Ben hasta mıyım?

Karlidaglar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
348
348
103
Nasıl anlatsam bilmiyorum yazmaya bile utanıyorum. Günüm kötü geçtigi Zaman daha cok fazlalaşıyor bu durumum. Şöyle anlatayım sürekli durup durup ağlıyorum ortada hiçbir sey yokken olan olayları oturup kendi kendime konuşuyorum sanki biri varda onunla konuşuyormuş gibi. Klasik anne kız kavgaları ediyoruz annemle o kadar sert çıkıyorum ki kadına bir sürü laf söylüyorum ki ben böyle degildim. Eve gitmek istemiyorum tartıstıgımızda baska evde kalmak istiyorum. Sürekli anneme ben gidicem bu evden diyorum ama gidecek yerim yok. Ve sürekli arkadaslarıma,anneme,babama,aileme,sevgilime yazı yazıyorum cünkü intihar ettiğimde onları okusunlar istiyorum. İntihar etmek mi? Evet evet sürekli bunu düşünüyorum sonra diyorum ki babam çalışmazken sırf ben daha iyi yerlere gelebilmek icin çalışan beni okutan annemi nasıl böyle bi acıyla basbasa bırakabilirim? Beni durduranda bu oluyor ama intiharı kafamdan atamıyorum. Kendimi o kadar yalnız,çaresiz mutsuz hissediyorum ki anlatamam bunu. Bana yardım edin terapist psikolog verebilecek durumum yok ne yapabilirim ben yanlıs bir sey yapıp ailemi üzmekten korkuyorum.

Yasiniz kac?
Ayni seyler ergenligimde olmustu.
İntihar dusuncesi haric geri kalani hala ara sira hafif dozda yasiyorum.

Bence ergenlik senin sorunun. Profil fotoğrafın bak ne guzel git ucuzda olsa kendine bir motosiklet al yükle motorunu gez biraz. Çalismiyorsan calis evde otur otur delirmisindir tabiki

Hem okuyorum hem çalışıyorum evde sürekli durmuyorum da yanında oldugum da Mutlu oldugum Bi sevgilim de var ama amasını bilmiyorum işte

Hem okuyorum hem çalışıyorum evde sürekli durmuyorum da yanında oldugum da Mutlu oldugum Bi sevgilim de var ama amasını bilmiyorum işte

Iste hep ergenlik bunlar. Calisiyormussun ne guzel kenara para at biraz ailen hic mi destek olmuyor? Gez dolas yahu. Ben 17-18-19 yaşlarinda hic yoktan herhaftasonu disarda olurdum, farkli sehirlere gittim gunu birlik bile olsa, eve gec geldim, eglendim.. canlan biraz monotonluk insani sıkıyor biyerde. Calis oku cakis oku..

Siz yanlıs anladınız gidip geziyorum ediyorum bunda sıkıntı yok zaten ama yattığımda tek olduğumda günüm kötü geçtiğinde oturduğumda hep bunları düşünüyorum

Bu sıralar problemler mi yaşadın o yüzden de mutsuz hissedebilirsin kendini..Hiçbirşeyi kafaya takmaya degmez.Hayatında şükredebileceğin birçok şey vardır eminim.Bunun için şükret ve Allaha dua et,intihar düşüncesii çok çok çok çok yanlış ve saçma birşey....Bu düşünceyle aklının çelinmesine izin verme her sıkıntılı anında dua et bak göreceksin nasıl ferahlıyorsun.Ve Allah da sana güzel kapılar açar sıkıntını unutur gidersin.Boş durma okulun varsa 4 elle sarıl bitir.Kendin için birşeyler yap..

Siz yanlıs anladınız gidip geziyorum ediyorum bunda sıkıntı yok zaten ama yattığımda tek olduğumda günüm kötü geçtiğinde oturduğumda hep bunları düşünüyorum
O zaman hastasindir. Bir sekilde psikolog lazim biz burdan bisey yapamayız yuksek ihtimal arkadaslarda yapamayabilir. Gerci forumda bikac psikolog vardi ama bilmiyorum belki onlarin yardimi dokunur.

