- Konu Sahibi karamellipismaniye
Kaynanan çok gıcık kocan çok sevimsiz, mutlu olman zorBence gerizekalılar dümdüzannesi hasta olduğu için her gün oraya gitmem gerekiyormuş gibi davranıyor gördeniz bayılırsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynanan çok gıcık kocan çok sevimsiz, mutlu olman zorBence gerizekalılar dümdüzannesi hasta olduğu için her gün oraya gitmem gerekiyormuş gibi davranıyor gördeniz bayılırsınız
Çıkamıyorum işin içindenKaynanan çok gıcık kocan çok sevimsiz, mutlu olman zor
Eşini hizaya getireceksinÇıkamıyorum işin içindenteşekkürler yanıtlarınız için
en azından anlatmak rahatlatıcı oluyor
Nasıl yanibiraz yanarlı dönerli birine benziyor
Zaten onu yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Annesiyle arası açılsa belki böyle olmaz diye bir şeyler deniyorum o daha çok ters tepiyorEşini hizaya getireceksin
Sen yokken annesine gitmesinde sorun yok ama annesinin laf etmesine müsaade etmeyecek
Annesiyle olan ilişkisine karıştığın için ters tepiyordurZaten onu yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Annesiyle arası açılsa belki böyle olmaz diye bir şeyler deniyorum o daha çok ters tepiyor
Biberonunu ver de ağlamasın daha fazla.Haklısınız. daha önce annesi bana eşimin yanında gülerek laf sokmuştu, eve döndüğümüzde eşime “annen bana nasıl laf soktu gördün mü” dedim ve olayı anlattım, orada olmasına rağmen annesinin öyle demediğini, demeyeceğini, benim yalancı olduğumu ve annesiyle arasını açmak istediğimi söyledihaklısınız
Bence eşiniz ciddi bir konuşmayı hak etmiş. Düzel yoksa boşanalım demenin vakti gelmiş diye düşünüyorumİnanın benim de öyle, bir sürü arkadaşım vardı hiçbiriyle konuşmuyor, bütün gün temizlik yapıp oturuyorum. İçime ata ata deliriyorum, gençliğime yazık. Eşim evlendiğimiz günden beri isteksiz, biz 9 yıldır beraberiz, evlilik öncesi her fırsatta sıkıştırırdı beni. Ama yeni evlendiğimiz zamanlarda “aile evinden ayrılma” hissine alışamadığını söyledi. Sonra tam düzeldi o sırada kayınvalidemin hastalığı ortaya çıktı. Tamamen bitti
Çocuk yapma fikriniz oluşursa sakin yapmayin hic tartıştınız mi mesela tartismalari da annesine anlatif miSelam,
Benim kocam ana kuzusuymuş, ben de evlendikten sonra anladım. 8 aylık evliyiz, ben ne zaman arkadaşlarımla bir plan yapsam eşim işten gelince eve gitmek yerine annesine gidiyor. Haliyle annesi de benim dışarı çıktığımı öğrenmiş ve ertesi günkü konuşmamızda bana lafları sokmuş oluyor. Sizce bu normal mi?
Kayınvalidem çok politik, asla oğlunun yanında bana kötü bir şey demez. Laf sokarsa gülerek sokar ama beni tek buldu mu fırsatı kaçırmaz. Eşime bugün “madem annene gidiyorsun dışarı çıktığımı söyleme” dediğim için büyük bir kavga çıktı. Zaten ben dışarı çıktığımda ben eve gelene kadar gelmez, sürekli “hadi gel artık saat kaç oldu” der, ben gelirim o en az 1 saat sonra gelir anneciğinden. Ki ben ayda bir en fazla iki kez çıkarım dışarıya, sürekli gezen birisi de değilim. Ama kayınvalidemin bilmesini istemiyorum çünkü daha önce yaşanan emsal olaylarda bana “dışarısı pahalı, bir çay 50₺ eve gelseler daha iyi olmaz mı?” Ya da “kocandan sonra eve geliyorsun, o da alışır sen eve gelmiyorsun diye başk yerlere gider” gibi saçma sapan şeyler söylemişti. Ben de bunları işitmek istemiyorum. Ayrıca yarın öbür gün bir şey olsa sen de şunu yapıyorsun diye benim eve geç (21:30 en geç) gelmemi söyleyecek. Neyse işte eşime annene söyleme dedim, eve geldi binbir suratla “ne oldu” dediğimde bana saydırdı. Neden söylemek istemiyormuşum annesine, annesi benim dışarı çıkmamdan neden rahatsız oluyormuş, aksine ben bütün gün evde oturuyorum ona gitmiyorum diye rahatsız oluyormuş, yani dışarı çıkmamı istiyormuş annesi, ki yalan sık sık dışarı çıksam laf olur. Bana “iftiracı” ve “yalancı” dedi. Sırf annesinin telefon konuşmalarımızda dışarı çıkmamdan çok hoşlanmayacağını söylediğim için. Ayrıca uzattım evet ama benim arkadaşlarımın eşleri arkadaşlarım dışarı çıktığında annesine gitmiyor, benim kocam neden böyle imdat
Annesine gitmesi normal,siz niye gel diye arıyorsunuz;olayı eşine problem gibi yansıtma,kayınvalide de konuşsun dursun dikkate alma,sen de politik olSelam,
Benim kocam ana kuzusuymuş, ben de evlendikten sonra anladım. 8 aylık evliyiz, ben ne zaman arkadaşlarımla bir plan yapsam eşim işten gelince eve gitmek yerine annesine gidiyor. Haliyle annesi de benim dışarı çıktığımı öğrenmiş ve ertesi günkü konuşmamızda bana lafları sokmuş oluyor. Sizce bu normal mi?
