- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bella-donna
-
Haklısın,ben mantığına bişey demiyorum zaten gayet mantıklı düşünüyor sadece üslubu ve sonradan hic sanki ben kırılmamışım gibi davranması sinir bozucu.bütün erkekler öyle olamaz ya insan nasıl durur 6 günBelki seninde kendi ayakların üstünde durmanı ve bu süre içinde daha iyi tanımayı bekliyor olabilir. En iyisi bu olur bence. Mesaj atma meselesinde de erkekler hiç bizim gibi değil biz merak edip yazıyoruz onlarsa sözde bizim sakinleşmemizi bekliyorlar
Canım bende acele etmek istemiyorum ama onun beni sanki evlenme meraklısı gibi görmesi cok sinirimi bozdu.kendisi 1 senedir benimle tanışmak için bile evlenecek gibi hayatını düzene sokmayı beklemiş.bende beklerim zaten okulum var benim canımı sıkan onun umursamaz tavırlarıBence cok kirici
Bir genc kiz olarak evlenmeyi istemen normal
Seven adam sevdigine kavusmak icin sabirsizlanir
:)) doğru diyorsun öyle olmasıda muhtemelOhoo bi evlen varya...:)
kocayı karıştırdım galiba,sen kimsin dersin
:)
Zaten isteyen tarad baştan beri o oldugu icin sorabildim yoksa durup dururken genelde olsa soramam bu soruyuBir kadinin erkegin bir teklifi olmadan lafi evlilige getiren ilk kisi olmasi cok onur kirici. Ve erkekler de genelde itici bulurlar bu hareketi hakli olarak. Mesela soyle bir geyik vardir: Surekli ''Evlencem evlencem'' diyenler bir turlu evlenemez, ''Ben hic evlenmeyecegim'' diyenler de erkenden evlenir. Bunun sebebi de bu. Erkekler surekli evlilik geyigi yapan kadinlari itici buluyorlar. Ve o konusmalarinizdan oyle anlasilmissiniz gercekten, mantikli konusan erkek arkadasiniz.
Lutfen kendinizi boyle bir erkekle evlilige muhtac olarak sunmayin hanimlar. Biz bu kadar aciz varliklar degiliz. Boyle hemcinslerime ben de cok kiziyorum valla. Sanki evlilik erkegin kadina sundugu bir lutufmuscasina...
Evliligi isteyen ve usteleyen taraf her zaman erkek olmali.
Haklısın işte aynen o eksikliği hissettim. O biz düşüncesi yok onda sadece ilerisi için plan yaparken var ama onu hissettirmiyor. Belki bende yanlış ifade ettim ve beni evlilik meraklısı gibi algılamış olabilir ama benim sorunum panik yapma mezun ol işe gir evlen..demesi oldu sanki akıl verir gibi,yol gösterir gibi.herhangi bi arkadasım gibi
"niye panik yapıyorsun okulun bitsin işe gir evlen dedi."
Bu sözü sarfedecek kadar seviyor sizi.. gerisiniz siz hesap edin.
Evet evlilik meraklısı gibi göstermişsiniz kendinizi
Adını koymak zorunda gibi hissetirmişsiniz ona
Hani derlerya biz olmak... siz o duruma gelememişsiniz henüz.
Aynen canımo değil de 6 gün konuşmamak nedir ya.. sen bu kişi ile evlenmek istediğine emin misin? gerçekten seven insan 6 saat konuşmasa özler, hele hele kızgınken.. garip bir arkadaşmış kendisi..
Onuda sordum senin maddi durumun beni ne ilgilendirir ben ona takılmıyorum falan dedide ki ona "ola ki şansım yaver gitmedi ve bir türlü düzgün bir işe giremedim ayrılcaz mı o zaman işe giremediğim için.hadi işe girdim bi süre çalıştım nişanlandık .bana bağlı olmayan sebepten işimi kaybettim. o zaman nişanı bozacakmısın?evlendik diyelim şuan sağllıklı ve bakımlıyım bir hastalıktan kendime dikkat edemedim ve sana muhtaç hale geldim.sağlığım bozuldu diye beni bırakacakmısın.benle mi benim sahip olduğum kariyerle mi evleniyorsun merak ettim."diyin.cevap olarak ne alaka falandı fıstıktı diyorsa evlilik için fazla kariyer önemsiyor çok şekilci ve kendine güvensiz demektir. böyle insanlar size diş geçirir çeşitli üzer sizin hemcinslerinizden onu ayar edenlere gıkını çıkaramaz neden gıkını çıkardığını da açıklayamaz.o başka der.
