Ben evlilik meraklısı değilim ya neden öyle anlaşılıyorum!

de ki ona "ola ki şansım yaver gitmedi ve bir türlü düzgün bir işe giremedim ayrılcaz mı o zaman işe giremediğim için.hadi işe girdim bi süre çalıştım nişanlandık .bana bağlı olmayan sebepten işimi kaybettim. o zaman nişanı bozacakmısın?evlendik diyelim şuan sağllıklı ve bakımlıyım bir hastalıktan kendime dikkat edemedim ve sana muhtaç hale geldim.sağlığım bozuldu diye beni bırakacakmısın.benle mi benim sahip olduğum kariyerle mi evleniyorsun merak ettim."diyin.cevap olarak ne alaka falandı fıstıktı diyorsa evlilik için fazla kariyer önemsiyor çok şekilci ve kendine güvensiz demektir. böyle insanlar size diş geçirir çeşitli üzer sizin hemcinslerinizden onu ayar edenlere gıkını çıkaramaz neden gıkını çıkardığını da açıklayamaz.o başka der.

Yanlış anlaşılmışsınız ki biz bile öyle anladık :) Bir de adamın bu şekilde davranması da hoş değil, sanki sizin maddi durumunuza,işinize göre karar verecek gibi. Bazı erkeklerde var bu durum,özellikle çalışan arayan. Bu kişi de o tiplerden olabilir

canım mis gibi çıtır çıtır gençkızsın,asıl senin burnunun havada olması lazım.bu adam senle evlenmeye layıkmı ki ,kafandan önce bunu sorgulasana.kızlar vallahi dünyayı değiştirdiniz.eskiden erkekler koşardı kızların peşinden evlenelim diye.biraz havalı olsanıza..sen benle evlenmeye layıkmısın cümlesini kurmadan karşı tarafa hissettirsenize.neyi vazgeçilmez bunun,elini sallasan ellisi.yılların geçmesi lazımmış,dur orda ben en fazla 6 ay çok çok bir senemi veririm eşim olmayan adama kimse kusura bakmasın zamanım bana kıymetli diyeydin de alaydı ağzının payını

Ben ki çiftlerin evlilik yoluna işini gücünü aldıktan sonra çıkmalarını düşünürüm bana bile önşart diploma iş demesi itici geldi. Sizin bu durumda ben uzun bir süre hiç istemiyorum. Daha hayatımın baharındayım diye üste çıkmanız gerekirdi.
Benim tavsiyem okulunuzu bitirin, mesleğinizi elinize alın. Biraz hayatınızı ayaşayıni biraz birikim yapın. Ondan sonra evlilik yoluna çıkın. İnanın okuldaki bakış açınızla iş hayatındaki bakış açınız farklı olacak. Değerlendirmeleri farklı yapacaksınız. Biraz daha pişeceksiniz. Bekleyin. Israr eden o olsun.

Ben de bu okurken evlenme muhabbetini anlamıyorum.
Okul hayatı başkadır,evlilik hayatı bambaşka...
Millet gezme,etkinlik vs.peşindeyken neden ''Akşama ne pişirsem ?''moduna geçmek istiyorsunuz ?
Okulum biteli 2 yıl oldu,aileleri bile tanıştıramadık.
Askerlik,atama vs.derken...
Adam haklı,yerden göğe kadar.Ama üslubu çirkin.

Ben de sizi evlilik meraklısı gördüm.
Daha öğrencisiniz. Zamanı gelince ailesiyle de tanıştırır gerekirse evlenirsiniz de.
Flört etmenizde bir sakınca yok.

Yalnız okulun bitsin, bizde adım atarız dememiş, 'evlen' demiş. Kendisi 3. bir şahıs oluyor, damat başka yani. Evlenmeyi düşünmüyor demek ki seninle. Veyahutta adam gerçekten çok sinir oldu sana ve sırf canını yakmak için söyledi bunu sana. Bana da evlilik meraklısı gibi geldin kusura bakma. bir çok örnekle öğrenciyken evlenildiğini anlatmanın gereği yokmuş bence. Panik yapma dediğine göre, sen baya hararetlendin konuşma esnasında. Korkmuştur büyük ihtimalle. Tek derdi evlenmek başka amacı yok diye düğünmüş olabilir. Olmamış bu muhabbet.

