Ben eşime nasıl güveneceğim?

Hepsi kadın yanında tanımadığı insanlarda var

Bir kere iş yerinden birçok insanla yardım toplanıyor, grup çalışmaları normaldir.

Diyorsunuz ki hepsi bekar kız, işyeri %90 erkek olsa da evli bir kadınla çıksa sorun olmayacak mıydı? Elbette olacaktı.

Kızlara oturup laf etmeyin. Sorun kocanız.

Bir de bu meseleyi deprem ortasında açmayın, tepki alırsınız gördüğünüz gibi. İnsanlara yardım da mı etmeyecektim der.

Evde adam bombos dururken copu dahi ben atiyorsam daha da evli kalmam sanirim. Bu kadar bana kiymet vermeyen adamin evinde durmam.
Ben de çöpe takıldım. Onun dışında kadın kocasını biliyor gibi geldi. Maalesef mevzu yardım değil. Aldatıyor da demiyorum. Çıkıp dolaşıp muhabbet edecek. Telefonla konuşuyor gibi yapmalar vs hiç hoş değil. otur ailenle zaman gecir. Çünkü yarın olmayabilirler

Merhaba,
Burdaki bazı insanları anlamıyorum.Empati yapın lütfen ülke bu halde tabiki üzülüyoruz ama sizde eşinizde böyle bir gariplik sezseniz ve yalan söylediğini fark etseniz kendinizi yersiniz nereye gitti ne yaptı?diye. O nedenle konu sahibine kizamam bende sinir olurum.Tam aldatıyor tam aldatmiyor diyemem ama ucuz flörtleşme çabası var gibi hissettim anlattiginizdan, eşinizin bu tavırlarının sebebi siz değilsiniz emin olun kendi karakterinden kaynaklı, boşan boşanma diyemem çocuk var diyorsun sakinleşip iyice bi düşün nasıl davranır ne yaparsam benim şüpelendigimi hisseder ve biraz çeki düzen verir kendine diye.Ama açık konuşmak gerekirse adamın hamurunda varsa üç beş senede bi tekrarlar bu huyunu.Üzüldüğüm nokta bu tür davranişlarla bikac günlük heyecan duyup anlık mutlulukla bi ömür yaninda kalacak kadına bunları yapmasi sonra da evlilik kötü derler değer bilmezsen değer göremezsin!

Ne oluyor bekar kızlarla koli yapınca? O kadar önemli bir detay mı yanındaki insanın cinsiyeti, medeni hali? Neticede amaç ne olursa olsun sonuçta yardıma gitmiş, bir faydası dokunacak depremzedelere. Yıl 2023 yahu hala bekar adamı çağırsalardı diyorsunuz. Güvenmediğiniz adamla da evli kalmayın size zarar. Sürekli ne yapıyor, yanındaki kim, kiminle konuştu diye düşünmek yıpratır sizi

Eğer siz baskıcı kıskanç biriyseniz sizi huzursuz etmemek kavga çıkarmamak için yalan söylemiş olabilir ama gayet anlayışlı bir kişiyseniz ve size bu halde yalan söylediyse altın da başka şeyler olabilir. Bekar kızlar ile koli yapması sorun değil tüm bekar kızları oraya eşiniz toplamadı değil mi yardım amaçlı tamamen o ortam da aldatma olacağını sanmıyorum ben ama dediğim gibi anlayışlı biri olduğunuz halde size yalan söylüyorsa orta da birşeyler olduğunu düşünürüm akşam eşiniz geldiğin de bu konuyu sakince konuşmalısınız orta da yanlış birşey yoksa ve kuşkularınızın tamamen ölmesi için de o ortama sizin de girmenizi tavsiye ediyorum kadın hisleriyle bir insanları taramalısınız umarım aldatma yoktur. Küçük yanlış anlaşılmalardır

Ette seni o küfürün içine gömeyim kalipsiz madem ülkenin derdi bu kadar sizi mahvetmis girme yazma sanki bir siz uzuluyorsunuz bir siz bu ülkeyi düşünüyorsunuz..
Seni takmayan kocana etsene bu lafları, edemezsin dimi etsen bile umrunda olmazsın. Gözü dışarıda her önüne gelene koşa koşa gidem sapık kocanla otur bir de çocuk doğur böyle evliliğe, anca sanal alemden ağzını boz seviyeni belli et belki burada ciddiye alınırım diye. Yazık… Boşanmazsın da belli, kurcalama bari adamı.

Sadece evli kadınlarla mı koli yardımı yapmaya gidebilir. Böyle kafanızda kurmayın diye bu yollara başvurmuş olabilir

Koli yapmak escinsel argosunda cinsel ilişki demek. Bu değilse konu , siz deli misiniz?
Keremle gittiyse koli yapmaya sıkıntı yalnız ay sinirim bozuldu.
mesele kendisinin mesafe koy dediği kızlarla koli yapması sanırım daha önce de yakalamış ya ondan çıldırıyor şu an.
yani şu zamanda yardim kolisi hazırlayan kızların derdinin kocanız olacağını sanmıyorum hiç. Ha yardıma diye çıktı başka yerde buluşmaya gitti diyorsanız o başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…