ben evde kaldım, siz nasıl başardınız?

pamukprenses_79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
8
0
36
Bolu
kızlar, çok şükür okumuş öğretmen olmuş, kendi evi arabası parası olan yalnız yaşayan 32 yaşında güzel bir kadınım. Düzenli sosyal bir hayatım, istanbulda köklü bir ailem var. Bakımlı bir kadınım, sanatla uğraşıyorum, erkek arkadaşlarım da oluyor. artık bir ailem, yavrularım olsun istiyorum ama kendi kaliteme uygun adam bulamıyorum, ya yaşı genç oluyor, ya işsiz okumamış oluyor, ya kültür karakter farkı oluyor. Ama bu hepsini toplasan bir adam etmicek insanların hiç birini evlenmeye ikna edemedim. hiç evlenme teklifi almadım. Siz nasıl yaptınız??

bir erkekle 5 yıl birlikte oturdum, onu bile nikah masasına oturmaya ikna edemedim, o da yenisini bulunca bırakıp gitti, biriktirdiğimiz paraları yiyorlar şimdi, bunalıma girdim. Son olarak "tam kendime göresini buldum" dedim; yiğit yakışıklı bir polis memuru ile sadece bir kaç aydır görüşüyoruz, birbirimiz çok sevmekteydik ancak kendisine kaç yaşında insanlar olduğumuzu, böyle ayrı gayrı gizli gizli ilişki sürdüreceğimize birleşip aynı çatı altında yaşarsak daha iyi olacağını söyledim. ancak kendisi erken diyerek buna yanaşmadı ve bi kaç seneye doğu hizmetine gideceğini o zaman zaten benim gibi bi kadının oralarda yapamayacağını ve ayrılmak zorunda kalacağımızı söyledi. ben bunu anlamadım, niye ayrılalım ki?? seneye ayrılmayı planlıyorsan şimdi ayrılalım, genç kız değilim flört edecek halim yok dedim. o da itiraz etmedi, seni anlıyorum haklısın ama seni seviyorum dedi. Su an ayrıldık, ben hata mı ettim, evli hanımlar siz evlenmeyi nasıl başardınız, ben yemeğini ütüsünü hiç bir şeyini ihmal etmiyorum, Erkeğim bekar evinde ev arkadaşlarıyla değil benim evimde baş köşede otursun istiyorum, karşılığında ayrılıktan başka bir şey alamıyorum. E 32 yaşında da kadınım, evlenmeden olmaz diyecek, pastanelerde buluşacak, naz yapacak halim de yok. erkekleri evlenmeye ikna etmek için onları abazalıktan süründürmek, onlara kuku hasreti mi yaşatmak lazım, bu mu yani, bu nasıl aşk..

tavsiyelerinizi fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
konuyu fazla kafanıza taktığınızı düşünüyorum. bir de erkeklerin üstüne çok düşünce kaçarlar. siz evlenmek istedikçe onlar istemez. ben sizin yerinizde olsam yakınlarımı devreye sokardım bi nevi görücü usulü birini seçer evlenirdim. diğer türlü sizin bulduğunuz kişiler evlenmek istemeyebilir hazır olmayabilir sizin de beklemeye tahammülünüz yok anladığım kadarıyla. o yüzden evlenmeyi düşünen kişilerden seçim yapardım.

bende askerimi bekliyorum mesela. gelince evlencez. evlenme olayını o istedi. ben böle gezemem ailem izin vermio vs dedim :D o da evlenelim dedi :D evlenme teklifi etti :) biraz ittirince oluyo :D

bence evlenmeye nıetı olan kısılerle beraber olun. cevrenızde kesın vardır. Allah kısmetinizi açarsa bi bakarsınız nikah masasındasınız :)

