ben gidiyorum gitme veya git diyen var mı?

Bunu yapabildiysem ne mutlu bana canım. Çünkü ben bu mücadelemi verirken çok kişi bana bu adamla hayat geçemz demişti. Öyle güzel geçiyo ki yalnız çok iş sana düşüyo birbirinize alışmaya çalışın elinden gelenin fazlasını yap cnm hep bakımlı ol hep özenli.. Onun isteklerine önem ver değer ver ona inan geçecek ama kendine bağla onu cnm

mutlu sonlara bayılıyorummmm :)) allahım gönlüne göre versin
beterin beteride varmış anladım anlatmak isteediğini
şimdilik muktup muhabbetini kapattım.... ama gerekirse beklentilerim ve rahatsız oldugum şeyleri yazıcam

biz ilk başlardan beri imrenilen bir evli ciftiz dışarıdan hala ve birbirimize sevgimizi herkes bilir ve hayranlar... kimseden akıl almadan nerde ne yapılması gerektıgını biliriz.
ara sıra beni sıkıştırıp meraklılar nasıl gidiyor kavga ediyormusunuz sana şunu yapıyomu buu yapmıyomu( hissediyo insan kötü niyeti)
ben biraz hayallerimdeki evliliği anlatıyorum biraz eşimin ii yönlerini analtıyorum... ama oluyo sıkıntılar ara sıra onuda uzatmıyoruz halledyoruz diyorum...

daha önceki mesajımda yazmıştım biraz kokoşumdur tüğlü terlikle gezerim eşim olmasa bile hafif kıyafetlerler beni mutllu eder eşimide :)
baglılık konusunda bi sıkıntı yok allaha şükürler olsun... ben sıkılırım çogu zaman seviorum sevyorummmm demesinden ikide bi öpmesindennnn ( sıkıldıgımı çok belli etmemabartmadıkca)

Bir kismiydi bunlar sdc:))
Ama ne demek istedigim anlasilmis ya buna cok sevindim cnm.
Amin. Rabbim ins hepimizin gonlune gore versin.
Esim 32 yasinda ama ne yazikki yonlendirmek gerekiyor.
Ilk zamanlar cok garip geliyordu.
Sdc beklentilerim oluyordu, anlamadiginda da kusuyordum.
Tavsan daga kusmus, dagin haberi olmamis misali:))
Birde kotu huyum ne oldugunu da anlatmiyordum.
Ama baktim ben konustukca, degismeye basliyor. Tabi tatli tatli konustukca:))
Ben onun istegine uygun davrandikca, o bana uymaya basliyor, beni dusundugunu hissettiriyor vs vs.
Ilk zamanlar zoruma gidiyordu, niye ben alttan alacagim, niye ben ilk adimi atacagim falan.
Serde gurur var ya:))
Ufak notlar yaz, yada mesela aramizda kalsin, isteklerini kulagina fisilda:)))
Cok ise yariyor, hemen bu aksam dene mesela.

canım benim işte böyle güçlü ve kararlı ol.Kalbinin sesini dinle inan çok sevindim bunlar herkesin yaşadığı duygular ama aşmasını bilmek lazım .Dilerim hep mutlu olursun canım ama şunuda söyleyeyim kendini fazla dinleme kendine uğraş edin .Küçük bir tavsiye

benimkilerinde bir kısmıydı :) benim eşim 33 yaşında ben 26...... sen kaç yaındasın.
tıpa tıp bennn anlattıkların :) hatta bende konuşamazdım sonra konuşmaya başaladım ama sesli oluyodu baya .....konuşuyorum işe yaramıyo benimki diye düşündüm sonra devamında yazdıgını okudum güldümmmm hııııııııı dedim.

dün bi arkadaş bugun biraz ılımlı ol dedi oldum çok işe yaradı.
bugunde senin dediğini yapım :))
yarım saat sonra gelir benimki sofrayı hazırlımmm

dün çok işe yaradı söyledklerin teşekkür etmek istedim.

:))) Canim bende 25 yasindayim. Sizin bir sene sonraki haliniz gibiyiz bizde:))
Ben fazla konuskan biriyimdir, yazilarimin uzunlugundan da anlasiliyordur:)
Birde ben sorun varken asla uyuyamam, o ise sorun yok ki der uyur:))
Ah ahh cok sesim yukseldi durdu, benim sansli oldugum taraf, esim bana hicbir sekilde karsilik vermedi.
Simdilerde kistim bende birazcik:) Cunku daha bir yoluna giriyor hersey.
Esimde canim sikkin oldugunu anlayinca, beni cozesiye kadar neyin var neyin var diye usteliyor artik.
Benimki de gelir simdi. Mutfaga sokacagim bu aksam onu, supriz yapacagim ona:)) Salata icin.
Dene bakalim bu aksam, ins ise yarar cnm.
Ins sizinde evliliginiz yoluna girer ve cok cok cokkkkk mutlu olursunuz.

