Ben evlilik meraklısı değilim ya neden öyle anlaşılıyorum!

Haklısın,ben mantığına bişey demiyorum zaten gayet mantıklı düşünüyor sadece üslubu ve sonradan hic sanki ben kırılmamışım gibi davranması sinir bozucu.bütün erkekler öyle olamaz ya insan nasıl durur 6 gün

"niye panik yapıyorsun okulun bitsin işe gir evlen dedi."

Bu sözü sarfedecek kadar seviyor sizi.. gerisiniz siz hesap edin.
Evet evlilik meraklısı gibi göstermişsiniz kendinizi
Adını koymak zorunda gibi hissetirmişsiniz ona

Hani derlerya biz olmak... siz o duruma gelememişsiniz henüz.

Bence cok kirici
Bir genc kiz olarak evlenmeyi istemen normal
Seven adam sevdigine kavusmak icin sabirsizlanir
Canım bende acele etmek istemiyorum ama onun beni sanki evlenme meraklısı gibi görmesi cok sinirimi bozdu.kendisi 1 senedir benimle tanışmak için bile evlenecek gibi hayatını düzene sokmayı beklemiş.bende beklerim zaten okulum var benim canımı sıkan onun umursamaz tavırları

Zaten isteyen tarad baştan beri o oldugu icin sorabildim yoksa durup dururken genelde olsa soramam bu soruyu

Haklısın işte aynen o eksikliği hissettim. O biz düşüncesi yok onda sadece ilerisi için plan yaparken var ama onu hissettirmiyor. Belki bende yanlış ifade ettim ve beni evlilik meraklısı gibi algılamış olabilir ama benim sorunum panik yapma mezun ol işe gir evlen..demesi oldu sanki akıl verir gibi,yol gösterir gibi.herhangi bi arkadasım gibi

Evlilik güzel ama heves ettiğin kadar da değil. Şimdi mecbur olmadığın her şeye mecbur olacaksın. Aile ziyaretleri, amca, halı, dayı, teyze ziyaretleri, hastalık oldu geçmiş olsuna, ölüm oldu başsağlığına, kandil oldu aramaya, birinin bir şeyi mi sözlendi, hayırlı olsuna, düğün/söz/nişan kutlamaya... Uzar da uzar. Bekarken de yapıyoruz tabi ki bunların çoğunu ama yapmazsan "vay bu da beni aramadı" diye arkadan kimse söylenmiyor. Bunları da düşündün mü peki bu isteğinde?

Ayrıca adam hazır olsa ne olur sen hazır değilsin ki daha. Sen de iş bul çalış önce bi. Elin ekmek tutsun. Kocandan mı para alıp geçineceksin elinde diploman dururken?

bende adam gibi düşündüm ama
acelen ne önce okulun bitsin işe gir evlilik sonra nasılsa olur

Onuda sordum senin maddi durumun beni ne ilgilendirir ben ona takılmıyorum falan dedi

siz sevgilisiniz değil mi şu an . insan niye sevgilisine evlenmek istediğini söylemesin ki . evlilik konsuu üzerinde 6 gün aranmadıysan adam istemiyor

Öylede diyemedim canım bak benimle evlenmek istiyormuş sadece amacı evlenmekmiş aday Mühim degil gibi düşünmesin diye

Evet aynen öyle söyleme Tarzı Hoşuma gitmedi yoksa düşüncesi gayet mantıklı

Ögrencı iken evlilige pekte sıcak bakmıyorum.
Bir insanı tanımak için illa yıllar geçmesi gerekmiyor.
Nişanlımla 2 aylık bir flörtun ardından nişanlandık.
9 Aydır nişanlıyız hala tanıdığım ilk gunki adam.
Bence bu beyefendinin evlenmeye gönlu yok, bunuda okul bittikten sonra evlenirsin demesinden anladım.
Gerçekten seven biri sevdigi insanı başka biri ile evlenmesini önermesinden geçtim başka biri ile hayal edince dahi çıldırır.
Bence sizi sevmiyor ..

Dogru canım bende diğer mesajlarımda belirttiğim gibi bu sözüne bozuldum.işe gir evlen sanki akıl verir gibi.bana sinir olmuşta olabilir ama sonradan öyle demek istemedim demezmi insan ben kırıldığımı söyledikten sonra.neye kırıldın diye bile sormadı

siz sevgilisiniz değil mi şu an . insan niye sevgilisine evlenmek istediğini söylemesin ki . evlilik konsuu üzerinde 6 gün aranmadıysan adam istemiyor
Bide bu konuyu ilk açan ben değilim,yani bu amaçla yola çıkıldı konusuldu vs yani ben söyleyince kötü oldum

Evet biranda sanki kendini kaçırılmayacak bir fırsat sanmış
Bence ilişkinizi bir daha gözden geçirin.
Eğer iyice emin olayım diyorsanız. Adamı biraz daha izlemeye alın
Sonra zaten sende soğursun.. Ciddi düşünülüyorsa Özümsemek lazım karşındakini..

Bende aynen bunu söyledim yıllar geçse bile aynı evde yaşamadıktan sonra bi insanı tanıyamazsın.arkadasım 11 yıllık erkek Arkadaşı ile nikah yaptı Düğüne 2 ay kala ayrıldı düşünsene daha nice benzer olaylar var yıllar geçmesine rağmen Ayrılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…