Tamam siz kızınıza kız diye bir şey olmadığını öğretin benim ve toplumun düşüncesini değiştirmekten daha kolay olur sizin için. Size de iyi günler.Şu mesajınızdan sonra sizin hakkınızda düşündüğüm iki yorum var. Ya okuduğunu anlama sorununuz var yada işinize gelmeme. Gayet açıklayıcı yazdım sorunuzun cevabını ve hatta tam da sizin düşüncenize uygun bir soru da sormuştum üzerine ancak cevap yok. Kimliklere bakın isterseniz kız diye bir cinsiyet görürseniz ben buradayım. Size iyi günler, cinsiyet yorumlama ve kültürü(!)de birlestirdiniz yaben deveye hendek atlatmaya gidiyorum zira çok ama çok daha kolay.
Keşke sizde algılarınızı bu konuda açık tutabilseydiniz. Şimdi profilinize göz gezdirdim küçüksünüz sanırım, yazık değil mi bu yaşta bekaret, kadın, kız gibi kavramlara takılıyorsunuz. Siz kendinize bile değer vermezseniz, bacağınızı sıkıştırınca zarınızın yırtılabileceğini, tertemiz olduğunuzu ancak bu nedenle evlenemeyeceğinizi düşünürseniz toplumun sizi yerden yere vurmasına imkan vermiş olursunuz. Üstelik yorumlarınızla bunu desteklediğinizi gösteriyorsunuz. Önce kendinize saygınız olsun lütfen cinsiyetinizin kadın olmasından utanmayın.Tamam siz kızınıza kız diye bir şey olmadığını öğretin benim ve toplumun düşüncesini değiştirmekten daha kolay olur sizin için. Size de iyi günler.
Tamam sağolun Allah razı olsun.Keşke sizde algılarınızı bu konuda açık tutabilseydiniz. Şimdi profilinize göz gezdirdim küçüksünüz sanırım, yazık değil mi bu yaşta bekaret, kadın, kız gibi kavramlara takılıyorsunuz. Siz kendinize bile değer vermezseniz, bacağınızı sıkıştırınca zarınızın yırtılabileceğini, tertemiz olduğunuzu ancak bu nedenle evlenemeyeceğinizi düşünürseniz toplumun sizi yerden yere vurmasına imkan vermiş olursunuz. Üstelik yorumlarınızla bunu desteklediğinizi gösteriyorsunuz. Önce kendinize saygınız olsun lütfen cinsiyetinizin kadın olmasından utanmayın.
bayanlar beni yanlış anlamayın ben açık bi bayanım ama eğer kızımı sağlıkla kucağıma alırsam onu dah bebeklikten dışarı çıkarırken çok dikkat edicem okadar çok sapık ruhlu adam varki kıtafetle bile tahrik oluyorlar. elbette kadının bir suçu yok ama kızımı ancak bu şekilde koruyacağımı düşünüyorum. bence sizde böyle yapın komple kapanmayın ama dışarı çıkarken çok fazla vücut hatlarınızı gösteren giysiler giymeyin mesela dekolte ön plana çıkmasın.
Bu birazda sizin karakterinizle alakalı olabilir mi
Mesela sert durursunuz insanlar size bırak cinsellik teklif etmeyi arkadaslık teklif ederken bile çekinir.
Açık giyinme konusuna gelince tamam bende kapalı bir bayan değilim ama bunu teşhirciliğe döken de var.
Daha bugün gördük çalıştığım yere geldi bayan ya etek giymiş ama giymemiş yani.
Şimdi bu bayan için ben bir kız olarak bike iyi şeyler düşünmedim.
Oyüzden açık giyinmek var bide GİYİNMEK var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?