Ben evlilik meraklısı değilim ya neden öyle anlaşılıyorum!

yani seninle hemen evlenmiyor diye ya da nişan yapmıyor diye mi bitireceksin. sen bu insanı sevmiyor musun . Seversen , güvenirsen sonuna kadar beklersin.
Hayır tabiki bitirmeyecegim bekleyeceğim bende onu anlatmaya çalışıyorum.onu sevdiğimden değilde sırf evlenmek istediğimden bekliyorum sanır bu sefer

Bilemiyorum canım haklılık payın var.su saatten sonra öyle desem inanmaz,ben bitiriyorum o zaman görüşmeyelim desem bak gördünmü evlenmiyorum diye hemen ayrılıyor diyecek ne yapacağımı bilmiyorum

Sen niye neyapacagımı bilemiyorum diyorsun ki?
O yapacak istiyorsa merak etme seni herturlu tekrar kazanır, çabalaması gereken sen değilsin.
O seni 6 gün aramadı sen de msj atmayacaktın ta ki o sana ulaşana kadar.
Olan olmuş ama ders olsun bu sana o aramadıktan sonra asla arama sen de...
Bırak rahat ol ve sadece gözlemle ne yapacak ve eger tekrar gorusmek isterse evlilik konusunu gundeme getirecek gibi olursa da bosver o konuyu konusmayalım ztn su an kafamda baska seyler var de ..

Ben aileler tanıssın demedim canım ama en azından kardeşleriyle bile tanıstırabilir.zaten aileler tanışınca esas o zaman adı konması istenir benim suan öyle bi beklentim yok ama o öyle anlamış olabilir haklı olarak.

''niye panik yapıyorsun okulun bitsin işe gir evlen dedi.'' şu cümleye takıldım özellikle sonundaki evleN kısmına yanı gelecekten bahsederken sizinle birlikte ortak bir planı yok gibi geldi.
Bende ona takıldım yoksa niye erken oldugunu düşünüyor vs demiyorum herkesin kendince fikri varki onunkide gayet mantıklı.ama işe gir evlen falan cok çirkin kelimeler sanki tek amacım o

bana evlilik meraklısı gibi geldin.
adamda da evlilik fobisi var gibi geldi. ama fobisi olmasaydı bile bu kadar baskıya erkeklerde ters teper. senin dhaa okulun bitmemiş iş bulamamışsın nedir bu yüzük merakı, demek ki senden emin değil. hemen tepenin tası atıp atar yapabiliyorsun. yeterince olgun değilsin evliliğe hiç hazır değilsin. yarın öbür gün ailesinden biri sana atar yaptığında alttan almak zorunda da kalaiblirsin böyle rest çekmekle olmuyo bu işler

ya boşver geç bunları
Ciddi düşünmediği halde anasıyla tanıştıran bile var. Butun sulalesiyle bile tanıstırsa o bir gosterge değildir artı erkenden aileyle yuzgoz olmak iyi olmaz...once sağlam bir ilişki olacak...

Tamam canım tesekkür ederim öyle yapacagım.bende atmamak icin cok direndim ama merakta ettim hastaydı en son görüştüğümüzde o Yüzden attım Mesajı
canım beni tanımadan bu kadar yorum yapmam dogru degil.haklısın surda 10-15 cümle ile kendimi anlattığım kadarıyla belki sana öyle biri olarak gelmiş olabilirim.ben kendimi ifade etmekte hic zorlanmam ama sanırım Çogu beni yanlış anlamış.ben hemen evlenelim hatta evlenelim demedim ben daha ondan emin degilimki ne Evliliği?benim bozulduğum sessiz kalması ve tavrı.düsüncesi ve niyeti degil

Üslüp olarak çok kırıcı. Ön şart ne demek ya? Diploma iş ön şart. ( Türkçesi ben kazanıp sana yedirmem oluyor)
Bir yıldır peşinden koşan birisini olarak; bir kişiyi evlenebilecek kadar tanımak için yılların geçmesi lazım demesi de çok ilginç. Sanki sizi tanıdıkça cazibenizi kaybediyorsunuz gibi.
Fazla yüz vermeyin bence. Arkadaşınız olsun, ama yıllarca exclusive takılacak bir tip değil. O güveni kesinlikle vermiyor. Çok ince hesaplı.

