Düşmanlık yok ama kayınvalidem hemen değişen cinste bir insan ve hiç güvenmiyorumBen niye görüşmek istemediğinizi anlamadım.
Bu kadar sert olmalı mısınız gerçekten.
Ayrıca davet edilmişsiniz, ayıp gitmemek, düşmanlık yok arada nihayetinde.
Zaten gitmek istemiyorum ben ama eşim gidecek ve bende gitmezsem yine ben kötü olucam bu arada biz evden market dışında çıkmıyoruz zaten iftara bile gidersek akşam tereddütlüyümPandemi olmasa gidin, eşinizi sizin ve ailenizin arasında bırakmayın diyecektim. Beni aramadı seni aradı serzenişleri bana olgun gelmiyor. Belki yakın hissettiğinden, belki sizden çekildiğinden, belki sizi mesafeli soguk bulduğundan bilemem her şey olur sebebi. Bazen dümdüz bakmak gerekir.
Sonuç olarak pandemi var gitmeyin kardeşim ya .
Bu, arada bir gidip birkaç saat oturmanıza engel mi gerçekten?Düşmanlık yok ama kayınvalidem hemen değişen cinste bir insan ve hiç güvenmiyorum
KV, görümce, elti muhabbet etmek istemiyor ortamlarına çağırmıyor ama zorla girmeye çalışıyorHalbuki borçlarını ödemelerinde kv yardım ediyor işe bak ayrımcılık yapıyor
Bencede olmamalı karşılıklı saygı olmalıok çabaladım iyi olalım diye ama hiç belli olmuyor bugün iyi yarın buz gibi o yüzden bendeok yoruldum artık ve hiç bir şeyi samimi ve inandırıcı değilBu, arada bir gidip birkaç saat oturmanıza engel mi gerçekten?
Eş ailesiyle bu kadar pamuk ipliğine bağlı olmamalı ilişkiler.
Yine kreşte çocuklarımız üzerinden kendi geliştirmeye çalışmasın daÇalışma işini askıya almış herhalde biraz zaman sonra yine başlar, iş arıyorum kayınvalidem çocuğuma bakar mı diye sormaya.
Girmeye çalışıyor derken ben bu şekilde mi anlattım ne kadar incitici tarzda konuşuyorsunuz.. Sadece iyi olalım istiyorum ama artık pes ettim ayrıca kendileri evime geliyorlar konuşuyorlar sonrası değişiyorlar birden bu beni üzüyor neden böyleler diyeKV, görümce, elti muhabbet etmek istemiyor ortamlarına çağırmıyor ama zorla girmeye çalışıyor
KV, görümce, elti muhabbet etmek istemiyor ortamlarına çağırmıyor ama zorla girmeye çalışıyor
Yine kreşte çocuklarımız üzerinden kendi geliştirmeye çalışmasın da
Kadın istemiyor görüşmek ama zorla görüşüyor
Sadece gülüyorumYine kreşte çocuklarımız üzerinden kendi geliştirmeye çalışmasın da
Kadın istemiyor görüşmek ama zorla görüşüyor
İşte istemiyorlar. Siz neden iyi olacağım diye uğraşıyorsunuz kiGirmeye çalışıyor derken ben bu şekilde mi anlattım ne kadar incitici tarzda konuşuyorsunuz.. Sadece iyi olalım istiyorum ama artık pes ettim ayrıca kendileri evime geliyorlar konuşuyorlar sonrası değişiyorlar birden bu beni üzüyor neden böyleler diye
Mesafeliyim tabiki zaten ama bugün eşim gidecek ve telefonda gelin demiş bende bunu sormak istedim eşim yalnız gitmek istemiyor bende gitmeli miyim diye fikirlerinizi almak istedim samimi olmak givi bir niyetim yok artık herkes olduğu yerde kalsın hiç önemli değilİşte istemiyorlar. Siz neden iyi olacağım diye uğraşıyorsunuz kimesafe candır
Bugün akşam mi yemekMesafeliyim tabiki zaten ama bugün eşim gidecek ve telefonda gelin demiş bende bunu sormak istedim eşim yalnız gitmek istemiyor bende gitmeli miyim diye fikirlerinizi almak istedim samimi olmak givi bir niyetim yok artık herkes olduğu yerde kalsın hiç önemli değil
Nedeni açık değil mi ? Bende olsam istemem böyle biriyle aynı ortamda olmakKV, görümce, elti muhabbet etmek istemiyor ortamlarına çağırmıyor ama zorla girmeye çalışıyor
Çok açıkNedeni açık değil mi ? Bende olsam istemem böyle biriyle aynı ortamda olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?