Öylede diyemedim canım bak benimle evlenmek istiyormuş sadece amacı evlenmekmiş aday Mühim degil gibi düşünmesin diyecanım mis gibi çıtır çıtır gençkızsın,asıl senin burnunun havada olması lazım.bu adam senle evlenmeye layıkmı ki ,kafandan önce bunu sorgulasana.kızlar vallahi dünyayı değiştirdiniz.eskiden erkekler koşardı kızların peşinden evlenelim diye.biraz havalı olsanıza..sen benle evlenmeye layıkmısın cümlesini kurmadan karşı tarafa hissettirsenize.neyi vazgeçilmez bunun,elini sallasan ellisi.yılların geçmesi lazımmış,dur orda ben en fazla 6 ay çok çok bir senemi veririm eşim olmayan adama kimse kusura bakmasın zamanım bana kıymetli diyeydin de alaydı ağzının payını
Evet aynen öyle söyleme Tarzı Hoşuma gitmedi yoksa düşüncesi gayet mantıklıBen ki çiftlerin evlilik yoluna işini gücünü aldıktan sonra çıkmalarını düşünürüm bana bile önşart diploma iş demesi itici geldi. Sizin bu durumda ben uzun bir süre hiç istemiyorum. Daha hayatımın baharındayım diye üste çıkmanız gerekirdi.
Benim tavsiyem okulunuzu bitirin, mesleğinizi elinize alın. Biraz hayatınızı ayaşayıni biraz birikim yapın. Ondan sonra evlilik yoluna çıkın. İnanın okuldaki bakış açınızla iş hayatındaki bakış açınız farklı olacak. Değerlendirmeleri farklı yapacaksınız. Biraz daha pişeceksiniz. Bekleyin. Israr eden o olsun.
Dogru canım bende diğer mesajlarımda belirttiğim gibi bu sözüne bozuldum.işe gir evlen sanki akıl verir gibi.bana sinir olmuşta olabilir ama sonradan öyle demek istemedim demezmi insan ben kırıldığımı söyledikten sonra.neye kırıldın diye bile sormadıYalnız okulun bitsin, bizde adım atarız dememiş, 'evlen' demiş. Kendisi 3. bir şahıs oluyor, damat başka yani. Evlenmeyi düşünmüyor demek ki seninle. Veyahutta adam gerçekten çok sinir oldu sana ve sırf canını yakmak için söyledi bunu sana. Bana da evlilik meraklısı gibi geldin kusura bakma. bir çok örnekle öğrenciyken evlenildiğini anlatmanın gereği yokmuş bence. Panik yapma dediğine göre, sen baya hararetlendin konuşma esnasında. Korkmuştur büyük ihtimalle. Tek derdi evlenmek başka amacı yok diye düğünmüş olabilir. Olmamış bu muhabbet.
Onu tahmin ettim canim, erkek arkadasi kac yasinda acaba?
Bide bu konuyu ilk açan ben değilim,yani bu amaçla yola çıkıldı konusuldu vs yani ben söyleyince kötü oldumsiz sevgilisiniz değil mi şu an . insan niye sevgilisine evlenmek istediğini söylemesin ki . evlilik konsuu üzerinde 6 gün aranmadıysan adam istemiyor
Haklısın işte aynen o eksikliği hissettim. O biz düşüncesi yok onda sadece ilerisi için plan yaparken var ama onu hissettirmiyor. Belki bende yanlış ifade ettim ve beni evlilik meraklısı gibi algılamış olabilir ama benim sorunum panik yapma mezun ol işe gir evlen..demesi oldu sanki akıl verir gibi,yol gösterir gibi.herhangi bi arkadasım gibi
Bende aynen bunu söyledim yıllar geçse bile aynı evde yaşamadıktan sonra bi insanı tanıyamazsın.arkadasım 11 yıllık erkek Arkadaşı ile nikah yaptı Düğüne 2 ay kala ayrıldı düşünsene daha nice benzer olaylar var yıllar geçmesine rağmen AyrılanÖgrencı iken evlilige pekte sıcak bakmıyorum.
Bir insanı tanımak için illa yıllar geçmesi gerekmiyor.
Nişanlımla 2 aylık bir flörtun ardından nişanlandık.
9 Aydır nişanlıyız hala tanıdığım ilk gunki adam.
Bence bu beyefendinin evlenmeye gönlu yok, bunuda okul bittikten sonra evlenirsin demesinden anladım.
Gerçekten seven biri sevdigi insanı başka biri ile evlenmesini önermesinden geçtim başka biri ile hayal edince dahi çıldırır.
Bence sizi sevmiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?