• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben dışarı çıktığımda kocam hep annesine gidiyor, sizce bu normal mi?

Bazen ben yanaştığımda reddediyor. Bunu konuştuğumuzda da evliliğimizin ilk haftalarında “aile evinden ayrılma” hissine henüz alışamadığını söyleyerek beni şok eden bir cevap vermişti
😳😳😳 çok garip, kadınlar normalde böyle hisseder veya söyler. Evlenmeden önce hiç red flagleri yok muydu?

İnanın benim de öyle, bir sürü arkadaşım vardı hiçbiriyle konuşmuyor, bütün gün temizlik yapıp oturuyorum. İçime ata ata deliriyorum, gençliğime yazık. Eşim evlendiğimiz günden beri isteksiz, biz 9 yıldır beraberiz, evlilik öncesi her fırsatta sıkıştırırdı beni. Ama yeni evlendiğimiz zamanlarda “aile evinden ayrılma” hissine alışamadığını söyledi. Sonra tam düzeldi o sırada kayınvalidemin hastalığı ortaya çıktı. Tamamen bitti
Bu arada kayınvalidenizin hastalığı nedir? Eşiniz bu kadar kafaya taktığına göre önemli olmalı (!)

😳😳😳 çok garip, kadınlar normalde böyle hisseder veya söyler. Evlenmeden önce hiç red flagleri yok muydu?
İnanın benim kafamdaki tek soru işareti cimriliğiydi, annesiyle asla böyle bir ilişkisi yoktu, sürekli tartışırlardı, ben annesiyle arası iyi olsun diye uğraşırdım. Sürekli “annen öyle değil böyle yapmak istemiştir, sen yanlış anlamışsındır” der aralarını düzeltmeye çalışırdım. Hiçbir konuda anlaşamazlardı. Annesi ben yanındayken arıyor diye açıp kızardı, söylenirdi. Arkadaşlarıyla sık sık çıkardı, hiç böyle biri değildi. Bence annesine kötü davrandığı için evleninve böyle bi güncelleme geldi, çünkü ben de annemle çok anlaşamazdım, evlendikten sonra içten içe üzüldüm ve annemle aramız düzeldi. Ama benim annem bunu kullanmadı tabi, kullansa belkü ben de ana kuzusu olurdum

Bir dk ama simdi isin rengi degisti sizin deccal kv den daha buyuk probleminiz varmis. 8 aylik evlilikte cinsel hayat biter mi? Nasil kabul ettiniz bu hayati suan? gerci analttigina gore bunun da o manyak kayinvalide ile alakasi var oglunu manipule etmis vicdan yaptiriyor. Oglu da tam safsalak bi guzel gelmis manipulasyona. aile evinden kopmaya alisamamak nedir😂 asil senin ondan soguman lazim sifir testosteron sifir maskulenite bir cevap. Adam dedigin yuvasini kurar sahiplenir evini esini kucaklar, her turlu gorevini de yerine getirir. Cok net bosanma sebebi benim icin bu.
Diyorum ya evlendüm evleneli her gün boşanmak için bir sebep buluyorum ama bu bir süreç mi yoksa hep böyle bi devam edecek onu anlamıyorum. Tam düzeliyor bir şey çıkıyor yine aynı oluyor. Açıkçası bence de bir boşanma sebebi, ki medeni kanuna göre de öyle. Ben sırf ona olan sevgime ve verdiğim emeklere kıyamıyorum. Zaman verip duruyorum işte böyle… annesine söyledim bu arada bu durumu, izah ettim “çofuk istiyorsunuz ama eşim böyle böyle diyor, yanaşmıyor, beni de reddediyor “ diye önce üzüldü, sonra laf sokmaya devam etti hep

İnanın benim kafamdaki tek soru işareti cimriliğiydi, annesiyle asla böyle bir ilişkisi yoktu, sürekli tartışırlardı, ben annesiyle arası iyi olsun diye uğraşırdım. Sürekli “annen öyle değil böyle yapmak istemiştir, sen yanlış anlamışsındır” der aralarını düzeltmeye çalışırdım. Hiçbir konuda anlaşamazlardı. Annesi ben yanındayken arıyor diye açıp kızardı, söylenirdi. Arkadaşlarıyla sık sık çıkardı, hiç böyle biri değildi. Bence annesine kötü davrandığı için evleninve böyle bi güncelleme geldi, çünkü ben de annemle çok anlaşamazdım, evlendikten sonra içten içe üzüldüm ve annemle aramız düzeldi. Ama benim annem bunu kullanmadı tabi, kullansa belkü ben de ana kuzusu olurdum
Evlenince kıymete biniyorlar 😡 Şunu gözlemledim oğullarına bekarken anne gibi davranmayanlar oğlu evlenince garip bir tribe giriyor. Bu gelin oğlumun parasını yiyecek tribi mi, yoksa kendi kocalarıyla zamanında yaşayamadıkları mı. Erkeklerde aynı daha önce mesafeli olup k*pek gibi davranan annelerinin iki tiyatrosuna kanıyorlar sevgi eksikliğinden midir nedir.
Aklınızda boşanma yoksa oyunun kuralını ona göre oynayacaksınız malesef.