Kayınvalidem çok politik, asla oğlunun yanında bana kötü bir şey demez. Laf sokarsa gülerek sokar ama beni tek buldu mu fırsatı kaçırmaz. Eşime bugün “madem annene gidiyorsun dışarı çıktığımı söyleme” dediğim için büyük bir kavga çıktı. Zaten ben dışarı çıktığımda ben eve gelene kadar gelmez, sürekli “hadi gel artık saat kaç oldu” der, ben gelirim o en az 1 saat sonra gelir anneciğinden. Ki ben ayda bir en fazla iki kez çıkarım dışarıya, sürekli gezen birisi de değilim. Ama kayınvalidemin bilmesini istemiyorum çünkü daha önce yaşanan emsal olaylarda bana “dışarısı pahalı, bir çay 50₺ eve gelseler daha iyi olmaz mı?” Ya da “kocandan sonra eve geliyorsun, o da alışır sen eve gelmiyorsun diye başk yerlere gider” gibi saçma sapan şeyler söylemişti. Ben de bunları işitmek istemiyorum. Ayrıca yarın öbür gün bir şey olsa sen de şunu yapıyorsun diye benim eve geç (21:30 en geç) gelmemi söyleyecek. Neyse işte eşime annene söyleme dedim, eve geldi binbir suratla “ne oldu” dediğimde bana saydırdı. Neden söylemek istemiyormuşum annesine, annesi benim dışarı çıkmamdan neden rahatsız oluyormuş, aksine ben bütün gün evde oturuyorum ona gitmiyorum diye rahatsız oluyormuş, yani dışarı çıkmamı istiyormuş annesi, ki yalan sık sık dışarı çıksam laf olur. Bana “iftiracı” ve “yalancı” dedi. Sırf annesinin telefon konuşmalarımızda dışarı çıkmamdan çok hoşlanmayacağını söylediğim için. Ayrıca uzattım evet ama benim arkadaşlarımın eşleri arkadaşlarım dışarı çıktığında annesine gitmiyor, benim kocam neden böyle imdat
İşte en büyük hata bu, ben de yaptım zamanında. Bu çıkışların karşılığı hiçbir zaman ‘ evet hayatım haklısın annem ayıp etti’ olmuyor, doğrudan savunmaya geçiyorlar ve yanlış anladığımızı, kötü niyetli olduğumuzu ima ediyorlar. Doğru taktik şu, kayınvalideniz size laf soktuğunda anlamazlıktan gelmeyin, dışarda çay 50 lira mı dedi, dışarı çok çıktığınızı mı söyledi, onun ima etmeye çalıştığını siz doğrudan söyleyin: ‘ Anne bu konular ne zaman açılsa sen rahatsız oluyor gibisin, arada bir arkadaşlarımla dışarda bir şey yapmam seni rahatsız mı ediyor yoksa ben mi yanlış anlıyorum’ gibi asla sinirli olmayan bir ses tonuyla doğrudan sorun. Kesinlikle kabul etmeyecek, yanlış anladığınızı söyleyecek ve yüksek ihtimalle aynı konuyu tekrar açmayacaktır. Kısacası kaçak dövüşmeyin, doğrudan söyleyin.Haklısınız. daha önce annesi bana eşimin yanında gülerek laf sokmuştu, eve döndüğümüzde eşime “annen bana nasıl laf soktu gördün mü” dedim ve olayı anlattım, orada olmasına rağmen annesinin öyle demediğini, demeyeceğini, benim yalancı olduğumu ve annesiyle arasını açmak istediğimi söyledihaklısınız
Aynısını yaşıyorum. Ve ifşa olma korkusuyla burda anlatamıyorum da. Benim eşim de ana kuzusuymuş, kendini o kadar güzel saklamış ki. Hiçbir şey belli etmemişSelam,
Şu mesajları bir görseler keşkeNapacağım bilmiyorum katil olmazsam iyi, ya onu ya annesini…
“Ya söyleme şimdi o hasta ya yanlış anlar” gibi söyledim eşime, benim annem neden yanlış anlasına getirdi olayı. Söyleme desem de zaten söyleyecek, benimki de laf… Çünkü bu iki yüzlülüğü, evlenmeden önce “evlensede kurtulsam” deyip, evlenince kıymete binen oğluna karşı kumam gibi olan tavırları ve her şeye karışması baydı beni. Alışık değilim bu kadar darlanmaya. Maalesef çalışmıyorum…Eşiniz ana kuzusu bu doğru tespit. Eşinize annene dışarı çıktığımı söyleme demeniz olmamış gerçekten. Böyle bir adama söylenecek şey değil.
Ayrıca kayınvalidenizin dediklerini neden bu kadar kafaya taktınız ki?
Bir de çalışmıyor musunuz? Çalışsanıza bu insanlarla uğraşılır mı ya.