Saç Uzatma Yöntemleri ben de saçımı uzatıyorum (fotografli)

Canim zamaninda sinemakinin etkisini gordum ama kokusundan birakmistim
Eda taspinarin sampuani cikti ya onun etkisini gordugum soylenebilir uzamaya olmasa bile yumusatmaya ve kokusuna
Ama sampuanin zararini duyduktan sonra almiycam bir daha yoksa memnundum:)
Bu aralar bitkisel sampuan arastiriyorum
Banyoda soguk suda masaj yapiyorum kafa derime
Ve asla duzlestirmiyorum canm gecen gun duzlestrsm istisnaydi o da

2 haftadır uyguladığım bakım arasında fark varmı inanın göremiyorum. sadece şuan daha parlak gibi ama uzunluğu fak edilmiyorrr
arkam dönük olan küre başlamadan 1 gün önce
diğeride 4. kürümden 1 gün sonra

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-12-13-24-26.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 153
  • Screenshot_2014-12-12-13-24-36.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 169
Kuzum gogus hizani baz aldim bir iki santimlik var gibi duruyor ya

Off off tek derdim bu benimde bende mecburiyetten belimdeki saclarima kiydim kestireli nerdeyse bir yil olucak ama hala tatmin edici sekilde uzamadi saclarim bakim yapmaya ne zamanim ne de vaktim var restorex sac uzamaya yardimci sampuan kullaniyorum bir tek ondanda memnunum ama sinemaki cok faydali saclarimi belime sinameki sayesinde getirdim

Canmm saclarin iki sekilde de cok guzel ama uzun sacin cazibesi farkli tabiki neden kestirdin

İki ay kadar once yaniklarimdan kurtuldum paylasym dedim

Eklentiler

• IMG_20141209_232905.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 127
Ben dusta sacim islakken gogsume dogru cekerdim gogus ucuma ne kadsr yaklasti gecti oyle anlardim

canım bende yaglı bakımlara tekrar baslıyrum birlikte uzatabiliriz . benimde sana tavsiyem ör ssaçlarını duştan sonra. bütün gün öyle gez gece yatarken ac hava alsın ertesi gün tekrar ör . köydeki teyzeler hep örüyorlar saçlarını ne kadar canlı ve uzunlar saçları . benim gözlemim bu

tamam super ben bu akşam eve geçtiğimde saçlarımın fotografını atıcam olurmu .
kaç günde bir foto atalım ?

ıslak atalım benim saçlarım dalgalı ondan belki belli olmaz.
saçlarımı üç ay tatilinde kestirdim uçlarından yoksa daha uzun olurdu .
ama üzülmüyorum giden saçlara üzülmücez kafayı takmıycaz yenilerine bakıcaz kökü bizde ve inançlı olucaz cünkü çevremizde bi çok kişi inanç ve sabırla kestirmeden uzattı .
biz sabırsızlandık kestirdik ve bu nedenle uzatamıyoruz.
nerde uzun saçlı birini görsek sorsak hiç bişey yapmıyoruz saçıma bakım olarak diyor ama saçlar belinde.
aslında yaptıgı bişey var kızın . sabırlı olmak bz gibi değilki biz bi kısa saç istiyoruz bi sıkılıp uzun saç istiyoruz 1 ayda belimizde olsun diyoruz .artık sabretmeyi öğrenicez. bu yaz saç kesinlikle belimizde :)

Canmm ne guzel yazMissinn.. Biz hmen uzasin istiyoruz ama yok oyle bi mucize maalesef :) evet benim sorduklarim da bir sey yapmadim diyor ya nasil yapmadin diyorum :) seninki benden biraz daha uzun sanirim benimki yazakadar belimde olmaz ama yaklasir belki:) yaptigimiz bakimlarla hizlandiricaz sadece :),ve ben duzlestirmiyorum canm kesnlkle bikac istisna haric duzlestirdim bir de disariya da orgulu ya da topuzlu citkigim icin kahkulumu duzlestiriyorum sadece o da mecburen..

bak ben dün duş alıp ördüm saçlarımı iki gündür böyle dolaşıyorum . sonrada sahte rasta yapıcam . 2 gün falanda öyle dolaşırım bu sayede düzleştirici yok .
önemli zamanlar haric bende düzleştiriciyi kaldırdım 2 gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…