- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi bella-donna
-
:) o kadar fark ediyor mu cidden benimde gözüm korktu bi anOhoo bi evlen varya...:)
kocayı karıştırdım galiba,sen kimsin dersin
:)
Zaten şöyle bir düşünüldüğünde erkeklerin yalvarması lazım kadınlara evlilik için ama niyeyse çoğunlukla durum tam tersi. Enteresan hakikaten.Bir kadinin erkegin bir teklifi olmadan lafi evlilige getiren ilk kisi olmasi cok onur kirici. Ve erkekler de genelde itici bulurlar bu hareketi hakli olarak. Mesela soyle bir geyik vardir: Surekli ''Evlencem evlencem'' diyenler bir turlu evlenemez, ''Ben hic evlenmeyecegim'' diyenler de erkenden evlenir. Bunun sebebi de bu. Erkekler surekli evlilik geyigi yapan kadinlari itici buluyorlar. Ve o konusmalarinizdan oyle anlasilmissiniz gercekten, mantikli konusan erkek arkadasiniz.
Lutfen kendinizi boyle bir erkekle evlilige muhtac olarak sunmayin hanimlar. Biz bu kadar aciz varliklar degiliz. Boyle hemcinslerime ben de cok kiziyorum valla. Sanki evlilik erkegin kadina sundugu bir lutufmuscasina...
Evliligi isteyen ve usteleyen taraf her zaman erkek olmali.
Gercekten oyle. Ama erkekler kadinlarin aksine kendi degerlerinin farkindalar. Canlarinin kiymetini biliyorlar.Zaten şöyle bir düşünüldüğünde erkeklerin yalvarması lazım kadınlara evlilik için ama niyeyse çoğunlukla durum tam tersi. Enteresan hakikaten.
Zaten bende ondan emin Değilim tatlım,henüz emin değilken ben nasıl evlenmek isterim.benim üslubu Hoşuma gitmediBirbirinize uygun musunuz bunu enine boyuna dşün derim canım.
Nasıl sinir olduysam artık tabirlerle ifade ediyorum kendimi :) zaten ilk açan ben Değilim canım,hem ben bizim ilişki için sormadım ilk başta ama konu oraya dogru gidince bende düşüncelerimi söyledimAy canim ben gaz ocagimiyim tabirine cok guldum
Ama bi ilişkide evlilik lafını ilk erkeğin açması gerektiğini unutma bu kuraldir cok işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?