Aslında problem yaşamadım genel olarak böyleyim. Şükür ediyorum herhangi bi sorunum ihtiyacım yok ama neden böyle düşündüğüme anlam veremiyorum

Benim düşüncem şu;bu yaşta aldığın fazla sorumluluk ve olaylardan dolayı ruhun yıpranmış,erken yaşta olgunlaşmak zorunda bırakıldın tahminimce ve sürekli depresyon halindesin,kendini motive et ve ruhunu dinlendir ,bu normal yatıp kalkmakla geçecek bir şey zaten değil o yazdıklarını da bir bir yırtmanı ve hayatında basit ama güzel değişiklikler yapmanı öneririm.

Aslında problem yaşamadım genel olarak böyleyim. Şükür ediyorum herhangi bi sorunum ihtiyacım yok ama neden böyle düşündüğüme anlam veremiyorum
Huzurlu degilsindir..İstediğin bazı şeyler olmuyordur...Sende durup durup bunları düşünerek canını sıkıyorsundur...

Olgunum yaşıma göre bu dogru bunu artı olarak da düşünüyorum. Yaptıklarımın düşündüklerimin yanlıs sacma şeyler olduğunun da farkındayım ama engel olamıyorum kendime. O an konuşmaya başlamışsam hemen müzik acıyorum,tv izliyorum bi şeylerle uğraşmaya calısıyorum ama geçiçi yine aynı hale dönüyorum

Reactions: iiz
Sanırsam uyku sorunu da yapıyordur sende bu,bu tarz değil ama beni de takıntılı hale sokan bir durum yaşadım ve destek almadan geçmiyor kuzucuğum emin ol o yüzden arkadaşların dediği gibi psikolog yardımı al ilaç vs veriyorlar ama yok istemem diyorsan beynini yor spor yap aktivitelerde bulun beynini öyle güzel yor ki düşünmeye vaktin kalmasın.

Zaten gece çalışıyorum uyku düzeni sıfır. Sanırım psikologla görüşmek tek çarem kuzucugum dediginizde bile o kadar mutlu oldum ki anlatamam,ki böyle şeylerde eksiklik yaşayan biri de değilim

Reactions: iiz
Belki de her şey yolunda olmasına rağmen hayata seni bağlayan bir sebebin yoktur. Eğer öyleyse kendine hedefler koy ve onları gerçekleştirmek için uyan sabahları.

Bunun yanında hissettiklerini yaz her gün. Bana da psikologum önerdi. İnan insan yazınca hafifliyor.

hayır hasta değilsin. yaşadığın şeyin adı ağır depresyon. sürekli sürekli kaygılı olmaktan mutsuzluğu uzun sürmesinde kaynaklı bir depresyon. aşılanilir bir durum eğer aşmak istersen ama tek başına zorlanırsın.ağır depresyonda psikoloğ olmasa bile mutlaka birinden yardım almalısın.

Teşekkür ederim yinede size,umarım olurlar

yapman gereken her şeyi ama her şeyi başka yapmaya başlamak. hergün sabah 10 da kalkıyorsan 9 da kalk. yeni arkadas edin geçici bile olsa yap bunları. hiç giymediğin şeyler giy. normalde kulanmadıgın renklerı kullan bu defalıgına. hayatında bol renk kullan. bol güneşe çık. ekonomik durumun uygunsa tek başına yemege git tek başına kahve içmeye git . birileriylede git yemege. normalde arkadas olmayacagın insnalar bile olsa onlarla zaman geçir. oldugun duygudan çıkmak için hiç yapmadığın şeyleri yapmalısın.

bol bol renk kullan hayatında. bol bol sacma bile olsa gülden şeyler izle. ancak bu şekilde biraz toparlamaya başlarsın. arkadaşlar hedef koy faan demiş ama bu durumda ki bir insan hedef koyamaz bu süreçte

negatif insanlardan uzak dur, negatif söylemlerden uzak dur, nerede neşe varsa gülen insna varsa oraya yaklaş. aşmaya başladıgını göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…