Evlenince kıymete biniyorlar 😡 Şunu gözlemledim oğullarına bekarken anne gibi davranmayanlar oğlu evlenince garip bir tribe giriyor. Bu gelin oğlumun parasını yiyecek tribi mi, yoksa kendi kocalarıyla zamanında yaşayamadıkları mı. Erkeklerde aynı daha önce mesafeli olup k*pek gibi davranan annelerinin iki tiyatrosuna kanıyorlar sevgi eksikliğinden midir nedir.
Aklınızda boşanma yoksa oyunun kuralını ona göre oynayacaksınız malesef.
Evet gerçekten öyle, allah böyle kötü niyetlileri nasıl biliyorsa öyle yapsın. Napacağımı bilmiyorum ki, kimseye anlatamıyorum yaşadıklarımı, kendi anneme anlatsam bilenid. Arkadaşlarıma anlatamam, utanıyorum kocam ana kuzusu demeye, kaldım böyle işte…

Boşanmayı düşünüyor musunuz? Bu adam tam bir karaktersiz ve asla düzelmez, yok ben anasını da onu da idare ederim derseniz siz bilirsiniz.
İnanın evlendim evlenelş her gün düşünüyorum ama benim eşim böyle biri değildi, evlenir evlenmez 360 derece değişti. Yalan veya ben öyle sandığım için değil, ciddiyim normal karakteri bu değil. Ben de bu bir süreç ve geçecek diye bekliyorum, avutuyorum kendimi

Evet gerçekten öyle, allah böyle kötü niyetlileri nasıl biliyorsa öyle yapsın. Napacağımı bilmiyorum ki, kimseye anlatamıyorum yaşadıklarımı, kendi anneme anlatsam bilenid. Arkadaşlarıma anlatamam, utanıyorum kocam ana kuzusu demeye, kaldım böyle işte…
Takmamaya çalışın o ve fikirlerini önemsemediğinizde kafanızda rahatlayacak.

Tülay kök videoları(yeri çok başka🫶🫶🫶)
Halık Tatar manipüle ile ilgili kitabı.
Ay utanıyorum ama zaman zaman Esra e. afil yıldırım selin karacehennem bile izledim😅😅😅 T. Dadaşoğlu, S. Yabancı, tubaklıç. ayyy sevsemde sevmesende psikoloji, ilişkiler ilgimi çektiği için herkesi izliyorum(Haydar dümen bile😅😅). Daha varda aklıma gelmiyooo
Ay çok teşekkğr ederim hepsine bakacağım harikasınız❤️

İnanın evlendim evlenelş her gün düşünüyorum ama benim eşim böyle biri değildi, evlenir evlenmez 360 derece değişti. Yalan veya ben öyle sandığım için değil, ciddiyim normal karakteri bu değil. Ben de bu bir süreç ve geçecek diye bekliyorum, avutuyorum kendimi
Geçecek diye beklerken ömrünüz, gençliğiniz de geçip gidiyor.. iyi düşünün bence. Yaşınız çok genç ve daha 8 aylık evlilik bu yaşananlar hiç normal değil.

Geçecek diye beklerken ömrünüz, gençliğiniz de geçip gidiyor.. iyi düşünün bence. Yaşınız çok genç ve daha 8 aylık evlilik bu yaşananlar hiç normal değil.
Zaten tüm evlilik hayatım, yüzüne yüzüne boşanma ihtimalimizi söylerek ve boşanırsaö ne yaparım diye plan yaparak geçiyor. Haklısınız, birkaç güzel an için çekmeye değmez. Keşke sevgi diye bir şey olmasa

Bu konuda en son konu kv nin laf sokması. Onu çözmek kolay. Ama bunu eşine söylediğinde seni yalancılıkla suçlaması ,annemle arami bozacaksin tripleri büyük sıkıntı. Ağzı gevşek erkek de hiç çekilmiyor ayrıca.
Aile evinden ayrılma psikolojisini yaşayıp cinsellikten uzak duran erkegi de okudu ya bu gözler😅
Senin işin epey zor açıkçası biraz zor düzelir. Ayrıca kimseyi adam etmek zorunda da değilsin. Her zamanki cümlem çocuk yapma. Kesin tavırlarını ikisine koy. Sınırını,isteklerini net söyle. Eğer seni kaybetmekten korkmuyorsa da sal gitsin. Yıllarını feda edip yine aynı sona varırsın çünkü.