öncelikle sizin saydığınız vasıflarınız evlenmek için yeterli şeyler değil..
yani ben şöyleyim ben böyleyim ama kimseyle mutlu olamadım deyip de insanları etiketlemek hoş değil ..
ne yani vasıflı insanlar hep istediklerini bulup mutlu olacak diğerleri de zaten vasıfsız mutlu olmaya hakları yokmu ...
evlenmek mutlu olmak ,insanın yaşı ,sosyal konumu ,kazandığı para ile alakalı değildir..
yani her yönden dört dörtlük olan bir insan illa evlnecek mutlu olacak diye bir kaide yok..
öncelikle bunlardan yola çıkarak yaptığınız saptamalr hoşuma gitmedi..
sizin bir türlü kafanıza göre birini bulamamanız nasip kısmet işi ..
evlenmek istiyorsunuz ama evlenmiş olmak için evlenilmez değil mi ?
o yüzden demekki daha zamanı var diye düşünmeniz lazım..
tabiki insanoğlu doğup ölene kadar üreme içgüsüyle yaşar ,bu da onu sevmek sevilmek evlenmek yuva kurmak düşüncelerine iter..herkesin de hakkıdr bu..
ancak bunu sürekli dert etmek yerine oluruna bırakmak en güzeli..
belki hiç ummadığınız bir anda birden biriyle karşılaşıp mutlu olacaksınız bellimi olur..
bu işin bir formülü yok yani ,tamamen kısmet..
yalnız sırf ben evlenemedim diye evlenmenizdense yalnız olarak yaşamanız daha ii..
o yüzden sürekli evlenemedim diye sendroma girmeyin..
ALLAH herşeyin en iisini bilir..
3 günlük dünyada güzel yaşamaya çalışın ,zamanı gelince herşey olacaktır elbet,olmazsa da dünyanın sonu değilya ,evlenmek de şart değil ,herkesin hakkında hayırlısı olması önemli olan :34:
size örnek vereyim ..
ben de üniv.mezunuyum ..daha 22 yaşında iken memur oldum ,benim yaşımdakilerin çoğu okuyorken ben kpss kazandım memur oldum ..
yalnız yaşıyordum ,ailem yoktu tamamen özgürdüm herşeyim vardı ..
ben tam tersine evlenmek istemyrdum ,nöyle yaşamak süperdi ama istemediğim şey başıma geldi ,eşimle tanıştım ..
öyle bi anda olduki herşey ,annemin bile evleneceğine inanmayan ben bi anda evlenivermiştim ..
hayat bu ,bazen insanın istemediği başına gelebiliyor..
ama bazen istemediğin şey de senin için aslında güzel olan şeymiş bunu sonra anlıyorsun..
yani ben evlenmek istemiyordum ama şimdi de iiki evlenmişim diyorum..
aynı sizde de siz bekar kalmak istemiyorsunuz ama belki de sizin için hayırlı ve güzel olan budur..
hakkınızda hayırlısı olsun ...

hayatına giren kişilere çok rahat olsan da belli etmemelisin. otel gibi kullanmalarına izin verme evini. hadi arada sırada olur da sürekli aynı evin içinde olmamalısın benim fikrimce...

siz karşı tarafa bunu söylerseniz olmaz olayı çok kafanıza takmayın akışına bırakın ki o size o duyguları beslesin o istesin
hatta sizden daha istekli olsun.. :27:

