• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben gitmesem..

Kızlar hayırlı günler..
Daha öncede konu açmıştım kaynanam ile ilgili ayrımcı diye eltim ile aile apartmanında altlı üstlü oturuyor ben küçük gelinim beni istemiyor biliyorum ama yalandan rol yapıyor biz ev aldık borç ödüyoruz arada 15 dakikalık mesafemiz var gitmiyorum istemediği için.. Neyse az önce eşimi aradı yarın iftara gelin diye kızı diğer gelini her gün orda yiyip içerler gece gündüz eşimi aradı birde demiş ki eşime mirayı arayacaktım seni aradım demiş konulurken duydum çağıracamda mı geleceksiniz dedi zaten istemiyor laf yapıyor ben gitmek istemiyorum sizce gitmeli miyim..
gitmezsen de bak çağırdık gelmedi olacak

Bı zahmet çalışsın borçlarımız var dıyıp yakınıp üstüne daha fazlasını bekliyordu halbuki eşine yardım etmek kv den önce kendine düşüyor. Çalışmayıp aksine kadın onların borçlarına yardım ederken üstüne oturmadığı evin kirasınıda istiyordu. Hem gidip gelmek istemiyor sevmiyor hemde ayırıyorlar çağırmıyorlar diyor. Ben bu kafaları çözemiyorum kadın kızıyla akrabasına gıdıyor benı nıye götürmediler oluyor. Yahu niye götürsün her yere çanta mısın? Ama normal konu sahibi sağ olsun komşusu kendine selam verdi diye çocuğunun doğum gününe davet bekledi edilmeyince kendisine takan biriydi 🙄
Hadi ya , gerçekten bu kadar memnuniyetsiz mi bu üye ? İnsan bir düşünür ben ne verdim de ne bekliyorum diye . Ben bazen komşuma oğlumu emanet ediyorum inanın almaya gidince elimde kocaman bir çiçek, bazen çikolata , bazen meyve alıp gidiyorum.

Bı zahmet çalışsın borçlarımız var dıyıp yakınıp üstüne daha fazlasını bekliyordu halbuki eşine yardım etmek kv den önce kendine düşüyor. Çalışmayıp aksine kadın onların borçlarına yardım ederken üstüne oturmadığı evin kirasınıda istiyordu. Hem gidip gelmek istemiyor sevmiyor hemde ayırıyorlar çağırmıyorlar diyor. Ben bu kafaları çözemiyorum kadın kızıyla akrabasına gıdıyor benı nıye götürmediler oluyor. Yahu niye götürsün her yere çanta mısın? Ama normal konu sahibi sağ olsun komşusu kendine selam verdi diye çocuğunun doğum gününe davet bekledi edilmeyince kendisine takan biriydi 🙄
Meşhur bir araba konusu vardı atlamışsın onu 😂

Isten çıkıp eve giderken ekmek bile alacak dukkan bulamıyoruz diyenleri duydum çevremden
Bu kadinlar calisiyor, eve gidip iftar hazırlayacak belki de

Öyle. Evde olanlar kapı kapı geziyor, 10 kişilik iftarlara katılıyor; çalışanlar yasak saatlerinden fırsat bulup da işlerini halledemiyorlar.
Cehalet ve pandeminin muhteşem birleşimiyle yeryüzünden silinip giden tek millet biz olacağız bu gidişle.

Kızlar hayırlı günler..
Daha öncede konu açmıştım kaynanam ile ilgili ayrımcı diye eltim ile aile apartmanında altlı üstlü oturuyor ben küçük gelinim beni istemiyor biliyorum ama yalandan rol yapıyor biz ev aldık borç ödüyoruz arada 15 dakikalık mesafemiz var gitmiyorum istemediği için.. Neyse az önce eşimi aradı yarın iftara gelin diye kızı diğer gelini her gün orda yiyip içerler gece gündüz eşimi aradı birde demiş ki eşime mirayı arayacaktım seni aradım demiş konulurken duydum çağıracamda mı geleceksiniz dedi zaten istemiyor laf yapıyor ben gitmek istemiyorum sizce gitmeli miyim..
Bu arada çoğu konunuzda ev aldığınızı ve borç ödediğinizi forumu gözüne soktunuz. Herkes duydu zaten. Niye iftar konusuna bile ev aldık diyorsunuz ki. He bir tek evi siz alıyordunuz. Az görgülü olun yahu .