Evet Haklısın aslında,ailesiyle tanıstırıp ciddi düsğnmeyebler
Allah ömür boyu mesut etsin tatlim,tabiki herkesin kafasinda kurdugu planladigi istedigi bir düsüncesi var,zaten okulumun bitmesine surda ne kaldi bende beklemekten yanayim,o strese tam son senemde dayanamam.gayet mantikli söyledigi seyler,benim kirildigim düsüncesi vs degil,söyleme tarzi,üslubu vede sessiz kalisi

senin evlilikle ilgili dusuncen farkli, onunki farkli.. onun soylediklerine karsi kendi fikrini ortaya koyunca, sanki onu ikna etmeye calisiyosun gibi olmus ama merakli da olabilirsin ki, bu ayip bsy degil.. hepsinden once bu adamla uyumlu muyuz, mutlu olur muyuz diye tart bence.. bi sknti var gibi..

bende ona takildim,yani üslubuna.hatta onada dedim benim ögrenci oldugumu biliyordun,o zaman hazr kariyer sahibi olmami bekleseydin veya senin icin önemli olan diploma,is vs baksaydin dedim.benim icin onlar önemli degil,sen calismak istemiyorsan yine calisma konumun durumun umrumda degil,benim icin senin isteklerin ve düsüncelerin önemli dedi.ama kirdiktan sonra neye yarar?sonra üstüne birde sessiz kalmasi

evet cok dogru noktaya degindim canim,benimde öyle bi yapim var,fikrimde sabitsem ve kararliysam karsimdaki insanin fikrimi benimsemesini isterim.bana haklisin yillar gecmesine gerek yok,ögrenciyken evlenip iyi gecinenlerde var deseydi olay bu raddeye gelmezdi,cünkü ben basta genel olarak sordum,oda iliskimiz icin soruyorum sandi uzadi,gitti

Evlilik meraklisi ne demek yahu
her insanin bakis acisi farklidir
kimisi evlenmek yuva kurmak ister
kariyeri ikinci planda görür
kimisi tam tersi vs
veya bazilari yillarca flört etmek ister bazilari tanismayi dört bes aylik yeterli görür
herkes nasil istiyorsa öyle yapar..
ve tanisma oldugu zamanlarda bunun konusmasi tarafindayim
aman yok evlilik meraklisi sanmasin beni ne demek?
meraklisiysan bu kime ne ? baskasida kariyer meraklisi baska biseyin meraklisi
meraklisiymismis. insanlarin ürettigi nifak sözleri bunlar.
karsindaki adamin evlenmeye niyeti yoksa yoktur
bosuna beklemek niye.. belki baska hayalleri vardir
belki bu adam calisan kadin istiyordur ; ki belirtmis sana bunu zaten
seninde evlenmeye niyetin varsa tipki senin gibi düsünenlerle görüsür tanisirsin
vaktini bosa harcamassin..
ayrica sana karsi sevgi ask duysaydi daha farkli konusurdu
hatta evlenmeyi yakin zamanda düsünmese ama asik olsa fikri degisir evlenmek isterdi

bu adam dengesiz gibime geldi..bir sene neyini takip etmisde sonunda acilmis..
asik mis gibi ama utancindan acilamamis gibi konusma olmus..cok sacma.
kazik kadar adam sana karsi derin hisler hissetseydi bir yil boyunca uzaktan takip etmezdi hele ki calis ondan sonra EVLEN demezdi..ozaman okulun bitince ve sen calisinca acilsaymis sana madem..
hakkinda hayilirsi olsun

Bende öğrenciliğin buna engel olmadığını,eşlerden başta sadece biri çalışsa bile geçimin zor olmayacağını belirttim,verdiğim birsürü örneklerle birlikte.

