Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuamin okadar kötüyümki.. Ama sana şunu anlatmak istiyorum.Daha önceki konularimdan bilirsiniz beni. Herşey yoluna girdi.Şu son bir yılım rüya gibi geçti.Iş buldum eşimle yeni evli gibiydik çok harika anlaşıyorduk.Malesef 17 Eylül Pazar günü eşimi 30yaşında anı Kalp krizi Sonucu kaybettim. Bir saat önce konuşmuş tük akşam gelicem demişti.Duyduğum an ne oldu dünyam başıma yıkıldı ama dört yaşında bir oğlum var ayakta durmak zorundayım. Ne zormuş sanki beton bir binaya yaşlanmışım bina çökmüş ben düşmüşüm .sanki evim yıkılmış enkazin üzerinde oğlum ve ben varız kimse yok .içim yanıyor biri gün geçtikçe daha da harliyor ateşi .omuzlarım çok ağır bir dünya var sanki oturmuş omzuma. Bir günde insanın saçının yarısı giderim gitti gitsin saç gelirde benim eşim gitti kara toprağa. Sessizlikmis olum tabutu geldi çıt yok sanki bir anda kapanmış bir düğme ile offff. Ben acı cekmememisim ki .Çok sevdim onu çok hiç birseyine kırılmadım alınmadım sevgin azalmadı çünkü çok sevdim. Herşey harika giderken bi rüzgar onu aldı götürdü kaldım ben. Herkes kenara çekilip de ilk gece mutfakta balkona oturdum sabaha kadar yanımdaki boş sandalyeye baktım .Hele selasini duymak Allahım başın geçer bu içimdeki yangın .Es acisi çok zor çoook zor.Çocuk için ayakta kalıyorum ama bazen nefes alamıyorum içim tıka başa dolmuş gibi herkes yemek ye diyor ben en son onunla kahvaltı yaptım nasıl yiyebilirim ki. Bana dedi ki sen çok çalışıyorsun ben hafta sonu tatilim bende inşaata gideyim ne geçerse elime dedi hiç gocunmazdi kendi işi çok iyi olmasına değmemiş ben. Yapamam demezdi.orada kalp krizi geçirmiş. Meğer beş yıldır kalp hastasiymis kalp krizi geciriyormus dört aydır midesi kanıyormus midem yanıyor diyordu sadece. Bütün sınırı öfkesi kalbindenmis ben nasıl anlamadım o nasıl anlamadı offf.Dua edin ne olur eşime de bana da dört yaşındaki oğluma da. Oğluma sordum dün babamız nerde dedim uzaklara gitti dedi gelecekmiş dedim gelmeyecek resmine bakicaz ama sen gitme dedi öptü beni .Rabbim kolayligini veriyor mu ne el kadar çocuk deriz ama nasıl kavrayabiliyor.ya bana da bişey olursa o ne yapar yanında destek çok ama anne ve babasız kolay değil ki.offff offf geçmiyor içimin yangını