canım net konuşacağım açık açık yazmışın bende açık olayım,erkeğe evlenmeden herşeyini sunarsan senle ciddi düşünmez yani türk toplumunda böyledir ,ayrıca 32 yaşındayım naz mı yapayım demişsin bu ülkede 30 küsür yaşında kadınlar bakire olarak evleniyorlar,herkesin yaşam tarzına saygım var ama sen herşeyi evlenmeden önce yaşarsan erkekler evlenmeye yanaşmaz bu çok doğal bunun okumuşlukla cahillkle alakası yok erkeklere kolay olmayın adamlar senle yaşşıyor bakıyor iş ciddiye biniyor kaçıyorlar tabi buda karektersizlik bir kadını bu şekilde rencide etmek ama kimseye güvenme erkekler okumuş cahil farketmez iş evlenmeye gelince tutucu kesilir hiç bunlar okumuş böyle düşünmez medenidir diye düşünme sakın hepsi aynı erkeklerin adam okuyor avukat oluyor ,mühendis oluyor gidiyor köyünden kız alıyor evleniyor neden sence çok var örnekleri seni suçlamıyorum sakın yanlış anlama canım ama türk erkeğinin düşünce yapısı bu kendileri her haltı yer karıma kimse değmemiş olsun derler,o yüzden sanırım yaşanmışlıkların var olsun ne yapalım de herkes hata yapar bundan sonra dikkatli ol sana bu anlamda yaklaşanları hemen defet ,eğer seni biri gerçekten severse zaten senin yanında olur birlikte olmana gerek yok yani ve eevlenir senle senin birşey yapmana gerek yok umarım evlenip mutlu olursun.

klasik olacak belki ama kacan kovalanır her zaman. ben bunu bilir bunu söylerim.birşey kolay elde ediliyorsa kıymeti o derecede az oluyor.biz kadınlar için bile öyle.arkadaslıga yada ne bileyim bişeyler için adımı önce siz atmayın bekleyin karsı taraf atsın.evliiliği düşünen birileriyle arkadaslık yapın diycem ama kimin ne düşündüğü de belli olmuyor ki.kimi evlenicez die kızı sadece kullanıyor kimi bişey belli etmiyor bakıor arastırıyor evlenilicek insansa evlilik teklifini pat die yapıor.bu işler de nasip kısmet işi gercekten hakkınızda hayırlısı olsun inş.benim de aklıma geldi madem aileniz köklü bi aile görücü usulü deneyebilirsiniz.ailenizin tanıdıgı bildiği evlenmek isteyen biri varsa neden olmasın en azından bi tanısıp konusursunuz.öyle evlenip cok mutlu olan insanlar da var.

canım net konuşacağım açık açık yazmışın bende açık olayım,erkeğe evlenmeden herşeyini sunarsan senle ciddi düşünmez yani türk toplumunda böyledir ,ayrıca 32 yaşındayım naz mı yapayım demişsin bu ülkede 30 küsür yaşında kadınlar bakire olarak evleniyorlar,herkesin yaşam tarzına saygım var ama sen herşeyi evlenmeden önce yaşarsan erkekler evlenmeye yanaşmaz bu çok doğal bunun okumuşlukla cahillkle alakası yok erkeklere kolay olmayın adamlar senle yaşşıyor bakıyor iş ciddiye biniyor kaçıyorlar tabi buda karektersizlik bir kadını bu şekilde rencide etmek ama kimseye güvenme erkekler okumuş cahil farketmez iş evlenmeye gelince tutucu kesilir hiç bunlar okumuş böyle düşünmez medenidir diye düşünme sakın hepsi aynı erkeklerin adam okuyor avukat oluyor ,mühendis oluyor gidiyor köyünden kız alıyor evleniyor neden sence çok var örnekleri seni suçlamıyorum sakın yanlış anlama canım ama türk erkeğinin düşünce yapısı bu kendileri her haltı yer karıma kimse değmemiş olsun derler,o yüzden sanırım yaşanmışlıkların var olsun ne yapalım de herkes hata yapar bundan sonra dikkatli ol sana bu anlamda yaklaşanları hemen defet ,eğer seni biri gerçekten severse zaten senin yanında olur birlikte olmana gerek yok yani ve eevlenir senle senin birşey yapmana gerek yok umarım evlenip mutlu olursun.

arkadasa katılıyorum gercekten de öyleler

polisle ayrılmakla iyi etmişsiniz, madem evlenme düşüncesi ne diye şu an beraber olmanızı istiyor ki? gerçekten evlenmek isteyen erkek yarın öbür gün hayatında çıkacak durumlara göre size uygun bir plan zaten hazırlar. yoksa bu yıl beraber olalım gelecek yıl ayrılırız mantığı gibi saçma bir mantıkla sizin vaktinizi alır yok yere.

