Dayanamadım bu konuya ,misliyle yaşadım anlatsam roman olur ,ben iki kış aynı evde yaşadım salaklığımdan tabi kendi düzenleri olunca, yazları köydelerdi ama kayınpeder düğün vs cenaze o bu bahaneyle ikide bir gelip haftalarca kalırdı, kayınvalidem bana şivesel kız kızım biz oradayız ama biriz baba oğul bir ne münasebet diyordum ,her lafında sen benim evime geldiğinde diye konuya giriyordu bir şey anlatacak olsa bir gün bir çemkirdim sen kimsinki ben senin evine geleyim kendi evime geldim dedim,18 senede kaç cinnet geçirdim bir bilseniz üstelik tek savaştım ,yanlarında nefes alsam yüz buluyorlardı sonunda sağlam bir cinnet ve her şeyi pat pat söyleye söyleye çirkef yaptılar beni daha korkar oldular şimdi sınır koydum beni aramasınlar diye oğlunu arıyorlar baya da uslandılar ayrı şehirdeyiz ama telefonda konuştuğumuz an ne pişirdin ne yediniz ne yaptınız çocuklardan tutun her şeyi didikleyip yönlendirmeye kalkıyorlar bu sebeple görüşmüyorum kavgaya da gerek kalmıyor, kayınpederim daha beter dikdatör ve takıntılı biri ama öyle böyle geri püskürttüm yani net sınırı 40 yaşımdan sonra daha da koyabildim, evliliğin içine ediyorlar tamamen kendilerini garantiye almak için yapıyorlar ama bir bilseler asıl böyle uzaklaşacağımızı, gelinleri kendine köle sanıyorlar mağara döneminden kalma insanlar maalesef.