıgı bişey var kızın . sabırlı olmak bz gibi değilki biz bi kısa saç istiyoruz bi sıkılıp uzun saç istiyoruz 1 ayda belimizde olsun diyoruz .artık sabretmeyi öğrenicez. bu yaz saç kesinlikle belimizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?