• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben hic aci cekmemisim ki..

Ah canım Konunu okurken içim yandı Diyecek kelime bulamıyorum Allah sabır versin

Başınız sağolsun. Allah sabır versin. Böylesi kaptirmisken kendimi iyi tokat oldu. :(

Ne ağır imtihan.. Başınız sağ olsun.. En korkutuğun şey.. Allah sabırlar versin. Dua edin eşinize bol bol.. Bizde sana ve oğluna edelim.. Allah yardımcınız olsun.sana güçlü olmak ve oğlunu yetiştirmek düşer..

Şu an bdv top konular
Bilmem ne kv kp

Son 10 gündür
Şöyle eş
Böyle eş

Ve sevgili arkasından ağlaşanlar

Bunu okusun her insan
Kimse 1 saate görüşme niyeti olan insanı, teneşir üzerinde bulacağı ihtimalini düşünmez.

İyi ki oğlun var, o seni hayata bağlıyor değil mi?

Çok kritik eşikte, baba yokluğunu uzmana danışarak anlat

Bu çok önemli, çok ama çok

Başınız sağolsun
Anne olmanız sizin güçlü olmanızı gerektiriyor.
Ne kadar zor olduğunu ancak tahmin edebilirim ancak şöyle düşünün.
O adamı çok sevdiniz
O adamın sizde kendi emaneti var onun parçası onun evladı.
Sıkı sıkı sarılın yavrunuza ve babası için o çocuk için daha dik durum ayakta.
Rabbim başka acı göstermesin inşallah

Ben okurken mahvoldum ağlamaktan. Allah sana da yavruna da sabrını versin inşallah. Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Allah Acınızı unutturacak acı vermesin. Sen oğluna oğlun sana sarılıp yaşayacaksınız. İyi ki oğlunuz var :dua:

Keşke okumasaydim içim yandı :'( rabbim sabır versin size ve evladınıza hayırlı uzun ömürler versin dünya böyle bir varmış bir yokmuş hiç bişey içinizi rahatlatmayacak o yüzden söyleyecek sözüm yok rabbim acini hafifletsin

Boğazım düğüm düğüm oldu.
Allah sabır versin.
Ne desem az

Babami kaybettiginde ayni seyi soylemistim. Ben bu zamana kadar hic aci cekmemisim diye. Hayatimda yasadigim en buyuk aci oydu cunku.
Başınız sağolsun. Rabbim size ve evladiniza saglikli uzun omurler versin. Sevdiklerimizi de cennetiyle odullendirsin insallah. Topraktan geldik topraga gidicez. Zamanda yangininiz hafifler sonmez ama bu kadar yakmaz. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Bașın sağolsun canım Allah yar ve yardımcınız olsun

Daha önceki konularimdan bilirsiniz beni. Herşey yoluna girdi.Şu son bir yılım rüya gibi geçti.Iş buldum eşimle yeni evli gibiydik çok harika anlaşıyorduk.Malesef 17 Eylül Pazar günü eşimi 30yaşında anı Kalp krizi Sonucu kaybettim. Bir saat önce konuşmuş tük akşam gelicem demişti.Duyduğum an ne oldu dünyam başıma yıkıldı ama dört yaşında bir oğlum var ayakta durmak zorundayım. Ne zormuş sanki beton bir binaya yaşlanmışım bina çökmüş ben düşmüşüm .sanki evim yıkılmış enkazin üzerinde oğlum ve ben varız kimse yok .içim yanıyor biri gün geçtikçe daha da harliyor ateşi .omuzlarım çok ağır bir dünya var sanki oturmuş omzuma. Bir günde insanın saçının yarısı giderim gitti gitsin saç gelirde benim eşim gitti kara toprağa. Sessizlikmis olum tabutu geldi çıt yok sanki bir anda kapanmış bir düğme ile offff. Ben acı cekmememisim ki .Çok sevdim onu çok hiç birseyine kırılmadım alınmadım sevgin azalmadı çünkü çok sevdim. Herşey harika giderken bi rüzgar onu aldı götürdü kaldım ben. Herkes kenara çekilip de ilk gece mutfakta balkona oturdum sabaha kadar yanımdaki boş sandalyeye baktım .Hele selasini duymak Allahım başın geçer bu içimdeki yangın .Es acisi çok zor çoook zor.Çocuk için ayakta kalıyorum ama bazen nefes alamıyorum içim tıka başa dolmuş gibi herkes yemek ye diyor ben en son onunla kahvaltı yaptım nasıl yiyebilirim ki. Bana dedi ki sen çok çalışıyorsun ben hafta sonu tatilim bende inşaata gideyim ne geçerse elime dedi hiç gocunmazdi kendi işi çok iyi olmasına değmemiş ben. Yapamam demezdi.orada kalp krizi geçirmiş. Meğer beş yıldır kalp hastasiymis kalp krizi geciriyormus dört aydır midesi kanıyormus midem yanıyor diyordu sadece. Bütün sınırı öfkesi kalbindenmis ben nasıl anlamadım o nasıl anlamadı offf.Dua edin ne olur eşime de bana da dört yaşındaki oğluma da. Oğluma sordum dün babamız nerde dedim uzaklara gitti dedi gelecekmiş dedim gelmeyecek resmine bakicaz ama sen gitme dedi öptü beni .Rabbim kolayligini veriyor mu ne el kadar çocuk deriz ama nasıl kavrayabiliyor.ya bana da bişey olursa o ne yapar yanında destek çok ama anne ve babasız kolay değil ki.offff offf geçmiyor içimin yangını
Şuamin okadar kötüyümki.. Ama sana şunu anlatmak istiyorum.

