- Konu Sahibi Kelebekalbi
-
çok sevdiğime....
Zaman bize gitgide daa çok üzülecegiiz şeyler yaşataya devam ediyor. bu nedenle birbirimize tahammülümüzde yavaş yavaş azalıyor. birbrimisi kıracak incitecek cümleleri söylemekten cekinmez olduk senin bana benim sana vaat ettiğimiz evlilik gitgide yok oluyor. sorunlarımıza dur demeye cözümlere dogru gitmeye başlamalıyız ''tükenmeden.'' artık birşeyleri görmezden gelerek yok sayarak mutlu bir sona varamayız. nemde sende güzümüzü umutlarımızı yitiriyoruz. bu olumsuzlukları bitirmek için en azından azaltmak için kalıcı çözümler bulmalıyız.
Her gun önüme cıkan sorunlardan dolayı kendime cıakr bı yol bulamıyor kafamı toplayamıyorum. senden ve buralardan uzaklaşmak bize saglıklı düşünmek için kalıcı çözümler bulmak için faydalı olacagını düşünüyorum. bu kararımı yıkıcı değil yapıcı olması adına aldıgımı bilmeni ve kötü düşüncelere kapılmanı istemiyorum. Bu mektumu yazdım çünkü oturup konuştugumuz hep ayrı şeyler düşünüyor farklı şeyler anlıyor birbirimizi üzüyoruz. buda beni kahrediyor. seninle karşı karşıya kalmak değil yan yana olmak istiyorum. bunu en az benim kadar seninde istediğine eminim.
Ben anladım ki önemli olan sadece bir evde yaşamak değil yanyana yemek yemek, yanyana yatıp uyumak değilmiş kalplerimizin bir ve yanyana olmasıymış Ben küs olsakta yatakta birbirimizin isteklerine sırt dönmeyelim demiştim bu davranışın yatarken uyurkende kalplerimizin huzur ve mutlu olacagını düşünmüştüm.Ama şöyle bakıyorumda evet faydası olmadı değil ama ben ilk gecemizden beri hep kalbim huzursuz mutsuz ve yanlız uyumuşum.
Ben gidiyorum bu defa anlamanı beklemiyorum anlamaya calışmanı istiyorum. engel olma lütfen. evde ihtiyacın olan herşeyi yerlerinde bulabilirsin bu ayrı kalacagımız olan süreç içerisinde en azından başlarda çok önemli olmadıkca konuşmak istemiyorum. Ve bizi tanıyan bir allahın kulunada durumumuzun yansımasını istemiyorum. Kendine dikkat et evi dagıtma :) dellendirme ben eve geldiğimde, diyetini ihmal etme, sigarayı 2 3 taneden fazla içme ( o da balkonda:) ''seni seviyorum asla unutma benide merak etme
hoşcakal allahın gıcıgı :)
evliliğim 1 yılını doldurmak üzere çok bunaldım biraz ayrı kalmanın faydalı olacgını düşünüyorum sizce bu mektubu okuduktan sonra git veya gitme diyen varmı fikrinize ihtiyacım var.
çok sevdiğime....
Zaman bize gitgide daa çok üzülecegiiz şeyler yaşataya devam ediyor. bu nedenle birbirimize tahammülümüzde yavaş yavaş azalıyor. birbrimisi kıracak incitecek cümleleri söylemekten cekinmez olduk senin bana benim sana vaat ettiğimiz evlilik gitgide yok oluyor. sorunlarımıza dur demeye cözümlere dogru gitmeye başlamalıyız ''tükenmeden.'' artık birşeyleri görmezden gelerek yok sayarak mutlu bir sona varamayız. nemde sende güzümüzü umutlarımızı yitiriyoruz. bu olumsuzlukları bitirmek için en azından azaltmak için kalıcı çözümler bulmalıyız.
Her gun önüme cıkan sorunlardan dolayı kendime cıakr bı yol bulamıyor kafamı toplayamıyorum. senden ve buralardan uzaklaşmak bize saglıklı düşünmek için kalıcı çözümler bulmak için faydalı olacagını düşünüyorum. bu kararımı yıkıcı değil yapıcı olması adına aldıgımı bilmeni ve kötü düşüncelere kapılmanı istemiyorum. Bu mektumu yazdım çünkü oturup konuştugumuz hep ayrı şeyler düşünüyor farklı şeyler anlıyor birbirimizi üzüyoruz. buda beni kahrediyor. seninle karşı karşıya kalmak değil yan yana olmak istiyorum. bunu en az benim kadar seninde istediğine eminim.
Ben anladım ki önemli olan sadece bir evde yaşamak değil yanyana yemek yemek, yanyana yatıp uyumak değilmiş kalplerimizin bir ve yanyana olmasıymış Ben küs olsakta yatakta birbirimizin isteklerine sırt dönmeyelim demiştim bu davranışın yatarken uyurkende kalplerimizin huzur ve mutlu olacagını düşünmüştüm.Ama şöyle bakıyorumda evet faydası olmadı değil ama ben ilk gecemizden beri hep kalbim huzursuz mutsuz ve yanlız uyumuşum.
