Ben gerizekalı mıyım ? Onursuz muyum az bakın

Dava daha bitmemiş konu sahibi avukatı kızdırıyor ateş üstünde bir gece yürümüş

Hele bir boşansaydınız. Kolay bi imaj da çiziyorsunuz karşı tarafa. Sabaha kadar dışarda oturmak falan ergen işi bunlar bi kendinize gelin çocuğunuz var.

sevgıye aç ılgıye aç kaldım dıye dıye ne bu hız ne bu acele. vucudun duyguların bır değeri olmalı.bu kadar basitolmamalı.

Bence konunuzu duzenleyin tüm bunları avukatınızla yaşadınız sandim bazıları da öyle şanmış. Avukat hoşlansa idi sizi biran evvel bosatmaya bakardı..

2. Adam için herkes gerekeni söylemiş zaten. Adam iyi biri bence gerçekten size zarar vermemiş o yüzden iyi diyorum :) ülkede kafası kırık sapık çok var.. onun size ettiği hakaretleri görmeyin ve bu işten ucuz kurtuldugunuz için şükredin.

Evlisiniz hala ve 1 evladiniz var yaptiklariniz büyük cesaret birdaha yapmayın.. ilki hatta ikincisi ahmaklik olur..

Konu sahibi bayan çalışıyor mu merak ettim..çünkü dile getirdiği o boşanmanın verdiği duygusal boşluğu çok daha rahat bir şekilde atlatabileceği unsurlara sahip aslında..ancak o uzaklarda aramayı tercih ediyor ve gördüğüm kadarıyla hata üstüne hata yapıyor..halbuki şu süreci evladına işine kendisine sarılarak, gündelik meşgaleler edinerek, evliyken hep ertelediği şeyleri yaparak ne bileyim belki en basitinden örnek vermek adına ehliyet almak, seramik boyama gibi vs vs.. atlatabilirdi..sakin olup, suyun akıp yolunu bulmasına izin vermek gerekir..ancak konu sahibi suyu dalgalandırıp fırtınaya çevirmeye çalışıyor farkında olmadan..lütfen en azından şu boşanma süreci bitene kadar boşluğunuzu başka alanlara kanalize edin..

Taşlayın diye açmadım hanımlar sakin ... beni reelde tanıyor musunuz? Çok abartmayın neyi ben çok görsem gelir başıma hepimiz için geçerli

ya bence dikkat edin. ne sapıklar ne manyaklar var. kadınları öldürüp öldürüp atıyorlar. bir de evladınız varmış. daha gerçek yaşayın haytı.
nette tanıştığınız biriyle başbaşa kalmayın bence.
yada boşanmadan böyle duygusal girişimlerde bulunmayın.o adamı da engelleyip hayatınızdan çıkarın. avukatı da değiştirin.

Avukatın niyetinin bozuk olduğu belliydi Size istanbuldan ev açma fikrinden
Duygusal boşlukta olmanızı anlarım ama siz daha boşanmadınız bu ne düşüncesiz hareket böyle hiç tanımadığınız adamla arabada sabahlamak. Ya birisi sizi görse fotoğrafınızı çekse dava sürerken eşinizi aldatmış satılırsınız ya adam size bir şey yapsa etrafta manyak çok hiç mi haber izlemiyorsunuz?

Psikolojiniz kesinlikle berbat bi durumda, bu da sizi zayıf ve istismara açık bi duruma getirmiş.

Hani muhafazakar ailelerin yıllarca baskıladığı kız çocuğu gün gelir sehir dısında üniversite kazanır, sonra gidiş o gidiş. 2 yıllık hemsireliği 4 senede bitirirler hani, "dur bakayım kimse başımda olmayınca neler yapılabiliyomuş, nereye kadar gidilebiliyomuş" diye diye kendilerine maddi manevi zarar verecek ne kadar manasız şey varsa hepsini yaparlar o 4 senede.

Hih işte bizim ailesinden biraz uzaklasınca etki tepki geregi kabak cicegi gibi acılan kızlarımızla boşanma evresindeki kadınlarımız arasında hic bi fark yok.

O bi cesaret dediginiz sey baskı altında karar verme mekanizması gelismemis bireyin hayatını kontrolunu ilk kez eline alınca sapıtmasından baska bi sey degil.

Kötü bi evliligin yükü kalkınca omuzlarından (hatta sizin olayınızda daha kalkmadan, zira bosanmamıssınız henüz) karar verme mekanizmaları raydan cıkıyo, öyle bi dagıtıyolar ki topla toplayabilirsen.

O yüzden bu aralar ilgi açlığınızın sizi götürdügü yere gitmeyin sayın konu sahibesi, karşı cinsten uzak durun zira okey oynadıgınız rastgele bi adamla flört edecek kadar arayıs halindesiniz, madem mantıklı karar verecek ruh halinde degilsiniz karar falan almayın bi süre.