ailenizin çevresi genişse, bu konularda biraz daha sahip çıksınlar size. toplumumuzda ilk adım hep erkekten bekleniyor ama pekala da doğru insanı bulduğunda aileniz ya da çevreniz de aracı olabilir. burda önce sizi tanıştırırlar sonrası da buna göre gelişir zaten. erkek çocuklarını hep bir baş göz etme sevdasındaki aileler toplumun bakışı yüzünden kızlara karşı daha tutucu. sonra da işte bazı şeyler için yaş gecikebiliyor.

arkadaş çevrenize bu konuda çevresi olan insanlara söyleyin mesela evlilik isteğinizi, kriterlerini. bunda yanlış birşey yok. benim arkadaşlarım arasında çevresindeki arkadaşlarına eş bulan, bunları aracı olan kişiler var.

yine de öncelikli olarak ailenize durumu anlatın bence. sizin bu yaşınıza kadar bekar kalmanızdan onlar da sorumlu. aile yaşı gelince çocuklarını hayırlı biriyle evlendirmekle görevli, kadın erkek farketmiyor. bu anlamda biraz daha çevre araştırması yapsınlar.

Allah hayırlı evlilik nasip etsin.

kadınların neden sürekli henüz tam anlamıyla hayatına girmemiş olan erkeği tam olarak mutlu etme istekleri var?
neden henüz hayatınızda sadece tek bir sıfatla yer alan bir erkeği evinizin baş köşesine konduruyorsunuz,
henüz bunu haketmek için ne yapmıştı ki?
sizi gerçekten sevmiş, sarmış ve dertlerinizle dertlenmişmiydi? ortak bir hayata dair planlar kurmuş muydu?
ne yapmıştı?
diğer arkadaşların da dediği gibi, cinsellik konusunda türk erkeklerinin durumu belli ve bu konu üzerinde çok yorum yapmaya gerek yok,
ama bence sizdeki tek şey, kuku hasreti çektirmeme olayı değil bence,
bir şey hasreti çektirmeme hali,
size dair, sizin en özelinize dair her şey, çok erken dökülüyor olabilir mi sevgilinizin eline,
böylece meraklanacak, arzulanacak, daha uzun zaman benle olmalı/hayatının ortasında ben olmalıyım düşüncesi yaratacak bir şey kalmıyor olabilir mi,
sadece sevgiliniz olan bir adamın ütüsünü yapmak neyin nesi,
böyle şeyleri eşinize saklayın, inanın hayat bunları yapacak uzun uzun zamanlar tanıyacak zaten size.
ve tabi ki diğer arkadaşların dediği gibi zamana bırakın, kısmet bir yerde size çarpacaktır,

canım maalesef izlediğin yol evlenmek için hiç elverişli değil. Bu şekilde evlenmen pek mümkün olmaz. Tabi kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez yaşadıklarını eleştirmiyorum sadece bu şekilde de evlenmeden mutlu yaşayabilirim diye düşün eğer bu şekilde mutluysan
ama yok mutlu değilsen ve evlenmek istiyorsan beraber yaşamak çok yanlış bir yol

ah be kızlar. yazdıklarınızı itinayla okudum. ben bu anlattıklarınızı bilmiyor muyum sanıyorsunuz :) Şunu söylemeliyim ki kadınların kendi bedenini erkeklere ödül olarak saklaması benim kanıma dokunuyor, sizi rahatsız etmiyor mu bu durum? Bir arkadaş örnek vermiş ama 30 yaşına kadar bakire kalanlar var diye de böyle olmak marifet mi? eğer 30 yaşına kadar sırf kendine koca bulabilmek için bakire kalan varsa benden daha kötü durumdalarmış o zaman, insan hiç sevmenin sevişmenin tadını bilmeden mutlu olur mu, 20li yaşlar sevişmeden geçer mi, bu sadece erkeğe değil biz kadınlara da doğanın sunduğu mucizevi bir nimet, nefes almak gibi. Benim 30 yaşıma dek hiç sevişmemiş olmamı isteyen bi erkeği ben istemem, bu nasıl bir iştah nasıl bir doymazlık ve sapkın bencilliktir..

