E hızını alamamış arada senide harcamış farknda değil miMerhaba arkadaşlar eşim iş dolayısıyla bir hafta şehir dışına gitti annesini yanıma bıraktı . Acayip iyi davrandık birbirimize ama annem birkaç kez kalbimi kıracak laf etti içerledim . Üstüne gitmedim .(eşimin eski sevgilisini bana örnek verdi ve ailemdeki bazı hainlerin arkamdan konuştuklarını bana taşıdı seni bu söylenenlere göre kimse almazdı dedi )
Neyse bir gün görümcemlerin kızlarıyla otururken ben dertleşmiş bulundum zaten eşimede söylemiştim sonra gitmişler bunu yetiştirmişler anneme kızıp etmişler gelinine niye böyle diyorsun diye ama beni arada bıraktılar . Olaylar büyüdü eşim herkese ateş püskürdü bana bissürü laf anasına bissürü laf etti kızlara da bissürü laf etti ve kızlar hakkında ona ne söylediysem hepsini gitti yüzlerine vurdu yani eşim beni harcadı ben ona sır vermiştim özel şeylerdi . Şimdi kızlar bana tepkili ben herkese tepkiliyim eşime de güvenim kırıldı o da diyoki anam dahil kimse sana bişe diyemez herkesi harcarım diyor şaka gibi arada kaldım kapmalıyım kimseyle bişe konuşmasaydım keşke
Kizlar seni savunmuş. Seni tutmuş ama sen kızların arkasından eşine dedikodusunu yaptığın için en çok darbeyi o kizlar yemiş. Karısını savunduğu halde abiden annesine karşı savunduğu halde yengeden. Eşiniz de seni kimseye harcatmam ayağına herkesle aranız bozmuş güzel harcamış.esin herkesten özür dilesin abarttigini senin soylemediklerini sinirden söylemişsin gibi davrandığını falan söylesin. Esin herşeyi ustlenmezse sıkıntı .Merhaba arkadaşlar eşim iş dolayısıyla bir hafta şehir dışına gitti annesini yanıma bıraktı . Acayip iyi davrandık birbirimize ama annem birkaç kez kalbimi kıracak laf etti içerledim . Üstüne gitmedim .(eşimin eski sevgilisini bana örnek verdi ve ailemdeki bazı hainlerin arkamdan konuştuklarını bana taşıdı seni bu söylenenlere göre kimse almazdı dedi )
Neyse bir gün görümcemlerin kızlarıyla otururken ben dertleşmiş bulundum zaten eşimede söylemiştim sonra gitmişler bunu yetiştirmişler anneme kızıp etmişler gelinine niye böyle diyorsun diye ama beni arada bıraktılar . Olaylar büyüdü eşim herkese ateş püskürdü bana bissürü laf anasına bissürü laf etti kızlara da bissürü laf etti ve kızlar hakkında ona ne söylediysem hepsini gitti yüzlerine vurdu yani eşim beni harcadı ben ona sır vermiştim özel şeylerdi . Şimdi kızlar bana tepkili ben herkese tepkiliyim eşime de güvenim kırıldı o da diyoki anam dahil kimse sana bişe diyemez herkesi harcarım diyor şaka gibi arada kaldım kapmalıyım kimseyle bişe konuşmasaydım keşke
E hızını alamamış arada senide harcamış farknd
Kimse sana bir şey diyemez, ancak ben derim mi diyor eşiniz? Tuhaf biriymiş.
Eşinize sır vermeyin diyeceğim, o da saçma olacak.
Üstlenmiyor hatta diyor ki ben kızlara dedim ki eşime sorun annem onu üzerse ben gidince arayın anneme kızın demiş meğer ondan yapmışlar ben ne bilirim eşime anlattıklarımı millete söylicek . Kaynanam beni anladı dediki bu oğlumun hatası senin değil senın sorunu tutmamış dedi . Ama benide öyle üzdü ki eşim şimdi kızlar da bana güvenmicekKizlar seni savunmuş. Seni tutmuş ama sen kızların arkasından eşine dedikodusunu yaptığın için en çok darbeyi o kizlar yemiş. Karısını savunduğu halde abiden annesine karşı savunduğu halde yengeden. Eşiniz de seni kimseye harcatmam ayağına herkesle aranız bozmuş güzel harcamış.esin herkesten özür dilesin abarttigini senin soylemediklerini sinirden söylemişsin gibi davrandığını falan söylesin. Esin herşeyi ustlenmezse sıkıntı .
Kizlar seni savunmuş. Seni tutmuş ama sen kızların arkasından eşine dedikodusunu yaptığın için en çok darbeyi o kizlar yemiş. Karısını savunduğu halde abiden annesine karşı savunduğu halde yengeden. Eşiniz de seni kimseye harcatmam ayağına herkesle aranız bozmuş güzel harcamış.esin herkesten özür dilesin abarttigini senin soylemediklerini sinirden söylemişsin gibi davrandığını falan söylesin. Esin herşeyi ustlenmezse sıkıntı .
