Haaa hatirladim bu kisiyi cok seviyorum geceleri alkolu sigarayi evlensem miiiii yoksa evlenmesem mii acaba diye enteresan bi konu acmisti.konu sahibinin alıntılanan diğer msjlari konu başlığında ki neden sorusunun cevabı bence.
adamın e daha ne olsun diyesi geliyor
ahhahahYa bence sizin her şeyden önce bir benlik sıkıntınız var. Açtığınız bütün konularda ben ben ben demiş durmussunuz. Yok saygısız yok aşırı seksi yok eğlence düşkünü bilmem ne, sürekli şahsi tutumlarinizi yaşam tarzınızı ortaya döküp durmussunuz. Cidden size dert mi bunlar yoksa bunları dile getirerek bir tür haz mı duyuyorsunuz? Az daha kişilik özelliklerinizle alakalı konu acarsanız, FBİ gibi parçaları birleştirip profilinizi çıkaracağım az kaldı yani
Yok, öyle pişkin ki ülkemizin erkekleri, benim kuzenime bile böyle teklif etmişti hayvanın biri. Kendisi gayet düzgün biridir. Olmayacak şey değil yani.Bi de hicbi erkek karsisindaki kadinin parali calistigindan emin olmadan oyle bi soru soramaz bence. Nerde yasiyoruz linc ederler adami
Konu sahibi diger konu ve msjlar itibariyle tarafimizdan sabikali. Kendisi de ben pek saglam pabuc degilim diyor zaten :)Yok, öyle pişkin ki ülkemizin erkekleri, benim kuzenime bile böyle teklif etmişti hayvanın biri. Kendisi gayet düzgün biridir. Olmayacak şey değil yani.
Neden insan kendini sergilesinki bu derece? Bakılacağı belli sonuçta ben bile bakıyorum dikkat çekiyor çünkü. Tabiki her kısa giyene cinsellik teklif edilir demiyorum.ama bazı şeylerde körü körüne yapılmaz..şahsi düşüncem bu benimsonuçta çok kısada giyilse böyle bişeye hakkı varmı yok
Barda o tür kadınlar da olduğu içindir büyükihtmal.Onlar gibi giyinmeyin birde öyle deneyin.Davranışlarınızı da gözden geçirin istersiniz.
Ben uğramadım.Ülkede cinsel açlık var ben hiç tacize ugramayan bi kadın görmedim bu ülkede
Helal sana valla doğru söylüyorsun ; )Cinsel açlık bi yere kadar hepimiz tacize uğradık sözlü belki fiziki ama parayla teklif edilen kaç kişi var adamın pekmezini akıtırım şeyini beline dolarım bana bunun imasını dahi yapamaz kimse
Bnce biraz sorunu kendinizde arayın. Her gelen sex vari düşünüyo. Cok normal degil. Giyim kusam ve karsi cinse biraz mesafe. Erkek arkadasinizin evinde gidip kalıyordnz. Biraz agir olmayi deneyinSlm kızlar öbür konumu bilen bilir erkek arkadaş adayım bana cinsellik kokuyorsun demişti vs bunun gibi bir çok olay yaşadım parayla ilişki teklif eden oldu sırf biraz açık giyiniyorum diye böyle görünmek zorunda mıyım tüm erkekler kadınları s.. Objesimi görüyor böyle
Kapalı mütevazi görünen ama içinde kaynayan felaket kaşı gözü oynayan. Bir insan hem mütevazi görünüp kaşı gözü felaket nasıl oynayabilir ya? Biraz garip.Valla erkekler cok fenadır hemen ayırt ederler.acık giyinmekte mesele değil demekki tavrın tarzın uslubun bu şekilde,yoksa adamlarda her kadına bu gözle bakamazlar hadi bir iki istisna diyelim.biz bile kadın oldugumuz halde ayırt ediyoruz.ben çok gördüm kapalı mütevazı görünen ama içinde kaynayanlar felaket kaşı gözü oynayan,ben çok gördüm acık secik ama adam gibi sapa saglam duran kadınlar. varsa böyle tavırların düzeltirsen erkeklerde farkedecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?