şu cumle barız adamı evlılıge ıkna sozu...bence adam haklı.ayrıca acelen ne en guzel yılların daha mezun olup ıs hayatına atılmamıssın bıle..

amin cok tesekkürler,bende hayirlisini dilemekten baska bisey yapmiyorum.1 sene takip etmesinin sebebi,basta acilamamis benden cekindigi icin.nedense disardan cok havali cok sert görünüyormusum,bunu cok kisiden duydum taniyinca cok farklisin dediler.nitekim buda ondan dolayi cekinip acilamamis.hem daha ise yeni baslayacaktim,kendi düzenimi yeni kuruyordum senin karsina hazir bi sekilde,isi gücü olan biri olarak cikmak istedim,yoksa seni isterken baban bana sormayacakmi kizima nasil bakacaksin diye,ondan bekledim,hersey hazir olunca ortak bi tanidikta bulunca acildim diyor.buraya kadar düsüncesi gayet güzel ve mantikli.evliligi bastan beri isteyende o,ben acmadim konuyu,ilk kez actim ondada lafi agzima tikadi sagolsun.bende ona en son dedim zaten.o zaman isi gücü kariyer sahibi olan biriyle olsaydin benimle vakit kaybetmezdin diye,benim icin senin durumun konumun calisman vs önemli degil ne istedigin önemli diyor.herseyden ziyade bana söyleyis tarzi dokundu,yoksa sende belirtmissin herkesin farkli düsünce ve istekleri olabilir,önemli olan ortak nokta bulmak.

Yanlış adamla görüştüğünü düşünüyorum ne demek okulunu bitir iş falan olayı bir erkek bunu nasıl düşünebilir ki insan sevdiğiyle aynı evde aynı havayı solumak için neleri göze alıyor bence bu adam tamamen mantık üzerine yürüyor evlilik sorumluluğu almak istemiyor bu benim kendi şahsi fikrim ama kendi evine dahi çıkmış bir erkek evlenmek için ne bekler ki çok saçma ama böyle bir adama ben olsam güvenmezdim okul bahane değil bence

daha kac kez yazacagim bilmiyorum belki bastada belirtem gerekirdi ama,ben onun evlenmek isteyip istemedigine niyetine düsüncesine vs takilmadimki, bilakis bana kötü bisey demedi gayet mantikli seyler söyledi.benim zoruma giden panik yapma,mezun ol,ise gir,evlen demesi.özellikle o evlen kelimesi cok dokundu.sonra zaten hersey nasip dese yeterdi ama evlen demesi bana cok garip geldi.sonrasinda sessiz kalmasi vs.yoksa bastan beri evlenmek isteyen o.ben bikere kötü bi tecrübe edindigim icin,daha temkinliyim.daha önce baska biriyle kisa bi sözlülük yasadim ve acele yapilan hic biseyin iyi gitmedigini bizzat yasadim.bunu yasamis biri olarak benim acele etmem cok sacma.belki öyle anlamis olabilir hakli olarak canim ama dedigim gibi beni kiran esas tavri oldu

Valla resmen yorumlara göre konuyu değiştirmişsin ama ilk mesajında durum gayet açık. Genel konuşma falan değil bu, adama "Okulun bitmesine ne kaldı, ailenle tanıştır, ev hanımı olacağım, senin maaş ikimize de yeter" demişsin. Kendi düşüncelerini sunmuşsun güya genele vurarak. Adam evlenmek istiyorsa da seninle değil, bu da gayet açık. Son olarak 'Kadınız işte duramıyoruz' lafına katılmıyorum, beni aramayanı ben hiç aramam.

1 sene takip etmeside ondan zaten,yani düzenimi kurayim evlenmek icin önümde engel olmasin vs.bana bunlari kendi dedi yoksa nerden bilecegim ben.bende onun bu düsüncesine karsilik ögrencilik evlilige engel degil dedim,sonra adam bi anda fikir degistirdi,hepsini gectim söyleme tarzi cok cirkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…