- Konu Sahibi Kelebekalbi
-
Bu daha ilk yılınız ne çabuk birbirinizden sıkıldınız? hayat bu kadar kolay mı? Birbirinizi severek evlenmişsiniz belli.Peki neden hemen sırt dönmek yerine birbirinizi anlamaya çalışmıyorsunuz? yazık sonra çok üzülürsünüz hem de ikiniz.Evlilik kolay değil ama sabır özveri işidir.Sakın fevri davranma derim açık açık konuş eşinle.Biz türklerin eksiği ne biliyormusun konuşamamak.Lütfen duygularını iyi bir dille anlat bakalım ne olacak iyi haberlerini bekliyorum
Buradan yorum yapmak kolay tabiki.Olayları yaşayan sizsiniz ama ben sana ayrıl boşver arkana bile bakmadan git diyemem.İnan bana hemen hemen her kadında bu tür gitme bir kaçış arama oluyor.Haklısın aynı dili konuşamamak çok zordur seni çok iyi anlıyorum çünkü bizim evden tanıyorum aynı model tarzı ama 14 yıl oldu idare ve sabırla evliliğimi yürütmeye çalışıyorum.ÇÜNKÜ İKİ KIZIM VAR.Seni inan çok iyi anladım sen aaaaaa dersin haykırırsın adam inadına bbbb anlar.Zannetme yalnız olduğunu .Ama seviyorsan kolay kopamazsın zaman ilaç gibidir biraz mola ver bence ama hemen ayrılma derim karar tabiki senin hakkında hayırlısı olur inşondan sıkılmadım sadece olumsuzluklar hayal kırıklıkları çok yaşadım evliliğimin ilk zamanalrından beri....
biz oturup saatlerce konuşuruz derdimizi anlatmaya calışırız anlamayız yine anlatmaya calışırız geceler sabah sabahlar akşam olur ama bıkmayız sonunda yine anlamayız kavgalar aglamalar off offf neler olur ama yinede konuşuruz ....... bu kadar birbirimize özverili davranıp cözmeye calışırken anlayamıyoruz birbirimizi ...... konuşamasak yaw derdimi anlatamıyorum konuşamıyoruz anlamıyo derim.... ama ben diyorum ankara o anlıyo konya.... o diyo beyaz ben anlıyorum siyahhh
zıt düştük çokkk kafamızı toplamamız gerek
Buradan yorum yapmak kolay tabiki.Olayları yaşayan sizsiniz ama ben sana ayrıl boşver arkana bile bakmadan git diyemem.İnan bana hemen hemen her kadında bu tür gitme bir kaçış arama oluyor.Haklısın aynı dili konuşamamak çok zordur seni çok iyi anlıyorum çünkü bizim evden tanıyorum aynı model tarzı ama 14 yıl oldu idare ve sabırla evliliğimi yürütmeye çalışıyorum.ÇÜNKÜ İKİ KIZIM VAR.Seni inan çok iyi anladım sen aaaaaa dersin haykırırsın adam inadına bbbb anlar.Zannetme yalnız olduğunu .Ama seviyorsan kolay kopamazsın zaman ilaç gibidir biraz mola ver bence ama hemen ayrılma derim karar tabiki senin hakkında hayırlısı olur inş
Tatlım her evlilikte olan şeyler bunlar.
Beklediğini bulamamak ..
Sabırlı ol birbirinizi tanımanız, alışmanız çok zaman alacak. Şu anda farklı bir ruh halindesin ve söylediklerimi düşündüğün gibi algılayacağını da biliyorum. Çünkü seni çok iyi anlıyorum .
İnsanlar aynı evde yaşarken çok fazla sorunlar yaşamaya başlıyolar ve ben bu adama mı aşık oldum diyosun ben çok dedim çok umutsuzluğa kapıldım çok vazgeçtim çok mücadele verdim ama hep sevdim şuanda çok mutluyum(rabbim bozmasın) ama yaşadıklarımı bide bana sor kaç kere gitmeye karar verdim sayısını ben bile bilmiyorum şimdi baktıkça sebeplerine gülüyorum sadece çünkü çok basit şeylermiş bunlar doğalmış . Senden ricam ona bu mektubu verme çünkü verdiğinde gitmek istiyosan git diyecek sana
onunla ii gecen bir günün sonunda oturup kahve içiyoduk akşam...
dedim ki; çok değil 1 2 sene sonra şimdi bu tartışma kavga sebeplerimizi anarken çok gülücez. yeni evli tanıdıklrımız bu sorunları bize anlatırken birbirimize bakıp gülücez..
oda; evet dedi ama bu yollardan gecmemiz gerekiyorsa mutluluga varmak için geceriz...
dedim ki; evet gecmeiz gerekiyor elbette ama yıllar sonra gülümserken ben şöyle düşünmeyecekmiyim .... ben ilk yıllarımda cinsellkte sorunlar yaşadım yanımda olmadın daha çok bana sorunlar sorunlarrrrr cıkardın.... evlilik hayatına alışmamda yanımda olmadın.... sana alışmamda yanımda olmadın.... bu şehre alışmamda yanımda olmadın.... aile özlemi gurbetlik cekerken yanımda olmadın....
bence o mutlu sona varanlar geriye dönüp anlaşamazlarsada birbirinin yanında oldugunu gören insanlar....