Bir kadinin erkegin bir teklifi olmadan lafi evlilige getiren ilk kisi olmasi cok onur kirici. Ve erkekler de genelde itici bulurlar bu hareketi hakli olarak. Mesela soyle bir geyik vardir: Surekli ''Evlencem evlencem'' diyenler bir turlu evlenemez, ''Ben hic evlenmeyecegim'' diyenler de erkenden evlenir. Bunun sebebi de bu. Erkekler surekli evlilik geyigi yapan kadinlari itici buluyorlar. Ve o konusmalarinizdan oyle anlasilmissiniz gercekten, mantikli konusan erkek arkadasiniz.
Lutfen kendinizi boyle bir erkekle evlilige muhtac olarak sunmayin hanimlar. Biz bu kadar aciz varliklar degiliz. Boyle hemcinslerime ben de cok kiziyorum valla. Sanki evlilik erkegin kadina sundugu bir lutufmuscasina...
Evliligi isteyen ve usteleyen taraf her zaman erkek olmali.

Zaten şöyle bir düşünüldüğünde erkeklerin yalvarması lazım kadınlara evlilik için ama niyeyse çoğunlukla durum tam tersi. Enteresan hakikaten.

Zaten şöyle bir düşünüldüğünde erkeklerin yalvarması lazım kadınlara evlilik için ama niyeyse çoğunlukla durum tam tersi. Enteresan hakikaten.
Gercekten oyle. Ama erkekler kadinlarin aksine kendi degerlerinin farkindalar. Canlarinin kiymetini biliyorlar.
Ote yandan evlenmeyi istemeyen bir kadin pekala evlilikte ustune dusen sorumluluklari yerine getirebilir, ama istemeden evlenmis bir erkek hayati karisina zindan eder.

Arkadaşlar yineliyorum,bende hemen evlenelim demedim daha tam olarak tanımıyorum bile neyin evliliği?ben o hatayı az Kalsın 3 sene önce yapıyordum cok şükür yapmadım ama evlilik bu yani hemen karar verilecek bi durum değil özellikle şuan benim için,kafamda başka birsürü şey varken.benim Hoşuma gitmeyen şey söyleme Tarzı oldu,yoksa mantıklı tabi onun dediği.sonundada belirttim zaten,öyle düşünse bile bana bunu güzelce neden söylemiyor?yok panik yapma vs hadi onuda geçtim 6 gün yazmamak aramamak onu aklım almıyor açıkcası.kendiside 32 Yaşında bu arada

Konuyu ilk açan ben Değilim bu arada,o daha önce evlilik konusunu çok kez açtı.yoksa ben hayatta soramam bu soruyu.ki zaten ben genel olarak sormuştum konu bir anda bizim ilişkiye geldi.bunda onu suçlamıyorum çünkü ben olsam bende bizim için sorduğunu düşünür ona göre cevap verirdim,benim sorunum sadece üslubu yoksa düşüncesi niyet kötü demiyorum.benimle Gönül eğlendiriyorda olamaz elimi bile tutmadı daha.o Yüzden o konuda içim rahat

Önceden , büyüyünce anlarsin, anne olunca anlarsin, evlenince anlarsin, laflarina acayip uyuz olurdum, ama gencler lütfen kulak ardi etmeyin bunlari, hayat evlilik güllük gülistanlik degil, yadayin hayatinizi, evlenip ne yapacaginiz? Adini koysaniz ne olur koymasaniz ne olur? Sevgiliden ayrilmak baska Nisanlidan ayrilmak baskadir, heleki adini koyup senelerce nisanli kalmak cok sacma... Bosverin yasayin hayatinizi, okulunuz bi bitsin, mesleginizi bi elinize alin, siz degil birakin o kossun evlenmek icin pesinizden...

Ay canim ben gaz ocagimiyim tabirine cok guldum
Ama bi ilişkide evlilik lafını ilk erkeğin açması gerektiğini unutma bu kuraldir cok işe yarar
Nasıl sinir olduysam artık tabirlerle ifade ediyorum kendimi :) zaten ilk açan ben Değilim canım,hem ben bizim ilişki için sormadım ilk başta ama konu oraya dogru gidince bende düşüncelerimi söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…