Ben gerizekalı mıyım ? Onursuz muyum az bakın

Ne naif bir hanımsınız öncelikle teşekkür ediyorum size , psikolojik terapi ihtiyacım var askında ama işnyerinden izin almak çok zor yine de imkanları sonuna kadar zorlayacağım bir an mesela oğlumu da alıp Bodrum’da bana gelen bir iş teklifi vardı otelde oraya gitmeliyim dedim sonra korkuyorum da bakınca ama oradaki imkanlar daha iyi olacak gibi de öyle bir buhranlı dönemdeyim siz düşünün

Ben dahil burdaki cogu kisi size guzel onerilerde bulundu ama siz sonunda akli basinda biriyle karsilastim diye birisine cevap yaziyorsunuz. Geri kalanları okumadim bile diyip elinizin tersiyle itiyorsunuz. Konu basliginiz zaten kendinize kizginliginizi yeterince ifade ediyor. Bazi uyelerin pohpohlanmak istiyor cumlesini hakli cikaracak sekilde yorum yapmazsaniz kendinizle celismemis olursunuz.

Burdaki herkes kendince yardimci olmaya calisti.

Teşekkürler

Ben teşekkür ederim güzel cümleniz için.Öncelikle hayatınızı oturtun ondan sonra düşünün bence başka bir şehir olayını.Tekrar evinizde rutin oluşturup hayata adapte olun.Akşamları huzurla kahveniz eşliğinde filminizi, dizinizi izlemeye, kitabınızı okumaya, çocuğunuzla monoton bir hayata geçiş yapın ki zamanla oluşacaktır bunlar ondan sonra düşünürsünüz yeni bir şehir ve iş konusunu.Şuan içiniz daralmadan evinizin içinde oturamıyorsunuz anladığım kadarıyla.O duygu bir geçsin önce.Umarım mutlu olursunuz hayatınızda.Yanlış yapma potansiyeliniz yüksek şu duygu durumuyla. elinizden geldiğince temkinli olun bu süreçte.

Ne güzel algılamışsınız beni sonsuz teşekkür ederim evet bu duygu durumu ile ben de tehlikeye açık olduğunu farkettim hemen sizlere yazıyorum beni toparlıyorsunuz bu şekilde yapan herkesten allah razı olsun gerçekten . evet sanırım öncelim avukatı bir azledip başka bir avukata danışıp ardından anlaşmalı boşanmaya çevirmek süreci ve tez elden bitirmek olacak . En mantıklısı da bu sanırım. Ondan sonra eğer cidden yaz döneminde şartlar oğlum yaz boyu babasında olduğu süreçte gider bakarım oğluma uygun ise şehir değişimi de yapabilirim yer Bodrum zaten

Çok şükür aklı başında bir hanım efendi ile karşılaştım , yıkıcı olmadan kendince atıp tutanları okumadım bile umursamıyorum da .
Lütfen yazılanları oku ve bizi umursa Yoksa biz ne yaparız?

Ne kadar rahat bir insansınız. Bu ne biçim deli cesaretidir?
Tanımadığınız adamla başbaşa kalacak kadar boşluk hissindeyseniz bence acilen psikolojik destek alın.

Çekişmeli davanız sürüyor ama aleyhinize oluşacak hiç bir durumdan kaçınmıyorsunuz.
Bazı insanların flört için gözleri hiç bir şeyi görmüyor.

Bence vücut bütünlüğünüz gidin sadaka falan verin.
Böyle saçma şeyler yapmadan önce çocuğunuzu aklınıza getirin..

Hanımlar oğlum babasında kalmak istedi bu hafta sonu programı vardı onların tektim yani

İyi bari bu kısma sevindim..
Böyle yeni yetme gibi davranıp hayatınızda hata zinciri oluşturmayın..

Tanımadığınız adamlara güvenmeyin. Hatta tanıdıklarınıza da güvenmeyin. Temkinli olun.
Başınızdan kötü bir evlilik geçmiş. Sizin herkesten daha fazla bir süre durağanlığa, huzura ihtiyacınız varken tam tersi macera peşindesiniz.

Dengesiz davranmayın. Yoksa bu gidişle oğlunuzun vazgeçilmezi sıfatından da çıkarsınız..

Az bi baktım da yavaş koşsana be arkadaşım. Acelen ne? Nereye gidiyorsun?
Okeyden tanışıp buluşmak güvenmeye çalışmak mantıklı bi ilişki beklemek de ne?
Adam şansını denemiş, ağır rol kesmiş tabi yersen
Hadi bakalım aklını başına topla çocuğun var bi annesin ve de daha davan sonuçlanmamış.
Ha bu arada Avukat da sana meyilliymiş baksana davayı bile uzatıyormuş Gül yüzünü görmek için bi de onu dene bakalım.

Siz de farkındasınız duygusal bağlamda açlığınızın aslında ama bu farkındalığa dayanarak kendinizi frenlemiyor aksine “evet duygusal boşluktayım ve bunu doldurmalıyım” diyor gibisiniz. Öncelikle gerçekten hiç tanımadığınız bir adamla sabaha kadar takılmak her şeyin ötesinde çookk tehlikeli. Ben sizi hiçbir şey için yargılamam, yıllar boşanma sürecinde ilişkinizin olması gayet doğal ama bunlar sağlıklı ilişkiler değil. Bu sizi ve her şeyden öte evladınızı incitebilir. Kendinizi bu duruma düşürmeyin.

Adam bariz güvenilmez biri. Bunu yüzüne vurunca da, istediğini alamayacağını fark edip saldırıya geçmiş. Böyle yaparak istediğini alacak senden sözde. Hala var mı böyle erkekler ya. İnanılmaz gerçekten.

heyy massallah

Konu avukattan bi anda oyundaki adama ne ara geldi. Şaşkınım... fazlaca cesursunuz daha boşanmamış bi ANNE olarak. Az yavaş bi toparlanır. Kendinize hangi sıfatı uygun buluyorsanız o'sunuzdur. Boşluktasınız diyemicem. Benim yaşam biçim ve görüşüme göre yanlış yaptığınız.

Adam psikopat. Size sarar, bi de size gerizekalı demiş. Sırf dokunmasına müsaade etmediğiniz için çirfkefleşmiş. Amacı belli oluyor. Hayatımın kadınısın falan filan yalan dolan.

hayatının kadını olsaydınız güvenemiyorum dediğinizde sizi ikna etmeye çalışır, güzellikle yaklaşırdı ama o ise istediği olmayacağı için pisleşmiş.

engelleyin silin bence.

Tam olarak onu yaptım haklısınız evet

Varmış demek ki ama kabahat benim basıl bir duygu durumu zirvesi ile böyle bir şeye kalkışıyorum pes bana

İnanır mısınız bilmem ama şu eski eş kişisi ile olcak olan davanın sürecinin uzaması vs . Beni ziyadesiyle ne olacak böyle durumuna sokuyor bir garip sarıyorum bir şeylere ama yanlış bunlar başka meşgaleler Öner’in bana hanımlar lütfen

Konumu şimdi başkası yazmış gibi okudum da ne kadar sığ inanılmaz kötü duruyor basitleştirmiş duruyor benim şöyle bir yaz tatiline çıkıp bir tazelenmeye ihtiyacım var belli ki her şeyden uzaklaşıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…