neyse kızlar kısacası iki tip erkek var, birincisi güzel şeyler sunuyorsunuz ve gidiyor. ikincisi de , güzel şeyler sunmak istiyorsunuz ama sırf iştahlansın, bunu elde etme hırsıyla yanıp tutuşsun diye kendinizi tutuyorsunuz ve o da yanıp tutuşuyor, sizinle sırf o merak ettiği şey için evleniyor. ben bu iki tip erkeği de istemezdim ya. İşte böyle evde kalırsın diyeceksiniz :)

biraz sohbet edelim, sizce bir kadın ve bir erkek hiç sevişmeden evlenmeli mi? ben bunu yadırgıyorum. hayatımın geri kalanını geçireceğim bir erkeğin, yatakta mutlu bir partner olup olmayacağını bilmek isterim. unutmayın ki cinsellik sadece erkekler için değil. hatta evde, yemeğimi yedikten sonra ne bileyim, birlikte yaşadığımız yaşayacağımız her paylaşımdan sonra bana olan tepkisini, nazik mi kaba mı, bana değer veriyor mu, bütün bunları deneyip test edip öyle evlenmek isterim. yoksa kemik için peşimden koşan bi kuçu bana kendimi değerli hissettirmez. yatak bence bir kadının bir erkeğin maskesini düşürebildiği, en kısa yoldan size verdiği değeri gösteren bir mucize. Ben klasik türk kadını gibi düşünmüyorum sanrım, bundan dolayı yadırgamayınız beni. sevginin aşkın ailenin kutsallığına inanıyorum, dediğiniz gibi hayırlıysa olur, değilse olmaz. napalım.

bir de özellikle simurg hanımın söyledikleri beni çok doğru etkiledi. biraz daha sakinleşmemi sağladı. evlenebilmemizde veya evlenemememizde ailelerimizin de cok etkisi var. doğru bir yaklaşım sundu, teşekkür ediyorum. fikirlerinizi almaya devam etmek isterim kızlar.

(bir de deli_kiz0606 arkadaşımız vasıflarını evlenmeye yeterli değil gibi bir şey söylemiş, yanlış anlaşıldım heralde. okumuş, kültürlü, hoş kadınım derken hani bi eksiğim de yok, çok şükür elim ayağım tutuyor anlamında söylemiş idim, gayet masumane ama yanlış anlamış beni)

Bende aynen senin gibi dusunuorum ve o sebeptende yabancilarin yaptigi evlilkler bana cok daha samimi geliyor. Zaten adamlar rahat beraber yasiolar yatiolar kalkiolar evli gibiler toplumlari bunu kaldiriyor ve buna ragmen evlenmelerini ciddi asik olduklari icin yaptiklarini ve hepsinin gercek oldugunu dusunuorum. Ama bizde ole deil birak sevismeyi ayni evde yasamayi biriyle gezdiginde ciktiginda bile baba ve abilerimizdn saklayan bir toplumuz ve ne yazikki bizde evlilikler rahat takilmak ayni ewde yasayabilmek vs vs icin yapiliyor diye dusunuyorum kaldiki icine bide cinsellik girince insan kendini cidden degersiz hissedebiliyor...

evet eprum, tam olarak düşündüğüm şeyi özetlemişsin. Gerçekten batıda çiftler herşeyi yaptıktan sonra yine de evleniyorlar. Çünkü herşeyi aşsalar da aşkları baki kalıyor. Batıda evlilik bizdeki gibi "sevişmeyi meşrulaştırma" platformu değil, gerçekten sevgi ile kurulan bir kurum oluyor. Neyse biraz daha bekleyelim bakalım, olmadı bi batılı bulucaz artık demek ki ::))

