Ben eşime nasıl güveneceğim?

Hanfendi siz yazdiklarimi tam anlayamadım belli ki eksikler çok ne kadar çok kıskanç olursam olayım kıskanç insan kocasını her hafta gece disarda olmasına izin verir mi veya bir işi olduğunda bu gece arkadaşında kal eve gelme iş yerin zaten oraya yakın dermi kara kasina bakmiyorlarsa evli barkli erkeği değil bekar adamı cagirsinlar yanına kalkipta burdan 2 dakikalık mesafede çalışma varken 15 dakikalık yere gidilmez

Evet var ilk defa yakalamadim ben bunu yani özellikle bu kızın eşime bir gun askimli canimli konuştuğunu gördüm özellikle bu kızlarla mesafesini ayarlamasını gerektiğini soylemistim

Söyledim bende geleyim bir şeye yarayim dedim çocuk var nereye geliceksin dedi annene bırakırız dedim yok soğuk falan dedi çıktı

Sadece bu sebepten dolayı mı güvenmiyor musunuz?Yoksa daha önce böyle vukuatları oldu mu?Keşke güvenmediğiniz adamla evlenmeseydiniz.
Böyle olduğunu bilsem aptal değilim heralde elbette evlenmezdim bir iki defa bu kızların askimli canimli yazışmalarını yakaladım konuşma tarzları buymuş Tabi kıyameti kopardım mesafeni ayarlicaksin dedim ama yok

Koli yapmak escinsel argosunda cinsel ilişki demek. Bu değilse konu , siz deli misiniz?
Ne var yani yardım kolisi yapmaya iş arkadaşıyla bulustuysa?
Biz enkaz yardıma geldik, bayagi kalabalığız. geldiğimiz günden beri genç yaşlı kadın erkek herkes kocaman birkaç çadırın içinde uyuyor. Herkesin nöbet saati alakasız saatler olduğu için öyle yer tutma falan da yok, bulduğun yere tulum giyip yatıp uyuyorsun. Bu bile asla sorun olmuyor ,lafı bile olmuyor kimse icin
eminim gönderen eşleri de gurur duyuyordur.
Napsin bizim adamlar/kadınlar bu hesapla?
Bu kıskançlık size zarar. Adam bildiği için yalan söylüyordur

Yalan söylemesi sıkıntılı. Neden kerem demis mesela ? Kıskanc mısınız acaba ondan dolayı mı yalan söyledi desem yine saçma. Hiçbir şey anlamadım. Keske mesajların devamını da okusaydınız
Hanfendi kıskanç bir insanım evet ama lafta emin olun kıskanç bir bayan her hafta eşini disariya arkadaşlarıyla takılmaya göndermez ya git kafanı dağıt diye

Valla sümüklü kocama askimli canimli konuşuyorlarsaaa vardır bir onda bir sümük...

Adama guvenmiyorsun ayak üstü on yalan söylüyor bu ilk te değil .bilemedim yani . evin yükü de sendeymis .hani aldatmak için aranan ama uygun ortam bulamayan erkek tipine benzettim uygun kız bulsa ilerletecek cinsten .sorun koli yaptığı kızlarda.degil bu arada.eşinde .yardım kolisi olmasa başka şey olur eşin biraz tehlikeli .sen kiskancsin diye de erkek ismi vermiş olabilir.ama güveninin olmaması evin yükünün üstünde olması yalan söylemesi yanlış anlamadiysam kızları alması falan bunlar.biraz iç sıkıcı

Evet var ilk defa yakalamadim ben bunu yani özellikle bu kızın eşime bir gun askimli canimli konuştuğunu gördüm özellikle bu kızlarla mesafesini ayarlamasını gerektiğini soylemistim
Sizin sorununuz bu. Eşinizin güvenilmez biri olması. Ne diye "bekar kızlar, koli yapmak" vb cümlelerle konuyu gereksiz uzatıyorsunuz ki? Eşiniz yalan söyleyen, güvenilmez birisi daha önce de kızlarla canımlı cicimli konuşmuş. Sizin sorununuz bu. Hiç kızları falan karıştırıp da burda tepki toplamayın boşuna. Herkesin derdi kocanız gibi uçkuru değil. Ayrıca dersinizi doğrudan yazmayıp da burda tepki alınca kimseye Allahın gereksizi, hadi küfür ette seni o küfrün içine gömeyim diyemezsiniz. Sorunlu olan kocanız! Elalemin sizin tabirinizle bekar kızlarına da kötü sözler söyleyemezsiniz! Kimse sizin kokuşmuş kocanıza bayılmaz merak etmeyin.

boyle hayat gecmez güvenmiyorsan yol vereceksin. Sürekli acaba niye nerde diye düsünerek yasamaktansa ayri yasarim. Benim esimde 2gundur gece 1lere kadar yardima gidiyor kadinmi vr kizmi var sormak aklima bile gelmedi. Insanlar can derdindeyken firsatcilik yaparda kizlarla fingirdesir hic aklima gelmedi. Ama anladigim kadariyla senin esinle aranda baska birsey var güven konusunda dedigim gibi kendi kendini yeme acikca sor cevap vermiyor seni ciddiye almiyorsa ver cantasini eline. Istedigini yapsin

Hadi ya Allah'ın gereksizo orda açıklama yapmışım az insan olda buraya girip cevap verme..
İstediğin yorumu alamıyınca allahın gereksizi oldum değil mi ? Keske klavyeden değil de yanımda olsaydın da bunları yüzüme söyleseyebilseydin. :) sümüklü kocan ve senin gibi ucuz biriyle hayatta ki mutsuzluğunuzun bolca devamını dilerim:)

Adamın eli gözü oynaşta siz hem şüphelenip hem Kemal'im yapmaz diye mıy mıy burada forum açıp içinizi boşaltacaksınız yine herşeyi sineye çekip devamke..2 ay sonra da işyerindeki kızlarla canım cicim konuşuyor diye forum açarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…