Hanfendi siz yazdiklarimi tam anlayamadım belli ki eksikler çok ne kadar çok kıskanç olursam olayım kıskanç insan kocasını her hafta gece disarda olmasına izin verir mi veya bir işi olduğunda bu gece arkadaşında kal eve gelme iş yerin zaten oraya yakın dermi kara kasina bakmiyorlarsa evli barkli erkeği değil bekar adamı cagirsinlar yanına kalkipta burdan 2 dakikalık mesafede çalışma varken 15 dakikalık yere gidilmezOfff başlığı iki gündür koli hazırlayan "bekar kız" olarak okuyunca sinirlerim bozuldu. Hanımefendi iyi misiniz? Şu an koli, çuval hazırlayan insanlar ne durumda biliyor musunuz? Hem bedensel hem mental olarak tükenmiş durumdayız. Bir işe yarayabilmek için uğraşan insanlarız. İnanın kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne bakacak durumda değil. Kadın-erkek, genç-yaşlı herkes seferber olmuş durumda.
Koyun can derdinde, kasap ise kasap havası oynuyor. Kocanız kızlarla fingirdeme derdinde olsa bile yardım toplayan kızların kocanıza meraklı olacaklarını sanmıyorum. Psikopatlık derecesinde kıskanç eş çok sıkıntılı bir şey olduğu için adam "Kerem ile buluşacağını" söylemiştir büyük olasılıkla. Güvenmediğiniz biriyle de zaten evliliğe devam etmeniz hata.
Evet var ilk defa yakalamadim ben bunu yani özellikle bu kızın eşime bir gun askimli canimli konuştuğunu gördüm özellikle bu kızlarla mesafesini ayarlamasını gerektiğini soylemistimEşiniz kötü niyetli bir sapık bile olsa koli yaparken onca kalabalığın içinde kiminle ne yapabilir ki? Bu kadar mı güvenmiyorsunuz yani? Yardımı falan bırakıp ne yapabilirler yani? Bu işin öncesi de var mı?
Söyledim bende geleyim bir şeye yarayim dedim çocuk var nereye geliceksin dedi annene bırakırız dedim yok soğuk falan dedi çıktıBekar kadınlarla koli yapmaya gitse arıza çıkaracağınızı düşündüğü için ( ki haksızsın arıza çıkarmakta afet var) keremleyim demiş olabilir. Keşke sen ben de geleyim kolilere yardım ederim deseydiniz. İçiniz rahat ederdi.
Yaptim canım çocuğu ve soğuğu bahane etti çocuğu annene birakalim diyince de yok soguk vs dediPeşine düş ben de yardım edeyim diye.
Böyle olduğunu bilsem aptal değilim heralde elbette evlenmezdim bir iki defa bu kızların askimli canimli yazışmalarını yakaladım konuşma tarzları buymuş Tabi kıyameti kopardım mesafeni ayarlicaksin dedim ama yokSadece bu sebepten dolayı mı güvenmiyor musunuz?Yoksa daha önce böyle vukuatları oldu mu?Keşke güvenmediğiniz adamla evlenmeseydiniz.
Böyle bir zamanda kızlarla flörtleşecek biri mi eşiniz?
Hani deprem zamanı diye krizden fırsat çıkaran satıcılar var ya, eşinizin durumu da bu mu
Evet hepsi kadın ve bu kızlar devamli askimli canimli konuşan mizacı bu şekil kizlarKonuştuğu kişiler kadınlar mıydı? Yani nedir durum tam olarak
Ette seni o küfürün içine gömeyim kalipsiz madem ülkenin derdi bu kadar sizi mahvetmis girme yazma sanki bir siz uzuluyorsunuz bir siz bu ülkeyi düşünüyorsunuz..Öfff çok sağlam küfürlerim var şu dert dediğin şey için de, neyse.
Aynen öyle ben gerçeği söylese inan ki surat yapardım ama gitme demezdim asla git derdimYani şöyle koli bahane, eleman kızlar var ben de güleyim eğleneyim takılayım diye gitmiş bence. Yoksam işyerindekilerle buluşucam derdi, yalan söylemezdi diye düşünüyorum.
Hanfendi kıskanç bir insanım evet ama lafta emin olun kıskanç bir bayan her hafta eşini disariya arkadaşlarıyla takılmaya göndermez ya git kafanı dağıt diyeYalan söylemesi sıkıntılı. Neden kerem demis mesela ? Kıskanc mısınız acaba ondan dolayı mı yalan söyledi desem yine saçma. Hiçbir şey anlamadım. Keske mesajların devamını da okusaydınız
Valla sümüklü kocama askimli canimli konuşuyorlarsaaa vardır bir onda bir sümük...Yalnız şu iş yerindeki bekar kızlarla koli yapmasını ayrıca belirtilmesine aşırı ayarım. Sonuçta koli için gidiyor dimi? Bizim de bir kadın mdr yrd vardı eşi de müdür. Acayip kıskanırdı bizden yani iş yerindeki bekar kızlardan.
Hayır napcaksak biz senin sümüklü kocanı
Asla değilGüvenmiceksiniz tabi , adam tek ayak üstünde 10 yalan söylemiş. Sizce güvenilir bir insan mı bu eş??
Hepsi kadın yanında tanımadığı insanlarda varKonuştuğu kişiler kadınlar mıydı? Yani nedir durum tam olarak
Senin yorumunuda ben aslaaaaa ciddiye almıyorum emin olİki kelimesinden biri "asla"olan insanları "asla"ciddiye alamıyorum.
Sorun ne bu konuda?
Sizin sorununuz bu. Eşinizin güvenilmez biri olması. Ne diye "bekar kızlar, koli yapmak" vb cümlelerle konuyu gereksiz uzatıyorsunuz ki? Eşiniz yalan söyleyen, güvenilmez birisi daha önce de kızlarla canımlı cicimli konuşmuş. Sizin sorununuz bu. Hiç kızları falan karıştırıp da burda tepki toplamayın boşuna. Herkesin derdi kocanız gibi uçkuru değil. Ayrıca dersinizi doğrudan yazmayıp da burda tepki alınca kimseye Allahın gereksizi, hadi küfür ette seni o küfrün içine gömeyim diyemezsiniz. Sorunlu olan kocanız! Elalemin sizin tabirinizle bekar kızlarına da kötü sözler söyleyemezsiniz! Kimse sizin kokuşmuş kocanıza bayılmaz merak etmeyin.Evet var ilk defa yakalamadim ben bunu yani özellikle bu kızın eşime bir gun askimli canimli konuştuğunu gördüm özellikle bu kızlarla mesafesini ayarlamasını gerektiğini soylemistim
İstediğin yorumu alamıyınca allahın gereksizi oldum değil mi ? Keske klavyeden değil de yanımda olsaydın da bunları yüzüme söyleseyebilseydin. :) sümüklü kocan ve senin gibi ucuz biriyle hayatta ki mutsuzluğunuzun bolca devamını dilerim:)Hadi ya Allah'ın gereksizo orda açıklama yapmışım az insan olda buraya girip cevap verme..
ha ülkenin derdi seni mahvetmedi yani? sen girip konu açtığına göre...Ette seni o küfürün içine gömeyim kalipsiz madem ülkenin derdi bu kadar sizi mahvetmis girme yazma sanki bir siz uzuluyorsunuz bir siz bu ülkeyi düşünüyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?