:))) hihihihi

daha daha daha çokkkkkkkkkkkkkkk mutlu olursun inşallah afiyet olsu ii akşamlar....

ben de evli bir bayan olarak gitme diyorum biraz ara ver ama öyle terk eder gibi gitme. çünkü dönmek üzere gidiyor gibisin hiç iyi olmaz bnce.git bi kaç gün ailnd kal

mutlu olmak için ugras canim cok zor zamnlar gecirmişsin ama arkadaslrin dediği gibi herkezde genllelikle oluyo kuafore gidiyrum sadece demişsin sanslisin bende isatanbuldayim ama eşim beni bir kere kuafore göturmedi bile 2 senedir burdayim ve hiç gitmedim memlekitme gidince gidebiliyorum sadece bizimde cok sorunlarimiz oldu cok agladim ama baktim bole kendimi yipratiyorum takmamaya calişiyorum baska turlu olmuyo inşlah daha guzel zamnlarinz olur mutlu ol hep dua et ilişkiniz duzelmesi için

arkadaş güzel yorum yapmış katılıyorum kendisine

ama ben mektubunu begenmedim...çok düşünmüş ve yazmış olabilirsin ama illaki kafa dinlemek , ilişkine biraz zaman vermek istiyorsan kısa, öz ve açık , daha duygusal seyler yazabilirsin

Cnm nasil gecti dun aksaminiz merak ettigimden actim sayfayi:)))

ben hiç bişey anlamadım kendimi yatakta buldum..... gece sonunda ben senin gibi melegi nasıl üzüyorum ben nasıl bir insanım ya dedi
sevgililer bebegimler dilinden düşmüyor(zaten söylerdide daha sık ve olmadık yerlerde söyler oldu)
normaldede aramız bozuk olsa bile 2 3 defa arar ama bu sabah 11 gibi aradıgında konuştuk kapattık sonra 2 dk. sonra tekrar aradı sen benim herşeyimsin seni çok seviyorum dedi.

ben haklı oldugun zaman kendini savunmamayı.... pasiflik olarak.
ve yaptıgı yanlışlıkları görmezden geldiğim zaman beni salak yerine koyacagını düşünüyordum.

butun bunların anlamı anlayış ve fedakarlıkmıymış yani?

bence sen macera arıyorsun.Bazı insanlar kendini ve karşısındakini mutsuz etmekten hoşlanırlar.Ben mektuba şstinaden git gitme demme de çocukça buldum diyebilirim...

bence sen macera arıyorsun.Bazı insanlar kendini ve karşısındakini mutsuz etmekten hoşlanırlar.Ben mektuba şstinaden git gitme demme de çocukça buldum diyebilirim...

sadece bu topicde yaşadıgım olumsuzlukları ve yaşadıgım yaşam tarzını anlattıgım yazılarımı okumuş olsaydın macera aramadıgımı anlardın. evlendikten sonra yeterince maceralı geciyor artık huzurdan başka bişey aramadıgımı düşünürdün.

yinede bana haksızlık yaptıgını düşünmüyorum çünkü sen bilmiyorsunki ne yaşadıgımı
ama şunu bilmelisin kendini bilen evli bir bayan mutlulugu mutsuzluktan cıkarmaya calışmaz asıl bunu düşünebilmek cahilliktir.

canım benim maşallah subhanallah, Allah nazarlardan korusun inşallah

kk nın böyle bir uğuru vardır
topici açtığın gibi ertesi gün olay tatlıya bağlanır

Son düzenleme:

kk nın böyle bir güzelliği vardır

AMİNNNN allahım kem gözlerden korusun tüm yuvaları allahım sakınsın kötülüklerden

ya inan ban ben hala inanamıyorum dik kafalı biri olarak :)) sizin dostlugunuz sözleriniz sihirli deynek gibi allah ragzı olsun hayatıma mutluluk verdiniz kk yi bildim bileli ilaç gibi geldiniz bana evliliğime...

bundan öncede bi topic acmıştım eşim evlendiğimiz ilk hafta sonundan beri kayınvaldemlere gitip yatmak istiyordu bende onu kırmak istemediğim için hayır diyemiyordum.
burada sizinle paylaştım ve ertesi günü hallettikki kk deki arkadaşlarla...
bu arada artık bende söz dinleyen bir bayanım inkar edemezsiniz :))))))))))))) biraz farklı fikirlere kulak vermek ve sizin verdiğiniz sıcaklıga acık olmak yeterli '' olumlu çözümlere hızlıca ulaşmak için

kk nın böyle bir uğuru vardır

Ne kadar da doğru bir tespit. Düşünsene 6 ay acı cekip işin içinden cıkamıyosun, konu acıyosun, şıp diye cözülüyor dertler ertesi akşam, maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…