Bu konuda size gayet kati gelebilecek bir yorum yapacagim. Ailesinin size yardimseverligi/ilgisi konusunu politikadan tamamen ayri tutup, sadece o kismina yorum yapacagim ama.
Nekadar gereksiz ve sacma bir sebebten oturu gorusup gorusmemeyi dusunebiliyorsunuz? Kendinize ayna tutun, sizde malum sosyal medya hesaplarinizda malum paylasimlar yapmayin, karsi tarafida kiskirtmayin. Bu olaylar 'aksiyon-reaksiyon'dur bence. Sizin paylasiminizdan sonra paylasim yapiyorlarmis, demekki onlarin goruslerine sizde saygi duymuyorsunuz.
Nebicim bir milletiz yahu, cok kiziyorum cahilligimize. Sizi bu konuda gercekten 'cahil' buluyorum evet. Her kesimden her goruse sahip Turk arkadaslarim ve dostlarim var. Bazilariyla politika konusunda anlasamadigimizdan politika konusmama karari aldik mesela, ve can ciger kuzu sarmasiyiz. Hayat, iliskiler, akrabaliklar politikadan ibaret mi? Boyle cahil bir dusunce olabilir mi?
Kaynananizin luzumsuz yorumlarina takilmaniza luzum yok, he diyin gecin. Umursamayin. Gozunuzde bukadar buyutmeyin eger huzur istiyorsaniz.
Guzel bir lafi var annemin, aralarina girdigin insanlar kör ise, sasi bakacaksin der. Uyum saglamak onemlidir. Esinizin uysal olmasi elbetteki cok guzel, ama nereye kadar mesafeli olacaksiniz, gorusmeyeceksiniz ki? Et tirnak olayi, asla ayri dusmez, dusemezler. Bugun problem yapmiyor gibi gorunur esiniz, icinde buyutur biriktirir ve birden patlar. Bu daha mi dogru?
Mesafeli olun, fazla icli disli olmayin, ama gorusmemezlik olmaz. Size cok buyuk darbeleri, hatalari, zararlari olmadigi surece, dogru bulmuyorum gorusmemeyi. Esinizinde karisiyla birlikte ailesini ziyaret etme hakki var.