Benim annem 39 yaşında doğum kontrol hapına rağmen bana hamile kalmış ve 5. Ayına kadar adet görmüş. Tabi o zamanlar test mest yokadet keislince doktora gitmiş ve orada öğrenmiş. Çok uğraşmış aldırmak için ama kıyamamış. Düşeyim diye bahçe duvarlarındanmı atlamamış. Tabi 16 yaşında bir kızı 11 yaşında da bir oğlu var. Neyse sağsalim dünyaya gelmişim. Lakin 16 yaşına gelen oğlu birgün bir lunapark kazasında hayatını kaybetti. Ozamanlar 4 5 yaşındayım tabi. Annem ve babam evlat acısına dayanamamış ve bi akşam terasa çıkıp elele tutuşup atlamaya kalkmışlar. Ben hatırlamam onlar anlatır o sırada terastan içeri girip anne baba diye seslenmişim. Dönüp bana baktıklarında bizim küçücük bir kızımız var biz ne yapıyoruz demişler. Ve benim için diğer kızları için hayata 4 elle sarılmışlar. Şuan annem 64 babam 66 yaşında. Bense 26 yaşındayım. Hastalıkları var ama benim için hayata 4elle sarıldılar. Okadar güçlülerki. Onlara hayranım. İyik hayatımda böyle insanlara sahibim. Sende evladına sarıl. Acın geçmeyecek annem hala ağlar gözleri hep buğulu bakar. Ama inan kahkaha attığın günlerde gelecek. Çok zor zamanlardan geçeceksin için çok yanacak ama hafifleyecek. Evladın acısının üzerine zamanla gülebilen bir anne varsa hayatta zamanla hafiflemeyecek başka bir acı yoktur. Acını paylaşıyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Söyleyeceğim hiçbir cümle içini hafifletmez. Sadece sabrını veşükrünü eksil etme.evladına kocaman sarıl seni tek iyileştirecek olan şey o.. Başınız sağolsun. Rabnim mekanını cennet eylesin. Dualarım sizinle..

Gece gece yüreğimi yaktın okadar üzüldüm ki anlatamam başın sağolsun oğlun sağolsun kardeşim Rabbim sabır versin mekanı cennet olur inşallah,, Allah yar ve yardımcınız olsun dirayetli ol lütfen :KK43: çok üzgünüm gerçekten

O kadar zor ki.. Rabbim size ve ailesine sabır versin. Çok ama çok zor. Evladının sözleri yüreğimi deldi geçti. Ağlamamak elde değil. Allah'ım size dayanma gücü versin. Mekanı cennet olsun İnşallah.. Çok üzüldüm. :KK43:

Herşeyi hazırlayıp gitmesi son zamanlarda aramızın çok çok iyi olması son gün oturduk balkonda borçlarını yazdı gece dörde kadar oturduk çıktık gece gezindik sigara aldık bakkaldan ev alalım dedi evlere baktık altı yıl çalış sadece başka şey istemiyorum dedi. Sanki hala çıkıp Gelecek ben bu günleri anlatıcam. Sen çok korkuyorsun ölümden demişti tabi korkarım demiştim sen korkmuyornusun dedim oda doğum nasıl bişeye ölümde aynı dedi beni herşeye hazırlamış meğer ama çok zor çok herkese teselli verip kendi yarana çare bulamıyorsun öff ne zormuş nasıl geçer bu yara aslında geçmesinden istemiyorum acimla yaşamak hatıralarını unutmamaki istiyorum ya unutursam daha cok üzülürüm keşke şaka olsa çıkıp gelse ben ölmedim hastanede unuttunuz dese .

Ağlayarak okudum. Rabbim sizede çocuğunuza da yardım etsin. Çok acı ama dayanmalisiniz.... Herkesin bir imtihanı var unutmayın...

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin size de sabırlar versin. Ölüm hepimiz için kaçınılmaz son. Lütfen kendinizi bırakmayın. Oğlunuz babasını kaybetti ama her zaman yanında olan güçlü bir annesi ölsün.

Cok cok uzuldum.basiniz sag olsun.mekani cennet olsun.Rabbim size ve yavrunuza sabir versin.Allah yardimciniz olsun.

Back
X