Ben eşime nasıl güveneceğim?

Yakmur123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2019
118
43
48
28
Merhabalar kızlar böyle acılı gunde kalkıp derdimi paylaşmak istemezdim ama zaten haberlerden dolayi kendimi kaybettiğim su dönemde birde eşimin yalanıyla sarsıldım
Ellerim ayaklarım buz tuttu nefes alışım değişti. Şöyleki eşim bu hafta deprem dolayısıyla ise gitmiyor ama her gün dışarı çıkacak birseyler buluyor evde duramıyorum haber izleyemiyorum diyip bende izleyemiyeceğim diyip kendimi hep izlerken ve ağlarken buluyorum bir de oğlum zaten beni yoruyor mahvoldum bu akşam çöp atarken eşim telefonla konuşur gibi yapti asla inanmadım telefonla konuştuğuna tamam hanıma sorayım eğer işimiz yoksa gelirim dedi neyse ben çöp attım geldim sabahtan beri beni asla umursamıyor aslaa sordu işimiz varmı işten kerem beni koli yardımına çağırıyor dedi bende git ne işim olucak sabahtan beri soruma bile cevap vermiyorsun dedim ondan sonra haklısın falan bir takım yalakaliklar yaptı daha sonra çıktı 2 saat geçti çok kişi varmı kalabalikmi dedim 15 dakikalık yere hala trafikte olduğunu söyledi ve orda zaten benim için bitti bende whatsapi açık genelde girmiyorum şirket telefonuna düşen mesajlar orda oluyor genelde neyse bir gireyim dedim ki meğerse iş yerinde ki bekar kizlarla koli yapmaya gidiyormusss adı yardım ama aslaaaaa yardıma değil bana yalan söylemesi zaten çabası güvenim yerle bir oldu ne yapayım ben şimdi

E whatsappta başka bir konuşma görmediniz mi koli yardımı dışında?

bekar kızlarla koli yardımı yapmaya gidecekmiş eşi sözde adı yardım ama yardım etmeye gitmiyor diyor anladığım kadarıyla. Hepsi kız ve bekarmış.
Hepsi kız ve hepsi bekar olabilir, yardıma gittiyse bunun önemi yok ama "adı yardım ama asla yardım değil" ne demek anlamadım.

Bir şey sormak isterim. Niyetinin bile böyle fesat olduğunu düşündüğünüz bir insanla neden evlendiniz? Çünkü şu çaresi günlerde bile aklınıza koli yapcam diye kadınlarla fingirdeyeceğini (ki kadınlar da kolunu açtı bekliyor çünkü) getirdiğiniz bir insanla neden berabersiniz? Siz kızarsınız diye söylememiş olamaz mı? Hiç mi ihtimali yok iyilik yapmak istemesinin? Ne bileyim hani herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor ya hani..

Yalan söylüyor sonuçta dürüstlük çok önemli

Yalnız şu iş yerindeki bekar kızlarla koli yapmasını ayrıca belirtilmesine aşırı ayarım. Sonuçta koli için gidiyor dimi? Bizim de bir kadın mdr yrd vardı eşi de müdür. Acayip kıskanırdı bizden yani iş yerindeki bekar kızlardan.
Hayır napcaksak biz senin sümüklü kocanı

Yalan söylemesi sıkıntılı. Neden kerem demis mesela ? Kıskanc mısınız acaba ondan dolayı mı yalan söyledi desem yine saçma. Hiçbir şey anlamadım. Keske mesajların devamını da okusaydınız

Yani şöyle koli bahane, eleman kızlar var ben de güleyim eğleneyim takılayım diye gitmiş bence. Yoksam işyerindekilerle buluşucam derdi, yalan söylemezdi diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…