aynı şeyleri yaşadıgımız için sen beni anlamışsın ama anlayamayanlarda var olacakda normal herkez başka yerlere cekicek bu mektubu...
benim yazma amacımı biliyorum eşimin anlayacagı şekildede yazdım. ne anlayacagını ne hissedeceginide biliyorum.
ben dediğin gibi sadece bir mola veriyorum eşimde bu mektuptan bunu anlayacak ( mektubu bırakıp bilinmezlere gitmicem .....oturup konuşabildiğimiz kadar konuşucaz bi gün belirlicez benim biletimi alacaz içimiz acıyarak, üzülücez özlememiz gerekiyor biraz reset atmamız gerek deyip otobüse binip gidicem.)
amanın.. sakın gitme bi yere mektubu da yırt at.
o ne kız öyle.
erkekler anlamaz öyle triplerden.
daha bir yıllık evlilik. ne kafa dinlemesi ne ayrı kalması.
herşeyden bu kadar eminseniz,
kalbiniz de mutmainse,
neden topic açtınız??
biz topic açılınca, bizim fikrimiz önemseniyor sanıyoruz,
o yüzden gelip buraya yazıp emek veriyoruz..
Aynen bu yaşadıklarını yaşadım cnm bende cinsellikte vajinusmusla mücaddele evrdim kendi kendime çözüme ulaştım ailemi deliler gibi özledim ağladım çok ağladım hamileydim senden nefret ediyorum diyerek kaç kere yatağa girdim kaç kere ona bebek olduktan sonra bitecek bu evlilik sen beni anlamıyosun dedim?
Kaç kere sıkıldım benimle vakit geçir derken o dışarlarda sürtüyordu bende kayınvalidemle evde oturuyodum ahh cnm inan neler yaşadım nelerle mücadele ettim ama aştık artık şuan istanbul'dayız. Bensiz dışarı çıkmıyor her gün mutlaka 3-4 kere arıyor artık beni gördüğünde göznün içi gülüyo
Senin dile getirdiğin şeyleri dile getiremeyip o kadar çok yaşayan kadın var ki.Hele evliliğin ilk yılı çok zordur.Ama o kadar hassassın ki inan sende kendimi gördüm canım.Bir de ailenden uzakta olmanda seni çok yalnız ve mutsuz etmiş.Sana derim ki mektubu VERME aileni özlediğini söyleyerek git.Bak onu ne kadar özlediğini anlayacaksın.Hava değişimide havanı değiştirecektir.Biraz sabır canım .Unutma yolun başındasın acele etme
*ben çalışmıyorum( buraları bilmiyorum eşimde calışmamı istiyor gibi görünüp istemiyor göze batan biri oldugumu düşünüyor)
*ben tek bir allahın kuluyla 9 aydır oturup iki çif laf etmiyorum( arkadaşım komşum , dertleşecegim bir yakınım yok)
*ben sadece agda ve kuaför için tek evimden cıktım..... beraberde;kayınvaldemlere gidiyoruz. burda bi çarşı bide sahil var ara sıra oraya gidiyoruz ayda 2 3 defa ''kadıköy bile büyük burdan''
*onunla sıkıntılarımın çok oldugunu biliyor
*kendi sorunlarımda ve onunla ilgili sorunlarımda beni anlayamadını biliyor. bunun üzüntüsü içerisinde( çünkü o beni anlamazsa bir 2. kimse yok konuşucam hayatımda)
* kendide sıkıttı cekiyo sorunlarla boguşan benden...... sinirleniyo bazen ve eminim istemeyerek beni darma dagın edecek kelimeler söylüyo sonra özür dilemeler yetmiyo onlarda birikti.
ve ben sabır sabır sabır sabır sabır ettim ediyorum halada....
bu sıkıntıları anlatırken yazarken ne kadar kolay ama içindeyim onları ben yaşadım yaşıyorum
istanbuldan iskenderuna gelen bir insan için ne anlama geliyo 9 aylık bu yaşam tarzı sizce ? ailem yok arkadaşlarım yok çalıştıgım bi yer yok
bunları bildiği için bu mola verme ona ucuza maal oldugunu düşünecek
neden yüz yüze değilde mektup yazdım onuda biliyor benle yaşıyor herşeyi( mektupdada yazmışım zaten sebebini)
ben sana süreci yazayım da kararı kendin ver:
mektubu eşin okuyacak
keyfin bilir gidersen git diyecek
sen gideceksin
seni arayıp soran olmayacak
ilk günler sabretsen de
sonraki günler "bu adam beni hiç sevmiyormuş"lar başlayacak
dayanamayıp arayacaksın
eşin "sen bunu böyle istedin, yapacak bişe yok" diyecek
tıpış tıpış eve döneceksin kendi kendine
eşin sana tripli davranacak evi terk ettiğin için
alttan alacaksın kendini affettireceksin
herşey eskisinden daha kötü olacak
eşin sana eskisinden de az saygı duyacak
bu riske girmek istemiyosan güzel kardeşim,
eşine aileni özlediğini söyle
git 1 hafta annenlerde kal (annenlerle ayrı şehirlerdesiniz nasılsa)
sen eşini özlersin
eşin seni özler
döndüğünde güzel güzel yaşarsınız
karar senin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?