ben gercekten cok kotuyum :(

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
63
ben gercekten cok cok kotuyum ya napcagimi bilmiyorum, ne yapacagimi biliyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum. sanirim artik evliligim bir sona geldi ama bundan kocamin haberi yok daha dogrusu hicbirseyden her zamanki gibi haberi yok yani umrunda degil umursamiyor sorumsuz. ben napcagimi bilmiyorum artik oyle bi cikmazda hissediyorum ki kendimi is yerinde bile aniden aglama geliyor bunaliyorum daraliyorum gercekten cok kotuyum ya ciglik atip kacmak istiyorum!!! 10 aylik kizim ona baktikca kendimi daha cok suclu hissediyorum ki hissetmemem gerekir cunku bu evliligi yalanlariyla sorumsuzluklariyla sona getiren ben degilim! kafamda deli sorular bosanmak istiyorum dedigimde alacagim karsiliktan korkuyorum. ya sirf ceza olsun diye kendine zarar vermekle tehdit ederse ya da kendine zarar verirse ben nasil aciklarim omru boyunca bunu ufacik herseyden bir haber kizima? nasil veririm hesabini ona? ya gercekten kafayi yemek uzereyim.

İstemiyosan sana kotu davraniyosa iyi bir es degilse kendine bisey yapar diye korkma.
Eger o sekilde tehdit ediyosa da bi halt yapamaz merak etme.oyle bi mutlu mesut yasiyolar ki.sen onca sene onun tehditleriyle cektiginle kalirsin.
7sene sen gidersen kendimi oldururum gittigin gun bi kac saat icin de olum haberimi alirsin.hep bi ölmekten bahseden sahsin biri.kadin gittikten sonra daha bosanmadan birini bulup bosandiktan 2...3ay sonrada evlenip cocuk yapti.

sordugum soru bundan biraz daha farkli, kendisi sirf duygu somurusu ya da ceza olsun diye kendine zarar verebilecek nitelikte bir insan. benim korkum o.

sordugum soru bundan biraz daha farkli, kendisi sirf duygu somurusu ya da ceza olsun diye kendine zarar verebilecek nitelikte bir insan. benim korkum o.

ya öyle kolay değil o işler. o tiplerin canı çok tatlıdır. ayrıca size zarar vereceğine kendisine versin. eski konunuza da baktım. dokunmasından tiksindiğiniz bi adamdan sırf kendine zarar verir korkusu ile boşanmayıp kendinizi ve kızınızı mutsuz bi evliliğe mi hapsedeceksiniz?

tam olarak sorun nedir eşinle aranızda?

Esin gerçekten kendine zarar verebilcek biri mi ? Yoksa blöf mj yapar. Bosam gitsin. Zarar verirse kendine.

oh masallah valla. erkek milleti degil mi diye baslamak istemiyorum ama hakkaten boyle adiler iste ya

Gecende tv de bir uzman cikti bosanmak istemeyen cocugunu bahane eder cunku bosanmak istemiyordur dedi.kafasina koyan zaten yapar diyordu.

tam olarak sorun nedir eşinle aranızda?
ne evlenirken ne de evlendikten sonra istedigim en ufak seyi bile yapmadi. surekli buyuk kucuk yalan soylemeyi aliskanlik haline getirmis biri. cok seyi saklar arkamdan is cevirir. romantizm desen hak getire. evde hicbr konuda kizimizin bakimi dahil neredeyse hicbirseye yardimci olmuyor. zamaninda ailesinin yaptiklarini anlattigimda beni sucladi ancak zamanla kendisi de gordu ama hersey icin artik cok gec. maddi maneci butun sorumluluklarda hep bende. kizimiz icin sigorta yaptiralim dedim 2 haftadir umrunda degil ilgilenmiyor bile benim yapmama alismis herseyi ama kendisine gelince hicbirseye elini atmaz sorumluluk almak nedir bilmez.

konuyu konustugum ve esimi taniyan herkesin fikri de bu yonde, kendisine zarar veremeyecek kadar egosu yuksek sen merak etme diyorlar hep. ve haklisiniz bu sekilde bir evlilik kizima daha cok zarar verecek farkindayim.

kendine bir şey yapar diye korkuyorsunuz ama o size yapmış yapacağını , hemde hiç korkmadan.sorunlarınızı bilmiyorum ama mutsuz bir yuvada çocuk büyütülemez.

kendine zarar verecek olması ya da vermesi senin suçun ya da sorumluluğun değil ki, bence önce doktora gitmeli, sonra bunları düşünmelisin, depresyondasın sanırım yoksa ağlama krizlerin olmazdı

ya sirf ceza olsun diye kendine zarar vermekle tehdit ederse ya da kendine zarar verirse ben nasil aciklarim omru boyunca bunu ufacik herseyden bir haber kizima? nasil veririm hesabini ona?

Bosanmamak icin boylesi bir gerekceyi de ilk defa goruyorum. Ne alaka...

orasi oyle inan artik umrumda degil ama kizim akli eripte esim boyle bir halt yerse anne babam senin yuzunden kendisine zarar vermis derse dayanamam
eşinin psikolojik sorunları mı var?
hep böyle mi tehdit ediyor seni?
açıkcası yaparsa da kendine yapar.
kendine zarar verecek diye ömür boyu çekecek te değilsin heralde.
sana yazık değil mi.
bu kadar tedirgin de olma ayrıca.
bişey yapmazlar böyle tipler kolay kolay.

O duygu sömürülerine, tehtidlerine kanma. Bir kere kanarsan bundan sonra hep bunu kullanır ki sanırım daha önce böyle şeyler olmuş ve sen geri adım atmışsın. Korktuğunu anlamış ve sürekli bunu kullanmaya başlamış. Hiçbirşey yapamaz. Bir insan kendi canına zarar veremez. Eğer akli dengesi yerinde değilse o farklı bir şey. Ama insanın canı çok kıymetlidir yapamaz. Hayata senin hayatın böyle geçireceğine ve kafana koyduysan boşan çocuğunla daha mutlu yaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…