Ben dışarı çıktığımda kocam hep annesine gidiyor, sizce bu normal mi?

Var aldırmayın ben öyle uygun gördüm düşüncesiyle kırmadan üzmeden devam. çay 50 TL haksılısın anne ama ne yapalım işte o da ihtiyaç gibi
Çok teşekkür ederim gerçekten burada derdimi paylaşıp, insanların da benzer olayları yaşadığını gördükçe rahatladım açıkçası. Şu an daha sakinim, kaygım azaldı. Çok sağ olun

Eşiniz aslında annesi ile evli idi, eskiden olan o kavgalarına bakmayın, böyle çarpık bir ilişkide tartışma , kavga kaçınılmaz. Siz 9 yıl sevgili olmuşsunuz ama evli olmak farklıdır. Gerçi annesi ile böyle kavga eden birisinin aslında ciddi ailevi sorunları olduğunu farketmemeniz sizin hatanız. Anne -oğul arasındaki sorunlar aslında evliliğinizin nasıl olacağının göstergesi idi ama siz evlenince düzelir , benim kocam olacak, o kadar yıl emek verdim diye görmezden geldiniz.
Kocanız sizinle evlendi ve şimdi asıl hayatındaki en önemli kadın olan asıl eşi yani annesini özlüyor çünkü asıl bağı onunla idi , sizinle beraberlik yaşamak aslında annesine ihanet etmek demek. Anne ile bu kadar sorunlu bir ilişki yaşayan bir erkeğin zaten sağlıklı bir cinsel yaşamı olmasını beklemek saflık olurdu.
Annesi , oğlunun sizinle sevişmemesine aldırmıyor çünkü siz anne ve oğul arasındaki o sorunlu ilişkiyi etkileyebilecek önemde bir kadın değildiniz , siz oğlunun yasal eşi olabilirsiniz ama siz önemsiz istenmeyen 8 aylık evlilikte biricik oğlunun sevişmek bile istemedi bir kadınsınız.
Gerçeği görün , neredeyse 10 yılınızı bu adama vermişsiniz , gençliğiniz , akıl sağlığınız gitmeden önce ipleri elinize alın. Eğer evde temizlikçi , sevilemeyen ve arzulanmayan bir kadın olmayı kabul ediyorsunuz evliliğe devam edin.
Ama en önemlisi sakın ama sakın sizi çooook seviyorsunuz diye kocanızın değişeceğini, annesi ile ( pardon asıl karısı) arasına sizin için sınır koyacağı gibi saçma düşüncelere kapılmayın.

Eşin cok sorunlu , Allah yardım etsin , sakın çocuk yapma ve de kaynanan ile mesafeli ol , kimseye de hesap vermek zorunda değilsin , kayinvalidene ve eşine sınır koymalısın, açıkça bu tarz söylemlerden hoşlanmıyorum deyip kesip atacaksın...

Boşan kurtul bundan olmaz ...

Iyy çıtkırıldım koca
Annesine gitmesi normal,sizin dışarıda arkadaşlarınızla programınızın olması normal
Kaynananın kendisi anormal.
Ah canım benim,gelininin dışarı çıkmasını istemiyormuş, kafeste kuş almış oğluşuna hiç kaale almayın

Çocuk baskısı devam eder çünkü inanmıyor sorunun oğlunda olduğuna. Çünkü onların çocuklarında asla sorun olmaz, olamaz. Ya sorun sizdedir söyleniyorsunuzdur ya da sırf baskısı bitsin diye oğlunda sorun olduğunu söylüyorsunuzdur. Net düşüncesi bu

Nasıl yapabilitim ki bunu, nasıl alabilirim ki ipleri elime

Nasıl yapabilitim ki bunu, nasıl alabilirim ki ipleri elime
Açık ve net bir şekilde söylüyorum , alamazsınız, alamadınız ve alamayacaksınız. Çünkü annesi aslında onun gerçek karısı. Yani kuma olan sizsiniz ve bence ölüm bile sizin aslında kuma olmanız gerçeğini değiştirmeyecek. Bu sağlıksız anne oğul ilişkisinin sağlam temelleri yıllar önce atıldı , sizin bu temelleri yıkmaya gücünüz yermez. Evliliğiniz boyunca sıranızı ve yerinizi kabul edip yaşamanız gerekiyor. Eşiniz değişmeyecek., eşiniz çocuk değil ve güç savaşına girerseniz kaybetmekten başka sonuç yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…