Bende aynen senin gibi dusunuorum ve o sebeptende yabancilarin yaptigi evlilkler bana cok daha samimi geliyor. Zaten adamlar rahat beraber yasiolar yatiolar kalkiolar evli gibiler toplumlari bunu kaldiriyor ve buna ragmen evlenmelerini ciddi asik olduklari icin yaptiklarini ve hepsinin gercek oldugunu dusunuorum. Ama bizde ole deil birak sevismeyi ayni evde yasamayi biriyle gezdiginde ciktiginda bile baba ve abilerimizdn saklayan bir toplumuz ve ne yazikki bizde evlilikler rahat takilmak ayni ewde yasayabilmek vs vs icin yapiliyor diye dusunuyorum kaldiki icine bide cinsellik girince insan kendini cidden degersiz hissedebiliyor...

Ve kizlar bence sen herseini verirsen olmaz kac kovalan bilmemne tamam bunlar dogru olabilir ama bence daha da dogrusu su adam secmeyi bilmiyoruz ve adamina gore degisiyor hersey. Ben 3 yil biriyle ciktim evlilige asla ikna edemedim ayrildim ve biriyle tanistim 1 ay sonra evlenme teklifi aldim suan nisanliyiz yaniii neymis karsindaki adamla ilgli bir durum bizim erkeklerimiz kesinlikle korkaklar sorumluluk almayi sevmiyorlar baglanmak istemiyorlar ailenin oneminin bilincinde hic degiller diolarki gezim tozim takilim ohhh hic yaslanmicaklar ve hic yanliz kalmicaklarini dusunuyorlar(hepsi degil tabiki) yoksa bizde suc oldugnu dusunmuyorum olsaydi ben nisanlanamzdim herhalde...

evet eprum, tam olarak düşündüğüm şeyi özetlemişsin. Gerçekten batıda çiftler herşeyi yaptıktan sonra yine de evleniyorlar. Çünkü herşeyi aşsalar da aşkları baki kalıyor. Batıda evlilik bizdeki gibi "sevişmeyi meşrulaştırma" platformu değil, gerçekten sevgi ile kurulan bir kurum oluyor. Neyse biraz daha bekleyelim bakalım, olmadı bi batılı bulucaz artık demek ki ::))

Sadece bekle kismet seni gelip buluyor olmadik zamanda yaralarini sariyor umarim dogru kisiyi bulur cokda mutlu olursun kesinlikle umutsuzluga kapilmamalisin... Soyle dusun sen okdar deger verdin ama onlar senin degerini bilemediler kaybeden onlar ve bi sekilde anlicaklar pisman olcaklar ama bence sen arkana donup bakma ve gereginden fazla deger verme bir seviyorsan 3 disini gosterceksin erkekler itilip kakilmaktan hoslaniyor hahah :))

ah be kızlar. yazdıklarınızı itinayla okudum. ben bu anlattıklarınızı bilmiyor muyum sanıyorsunuz :) Şunu söylemeliyim ki kadınların kendi bedenini erkeklere ödül olarak saklaması benim kanıma dokunuyor, sizi rahatsız etmiyor mu bu durum? Bir arkadaş örnek vermiş ama 30 yaşına kadar bakire kalanlar var diye de böyle olmak marifet mi? eğer 30 yaşına kadar sırf kendine koca bulabilmek için bakire kalan varsa benden daha kötü durumdalarmış o zaman, insan hiç sevmenin sevişmenin tadını bilmeden mutlu olur mu, 20li yaşlar sevişmeden geçer mi, bu sadece erkeğe değil biz kadınlara da doğanın sunduğu mucizevi bir nimet, nefes almak gibi. Benim 30 yaşıma dek hiç sevişmemiş olmamı isteyen bi erkeği ben istemem, bu nasıl bir iştah nasıl bir doymazlık ve sapkın bencilliktir..

