- Konu Sahibi Kelebekalbi
-
Belki o da yorulmustur, belki o da kafa dinlemek istiyordur , evden cikip gidiyor mu ben kafami dinlemek istiyorum diyerek? Her ne olursa olsun evinden cikmiyor, geceleri seni yalniz birakmiyor. Cocuk var mi sormustum ama cevap vermemisin...
aynı sey benmde ilk ewlendigim zamanlar oldu.o her erkegn genelnde wardır muhakkak işine gelirse böyle yoksa yok.sen sadece sabret bence gidip geri gelmek bişileri deiştirmiyor.öyle olacagını sanıorsun ama olmuyor.yasadıgım kötü tecrübe itibariyle söyluorum gercekten ewliligin ilk zamanları tahammülü zorlayan cok sey oluyor seni anlayabiliyorum ama bence bekle sabret
tecrübelere inanırım allah sabretme gücü versin mektubu bugun yazdım çarşamba günü antebe amcama giderim diye düşüdüm uzun zamandır istiyolardı zaten o zamana kadar sizinle dogru bir karar veriririz inş.
ii 2gün daa war saglıklı oturup düşün karar wer bencede esin iştenn gelmeden bugn weya yarın güsel bi sofra hazrla süslen püslen güsel bi yemek aradaki buzları eritir inş :)
Asude_bahar a katılıyorum, eşin bu mektupdan evi terkettiğin anlamını çıkarıp restine rest çekebilir. İlla bir şey söylemen gerekiyorsa, bir müddet ayrı kalalım kendimizi dinleyelim, ikimizde bunaldık vs. türü bir şey söylersin. Ona anlatmadan içindekileri kağıda döküp gitmen evi terkettiğin izlenimini verir.
Sadece kafa dinlemek maksadıyla gittiğini düşünmedim, mektubunu okuyup duygulanıp sana gitme demesini bekliyorsun gibi geldi bana. Yanılıyor muyum?
ii 2gün daa war saglıklı oturup düşün karar wer bencede esin iştenn gelmeden bugn weya yarın güsel bi sofra hazrla süslen püslen güsel bi yemek aradaki buzları eritir inş :)
.... anlamıyor beniiiiiiiiiiii anlaıyorrrr kumrular gibi oldugum el bebek gul bebek yapan sevdiğim eşim artık beni ayakalrının altında eziyorrrrrr dayanamıyorum... hani cocugun gözünün önünde erir ya o duygudayım cagre arıyorum iyileştirmeye öldürmeye değill
Kesinlikle katiliyorum cnm.
Evden gitmen birsey degistirmeyecektir bence.
Konusarak yada farkli birseyler yaparak ortaminizi degistirmeye calisin.
En azindan deneyebilirsin bunu.
Disari cikin esinle, film izleyin beraber, eglenebileceginiz birseyler yapin.
Sorun yokmus gb, denemeye deger:))
ben biraz kokoşumdur evde tüğlü terlikler hafif elbiselerle gezerim:)
soframı her gun gözüne hitap edecek şekilde hazırlarım biraz tartışınca biraz daha romantik sofra hazırlar yuşatırım öncedende yapardım şimdide devam ederim önceden herşyi unutturuyodu..... şimdi ise sadece yediklerimizi sindirene kadar unutuyoruz...
Bir de onun yerine koy kendini, belki o da senin icin anlamiyor beni diyordur. Cagreyi gitmekte bulmuyor demek, evine geliyorsa zorla gelmiyor, istedigi icin geliyor. Istemese kalicak yer bulamaz mi zanediiyorsun. Kizlar cok guzel tavsiyelerde bulunmuslar, katiliyorum hepsine. Yine de sen bilirsin. Sorunlarinizi acmamisn, bu kadar bilgiye, bence cok guzel fikirler sunulmus. En kisa zamanda anlasmanizi ve mutlu olmanizi diliyorum.
bugnlk ne kadr ters seler sölerse sölesn hep alttan al söledklernden bişi cıkarma ılımlı olumlu ol bak gör güsel seler gecireceksiniz bu ewliligin ilk zamanları sabır sabr sabır baska hiçbişi yok :) demin düğün fotolarınıza baktım masallah cok yakıssmıssınız bence kaldır onları size göz falan deiodursaka bi yana Rabbim bi kalıba sokar merak etme
evet dedim ya o beni anlamıyorsa dogal olarakda bende onu anlamıyorumdur ondan zıt düşüp dayanılmaz noktalara gidiyor.. ama ben giderli konuşup bilerek onu üzmüyorum....
sağolun yorumlarınız rahatlatıyor yukumu hafifletiyor sanki ..... bu şehirde yanlızım kimse yok eşimden başka konuşup anlaşacagım onlada bu durumlara geldikce kimsesiz hissediyorum kendimi ... sizler bana yanlızlıgımı unutturuyorsunuz.
Ayni ben:))) Ben baska bir sehirde degil, baska bir ulkedeyim ustelik.
Ki Ki,,, turkce konusan birilerine hasret yasiyorum.
Ayni seyleri bende hissediyorum cnm.
Heleki aramiz kotu ise, daha bi hersey uzerime geliyor sanki.
Boguluyormusum gb geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?