- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- Konu Sahibi bella-donna
-
Cok Haklısın canım,bende aynen öyle düşünüyorum başta biz olamadıysak sonradan olamayız.tesekkür ederim yorumun icinEvet biranda sanki kendini kaçırılmayacak bir fırsat sanmış
Bence ilişkinizi bir daha gözden geçirin.
Eğer iyice emin olayım diyorsanız. Adamı biraz daha izlemeye alın
Sonra zaten sende soğursun.. Ciddi düşünülüyorsa Özümsemek lazım karşındakini..
Bende aynen bunu söyledim yıllar geçse bile aynı evde yaşamadıktan sonra bi insanı tanıyamazsın.arkadasım 11 yıllık erkek Arkadaşı ile nikah yaptı Düğüne 2 ay kala ayrıldı düşünsene daha nice benzer olaylar var yıllar geçmesine rağmen Ayrılan
niye panik yapıyorsun okulun bitsin işe gir evlen dedi.
Bide bu konuyu ilk açan ben değilim,yani bu amaçla yola çıkıldı konusuldu vs yani ben söyleyince kötü oldum
hem takılmıyor ama illa işe gir diyor. belkide sırtınızı ona dayamanızı istemiyordur. evlilik öncesi bir erkek neye "benim için kıymetli değil" "kimmiş ki o" " neymiş ki o" dediği şeylerin tamamını yapıyorlar. demekki önemli onun için en azından kendine itiraf edemiyor ama öyle özelliği vurguluyor.daha bastırsanız başka bir şey der bu sefer. erkek milletine hatalı de hatası kıymetli oluyorOnuda sordum senin maddi durumun beni ne ilgilendirir ben ona takılmıyorum falan dedi
Bende ne düsünecegimi sasirmis durumdayim,bu erkekleri anlamak imkansızBu cümleden sonra pek de bir beklenti içinde olma bu arkadaştan.
Sanırım yol yakından dönsen iyi olur. Seni sadece arkadaşı olarak görüyor.
Inanki bak bu benimde Aklıma geldi.dedim şuan ayrılsak 2-3 ay sonra evlendiğini duyarım,genelde öyle oluyor nedenseayrıca size demiş ya evlilik için tanımak lazım yıllar filan geçsin diye. ilerde sizden ayrılıp bir ay sonra birinle nikah masasına oturursa hiç şaşırmam böyle büyük konuşanlara lafını yedirir kader dedikleri.
ayrıca size demiş ya evlilik için tanımak lazım yıllar filan geçsin diye. ilerde sizden ayrılıp bir ay sonra birinle nikah masasına oturursa hiç şaşırmam böyle büyük konuşanlara lafını yedirir kader dedikleri.
Merhaba kızlar,
benim sorunumda burdaki birçok kadınımızın oldugu gibi erkekleri bir türlü anlayamamak! 7-8 aydır biriyle tanışıyorum, cok olgun,beyefendi,kibar,yerine göre odun ve şakacı.beni 1 seneye yaklaşık takip etmesinden sonra nihayet biri aracılığıyla tanıştık.İşi gücü olan,kendi evine çıkmış,evlenmek icin önünde hiç bir engeli olmadığı icin bana açılmaya karar vermiş ve sonunda tanıştık bundan 7-8 ay önce.Ben ise uni son sınıftayım ve açıkcası benimde evlenmek için Önümde hic bir engel yok.Gecenlerde bir insanı ne kadar zamanda tanırsın diye bi konu oldu,o bana henüz benim karakterim hakkında yorum yapamayacağını tanımak için yılların geçmesi gerektiğini,özellikle evlenmek istediğin kişiden emin olmanın yıllar alacağını söyledi.