Farkında değil gelince yüz yüze konuşcam diyor ki sana bişe diyemez ne annem ne başkası sana tavır da yapamazlar sana bitek ben kızarım ne anam ne anan ne baban sana kimse bişe diyemez diyor değişik biri annesini evden kovduE hızını alamamış arada senide harcamış farknda değil mi
Öyle oldu bunu kaynanam anladı bana alınmadı oğluna haksız dedi ama olan yine bana olduEşiniz ortalığı karıştırıyor gibi geldi
Yani kusura bakmayın ama ben olsam ben de güvenmem. Biraz zaman tanıyın sakinlessin herkes sonra özür diler abisinin abarttigini falan söylersiniz. Eşiniz de özür dilesin yani inşallah diler.Üstlenmiyor hatta diyor ki ben kızlara dedim ki eşime sorun annem onu üzerse ben gidince arayın anneme kızın demiş meğer ondan yapmışlar ben ne bilirim eşime anlattıklarımı millete söylicek . Kaynanam beni anladı dediki bu oğlumun hatası senin değil senın sorunu tutmamış dedi . Ama benide öyle üzdü ki eşim şimdi kızlar da bana güvenmicek
Herşeyi geçtim de eşin neden annesini senin başına bekçi diktiMerhaba arkadaşlar eşim iş dolayısıyla bir hafta şehir dışına gitti annesini yanıma bıraktı . Acayip iyi davrandık birbirimize ama annem birkaç kez kalbimi kıracak laf etti içerledim . Üstüne gitmedim .(eşimin eski sevgilisini bana örnek verdi ve ailemdeki bazı hainlerin arkamdan konuştuklarını bana taşıdı seni bu söylenenlere göre kimse almazdı dedi )
Tamam da ben güvenilmicek bişe yapmadım ki insan eşine güvenip bir şey söyleyebilmeli neden beni sattıki böyle beni zor durumda bıraktıYani kusura bakmayın ama ben olsam ben de güvenmem. Biraz zaman tanıyın sakinlessin herkes sonra özür diler abisinin abarttigini falan söylersiniz. Eşiniz de özür dilesin yani inşallah diler.
Bir şey soracam durumu nasıl anlattınız ? Annen bana kötü kadın mı dedi dediniz ne dediniz de anasını evden kovacak seviyeye getirdi ? Sanki siz de fazla abartarak konuyu anlatmışsınız da costurmussunuz.Farkında değil gelince yüz yüze konuşcam diyor ki sana bişe diyemez ne annem ne başkası sana tavır da yapamazlar sana bitek ben kızarım ne anam ne anan ne baban sana kimse bişe diyemez diyor değişik biri annesini evden kovdu
Evet tam olarak böyle diyor ağzıma etti bıraktı beni sonra diyoki karıma kimse bişe diyemez herkesi s …. Ederim saçmalıyor olayları büyüttüKimse sana bir şey diyemez, ancak ben derim mi diyor eşiniz? Tuhaf biriymiş.
Eşinize sır vermeyin diyeceğim, o da saçma olacak.
Kizlar açısından guvenilmeyecek bir şey yapmış abilerine anlatmışsınız. Diğeri sizinle eşiniz arasında eşiniz her krizde sizin herseyinizi ortaya dokerse bir daha kimseyle yüzyüze bakamazsiniz.Tamam da ben güvenilmicek bişe yapmadım ki insan eşine güvenip bir şey söyleyebilmeli neden beni sattıki böyle beni zor durumda bıraktı
Herkes bana küstü kesin beni arada bıraktı hem kızlar hem eşim . Kimse bana güvenmicek artık . Eşim de beni suçluyor bissürü laf etti bana sen sorunlusun vs dedi kendi sorun yapmasına rağmen kalbimi kırdı kimseyle anlaşamıyorsun dedi ki alakası yok herkesle iyidimHerşeyi geçtim de eşin neden annesini senin başına bekçi diktieş ailesine balda olsa güvenilmez sende tecrübe etmiş oldun. Bidaha kimseye sır dedikodu malzemesi vermezsin
Benm eşim annesini evimizden kovamaz böyle bi sebepten.. agzını yırtarım onun kendi annesine bu saygısızlığı annesinin densizliği yüzünden yapmş birindende korkardm.. alırsın insan gbi konusur uyarırsın..Farkında değil gelince yüz yüze konuşcam diyor ki sana bişe diyemez ne annem ne başkası sana tavır da yapamazlar sana bitek ben kızarım ne anam ne anan ne baban sana kimse bişe diyemez diyor değişik biri annesini evden kovdu
İşte ben nasıl eşime güvencem artıkKizlar açısından guvenilmeyecek bir şey yapmış abilerine anlatmışsınız. Diğeri sizinle eşiniz arasında eşiniz her krizde sizin herseyinizi ortaya dokerse bir daha kimseyle yüzyüze bakamazsiniz.
İşte küfür etti annesine kadını üzdü kadın dediki bana kuzum sen bana çok iyi baktın sen iyi kalplisin benim oğlum ne olursa olsun senin söylediklerini yaymamalıydı dediBenm eşim annesini evimizden kovamaz böyle bi sebepten.. agzını yırtarım onun kendi annesine bu saygısızlığı annesinin densizliği yüzünden yapmş birindende korkardm.. alırsın insan gbi konusur uyarırsın..
ayrıca ne demek sadece ben kızarm eşiniz hiç normal değiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?