- 8 Ağustos 2014
- 1.181
- 1.083
- 158
Onların yüzüne tükür yarabbi şükür derlerAynn bnde oyle yapardim o kadinida herkese rezil ederdim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onların yüzüne tükür yarabbi şükür derlerAynn bnde oyle yapardim o kadinida herkese rezil ederdim.
Canim bazilari tvye cikip onlari rezil edyr olssun elimden gelini yapar kadinin ve eski esinin donuna kadar alirdim kanit olck bir yerlerden kanit bul ...Onların yüzüne tükür yarabbi şükür derler. Öylelerine bir şey olmaz. Utanma gibi duygulara sahip deiller.
Boşandığım gün zaten ne evim nede eşyam olacak. Sadece özel eşyalarımla dışarıda kalıcam. İnanıyorum ki taşı sıksam suyunu çıkarırım:) boşanma gerçekleşmeden benim yolumu çizmem gerekYuva yikanin yuvası olur mu insanlar bunu hiç mi düşünmez hiç mi Allah korkusu yok.
Büyük sozume tovbeler olsun yinede.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah çok zor çok ağır bir durum. Sanırım yeriniz de olsam alır çocuğumu başka şehire giderim babasının zaten umrunda değilmiş.
Öyle yaparsam bende rezil olurum kız deme öyleCanim bazilari tvye cikip onlari rezil edyr olssun elimden gelini yapar kadinin ve eski esinin donuna kadar alirdim kanit olck bir yerlerden kanit bul ...
bu arada sen nasilsin.
Sen bilirsin cnm ne guzel bu avatardaki sen misin ?Öyle yaparsam bende rezil olurum kız deme öyle. Kendi kendilerine rezil olsunlar yada olmasınlar aman banane
Şuan gayet iyiyim. Eskiden daha kötüydüm. Hissiz deilim. Mutluyum, huzurluyum.
Boşandığım gün zaten ne evim nede eşyam olacak. Sadece özel eşyalarımla dışarıda kalıcam. İnanıyorum ki taşı sıksam suyunu çıkarırım:) boşanma gerçekleşmeden benim yolumu çizmem gerek![]()
Birisi daha sordu ama deilim. Sadece benziyoruzSen bilirsin cnm ne guzel bu avatardaki sen misin ?
Eşyaların faturaları sundular mahkemeye. Eşyalarda şerh var. Alamıyorum o yüzden.Neden esyasiz kalasin canım neyi var neyi yok iste duruşma günü. Maddi manevi nafakani da iste hem o karaktersiz kansız heriften hemde kadından.
Eşyaların faturaları sundular mahkemeye. Eşyalarda şerh var. Alamıyorum o yüzden.
Ben isterim de o verir mi işte orası karışık:)O zaman ikisinden de okkalı tazminat iste.
Ahh benim oğlum babaya düşkün olmasaAsil bir davranış sergilemişsiniz ayrılarak bence çocuğunuzu görmesi için kimseyi zorlamayın eski eşinizin ailesi artık sizin hiçbir şeyiniz olmuyor.sadece çocuğunuz babası isterse onunla görüşebilir diğerleri ile görüştürmeye biliriniz. ne demek başka bir kadına anne dedirtmek siz hayattasınız eğer birileri ölecekse siz onları içinizde öldürün hiç korkmayın bizler unuturuz onlar unutur ama Allah unutmaz günü zamanı gelince sahibin olan Allah hesabını çok acı şekilde soracaktır.
Ben isterim de o verir mi işte orası karışık:)
Tabiki yasal yolu öyle. Almak istediğimi söylediğim anda oğlumla tehdit ediyor.Kusura bakmayın eşşek gibi vermek zorunda mahkeme kararı olacak sonuçta
Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
Çok zor hemde..Çok üzüldüm insanlar ne ara bu kadar vicdansız oldu vefasız oldu
O adamı önünde sonunda unutursunuz,Rabbimin adaletinden korksun onlar!!
Ama şu o kadına anne deme mevzusu beni daha çok rahatsız etti ne demek anne, onun annesi sizsiniz ve asla buna izin vermeyin hem de ne güçlükle dünyaya getirmişsiniz yavrunuzu
O ZAMAN HİÇ ÜZÜLME ARKADAŞIM O ALLAHTAN BELASINI BULMUŞ MANYAK BİRİNİ TERCİH EDEREKeşimin biriyle olduğunu duyuyordum sürekli kavga ettik. 10 gün ayrı kaldık. eşim yalvardı bidaha olmayacak diye. geldi, 20-25 gün sonra kadın intihar etmiş. onu tercih etti. bana da boşanma davası açtı.