Ben gerçekten niye böyle görülüyorum?

Tamam siz kızınıza kız diye bir şey olmadığını öğretin benim ve toplumun düşüncesini değiştirmekten daha kolay olur sizin için. Size de iyi günler.

Tamam siz kızınıza kız diye bir şey olmadığını öğretin benim ve toplumun düşüncesini değiştirmekten daha kolay olur sizin için. Size de iyi günler.
Keşke sizde algılarınızı bu konuda açık tutabilseydiniz. Şimdi profilinize göz gezdirdim küçüksünüz sanırım, yazık değil mi bu yaşta bekaret, kadın, kız gibi kavramlara takılıyorsunuz. Siz kendinize bile değer vermezseniz, bacağınızı sıkıştırınca zarınızın yırtılabileceğini, tertemiz olduğunuzu ancak bu nedenle evlenemeyeceğinizi düşünürseniz toplumun sizi yerden yere vurmasına imkan vermiş olursunuz. Üstelik yorumlarınızla bunu desteklediğinizi gösteriyorsunuz. Önce kendinize saygınız olsun lütfen cinsiyetinizin kadın olmasından utanmayın.

Tamam sağolun Allah razı olsun.

Erkek tahrik olacak diye ben neden kendimi sansürlicem dışarda hırsızlar da var akıllı telefon ya da son model araba da kullanmayalım o zaman ya da katiller var hiç dışarı cikmayalim bunun yolu bu değil

bence konu sahibi tipinle ilgisi yok . hadi ilgisi var diyelim o zaman sadece yatmak isterdi erkekler . günümüzde çoğu erkek bunu istiyor zaten bu konuda tek değilsin .
ama parayla teklif ediyorsa orda sıkıntı var . bence netten falan tanıştıysan güvenilir olmayan tiplerle o zaman olabilir diye düşünüyorum yani sıkıntı çevrende .

her konusunda cinsellik var . fake olması yüzde doksan ihtimael . yada kafayı o işe takmış .

Maalesef ülkemde bara giden her kadın kötü,açık giyinen alkol alan her kadında her türlü teklife açık olarak görünür.

Aynen katılıyorum. Geçen gün mağazada eşim, arkadaşı ve ben kasadayız. Önde iki kız şort giymişler ama g.tlerinin boğum yerleri falan görünüyor ve böyle arkaya doğru eğilmişler. Nasıl mutlular nasıl ilgi çekiyoruz diye. Yeminlen ben bile baktım. Ben utandım onların arkasındaki sıradaydım. Hatta o kadar çok insan odaklandıki bunlara, kartı kasada unutup gittiler...

Evet bir güleryüzü bile bu ülkede benden hoşlanıyor iş atıyor diyen erkekler var malesef. Hatta senin yanında iki dk oturup bu kızı eve attım diyen bile var. Boşver kulak asma onlara. Sen kendi namusuna sahip çık yeter. Kim ne yapmak isterse yapsın..

ne demek parayla ilişki?
buna zemin hazırlayacak bir durum oluşturmadıysanız eğer sizin çevreniz pek düzgün değil çıkın o ortamdan...

Ben anlamiyorum, acik giyinip, ki acik derken giyinik ciplak arasi vucudu teshir eden seylerden bahsediyorum, sonra bara gidip alkol alip, sert olmayan tavirlar (ki ben bundan samimi belki cilveli oldugunuzu anliyorum) sergileyince ne bekliyorsunuz. Tamam illa parali iliski teklif etmesi gerekmiyor boyle diye, ama erkeklere gercekten bu kadar guveniyor musunuz, o da alkol aliyor, parali iliski teklif etmeyi birak zorla bile yapabilir. Insan biraz agir olcak, eglenmenin de acik giyinmenin de sinirlari olmali.

bende cok kapali giyinmiyorum ama kimse para falan teklif etmedi, etmeye tenezzul dahi edemezler. saygi gorurum gittigim ortamlarda. senin halin tavrin mi garip yoksa ortam mi garip acaba

Sorun sende . Demek ki kiyafetinden de once durusun tavirlarin buna musade ettigini gosteriyor ki cesaret edebiliyorlar.

Arkadasim bu tarz teklifler her acik bayana gelmiyor kendinden emin ve agir duran hic bir kadina bu sekilde yaklasmaya kimse cesaret edemez, acik giyiniyor olabilirsin buna kimse bisey diyemez tabi ki ama bi atasozu var 'vardigin yer kör ise gözünü kisarak bak' seklinde. Yani kiyi kesimde bi yerde super mini ve bustiyerle dahi gezsen dikkat cekmeyebilir yalniz daha ic kesimlerde anadolu taraflarinda bu tarz giyinirsen buyuk kucuk herkes belli etiketler yapistirir. Ama tavrinin da en az giyim ve yasadigin sehir kadar etkisi var bu durumda, daha sert ve nasil desem yani agir davranirsan ve takildigin ortamlari dikkatli secersen boyle seylerle karsilasacagini dusunmuyorum ben, disaridan oyle gorunme nedenin bence bunlar

Bence insanı basit, ucuz gösteren kıyafetleri değildir, tavırlarıdır lakayıtlığıdır.
Acaba bu nedenle olabilir mi, aklıma başka bir şey gelmiyor

tavırlarınla onları uzaklaştırabilrsin bence. ne kadar cekici de olsan, öylede giyinsen sana yaklaşamaya cesaret edemezler böylece.

Bunun açık giyinmekle alakası yok hanımefendi. Herşey beyinde bitiyor. Tesettürlü bir bayandan bile orgazm olan bir ülkeden ne beklersiniz ki ? Dişi sineğe, eşeğe taciz eden bir ülkede yaşıyoruz.
Bende açık giyinirim. İlla karşı taraftan bir seks açılıyor. Tiksiniyorum ama parayla teklif tanımadığım 1 2 kişinin yazdığını gördüm. Tabii görür görmez mahkemeye verdim. Hesabını orada verdiler.
Aslında giyinmeninde bir adabı var. Koskoca leş gibi taksimin ortasında mini mini etekler, dekolteler giyilmez elbet. Çünkü artık istanbul gibi yerler ''köyden indim şehire'' tarzı erkeklerle doldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…