Selam,

Benim kocam ana kuzusuymuş, ben de evlendikten sonra anladım. 8 aylık evliyiz, ben ne zaman arkadaşlarımla bir plan yapsam eşim işten gelince eve gitmek yerine annesine gidiyor. Haliyle annesi de benim dışarı çıktığımı öğrenmiş ve ertesi günkü konuşmamızda bana lafları sokmuş oluyor. Sizce bu normal mi?
Kayınvalidem çok politik, asla oğlunun yanında bana kötü bir şey demez. Laf sokarsa gülerek sokar ama beni tek buldu mu fırsatı kaçırmaz. Eşime bugün “madem annene gidiyorsun dışarı çıktığımı söyleme” dediğim için büyük bir kavga çıktı. Zaten ben dışarı çıktığımda ben eve gelene kadar gelmez, sürekli “hadi gel artık saat kaç oldu” der, ben gelirim o en az 1 saat sonra gelir anneciğinden. Ki ben ayda bir en fazla iki kez çıkarım dışarıya, sürekli gezen birisi de değilim. Ama kayınvalidemin bilmesini istemiyorum çünkü daha önce yaşanan emsal olaylarda bana “dışarısı pahalı, bir çay 50₺ eve gelseler daha iyi olmaz mı?” Ya da “kocandan sonra eve geliyorsun, o da alışır sen eve gelmiyorsun diye başk yerlere gider” gibi saçma sapan şeyler söylemişti. Ben de bunları işitmek istemiyorum. Ayrıca yarın öbür gün bir şey olsa sen de şunu yapıyorsun diye benim eve geç (21:30 en geç) gelmemi söyleyecek. Neyse işte eşime annene söyleme dedim, eve geldi binbir suratla “ne oldu” dediğimde bana saydırdı. Neden söylemek istemiyormuşum annesine, annesi benim dışarı çıkmamdan neden rahatsız oluyormuş, aksine ben bütün gün evde oturuyorum ona gitmiyorum diye rahatsız oluyormuş, yani dışarı çıkmamı istiyormuş annesi, ki yalan sık sık dışarı çıksam laf olur. Bana “iftiracı” ve “yalancı” dedi. Sırf annesinin telefon konuşmalarımızda dışarı çıkmamdan çok hoşlanmayacağını söylediğim için. Ayrıca uzattım evet ama benim arkadaşlarımın eşleri arkadaşlarım dışarı çıktığında annesine gitmiyor, benim kocam neden böyle imdat
Annesine gitmek istiyorsa gitsin niyr takıyorsun bu kadar anasını. Laf ettiğinde sen güzel kafanı yorma ben herşeyi düşünüp hareket ediyorum deyin. Eşler nedense hep analarını melek sanıp eşlerini şeytan bellerler o yüzden bundan sonra eşinize açıklama yapmak yerine ben öyle istiyorum isteğime saygı duy benim yaşadığım ama senin farkında olmadığın şeyleri sana açıklayarak kötü olmak istemiyorum deyip geçin.

Siz dışarı çıkınca eşinizin annesine gitmesinde bir sakınca görmedim, ben de eşim halı sahaya falan gittiğinde annemlere gidiyorum akşam tek oturmayım ailemle vakit geçireyim diye. Ben bir yere gidince de geç gelirsem gelir alır. Kimse de buna karışamaz. Hatta yeni evlendiğimizde eşim bir kez dışarı çıktığında kayınvalidemle kayınbabam eşimi azarlamıştı neden kızı evde tek bırakıp çıktın diye, biz de bu bizim kararımız olduğunu ve bizim için sorun teşkil etmiyorsa dışarı çıkıp geç gelinebileceğini söylemiştik. Yani biz kendi anne babalarımıza bile laf söyletmezken kayınvalidenize sizin dışarı çıkmanıza karışma cüreti nereden geliyor diyeceğim ama cevap maalesef ki belli. Eşiniz kayınvalideniz böyle bir hadsizlik yaptığında direkt "anne benim eşimin dışarı çıkıp çıkmaması beni ilgilendirir sadece" deseydi kayınvalide de susar otururdu. Bunu diyemiyor, siz dışarı çıktığınızı söylememesini isteyince de olay çıkartıyor. Hem eşini savunmuyor hem de laf gelmesine razı geliyor. Bence sorun annesine gitmesinde değil, size laf söyleyen annesine had bildirmemesinde.

Bu konuda en son konu kv nin laf sokması. Onu çözmek kolay. Ama bunu eşine söylediğinde seni yalancılıkla suçlaması ,annemle arami bozacaksin tripleri büyük sıkıntı. Ağzı gevşek erkek de hiç çekilmiyor ayrıca.
Aile evinden ayrılma psikolojisini yaşayıp cinsellikten uzak duran erkegi de okudu ya bu gözler😅
Senin işin epey zor açıkçası biraz zor düzelir. Ayrıca kimseyi adam etmek zorunda da değilsin. Her zamanki cümlem çocuk yapma. Kesin tavırlarını ikisine koy. Sınırını,isteklerini net söyle. Eğer seni kaybetmekten korkmuyorsa da sal gitsin. Yıllarını feda edip yine aynı sona varırsın çünkü.
teşekkür ederim, sağ olun çok🙏🏻 çocuk konusunda aynı düşünüyorum, çok haklısınız

annesi benim dışarı çıkmamdan neden rahatsız oluyormuş, aksine ben bütün gün evde oturuyorum ona gitmiyorum diye rahatsız oluyormuş,
Bu erkekler gerizekalı mı numara mı yapıyor
Dışarı gitmek yılan dilli kaynanaya gitmek mi demek Allahım aen sabır ver

Back
X