- 27 Nisan 2025
- 154
- 20
- 13
- 26
- Konu Sahibi karamellipismaniye
-
benim kocam neden böyle imdat
Benim kocam ana kuzusuymuş
Evet sizce bu düzelir miEskiden eşim dışarı çıktığında bende anneme gidiyordum.hem evde yanlız kalmamış oluyordum hemse vakit geçiyordu.Ama bence burda sorun eşinizin annesine gitmesi. değilde,hem herşeyi annesine anlatması.Hemde sizi savunmamasi.
ben ayda bir en fazla iki kez çıkarım dışarıya, sürekli gezen birisi de değilim.
Yani o zaman siz ayda 1-2 kere dışarı cıktığınızda o da 1-2 kere annesine gidiyor, normal geldi banaben ne zaman arkadaşlarımla bir plan yapsam eşim işten gelince eve gitmek yerine annesine gidiyor.
Haklısınız. daha önce annesi bana eşimin yanında gülerek laf sokmuştu, eve döndüğümüzde eşime “annen bana nasıl laf soktu gördün mü” dedim ve olayı anlattım, orada olmasına rağmen annesinin öyle demediğini, demeyeceğini, benim yalancı olduğumu ve annesiyle arasını açmak istediğimi söylediEşinin sen evde yokken ailesine gitmesi gayet normal ama kvye sınır çizememesi normal değil. Kvnin dediklerini takıp üzme kendini bence. Yani o ve fikirlerini önemsiz düşün bi kulağından girsin diğerinden çıksın. Eşine şikayetlenme çünkü genelde annelerini daha çok korumaya itiyor onları. Laf mı sokuyor, harcadığınız parayı mı soruyor keyif alıyor gibi cevap verin ona onun gibi oynayın.
Of evet ama sinirim bozuluyor her şeye karışmasınaAman kv ne derse desin dışarıda çay 50 lira derse, 50 liraya çay mı kaldı diyin, hem ben kahve içiyorum diyin gülün şakaya vurun.
Aşkım sence bu mümkün mü? Her hafta en az 2 kez görüşüyor annesiyle, her pazar annesindeyiz. Haftaiçi illaha bize çağırmak ister, bazı günler iş çıkışı gider (iş çıkışı gitmeleri yoktu, kayınvalidem bi hastalık geçiriyor diye her gün iş çıkışı gitmeye başladı)Yani o zaman siz ayda 1-2 kere dışarı cıktığınızda o da 1-2 kere annesine gidiyor, normal geldi bana
Napacağım bilmiyorum katil olmazsam iyi, ya onu ya annesini…Maşallah nur topu gibi bir ana kuzunuz var.Böyleleri değişmiyor maalesef
Evet defalarca yaşadım bunu, ona anlatma dediğim, anlatmayacağına söz verdiği şeyleri bile anlatıyor biliyor musunuz? Annesinin dediklerini bana, benim yaşadıklarımı annesine anlatıyor. Resmen çenesi düşük yaİyice korunun çocuk yapmayın sakın. Ana kuzusu olan değişmez ne yazıkki. Eşiniz ağzı gevşek , sizinle ilgili durumu hemen annesine anlatan, sizi savunmayan birisi.
Boşanmayı düşünüyor musunuz? Bu adam tam bir karaktersiz ve asla düzelmez, yok ben anasını da onu da idare ederim derseniz siz bilirsiniz.Haklısınız. daha önce annesi bana eşimin yanında gülerek laf sokmuştu, eve döndüğümüzde eşime “annen bana nasıl laf soktu gördün mü” dedim ve olayı anlattım, orada olmasına rağmen annesinin öyle demediğini, demeyeceğini, benim yalancı olduğumu ve annesiyle arasını açmak istediğimi söyledihaklısınız
Böyle ömür geçmez her hafta en az 2 kere gidiyormuş, iş çıkışı bile annesine uğruyor. Haftasonu boş günde olgun bir erkek eşiyle vakit geçirmek ister. Yıllardır birlikte yaşadığı annesine koşa koşa gitmek isteyen erkek benim için bebe gibidir. Tamam insan annesini sever merak eder hasta olunca ilgilenir destek olur ama sizin eşiniz durumu çok abartmış bağımlı davranıyor. Yol yakınken boşanın bence çekilecek çile değilNapacağım bilmiyorum katil olmazsam iyi, ya onu ya annesini…
Evet ben hiç politik değilim ya haklısınız, kötü niyetle söylememiştim ama iftiracı ve yalancı oldum… neyse sağlık olsunKv politik ama siz değilsiniz. Annesine gitmesinde sorun yok siz çok kafaya takmışsınız. Dışarı çıkmanız konusunda bir daha yorum yaparsa kv bir günde beraber çıkalım senin zamanında bunlar yoktu tabi deyin. Eşinize dert yanmayı ve annene dışarı çıktığımı söyleme demeyi de bırakın bence. Gülümseyerek alttan alttan lafınızı söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?