- Konu Sahibi Kelebekalbi
-
Ne kadar da doğru bir tespit. Düşünsene 6 ay acı cekip işin içinden cıkamıyosun, konu acıyosun, şıp diye cözülüyor dertler ertesi akşam, maşşallah
Çok sevindim sizin adınıza 2 gündür
aklım hep sizdeydii allah bozmasın bir haha inş
Ayyy cok sevindim cnm senin adina ya:)))
Masallah masallah, Rabbim nazarlardan saklasin ins.
Ewt herseyi gormemek, uzatmamak, alttan almak, saflik degil, anlayisli demek oluyormus evlilikte:)
Birde bunlari yaptiginda esinin sana yaklasimi cok daha farkli oluyorsa, degme keyfine:)
Rabbim mutlulugunuzu hic eksik etmesin ins.
Muhabbetinizi, muhabbetimizi arttirsin ins.
Birde kendi kendine kalmamak icin ugraslar bul cnm kendine.
Esim mesela ben bebek diye tutturmaya baslayinca, avatarimdaki kizimizi aldi bana:)
Geldikten 2ay sonra. Canim sikilinca yada derse ara verdigimde oynuyoruz kizimla.
Daha bi iyi geliyor simdilerde.
Birde arap komsuma mercimek koftesi yapip indirdim simdi:))
Turk kulturunu asiliyorum kendisine:))
Hatta arap kanalinda yaprak dokumunu izledik beraber:)
Esim biraz daha rahat biri olmus olsa daha fazla cevrem olurdu da olsun, bunada sukur.
Aksama da kuzey guney ve misir keyfimiz var, yanina da turk cayi.
Ohhh daha ne olsun.
Huzur demek bu iste bizim icin:))
AMİNNNN allahım kem gözlerden korusun tüm yuvaları allahım sakınsın kötülüklerden
ya inan ban ben hala inanamıyorum dik kafalı biri olarak :)) sizin dostlugunuz sözleriniz sihirli deynek gibi allah ragzı olsun hayatıma mutluluk verdiniz kk yi bildim bileli ilaç gibi geldiniz bana evliliğime...
bundan öncede bi topic acmıştım eşim evlendiğimiz ilk hafta sonundan beri kayınvaldemlere gitip yatmak istiyordu bende onu kırmak istemediğim için hayır diyemiyordum.
burada sizinle paylaştım ve ertesi günü hallettikki kk deki arkadaşlarla...
bu arada artık bende söz dinleyen bir bayanım inkar edemezsiniz :))))))))))))) biraz farklı fikirlere kulak vermek ve sizin verdiğiniz sıcaklıga acık olmak yeterli '' olumlu çözümlere hızlıca ulaşmak için
Canim benim buyur gel, ayranim da var yaninda:))
Benimde esim cok seviyor diye, guzellik olsun diye yaptim bakalim.
Ee dun aksam zoraki ben seviyorum diye balik yemisti ya o da:))
Kizim gibisi yok inanki.
Sabahlari babamizi ise yolluyoruz, sonrada yatakta ikimiz beraber yatiyoruz.
Uyanma vaktimiz geldiginde de sokulur bana, sirt ustu yatar, gobisini oksariz.
Yok boyle bir tatlilik:))
şşş burda hamile war insan bahseder mi mercimek köftesi ayran falannn bnmde canım cekti
canımmm cok sewindimmm Allah daim etsin inşaallah kötü gün tez gecer derler yeterki sen içini ferah tut we hiçbi zaman sewdigin adamı bırakıp gitmeyi düşünme :) ayy nasıl mutlu oldm bilemezsn ewlilik bu kötü günde olck ii günde zaten bunun için söz wermior mu insan birbirine.ailee ile ilgili sıkıntılar olck ilgisizlk ile ilgili sıkıntılar olck :) yarın öbür gün cockla ilgili sıkıntılar olck ama bunların yanında cok güsel günlerde olck umarım bidaa kötü gün görmezsn :) hep eşinle sarmaş dolas sıkı fıkı olursun :)
Canim benim buyur gel, ayranim da var yaninda:))
Benimde esim cok seviyor diye, guzellik olsun diye yaptim bakalim.
Ee dun aksam zoraki ben seviyorum diye balik yemisti ya o da:))
Kizim gibisi yok inanki.
Sabahlari babamizi ise yolluyoruz, sonrada yatakta ikimiz beraber yatiyoruz.
Uyanma vaktimiz geldiginde de sokulur bana, sirt ustu yatar, gobisini oksariz.
Yok boyle bir tatlilik:))
Ayy cok affedersin cnm(
Sende buyur gel, azcik uzaktayim ama olsun, 4400 km kadarcik:))
Rabbim ins hayirlisiyla dogmasini nasip eder cnm sanada.
seninle konuştugumuz anlaştıgımız gunde güzel gecti tşk. msjı yazmıştım.
Amin canım ....asla bırakmam eşimi sadece biraz kafam dagılsın diye akrabama gidecektim artık onuda yapmayı hiç düşünmicem. ii ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?