Halbuki borçlarını ödemelerinde kv yardım ediyor işe bak ayrımcılık yapıyor🙄

Konu sahibi kayınvalidesi evlerden birini satıp kızlarına bölüştürecek diye kadına yanlamaya çalışıyordu en son.
Borçlara yardım ettiğini bilmiyordum. Eğer öyleyse daha ne yapsın, nüfusuna mı alsın anlamadım :işsiz:

Konu sahibi kayınvalidesi evlerden birini satıp kızlarına bölüştürecek diye kadına yanlamaya çalışıyordu en son.
Borçlara yardım ettiğini bilmiyordum. Eğer öyleyse daha ne yapsın, nüfusuna mı alsın anlamadım :işsiz:
Borçlarına yardım ediyor ödüyor kadın üstüne oturmadığı evin kirasınıda göz koymuştu🙄

Ben bu kafaları çözemiyorum kadın kızıyla akrabasına gıdıyor benı nıye götürmediler oluyor. Yahu niye götürsün her yere çanta mısın?

Ama böyle olunca "kayınvalidem beni çok darlıyor, vallahi bıktım ya. Zaten şöyle zaten böyle. Düğünde de şöyle yaptıydı" diye ortamlarda konuşabileceği konu kalmıyor :(
İşte bunlar hep aksiyon ihtiyacı.

Kendine ait olmayan mallara nasıl göz dikiliyorsa :olamaz: Kızlarına verılcek ev bölüşümünü bilmiyordum inşallah koklatmaz zira kendine ait olmayan borçları ödüyor
Ben kendime ait olmayan mallara kesinlikle göz dikmiyorum neye dayanarak bunu söylüyorsunuz pardon

Bu arada çoğu konunuzda ev aldığınızı ve borç ödediğinizi forumu gözüne soktunuz. Herkes duydu zaten. Niye iftar konusuna bile ev aldık diyorsunuz ki. He bir tek evi siz alıyordunuz. Az görgülü olun yahu .
Herkes tabiki ev alabilir eski konuyu hatırlatmak amaçlı yazıyorum sadece

Ayrılmamak istiyor zaten ama onu içine alan kim? Oğlu ayrı eve çıktı ayrı boy çekti diye tepkili o da oğluna. Konu sahibi kim? Oğlunun karısı. Soğuklar bana diyor da soğukluğun sebebi bu. Bunu ya anlamıyor ya da anlamak istemiyor.
Kimse kimseye boy çekmedi eşim kendi isteği ile ev aldı ama baştan beri kayınvalidem hep bu şekil davrandı bana

Kimse kimseye boy çekmedi eşim kendi isteği ile ev aldı ama baştan beri kayınvalidem hep bu şekil davrandı bana
Halbuki siz görücü usulü evlenmiştiniz, kayınvalideniz beğenmişti sizi. Şimdi de böyle yapıyor Allah Allah çok ilginç. Anlattıklarınızdan yola çıkarak konuşuyoruz, sizin yalancınızız.

Eşinizi tek göndermemek için gidin bence .Eşinizi doldururlar,eline koz vermiş olursun .Davet edilen yere çok zaruri bir şey yoksa gitmek görgü kuralıdırzaten .Gidin .Mesafenizi koruyun .Yemeğinizi yiyin gelin.Agizlarina laf vermeyin .Gitmezseniz ekmeğine yağ surersiniz.

Eşinizi tek göndermemek için gidin bence .Eşinizi doldururlar,eline koz vermiş olursun .Davet edilen yere çok zaruri bir şey yoksa gitmek görgü kuralıdırzaten .Gidin .Mesafenizi koruyun .Yemeğinizi yiyin gelin.Agizlarina laf vermeyin .Gitmezseniz ekmeğine yağ surersiniz.
Çok haklısınız gidicem

Back
X