Önşartlar mesela diploma iş vs gibi olması lazım dedi.Bende öğrenciliğin buna engel olmadığını,eşlerden başta sadece biri çalışsa bile geçimin zor olmayacağını belirttim,verdiğim birsürü örneklerle birlikte.Baya bi tartışmadan sonra bana niye panik yapıyorsun okulun bitsin işe gir evlen dedi.Bu cümle cok zoruma gitti,ben zaten Yıldırım nikahi derdinde değilim ama en azından iliskiye bi ad koyabiliriz,ne bileyim en azından ailesinden biriyle bari tanıştırabilirdi.Beni işemi alacak,ögrenci olmam bunlara engel degilki!Evlilik icin acele etmeye gerek yok,sunun surasında kac ay kaldı okulun bitmesine!Ama bunu böyle söylemek yerine sanki ben ona gel nikahı bas demişim,evlilik meraklısıyım gibi bir hava oluştu.Bende kırıcı oluyorsun daha fazla tartışmayalım iyi geceler yazdım oda teşekkür ederim sanada yazdıktan sonra 6 gün boyunca ne mesaj ne arama nede başka bişey oldu.Biz kadınlar duramıyoruz işte,6 günün sonunda gerçekten çok merak ettiğim için nasıl oldugunu sordum iyiyim senden yazmış ergen gibi!Öyle sinirlendimki,karşımda olsa telefonu kafasına fırlatabilirdim.Bende ok yazdım,soru işareti göndermiş,iyimişin ya ok yazdım dahada bişey yazmadı.5-6 saat sonra dersler nasıl gidiyor yazmış?Daha çok nasıl sinirlendirebilirim diye rekor denemesi yapıyor bence,başka bi açıklaması yok!Ona öyle kızgınımki ufacık bişeyden beni delirtmeyi başardığı için!Umrunda değilmiş gibi davranıyor,sonra diyorki ben senin kırgınlığının ve kızgınlığının geçmesini bekledim.İyide ben gaz ocakmıyım zamanla soğumam ki, sen alsana gönlümü onu bekliyorum.çok uzattım kızlar sadece paylaşmak istedim,yorum yapana yapmayana teşekkür ederim..
Bende ne düsünecegimi sasirmis durumdayim,bu erkekleri anlamak imkansız
Bana diyorki benim maaşımda yeter evlilik için ama senin karar vermen Lazım ev hanımımı olmak istiyorsun yoksa çalışıp kendi paranı harcamakmı?benim için ne olduğun ne kazandığın önemli degil senin ne istediğin diyor.benim ne istediğim önemli ama kırılmam önemli degil anlasılanhem takılmıyor ama illa işe gir diyor. belkide sırtınızı ona dayamanızı istemiyordur. evlilik öncesi bir erkek neye "benim için kıymetli değil" "kimmiş ki o" " neymiş ki o" dediği şeylerin tamamını yapıyorlar. demekki önemli onun için en azından kendine itiraf edemiyor ama öyle özelliği vurguluyor.daha bastırsanız başka bir şey der bu sefer. erkek milletine hatalı de hatası kıymetli oluyor
yani evlilik konuşmak için erken bence de.Merhaba kızlar,
benim sorunumda burdaki birçok kadınımızın oldugu gibi erkekleri bir türlü anlayamamak! 7-8 aydır biriyle tanışıyorum, cok olgun,beyefendi,kibar,yerine göre odun ve şakacı.beni 1 seneye yaklaşık takip etmesinden sonra nihayet biri aracılığıyla tanıştık.İşi gücü olan,kendi evine çıkmış,evlenmek icin önünde hiç bir engeli olmadığı icin bana açılmaya karar vermiş ve sonunda tanıştık bundan 7-8 ay önce.Ben ise uni son sınıftayım ve açıkcası benimde evlenmek için Önümde hic bir engel yok.Gecenlerde bir insanı ne kadar zamanda tanırsın diye bi konu oldu,o bana henüz benim karakterim hakkında yorum yapamayacağını tanımak için yılların geçmesi gerektiğini,özellikle evlenmek istediğin kişiden emin olmanın yıllar alacağını söyledi.Önşartlar mesela diploma iş vs gibi olması lazım dedi.Bende öğrenciliğin buna engel olmadığını,eşlerden başta sadece biri çalışsa bile geçimin zor olmayacağını belirttim,verdiğim birsürü örneklerle birlikte.Baya bi tartışmadan sonra bana niye panik yapıyorsun okulun bitsin işe gir evlen dedi.Bu cümle cok zoruma gitti,ben zaten Yıldırım nikahi derdinde değilim ama en azından iliskiye bi ad koyabiliriz,ne bileyim en azından ailesinden biriyle bari tanıştırabilirdi.Beni işemi alacak,ögrenci olmam bunlara