neyse kızlar kısacası iki tip erkek var, birincisi güzel şeyler sunuyorsunuz ve gidiyor. ikincisi de , güzel şeyler sunmak istiyorsunuz ama sırf iştahlansın, bunu elde etme hırsıyla yanıp tutuşsun diye kendinizi tutuyorsunuz ve o da yanıp tutuşuyor, sizinle sırf o merak ettiği şey için evleniyor. ben bu iki tip erkeği de istemezdim ya. İşte böyle evde kalırsın diyeceksiniz :)

biraz sohbet edelim, sizce bir kadın ve bir erkek hiç sevişmeden evlenmeli mi? ben bunu yadırgıyorum. hayatımın geri kalanını geçireceğim bir erkeğin, yatakta mutlu bir partner olup olmayacağını bilmek isterim. unutmayın ki cinsellik sadece erkekler için değil. hatta evde, yemeğimi yedikten sonra ne bileyim, birlikte yaşadığımız yaşayacağımız her paylaşımdan sonra bana olan tepkisini, nazik mi kaba mı, bana değer veriyor mu, bütün bunları deneyip test edip öyle evlenmek isterim. yoksa kemik için peşimden koşan bi kuçu bana kendimi değerli hissettirmez. yatak bence bir kadının bir erkeğin maskesini düşürebildiği, en kısa yoldan size verdiği değeri gösteren bir mucize. Ben klasik türk kadını gibi düşünmüyorum sanrım, bundan dolayı yadırgamayınız beni. sevginin aşkın ailenin kutsallığına inanıyorum, dediğiniz gibi hayırlıysa olur, değilse olmaz. napalım.

bir de özellikle simurg hanımın söyledikleri beni çok doğru etkiledi. biraz daha sakinleşmemi sağladı. evlenebilmemizde veya evlenemememizde ailelerimizin de cok etkisi var. doğru bir yaklaşım sundu, teşekkür ediyorum. fikirlerinizi almaya devam etmek isterim kızlar.

(bir de deli_kiz0606 arkadaşımız vasıflarını evlenmeye yeterli değil gibi bir şey söylemiş, yanlış anlaşıldım heralde. okumuş, kültürlü, hoş kadınım derken hani bi eksiğim de yok, çok şükür elim ayağım tutuyor anlamında söylemiş idim, gayet masumane ama yanlış anlamış beni)

ben kendi fikrimi paylaşmıştım canım bu senin hayatın ama baksana test etmişsin etmişsn adamlar kaçmış demek ki cinsellikle adam elde ttulmuyormuş dimi ,türk erkeğinin yaklaşmı bu canım ayrıca bir öpüşme ile bile anlaşılır arada bir çekim olup olmadığı yatmaya gerek yok bence tabiki bulursun anlayşılı birini kendine göre umarım da, her erkek kendi karısının sadece kendine ait olmasını ister bu dünyadada böyle benim amerikalı arkadaşlarım bile bakire kızla evlenmek istiyor sen ne diyorsun yani erkeğin doğası bu ilk olmak ister erkek ben katılıyormyum bilmiyorum ama bu bir gerçek ,ama kadınlarda şöyle bir tutum var bekaretlerni kaybedip terk edilince aman canım ne önemi var benimde hakkım banane bağnaz tiplerle uğraşamam gibi konuşmalar bende bundan çok sıkıldım sen bu şekilde mutlu olursun diğeri kendini kocasına saklar içi rahat olur o şekilde mutlu olur,herşey zevk ,eğlence değil değerler var o tip erkekleri istemem demişsin zaten istesende elde edemezsin bide bu var tabi yöntemlerin yanlış henüz birkaç aylık bir adama kırk yıllık kocan muamelesi yaparsan tepene çıkarırsan oda kaçar gider buda çok doğal ben bu yaşta bunları düşünebiliyorsam senin o yaşta daha bilinçli olman gerek.

Back
X