Selam kızlar . Diğer konularımı okuyanlar bilir. En son erkek arkadaşım bana şiddet uygulamıştı asla ama asla bir daha yüzüne bakmayacaktım ama dayanamadım ve barıştık . Bana gene kötü davranıyor bağırıp çağırıyor ilgisiz, günlerce aramıyor , asla bir geleceğimiz olmadığını bana karşı pek bişey hissetmediğini söylüyor. Ben kendimi anlayamıyorum artık niye bu adamla hala görüşüyorum anlayamıyorum. Evet aşıktım ama bana vurduktan sonra içimde ona karşı olan herşey öldü. Ama neden hala devam ediyorum kendime bunun cevabını bir türlü veremiyorum. Yani artık hırs mıdır nedir bilmiyorum. Kendimi övmek için söylemiyorum ama genç güzel eğitimli geliri iyi bir kadınım , maddi olarak ondan kat kat fazla kazanıyorum ve her türlü harcamayı ben yapıyorum (bu benim için çok sorun değil böyle şeylere çok önem vermem) bana asla kendinden çok kazanan bir kadınla evlenmeyeceğini kendini ezik hissedeceğini söylemişti bir ara. Ben hayatım boyunca hep erkekler tarafından el üstünde tutuldum . Bir dediğim iki olmadı , prenses gibi davranıldım. Bu adam tam bir öküz benim ki hırs mıdır nedir artık anlamıyorum , kopamıyorum bir türlü. Çok kızıyorum kendime. Ben nasıl kurtulcam bu illetten anlamadım ki nedir benim çarem. Defalarca ayrıldım olmuyor olmuyor.