engel degilki!Evlilik icin acele etmeye gerek yok,sunun surasında kac ay kaldı okulun bitmesine!Ama bunu böyle söylemek yerine sanki ben ona gel nikahı bas demişim,evlilik meraklısıyım gibi bir hava oluştu.Bende kırıcı oluyorsun daha fazla tartışmayalım iyi geceler yazdım oda teşekkür ederim sanada yazdıktan sonra 6 gün boyunca ne mesaj ne arama nede başka bişey oldu.Biz kadınlar duramıyoruz işte,6 günün sonunda gerçekten çok merak ettiğim için nasıl oldugunu sordum iyiyim senden yazmış ergen gibi!Öyle sinirlendimki,karşımda olsa telefonu kafasına fırlatabilirdim.Bende ok yazdım,soru işareti göndermiş,iyimişin ya ok yazdım dahada bişey yazmadı.5-6 saat sonra dersler nasıl gidiyor yazmış?Daha çok nasıl sinirlendirebilirim diye rekor denemesi yapıyor bence,başka bi açıklaması yok!Ona öyle kızgınımki ufacık bişeyden beni delirtmeyi başardığı için!Umrunda değilmiş gibi davranıyor,sonra diyorki ben senin kırgınlığının ve kızgınlığının geçmesini bekledim.İyide ben gaz ocakmıyım zamanla soğumam ki, sen alsana gönlümü onu bekliyorum.çok uzattım kızlar sadece paylaşmak istedim,yorum yapana yapmayana teşekkür ederim..
ben bir yanlışlık göremiyorum . birden evlilik konusuna girmişsiniz .Bana diyorki benim maaşımda yeter evlilik için ama senin karar vermen Lazım ev hanımımı olmak istiyorsun yoksa çalışıp kendi paranı harcamakmı?benim için ne olduğun ne kazandığın önemli degil senin ne istediğin diyor.benim ne istediğim önemli ama kırılmam önemli degil anlasılan
Bilemiyorum canım haklılık payın var.su saatten sonra öyle desem inanmaz,ben bitiriyorum o zaman görüşmeyelim desem bak gördünmü evlenmiyorum diye hemen ayrılıyor diyecek ne yapacağımı bilmiyorumBu adam yakın zamanda evlilik düşünmüyor ya da seninle düşünmüyor.
Sen de acelen ne evlenirsin dedirtecek kadar hevesli görünmüşsün, ben hazırım seni kabul ettim imajını vermişsin ki daha adamdan emin olmadan yapılacak en yanlış hareket. O da bu kız sırf evlilik delisi diye kaçmış senden...oysa ağırdan alan sen olsaydın çok farklı gelişebilirdi herşey...
Bu saatten sonra öylesine arada msj atar cepte tutmak için, yeniden başlamak istersen de sana şart koyar ben şu an hemen düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilemem diyerek açık kapı bırakıp oyalar.
Çok karamsar bi tablo oldu belki ama bence böyle...
Yani şu saatten sonra ben evlilik düşünmüyorum desen de hiç inandırıcı olmayacaktır
yani seninle hemen evlenmiyor diye ya da nişan yapmıyor diye mi bitireceksin. sen bu insanı sevmiyor musun . Seversen , güvenirsen sonuna kadar beklersin.Bilemiyorum canım haklılık payın var.su saatten sonra öyle desem inanmaz,ben bitiriyorum o zaman görüşmeyelim desem bak gördünmü evlenmiyorum diye hemen ayrılıyor diyecek ne yapacağımı bilmiyorum
Zaten kesinlikle ama kesinlikle birdaha bu konuyu açmam,onu kaybedeceğimden değil ama kırılmak istemiyorumben bir yanlışlık göremiyorum . birden evlilik konusuna girmişsiniz .
zaten 7-8 aylık ilişkide evlilik konusu böyle çatışmalı geçer.
bunun için 1 yıldan uzun zaman gerekir . birbirini tanımadığınız için tartışma çıkıyor.
eğer erkek arkadaşın bu konuyu konuşmaktan şimdilik uzak duruyorsa sen de uzak durmalısın. üstüne gidersen evlilik meraklısı gibi görünürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?