Ben evlilik meraklısı değilim ya neden öyle anlaşılıyorum!

bella-donna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
2.785
3.607
208
Merhaba kızlar,
benim sorunumda burdaki birçok kadınımızın oldugu gibi erkekleri bir türlü anlayamamak! 7-8 aydır biriyle tanışıyorum, cok olgun,beyefendi,kibar,yerine göre odun ve şakacı.beni 1 seneye yaklaşık takip etmesinden sonra nihayet biri aracılığıyla tanıştık.İşi gücü olan,kendi evine çıkmış,evlenmek icin önünde hiç bir engeli olmadığı icin bana açılmaya karar vermiş ve sonunda tanıştık bundan 7-8 ay önce.Ben ise uni son sınıftayım ve açıkcası benimde evlenmek için Önümde hic bir engel yok.Gecenlerde bir insanı ne kadar zamanda tanırsın diye bi konu oldu,o bana henüz benim karakterim hakkında yorum yapamayacağını tanımak için yılların geçmesi gerektiğini,özellikle evlenmek istediğin kişiden emin olmanın yıllar alacağını söyledi.Önşartlar mesela diploma iş vs gibi olması lazım dedi.Bende öğrenciliğin buna engel olmadığını,eşlerden başta sadece biri çalışsa bile geçimin zor olmayacağını belirttim,verdiğim birsürü örneklerle birlikte.Baya bi tartışmadan sonra bana niye panik yapıyorsun okulun bitsin işe gir evlen dedi.Bu cümle cok zoruma gitti,ben zaten Yıldırım nikahi derdinde değilim ama en azından iliskiye bi ad koyabiliriz,ne bileyim en azından ailesinden biriyle bari tanıştırabilirdi.Beni işemi alacak,ögrenci olmam bunlara engel degilki!Evlilik icin acele etmeye gerek yok,sunun surasında kac ay kaldı okulun bitmesine!Ama bunu böyle söylemek yerine sanki ben ona gel nikahı bas demişim,evlilik meraklısıyım gibi bir hava oluştu.Bende kırıcı oluyorsun daha fazla tartışmayalım iyi geceler yazdım oda teşekkür ederim sanada yazdıktan sonra 6 gün boyunca ne mesaj ne arama nede başka bişey oldu.Biz kadınlar duramıyoruz işte,6 günün sonunda gerçekten çok merak ettiğim için nasıl oldugunu sordum iyiyim senden yazmış ergen gibi!Öyle sinirlendimki,karşımda olsa telefonu kafasına fırlatabilirdim.Bende ok yazdım,soru işareti göndermiş,iyimişin ya ok yazdım dahada bişey yazmadı.5-6 saat sonra dersler nasıl gidiyor yazmış?Daha çok nasıl sinirlendirebilirim diye rekor denemesi yapıyor bence,başka bi açıklaması yok!Ona öyle kızgınımki ufacık bişeyden beni delirtmeyi başardığı için!Umrunda değilmiş gibi davranıyor,sonra diyorki ben senin kırgınlığının ve kızgınlığının geçmesini bekledim.İyide ben gaz ocakmıyım zamanla soğumam ki, sen alsana gönlümü onu bekliyorum.çok uzattım kızlar sadece paylaşmak istedim,yorum yapana yapmayana teşekkür ederim..

Ay canim ben gaz ocagimiyim tabirine cok guldum
Ama bi ilişkide evlilik lafını ilk erkeğin açması gerektiğini unutma bu kuraldir cok işe yarar

öğrenciyken neden sözlenir, nişanlanırsınız hiç anlamam. dediğin gibi 6 aydan az zaman kalmış. flört edin işte.
biraz evlilik meraklısı gibi duruyosunuz.
bence de bu çağda bir kadın önce mezun olup işe başlamalı. ondan sonra ister 1 ay içinde evlenin ister 10 yıl bekleyin.
ama bir başkasının sözlüsü, nişanlısı, eşi sıfatlarından önce KENDİNİZ olun... sonra zaten o sıfatlara da sahip olacaksınız.

Adamın evlilik fobisi varmış.Sen ilişkinin ciddiyetini anlatmak için mevzu yapmışsın adamın gözü korkmuş.

sen acele etmiş gibi olmuşsun
hele bir okulun bitsin.. bide neden çok istekli gibi göründün ki

Belki seninde kendi ayakların üstünde durmanı ve bu süre içinde daha iyi tanımayı bekliyor olabilir. En iyisi bu olur bence. Mesaj atma meselesinde de erkekler hiç bizim gibi değil biz merak edip yazıyoruz onlarsa sözde bizim sakinleşmemizi bekliyorlar

bence de siz once ise baslayin, sonra belki herseyin yolunda oldugunu gorunce kendisi bu konuyu acacak? Erkekler artik bnce kendilerini bu sekilde guvenceye almak istiyorlar. yani, maddi sorumluluklari paylasan es istiyorlar, belki bu yuzden size oyle soylemistir. Zaten cok uzun zaman da olmamis iliskiniz baslayali.

Daha cok zamani oldugunu düsünüyor herhalde evlenmek icin. Yaslariniz kac acaba?

Ewet sen evlilik meraklisi degilsin ama bir insani yillar da gecse ayni ewe girmedikcce taniyamassin ewlenince degisiyorlar ufak ayrintilara dikkat etmen gerekiyor mesela bir simit alin bolun buyuk parcayi ona verin gikini cikarmadan aliyorsa paylasimci degildir demekki vb boyle minik testler karakterin gostergesidir ama ben surdan okudugum kadariyla siz pek uygun gelmediniz bana sizinle ask degil ancak mantik evliligi yapar ki ben mantik evliligini is ortakligindan farkli bulmuyorum

karşındaki insan hemen evlenicek bir tip değil iyice ölçüp tartıp öyle evlenen garantici birisi.sizse tam tersi bence yani buradan okuduğum kadarıyla pek uyuşmuyorsunuz. sizi üzer gibi geldi bu kişi. aslında birazda haklı aceleye gerek yok. o olaya mantıksal bakıyor daha çok. o yüzden ondan hemen evlenmesini falan beklemeyin

Bence cok kirici
Bir genc kiz olarak evlenmeyi istemen normal
Seven adam sevdigine kavusmak icin sabirsizlanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…