Ben evlilik meraklısı değilim ya neden öyle anlaşılıyorum!

Cok Haklısın canım,bende aynen öyle düşünüyorum başta biz olamadıysak sonradan olamayız.tesekkür ederim yorumun icin

Benim bi tanıdığım 7 yıl birlikte olduğu bayanlar evlendi ve 2 ay sonra ayrıldı.
Gerçekten aynı evde yaşamayınca pekte huy suy öğrenilmez.

Bide bu konuyu ilk açan ben değilim,yani bu amaçla yola çıkıldı konusuldu vs yani ben söyleyince kötü oldum

bence davranışın gayet normal ama bu adamdan vazgeç evlenelim diye arayıp sormayan adamı sallayın

Bu adam yakın zamanda evlilik düşünmüyor ya da seninle düşünmüyor.
Sen de acelen ne evlenirsin dedirtecek kadar hevesli görünmüşsün, ben hazırım seni kabul ettim imajını vermişsin ki daha adamdan emin olmadan yapılacak en yanlış hareket. O da bu kız sırf evlilik delisi diye kaçmış senden...oysa ağırdan alan sen olsaydın çok farklı gelişebilirdi herşey...

Bu saatten sonra öylesine arada msj atar cepte tutmak için, yeniden başlamak istersen de sana şart koyar ben şu an hemen düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilemem diyerek açık kapı bırakıp oyalar.

Çok karamsar bi tablo oldu belki ama bence böyle...
Yani şu saatten sonra ben evlilik düşünmüyorum desen de hiç inandırıcı olmayacaktır

Onuda sordum senin maddi durumun beni ne ilgilendirir ben ona takılmıyorum falan dedi
hem takılmıyor ama illa işe gir diyor. belkide sırtınızı ona dayamanızı istemiyordur. evlilik öncesi bir erkek neye "benim için kıymetli değil" "kimmiş ki o" " neymiş ki o" dediği şeylerin tamamını yapıyorlar. demekki önemli onun için en azından kendine itiraf edemiyor ama öyle özelliği vurguluyor.daha bastırsanız başka bir şey der bu sefer. erkek milletine hatalı de hatası kıymetli oluyor

ayrıca size demiş ya evlilik için tanımak lazım yıllar filan geçsin diye. ilerde sizden ayrılıp bir ay sonra birinle nikah masasına oturursa hiç şaşırmam böyle büyük konuşanlara lafını yedirir kader dedikleri.

Inanki bak bu benimde Aklıma geldi.dedim şuan ayrılsak 2-3 ay sonra evlendiğini duyarım,genelde öyle oluyor nedense

Aynen katılıyorum
Ayrıca bu laflar sadece karsıdakinin ümidini yuksek tutmamak için soyledikleri sozlerdir bi gecerliliği yoktur

"okulu bitir işe gir " başka isteği varmıymış.evet böyle biriyle vakit kaybetmeyin.sizi sevmiyor kesinlikle.

''niye panik yapıyorsun okulun bitsin işe gir evlen dedi.'' şu cümleye takıldım özellikle sonundaki evleN kısmına yanı gelecekten bahsederken sizinle birlikte ortak bir planı yok gibi geldi.

Bana diyorki benim maaşımda yeter evlilik için ama senin karar vermen Lazım ev hanımımı olmak istiyorsun yoksa çalışıp kendi paranı harcamakmı?benim için ne olduğun ne kazandığın önemli degil senin ne istediğin diyor.benim ne istediğim önemli ama kırılmam önemli degil anlasılan

yani evlilik konuşmak için erken bence de.
ben de üni. de çıkmaya başlamıştım eşimle.
kesinlikle evleneceğim erkek demiştim
fakat o da öğrenciydi. ben de.
1 yıl kadar sonra evlilik konusu açıldı.
o dedi ki işte okul biter . askerlik yaparım . sonra işe girerim evleniriz.
bunun için en az 4 yıl beklemek lazım dedi.
bana o zamanlar çok uzun geldi bu zaman.
bozuldum biraz da.
ama yapacak bir şey var mı.
ben kesinlikle adını koyalım gibi bi şey diyemezdim. bunu gururumdan söylemezdim. çünkü o düşüncesini söylemiş.
güzel gidiyordu zaten ilişkimiz.
farklı illerde , farklı üni. lerde okuduk. sadece yaz tatillerinde birlikte aynı yerdeydik. ailelerimiz aynı ilde oturuyordu. zaten staj yaparken tanışmıştık.
ve eşimin dediği gibi oldu.
okul bitti. askerlik bitti ve bir işe girdi evlendik.
bunda yadırganacak bir şey yok. çok normal.
benim 2 oğlum var .
üni okurken evleneceğim derse karşı çıkarım.
okulunu bitir , askerliğini yap , ekmeğini eline al derim . zaten kız tarafının karşısına da başka türlü çıkılmaz .
oğlumuz ne iş yapıyor dediklerinde ne deriz .Öğrenci mi deriz

Siz adama okul bitmeden de evlenilebileceğini, tek kişi ile de evin dönebileceğini, illa okulun bitmesinin gerekmediğini anlatıp örnekler verirseniz elbette ki bir an önce evlenmek istediğinizi aceleniz olduğunu düşünür. Çünkü öyle konuşuyorsunuz hani gel beni iste, adı konsun, okulumun bitmesine gerek yok mesajı vermiş oluyorsunuz kaldı ki konunuz içinde direkt de demişsiniz adı konmasını istiyorum, aileler tanışsın istiyorum demişsiniz ee evlilik düşünüyorsunuz işte aceleniz var her nedense bence erkek arkadaşınız haklı daha 6-7 aylık ilişki için erken görebilir okulun bitsin iş sahibi ol isteyebilir okul ve evi idare etmek zordur hem iki kişi çalışırsa daha rahat evlenirsiniz. Demek ki gözü korkmuş erkek arkadaşının bir an önce evlenmek istediğini sanmış ki o izlenimi vermişsiniz düşünceleriniz uyuşmuyor diye düşünmüş olabilir uzatmaya gerek yoktu bence.

ben bir yanlışlık göremiyorum . birden evlilik konusuna girmişsiniz .
zaten 7-8 aylık ilişkide evlilik konusu böyle çatışmalı geçer.
bunun için 1 yıldan uzun zaman gerekir . birbirini tanımadığınız için tartışma çıkıyor.
eğer erkek arkadaşın bu konuyu konuşmaktan şimdilik uzak duruyorsa sen de uzak durmalısın. üstüne gidersen evlilik meraklısı gibi görünürsün.

Bilemiyorum canım haklılık payın var.su saatten sonra öyle desem inanmaz,ben bitiriyorum o zaman görüşmeyelim desem bak gördünmü evlenmiyorum diye hemen ayrılıyor diyecek ne yapacağımı bilmiyorum

Bilemiyorum canım haklılık payın var.su saatten sonra öyle desem inanmaz,ben bitiriyorum o zaman görüşmeyelim desem bak gördünmü evlenmiyorum diye hemen ayrılıyor diyecek ne yapacağımı bilmiyorum
yani seninle hemen evlenmiyor diye ya da nişan yapmıyor diye mi bitireceksin. sen bu insanı sevmiyor musun . Seversen , güvenirsen sonuna kadar beklersin.

Zaten kesinlikle ama kesinlikle birdaha bu konuyu açmam,onu kaybedeceğimden değil ama kırılmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…