Ben gidiyorum bu defa anlamanı beklemiyorum anlamaya calışmanı istiyorum. engel olma lütfen. evde ihtiyacın olan herşeyi yerlerinde bulabilirsin bu ayrı kalacagımız olan süreç içerisinde en azından başlarda çok önemli olmadıkca konuşmak istemiyorum. Ve bizi tanıyan bir allahın kulunada durumumuzun yansımasını istemiyorum. Kendine dikkat et evi dagıtma :) dellendirme ben eve geldiğimde, diyetini ihmal etme, sigarayı 2 3 taneden fazla içme ( o da balkonda:) ''seni seviyorum asla unutma benide merak etme
hoşcakal allahın gıcıgı :)
evliliğim 1 yılını doldurmak üzere çok bunaldım biraz ayrı kalmanın faydalı olacgını düşünüyorum sizce bu mektubu okuduktan sonra git veya gitme diyen varmı fikrinize ihtiyacım var.
bence çok önemli bişey olmadıkca bir bayan evini terk etmemeli bir kavga veya benzeri olumsuzluklar oldugunda benim yerim evim senin eger istersen kapının dış eşiği .... oldugunu göstermeli ben terk etmiyorum sadece biraz kafa dinlemek çünkü yazdımda inanın artık birbirimize catıyor üzüyoruz hiç anlaşamaz konuşamaz birbirimizi tersler olduk biz böyle değildik konuşup anlaşamıyoruz bayaaa uzun zamandır ... belki özlem belki yanlızlık düzeltir umudundayım.
çozugum yok
ben sana süreci yazayım da kararı kendin ver:
mektubu eşin okuyacak
keyfin bilir gidersen git diyecek
sen gideceksin
seni arayıp soran olmayacak
ilk günler sabretsen de
sonraki günler "bu adam beni hiç sevmiyormuş"lar başlayacak
dayanamayıp arayacaksın
eşin "sen bunu böyle istedin, yapacak bişe yok" diyecek
tıpış tıpış eve döneceksin kendi kendine
eşin sana tripli davranacak evi terk ettiğin için
alttan alacaksın kendini affettireceksin
herşey eskisinden daha kötü olacak
eşin sana eskisinden de az saygı duyacak
bu riske girmek istemiyosan güzel kardeşim,
eşine aileni özlediğini söyle
git 1 hafta annenlerde kal (annenlerle ayrı şehirlerdesiniz nasılsa)
sen eşini özlersin
eşin seni özler
döndüğünde güzel güzel yaşarsınız
karar senin..
ben sana süreci yazayım da kararı kendin ver:
mektubu eşin okuyacak
keyfin bilir gidersen git diyecek
sen gideceksin
seni arayıp soran olmayacak
ilk günler sabretsen de
sonraki günler "bu adam beni hiç sevmiyormuş"lar başlayacak
dayanamayıp arayacaksın
eşin "sen bunu böyle istedin, yapacak bişe yok" diyecek
tıpış tıpış eve döneceksin kendi kendine
eşin sana tripli davranacak evi terk ettiğin için
alttan alacaksın kendini affettireceksin
herşey eskisinden daha kötü olacak
eşin sana eskisinden de az saygı duyacak
bu riske girmek istemiyosan güzel kardeşim,
eşine aileni özlediğini söyle
git 1 hafta annenlerde kal (annenlerle ayrı şehirlerdesiniz nasılsa)
sen eşini özlersin
eşin seni özler
döndüğünde güzel güzel yaşarsınız
karar senin..
bence çok önemli bişey olmadıkca bir bayan evini terk etmemeli bir kavga veya benzeri olumsuzluklar oldugunda benim yerim evim senin eger istersen kapının dış eşiği .... oldugunu göstermeli ben terk etmiyorum sadece biraz kafa dinlemek çünkü yazdımda inanın artık birbirimize catıyor üzüyoruz hiç anlaşamaz konuşamaz birbirimizi tersler olduk biz böyle değildik konuşup anlaşamıyoruz bayaaa uzun zamandır ... belki özlem belki yanlızlık düzeltir umudundayım.
çozugum yok
çok güzel anlatmışsın eşim böyle ilgisiz davranamaz dicem tanıdıgım kadarıyla çok ykılır biliyorum oda bunlara sebep oldugu için .... ama yinede beklemediğim okadar şey yaşadım ki tahmin edemiyorum haklı olabilirsin....
mart ayında aynen senin gibi düşündüm ve ailemin yanına ist. gitmek istediğimi ima ettim (hataydayım) ama öle bişeyler oldugu maddi imkansızllar oldu mayız ayına kaldı ailemin yanına gitmek ama ben bekleyecek durumda değilim hergun abartısız birbirimizi krıyoruz ...
Sizi bu noktaya getiren ne oldu? Evliliğin ilk bir yılı en kritik dönemleridir; bence ne olursa olsun evini terk etmemelisi..
gercekten gitmen gerekiyorsa
senin icin dogru olan buysa git
fakat o gulerek yazdigin "allahin gicigi, evi dagitma, diyete devam.." bunlar ciddiyeti gercekten bozuyor
"ev sana emanet sagligina dikkat et" yazman daha iyi bence..
hmm amac kafayi toparlamaksa bunu esinin yuzune soylemen daha iyi diyede dusunuyorum
karar senin
eşim artık değişmeye başladı( değişimler ve anlaşmazlıklar olacak elbette ilk yıllarda burda okudugum kadarıylada ama benim eşim umursamaz haller içnde seven biri için kaldırılamayacak bişey bu)
'' işine gelirse böyle yoksa yok''
''yürü git be senle bunumu tartışıcam diyip sırtını dönüm yatmalar''
düşüncesizce davranışlar...konuşmalar....
Ben bu mektubun sadece kafa dinlemek için yazıldığını
düşünmüyorum bas bayağı veda terketme mektubu
karar sizin tabiki ama iyi düşünün
eğer niyetiniz sadece kafa dinlemek ise bunu mektup yazmak yerine
açık açık söyleyin o zaman niyetiniz daha net belli olur
tabi bu benim fikrim daha çok yeni evlisiniz mutlaka yaşanacak böyle çatışmalar
rabbim hakkınızda hayırlısını eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?