- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Dava daha bitmemiş konu sahibi avukatı kızdırıyor ateş üstünde bir gece yürümüşiyi de henüz boşanmamışsınız
bu adamla fotonuzu falan çekseler davanızda kullanabilirler belki
davayı uzatmak nedir ben olsam avukat değiştirirdim ve görüşmezdim.
dünyada adam mı yok boşanma avukatımla görüşeyim. uzun ilişkiden çıkan kadınlara simsarlar üşüşürler. siz de duygusal boşlukta olduğunuz için inanırsınız hata yaparsınız aman dikkat biraz kendinize süre verin.
Taşlayın diye açmadım hanımlar sakin ... beni reelde tanıyor musunuz? Çok abartmayın neyi ben çok görsem gelir başıma hepimiz için geçerli
Psikolojiniz kesinlikle berbat bi durumda, bu da sizi zayıf ve istismara açık bi duruma getirmiş.Merhaba hanımlar benim çektiklerimi çoğunuz biliyorsunuz , evimi ayıralı geçti bir ayı oğlumu babasından hiç alıkoymadım dava süreci devam ediyor, avukat 2 sene en az dedi ama araştırdığıma göre de tazminat vs uzatıyor davayı. Ve bu gün anladım ki avukat bana baya baya meyilli ve maalesef bunun için uzatacak daha çok beni görmek için davayı .
Öyle bir tek başınalık ve sevilme sayılma arzusu var ki , boşluktan okey oyununa sardım bir saçma restleşme tanışmaya götürdü işi, derken bir delilik yapıp buraya geldi çıktık bir yerlerde saatlerce oturduk çok iyi bulmadım tipini yüzünü yani ama aynı yaştayız filan konuştuk, ertesi gün ben ist geçecektim geldi aldı dedi ki sahilde oturalım biraz karşı yakaya geçtik bir güzel yerde sabaha kadar oturduk filan , derken araca geçtik . Elimi tuttu izin verdim ten uyumuna bakmak için sarılsam olur mu dedi. Bendeki de cesaret ya dedim olur maksadım nereye gidecek bakayım oldu aslında. Derken öptü dur dedim durdu. Neyse geçtim arkadaşıma ama kötü oldum. Ve dedim frenleyelim. Bazı durumları bana uymadı çünkü . Çünkü ben hala güvenemiyorum inanamıyorum filan . Ve sana da güvenenemedim dedim . Sonra bu saydırdı ben seni merkezime koymuştum nasıl oldu anlamadım ama öyle güzelsin ki bana bakmaz diyeceğim birisi ben şaşırdım resmen , bakarken sarhoş oldum asla kötü bir şey gelmedi içimden hayatımın kadını olacaksa bu olur anca dedim filan yaptı engelledi üstüne bir de gönderdiğim çiçeği çöpe at değmezmişsin filan yazdı . Aradım dedim sen ne diyorsun ya 36 saatte bu ne bağlanma bu ne vazgeçme engellemek ne saydırıp saydırıp . Çocuk musun sen ? Ben sana nasıl güvenirim? Filan şimdi de hala neden telefon açmıyorsun neredesin bir hal hatır soracaktım bilmem neler demeler dedim arkadaşındayım hala bana gerizekalı sen takıl aferim ben uyuyorum diyor dengem bozuldu benim resmen . Bana bir el atın ben nasıl düzelirim normal değilim belli
Muhtemelen adam ıstedıgı sona ulasamadıgı ıcın kızgın.
Sana gelınce dava surecınde ılıskılerın olabılır, bu senı yasal olarak zorda bırakmaz. Dava acıldıgı surecte ıkı tarafında özel hayatı olusur. Ama bu yasadıgın sekılde olmasına gerek var mı dersen, bence yok
Tanımadığın veya yeni yeni tanıdığın adamın arabasina binmesene bundan sonra...bekarken bu benim ilk kuralimdi ki 18lik genc kızdım,kac yaşında kadınsın bunlari bir ön görmen lazim...tehlikelere atma kendini ya bile bile
Allahtan olmamış yani ama bundan sonra dikkat et neticede daha hayatinda kimler kimler girecek gözlemci ol ilk basta,ayrica bu adamı sevmedim ben söliyim,duygulari gercek olsa bile kendine soylemekten bile cekinir insan 2 gunde ne bu? Tabir-i caizse kaşarlanmış bu adamKesinlikle haklısın ve bir daha allaj korusun bu hatadan beni herkesi inşallah şanslıyım da bana kötü bir hisle gelmedi ve kötü bir şey yapmadı
Konu sahibi bayan çalışıyor mu merak ettim..çünkü dile getirdiği o boşanmanın verdiği duygusal boşluğu çok daha rahat bir şekilde atlatabileceği unsurlara sahip aslında..ancak o uzaklarda aramayı tercih ediyor ve gördüğüm kadarıyla hata üstüne hata yapıyor..halbuki şu süreci evladına işine kendisine sarılarak, gündelik meşgaleler edinerek, evliyken hep ertelediği şeyleri yaparak ne bileyim belki en basitinden örnek vermek adına ehliyet almak, seramik boyama gibi vs vs.. atlatabilirdi..sakin olup, suyun akıp yolunu bulmasına izin vermek gerekir..ancak konu sahibi suyu dalgalandırıp fırtınaya çevirmeye çalışıyor farkında olmadan..lütfen en azından şu boşanma süreci bitene kadar boşluğunuzu başka alanlara kanalize edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?