Ben hasta mıyım?

Teşekkür ederim öneriniz icin mutlaka deneyeceğim

Size ne kadar teşekkür etsem az böyle seyleri duymaya ihtiyacım var çünkü nasıl bir yol izlemem gerektiğini sanırım bilmiyorum cok cok sağolun yardımınız icin

Reactions: iiz

güzel şeylere bak için açılsın

Size ne kadar teşekkür etsem az böyle seyleri duymaya ihtiyacım var çünkü nasıl bir yol izlemem gerektiğini sanırım bilmiyorum cok cok sağolun yardımınız icin

hemen hemen hepimizin belirli zamanlarda yaşadığı bir şey bu çünkü yaşam koşulları hakettiğimiz gibi yaşamamızı engelliyor. daha başka biri olmak koşullarla sınırlıdır senin daha zeki olmanla falan ilgili değil bu yüzden yaşadıklarından kendini sorumlu tutma .kaç yaşındasın tatlım ?

Yaşım 19 ama ergenlikten dolayı oldugunu sanmıyorum çünkü cok fazla bu durumun içerisindeyim

yaşın itibari ile bunları yaşaman normal toplum olarak karışık ve zor süreçlerden geçiyoruz. bu geçici bir şey . sen bilgisayar ve telefon ekranlarına iç açıcı resimler koymakla başla inan iyi gelmeye başlayacak. neşeli şeyler izle çok gülen arkadaşlarınla görüş bir süre sorunlu insanlardan soyutla kendini annenle kim haklı kavgasınıda bırak her zaman haklı olmak önemli değildir bazen mutlu olmak önemlidir

Aynılarını ergenlikte yaşamistim intihar düşuncesi,anneye asilik.şimdi hepsi géctı bitti hamd olsun. Senınde geçer inssllah
Ama zamanla geçıyor büyüdükçe!!

Size ne kadar teşekkür etsem az sanırım dediklerinizi inanın teker teker uygulayacağım. Anladığınız icin yardımcı olduğunuz icin cok teşekkür ederim. rahatlattınız beni Allah razı olsun sizden

Size ne kadar teşekkür etsem az sanırım dediklerinizi inanın teker teker uygulayacağım. Anladığınız icin yardımcı olduğunuz icin cok teşekkür ederim. rahatlattınız beni Allah razı olsun sizden
sadece birazcık üzgünsün. kırgınlığın kendini yanız hissetmen uzun sürdüğü için bu seni umutsuzlaştırmış. hepimiz yaşarız bunu. inan bana tatlım geçecek. negatif enerjini annene yönlendirmezsen kendini daha iyi hissedersin o da ne yapacagını bilememiştir . senin durumunun farkındadır ama o da senin gibi bunu çözemiyordur ama sana çok üzülür.

iyi insanlar var bazen karanlık genele hakim olur çoğalır o zaman hiç geçmeyecek zannederiz ama geçmek zorunda. sevgi enerjisi çok güçlüdür iyi insanlar var buna inan. bu gece hayatında bir kez bile görmeyecegi insanlar için dünyanın bir başka yerinde kendini paralayan çabalayan insnalar var. biraz yorulmuşsun gençsinde işin içindne çıkacak olgunlukta değilsin o yüzden biraz ağır gelmiş sana. geçer tamam mı kuzum sakın üzülme yalnız değilsin.

sana tavsiyem kendine bir tane yavru kedi al. facebookta ücretsiz sahiplendirme sayfaları var oldugun şehirde bir kedi al o sana karşılıksız ve saf sevgi enerjisi verecek ve seni iyileştirecek

Hala sizin gibi insanların oldugunu gördükçe daha da iyi olacağıma inanıyorum Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın ve tabi sizi de :) Gecenin hatta sabahın köründe üşenmeyip bana yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim çok tuhaf hissediyorum şuan anlatamam :)

bu teşekkür edilecek bir şey değil ki canım herkes birbirine yardım etmeli normali zaten bu diğer durum anormal lan kınanması ve karşı çıkılması gereken

anne kız kavgası klasiktir canım..ben 6 yıllık evliyim hala annemle ara ara uyuşmadığımız konular olur ve tartışırız..sonra hemen barışırız tabi....çok büyütme olayları..kafandan evi terkedeyim intihar falan bunları sil at..çünkü yaşadığın şeyler doğal ve herkesin başından geçiyor..

İnşallah halledicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…