Ben evlilik meraklısı değilim ya neden öyle anlaşılıyorum!

ee bende öyle anladım sorun sende mi bizde mi? senin yazdığını okudukça aklıma bu bile geldi açıkcası

Ayrıca ben evlilik meraklısı olduğunuzu düşünmüyorum insan fıtrat gereği erkek kadın birbirinin ilgisine sevgisine muhtaç yaratılmıştır bu kanun ilk insandan beri böyledir bu konuda asla taviz vermeyin derim evlilik sonuçta sizinde çok fazla sorumluluk alacağınız bir müessesedir ama malesef biz öyle bir toplum haline geldik ki evliliği bela olarak anlatan insanlar var ben 2.5 senedir evliyim eşimle her ne kadar farklı görüş ve düşüncelerimizde olsa ben evimi dünyadaki cennetim olarak görüyorum ve buna şükrediyorum hergün

ben konuyu kisa kestim o yüzden detaylara girmedim,o kendi evlilik konusunu daha önce actigi icin ve düsüncesini bildigim icin genele vurarak sordum.sonradan o öyle anlayinca bende kendi iliskimiz üzerinden devam ettim ama zaten calismak istedigimi falan biliyor,hatta gelecege yönelik planlarimi ve bu planlar icin attigim adimlarida.ama tabi öyle algilamista olabilir,bilemiyorum.benim sorunum onun düsünceleri degil,mantiksiy bisey demedi,sadece duygulari

Bence adam cok hakli , sen bir suru ornek gostermissin .
Oda oyle anlamis kim olsa oyle anlardi aceleye gerek yok bencede.

masallah canim Allah bozmasin.evlenmek isteyen ben degildimki bastab beri oydu, benim zaten planlarim cok cok farkliydi ama onunla tanisinca evlenmeyi düsündüm tabiki.

damat olarak görmesi için erkendir tamam anlarım da resmen git başkasına demek çok çirkin ya
,basitçe bunları konuşmak için erken deyip kapatabilirdi
kesinlikleee,bende bunu bekledim,bana verdigin örnekler dogru olabilir ama henüz erken hersey nasip diyebilirdi.verdigim örneklere mutlaka onlarinda bi sorunu vardir,cikacaktir vs gibi sacma seyler söyledi.tabi her evde sorun olur illaki deyince,gördünmü bak iki tarafta olgun olsa isleri gücleri olsa böyle olmazdi dedi ne alakaysa

masallah canim Allah bozmasin.evlenmek isteyen ben degildimki bastab beri oydu, benim zaten planlarim cok cok farkliydi ama onunla tanisinca evlenmeyi düsündüm tabiki.
Amin Rabbim sana da en güzel evliliği nasip etsin ama ben bu adama güvenme derim şahsen üzülmeni istemem böyle tipleri iyi bilirim çünkü yarın öbürgün sen istedin evlenmeyi diye burnundan getirir bırak koşsun peşinden yüz verme beni gerçekten seviyorsan bunu görmem lazım de zaten seviyorsa gelir ailenle tanışır sevmiyorsada zaten yapacak birşey yok

amin tatlim,cok sagol,bende kendimi geri cektim suan,seviyorsa gelir dedigin gibi,gelmiyorsada kismet

Bende üniversite son sinifta biriyim ve erkek arkadasini gayet mantikli buldum. 3 yildir bir ilişkim var bu sene okulumuz bitiyor ve erkek arkadasimin yazin iyi bir maasla baslayacagi isi hazir. Bizde evliliği çok istiyoruz hatta düğünde masa düzeni hakkında konu bile actim kafamda herşeyi tasarliyorum ancak önce atanip yada bir dershanede calismaya baslayip para birikimi yapmam lazim. Dediğin gibi erkeğin calismasi yeter fikrine katilmiyorum düğün olsun mobilyalar olsun ortaklasa yapilmali. Öğrencilik hayati da evlenmek için hic uygun zamanlar değil. Tepkinle kendini birine yamamaya calisiyor gibi görünüp kendinden soğutmuş olabilirsin. Herşeyi zamanında yasamak inan en güzeli. Hakkında hayirlisi olsun.

Mezun olmak, iş arama sürecini yaşamak, bi işte çalışmaya başlamak, kendi evine çıkmak ... Bunlar insanın karakterini baştan başa oluşturan ve olgunlaştıran deneyimler.

Siz daha kendi birey olma süreciniz tamamlamamışsınız ki. Daha kendi sorumluluğunuzu almamışsınız nerde kaldı evliliğin sorumluluğu.

Birini tanımak için bırakın yılları, 10lu yıllar bile yetmiyo bazen. Şu forumda bile rastlarsınız 10 yıllık kocamı tanıyamamışım diye.

Sevgiliniz son derece mantıklı konuşmuş. Bozulacak hiçbi şey göremiyorum ben.

Aranızın bozuk olmasına gelince yatışınca nasıl olsa yazar diyerek hem olgun davranmış, hem siz hırsla ilk yazınca ipleri de eline almış.

Adam işini biliyo yani. Siz fazla hevesli ve tecrübesiz kalmışsınız gibi geldi bana ona kıyasla.

amin sizede simdiden mutluluklar dilerim.zaten bende calismak istiyorum sorun o degilki,ben suan bile calisiyorum,ögrenciyim,ve ayrica bi meslegim daha var.yani koca parasi yiyeyim gezeyim tozayim derdinde degilim.calismayi kendim icin istiyorum cünkü cok sevdigim bi meslegim olacak okuldan mezun olunca insallah.bunu farkli sekilde söyleyebilirdi,karsisindakinin kadin oldugunu unutup odun gibi konusan erkeklerden nefret ediyorum o yüzden zoruma gitti

sence söyleyis tarzinda bi terslik yokmu? deneyim,tecrübe vs bunlara katiliyorum ama üslubu bence hos degildi zaten kirildigim noktada o oldu.ama ipleri eline alma konusu,tecrübesiz davranmam konusunda cok haklisin

Valla aynen de evlilik meraklısı gibi görünmüşsün. O laflardan okul bitmeden söz nişan yapalım değil bitmeden evlenelim lafı çıkıyor. Hem insan niye eli ekmek tutmadan evlenmek ister ki. Bem öyle evlendim ama 1200 km vardı aramızda görüşme şansımız az oluyodu ondan. Ama ilk zamanlar çalışmazken eşim işe giderken benim evde kalmam zoruma gidiyodu.

Eee aynen evlenme meraklisisin da ondan dostum.

Tanirsin, asik olursun, gercekten aradigim bu, bu adamla yasayip bu adamla olmek istiyorum dersin, ondan sonra birbirinize baglanip birakmak istemeyince karar verirsin evlilige.

8 aydir tanisiyorsunuz, senin okulun var, adama bana kalsa yarin evlenirim demissiniz. Adam da bunun derdi ask degil, tuttuguyla evlenmek diye dusunmus. Ben de oyle dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…