Ben gerçekten niye böyle görülüyorum?

konu sahibinin alıntılanan diğer msjlari konu başlığında ki neden sorusunun cevabı bence.

adamın e daha ne olsun diyesi geliyor
Haaa hatirladim bu kisiyi cok seviyorum geceleri alkolu sigarayi evlensem miiiii yoksa evlenmesem mii acaba diye enteresan bi konu acmisti.
O zaman da fake oldugunu ya da yasina ragmen kisisel gelisiminin baslarinda olan biri oldugunu dusunmustum hala da fikrim ayni

ahhahah

Bi de hicbi erkek karsisindaki kadinin parali calistigindan emin olmadan oyle bi soru soramaz bence. Nerde yasiyoruz linc ederler adami

Belki çevrenizdeki insanlara dikkat etmelisiniz. Ve bazı tavırlarınız yanlış anlaşılmanıza neden oluyor olabilir.

Bi de hicbi erkek karsisindaki kadinin parali calistigindan emin olmadan oyle bi soru soramaz bence. Nerde yasiyoruz linc ederler adami
Yok, öyle pişkin ki ülkemizin erkekleri, benim kuzenime bile böyle teklif etmişti hayvanın biri. Kendisi gayet düzgün biridir. Olmayacak şey değil yani.

Bana ilginç geldi.
Ne giderseniz giyin bunu teklif etmek ? Turkiyede?
Acaba davranislariniz mi yanlış anlaşıldı ?

sonuçta çok kısada giyilse böyle bişeye hakkı varmı yok
Neden insan kendini sergilesinki bu derece? Bakılacağı belli sonuçta ben bile bakıyorum dikkat çekiyor çünkü. Tabiki her kısa giyene cinsellik teklif edilir demiyorum.ama bazı şeylerde körü körüne yapılmaz..şahsi düşüncem bu benim

kusura bakmayın ama ben kendi halinde olup sadece biraz açık giyinen kimseye para ile ilişki teklif edilidiğini görmedim. Her mekan da açık giyinilmez . Her erkekle konuşulmaz önce bu konu bir anlaşalım .

Maalesef erkeklerin hepsi böyle. Bir kadın hemen açık giyindi mi alkok aldı mi kendilerinde bu hakkı görüyorlar. Çok yanlış. Nemrut ol belki çekinirler. Senin bir suçun yok. Maalesef böyle bir ülkeyiz.

çok ilginç yorumlar gelmiş cidden.. bazen insanların zihniyetine sahiden şaşırıp kalıyorum, üstelik bunları söyleyenler de kadın. çok çok ilginç.
istediğiniz kadar açık giyinin, istediğiniz kadar alkol alın, istediğiniz kadar küfredin; kimsenin böyle bir teklifte bulunmaya hakkı yok. elalem ne diyecek diye kendi zevklerimizden vazgeçecek değiliz bir kere geldiğimiz şu dünyada, ben böyle düşünüyorum.
demişsiniz zaten pek sert değilim diye, ondandır sanıyorum. yüz buluyor bazı yılışık tipler.

Ülke abaza dolu azıcık sempatik güler yüzlü birini görünce sarkıyorlar yalnız seninde dışarıdan biraz sert görün senin için faydası olur.

Bnce biraz sorunu kendinizde arayın. Her gelen sex vari düşünüyo. Cok normal degil. Giyim kusam ve karsi cinse biraz mesafe. Erkek arkadasinizin evinde gidip kalıyordnz. Biraz agir olmayi deneyin

Valla erkekler cok fenadır hemen ayırt ederler.acık giyinmekte mesele değil demekki tavrın tarzın uslubun bu şekilde,yoksa adamlarda her kadına bu gözle bakamazlar hadi bir iki istisna diyelim.biz bile kadın oldugumuz halde ayırt ediyoruz.ben çok gördüm kapalı mütevazı görünen ama içinde kaynayanlar felaket kaşı gözü oynayan,ben çok gördüm acık secik ama adam gibi sapa saglam duran kadınlar. varsa böyle tavırların düzeltirsen erkeklerde farkedecektir.

çok dekolteli giysiler giyerim ama hiç böyle şeylerle karşılaşmadım çevreniz kötü olabilir

Kapalı mütevazi görünen ama içinde kaynayan felaket kaşı gözü oynayan. Bir insan hem mütevazi görünüp kaşı gözü felaket nasıl oynayabilir ya? Biraz garip.

Valla yerine göre ben de açık giyinirim, dekolte de olur, süper mini de, bikini de.. Bir erkek faktörü var; çarşaflı kıza yiyecek gibi bakan adamın tipi gözümün önüne geldi, iki sen iyi niyetli de olsan eğer fazla konuşkan, gülen, rahat davranan biriysen sinyal verdiğini sanıyorlardır. Hiç kimse para ile ilişki teklif etmedi bana bu kolay kolay da karşıdan aşırı ters tepki almayacağını bilmeden yapılabilecek bir şey değil. İçin temiz olabilir ama belki de konuşma biçimini yanlış anlıyorlardır vs. En iyi sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…