Ben gerçekten niye böyle görülüyorum?

Bekar olup 21 yaşında olmasına rağmen ben olsam kendimden kadınım diye söz edemezdim.

Ya cidden kötü bir çevredesin ya da davranışların seni basit gösteriyor olabilir. Basit derken yani "ben bunu yatağa kesin atarım 5 dklık iş" diye görüyor olabilirler mi?

netten falan mı tanışıyorsun ki ?
kimse kimseye parayla ilişki teklif etmez bence normalde .
giyim tarzınla pek ilgisi yok bence . cinsellik kokuyorsun ne ya ne salakça bir cümle .

Kapalı mütevazi görünen ama içinde kaynayan felaket kaşı gözü oynayan. Bir insan hem mütevazi görünüp kaşı gözü felaket nasıl oynayabilir ya? Biraz garip.
Yani dısardan bakıldığında bak nasıl mütevazı hanım hanımcık denilir ailevi ortamlarda falan ama biraz konusursun sohbet edersin yada farklı ortamda bakarsın tamamen farklı aslında içten içe neleri var kası gözü dısarda oynar.böyle tipler her yerde var kimse inkar edemez.söylemek istediğim su.kapalılık acıklık değil bir insanın kendini göstermesi uslubu tavırlarıdır.

İkiyüzlülükten bahsediyorsun tavır ve üslup önemli ya olduğun gibi görüneceksin ya göründüğün gibi olacaksın

Bekar olup 21 yaşında olmasına rağmen ben olsam kendimden kadınım diye söz edemezdim.
Neden cinsiyetini nasıl belli edecekti? Bilmediğimiz farklı bir cinsiyet daha mı var? Lütfen bırakın artık şu "zar, namus" laflarını. Ergenliğe geçmiş her birey kadındır, zar yırtılınca kadınlığa level atlanmıyor.

Zar, namus lafları etmedim ben. Sorun bakalım ergenliğe girmiş kaç çocuk kendine kadın diyecek? Benim kastettiğim zar felan değildi. Kadınlık zarın yırtılması ile alakalı görünse bile evlilikle oturan bir şeydir. Hem zaten 33 yaşındaymış konu sahibi profilinde 21 gözüküyordu.

Son düzenleme:
Bence de sizin tamamen durusunuzla alakali bu durum. Açık giyiniyor diye kimse kimseye parayla ilişki teklif etmez. He ama atıyorum yablis anlamayin çok civiksinizdir oturmayi kalkmayi bilmiyorsunuzdur gevseksinizdir o zaman her teklif gelir.

"Kadın" olduğunu söyleyemeyenlerde sizin gibi düşünce tarzına sahip olanlar yüzünden söyleyemiyor bilmem farkında mısınız? Burada bile yaşı baz alarak tü kaka yapmışsınız. Başka bir cinsiyet yok hanımefendi bilmem daha nasıl anlatıyım. Evlilikle bağdaştırmanın mantığını bana " zar" dışında ifade edebilir misiniz? Zira zar ile ilişkilendirmedim dediniz ancak hiç evlenmemiş 50 yaşında ki kadına ne diyelim ozaman? İki cinsiyet vardır şu zihniyetini sevdiğiminin insanoğlunda biri erkek biri kadın. Yani sizin medeni halinizi yaşınızı bilmiyorum bile ama bakın siz bir kadınsınız, tıpkı bekar halimle(!) benim olduğum gibi. Yarın öbür gün çocuğunuz olursa o da kadın olacak. Bu kadar uzun anlatıyorum çünkü neresinden dönsek kardır, gelecek nesillerimize de aman kızım göbüşünde bebişi yanında kocişi varsa kadındır yoksa kızdır mantığını empoze etmeyin diye.

Konu sahibi ise bu dediğin 33 yaşındaymis 21 değil.

Eğer konu sahibi değilse kadın - kız kavramları insanlara kızlık zarını hatırlattıgi için 20 li yaşlarda henüz evlenmemis bir insanı kadın olarak göremiyoruz toplumca her şeyi cinselliğe bagliyoruz çünkü. ancak kadın olmak bir cinsiyeti belli eder cinselliği değil.

Yani 20 yaşındaki de kadın 50 yaşındaki da kadındır. cinsiyeti bu.

Sizin bebeğiniz yeni doğsa cinsiyeti de kadın olsa insanlar kaç çocuğunuz var diye sorsa hadi bir kızım var demediniz kız demek istemediğiniz için bir çocuğum var dediniz. Cinsiyeti ne diye sorulsa kadın mı diyeceksiniz kız mı diyeceksiniz çok komik olmuyor mu? Toplumun yapısı böyle düşüncesi böyle yeni nesili nasıl değiştirebileceğinizi düşünüyorsunuz ki hiçbir güç bunu değiştiremez kültürümüz de değişmesin zaten.

Ergenlikle birlikte demiş zaten arkadaş bebekten bahsetmiyoruz

Ayrıca kültür falan değil ataerkil toplumun kadını kategorize etmesi, kız kadın dul kadın demeye korkanlar bayan der falan, erkek için neden evlilik öncesi ve sonrası iki hitap yok o zaman? Tamamen cinsel ifadeler bunlar ayıp yani, bir kadın olarak önce bizler bu algıyı yıkmalıyız degismesin demek ben bu baskıdan mutluyum demektir

50 yaşında kadın bekar olur cinsellik yaşamaz 18 yaşında kadın bekar olur cinsellik yaşar, kendi kafamızdan bu 50 yaşında kesin ses yapmıştır buna kadın diyelim 18 yaşında olan daha küçük buna da kız diyelim diyemeyiz, dememeliyiz

Şu mesajınızdan sonra sizin hakkınızda düşündüğüm iki yorum var. Ya okuduğunu anlama sorununuz var yada işinize gelmeme. Gayet açıklayıcı yazdım sorunuzun cevabını ve hatta tam da sizin düşüncenize uygun bir soru da sormuştum üzerine ancak cevap yok. Kimliklere bakın isterseniz kız diye bir cinsiyet görürseniz ben buradayım. Size iyi günler, cinsiyet yorumlama ve kültürü(!)de birlestirdiniz ya ben deveye hendek atlatmaya gidiyorum zira çok ama çok daha kolay.

Yuzunuzu gostermeyip sadece elbiselerinizden cekip koysaniz burya bi kac resim?

Acikla ne kastettiniz bilmiyorum.

bayanlar beni yanlış anlamayın ben açık bi bayanım ama eğer kızımı sağlıkla kucağıma alırsam onu dah bebeklikten dışarı çıkarırken çok dikkat edicem okadar çok sapık ruhlu adam varki kıtafetle bile tahrik oluyorlar. elbette kadının bir suçu yok ama kızımı ancak bu şekilde koruyacağımı düşünüyorum. bence sizde böyle yapın komple kapanmayın ama dışarı çıkarken çok fazla vücut hatlarınızı gösteren giysiler giymeyin mesela dekolte ön plana çıkmasın.

Bulundugun ortamlara bagli bence sende skinti oldugunu düsünmüyorm tabi anadan dogma disarda gezmiyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…