Kendinize ve oglunuza yeni bi hayat kurun once, saglam durmayı ogrenin, ayaklarınız yere bi bassın, sonra o hayata birini dahil edip etmeyeceginize karar verirsiniz.

böyle kolay lokma gibi olma
son dönemlerde
erkek tarafı tazminat ve velayet için pislik yapmaya çalışıyor
sosyal medyadan gördüm beğendiğim diye takılıp
ısrar edip kadın ağa düşünce ifşa ediyorlar
kadın suçlu duruma düşüyor
yazışmalar falan telefon dökümü istenince numaralar ortaya çıkacak unutma
gözünü aç telefon dökümün alındığında evladından olma
sosyal medya yazışmalarında ifşa olma
uzak dur
kendine uğraştıracak iş bul
kursa git birşey yap ama böyle leyla gibi olma

Tanımadığın veya yeni yeni tanıdığın adamın arabasina binmesene bundan sonra...bekarken bu benim ilk kuralimdi ki 18lik genc kızdım,kac yaşında kadınsın bunlari bir ön görmen lazim...tehlikelere atma kendini ya bile bile

Bi anne olarak yaptiklariniz cok yanlis oyunda tanidiginiz adam la sarilma opme filan sabahlara kadar durma adam zaten yilisigin teki cikmis ya basiniza bela olsa ortada bukadar sapik katil varken bu ne cesaret ya cocugunuza bisey yapsa daha bosanmadan neyin boslugu allah askina insan oyle bi evliliktwn sonra erkeklerre nasil guvenir veya nasil migde alir bi kendinize gelin

Çok şükür aklı başında bir hanım efendi ile karşılaştım , yıkıcı olmadan kendince atıp tutanları okumadım bile umursamıyorum da .

Şimdi bu konuda haklısınız öyle zor bir hafta sonu geçirdim ki çok sevdiğim bir teyzem öldü arkadaşımın annesi onu avutup işlerini yaparken üzüntüsüne görüşmediğim annemi de kattım içim yandı kavruldu , annem beni istemedi istemiyor çok kızıyorım üzülüyorum özlüyorum ihtiyacım da var üstelik ve oğlum babasında idi kendisi aldı geldi kalsın diye ses etmedim oğlum hayatımdaki tek kimsem sanırım içimden bir gün o da giderse ölmeyeyim diye kendince böyle saçma bir şeye giriştim kendime kızgınım da dediğiniz gibi davam açılmış ayrı evime çıkmışım bilip bilmeden yazıyorlar işte resmiyette bir sıkıntı çıkarmıyor . Ha bir de abim dediğim 4 senedir çok şeyimi paylaştığım dinlediğim abim bana hayranım sana ve aşık olmayacağım söz diyor hanımlar yine saçmalıyor filan ama yorumunuz in sonsuz teşekkür ederim

Kesinlikle haklısın ve bir daha allaj korusun bu hatadan beni herkesi inşallah şanslıyım da bana kötü bir hisle gelmedi ve kötü bir şey yapmadı

Kesinlikle haklısın ve bir daha allaj korusun bu hatadan beni herkesi inşallah şanslıyım da bana kötü bir hisle gelmedi ve kötü bir şey yapmadı
Allahtan olmamış yani ama bundan sonra dikkat et neticede daha hayatinda kimler kimler girecek gözlemci ol ilk basta,ayrica bu adamı sevmedim ben söliyim,duygulari gercek olsa bile kendine soylemekten bile cekinir insan 2 gunde ne bu? Tabir-i caizse kaşarlanmış bu adam

Haklısınız kurslara yazılacağım yazın mesela

Uzun birlikteliklerin bitişinden sonra çevredeki tanıdık tanımadık erkek güruhu sizden faydalanmaya çalışabilir.Bir anda çevrenizde oluşan ilgi çemberi size "vavvvv ben neymişim be" etkisi yaratmasın.Bu etkiye kapılırsanız yanlış yapma potansiyeliniz artar.

Uzun, zor ve mutsuz bir evlilik tecrübesinden sonra tekrar flört etmek, farklı heyecanlar yaşamak, egosal mutluluklar başınızı döndürür ama bu risk almanıza da sebep olacaktır.Nasıl yapacaksınız bilmiyorum ama dostlarınızla daha fazla vakit geçirmeye çalışın.Olmazsa profesyonel bir yardım alın.Belki bu yalnızlık ve ilgi ihtiyacınızı psikologa aktarırsınız sizin için daha güvenli olur.Platonik düşünceler içine girmeye müsaitsiniz sanırım şu dönemde.Hiç değilse güvenli birine karşı platonikleşirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…