Annemle babam kendimi bildim bileli tartışırlar önceleri dayak flanda vardı neyseki şimdi biraz yaşlarını aldılar anlaşıyorlar biraz...3 kız kardeşiz küçük ablamla beni en büyüğümüz büyütmüş annem kendi benliğine çok düşkün bi insan... arkadaşlarıma bakıyorumda şöyle bi hep annelerinde bi şefkat... bizde hiç böle bişey olmadı orta okuldan beri zaten kahvaltımı dahil herşeyimi kendim yaparım,şimdi büyüdüm 22 yaşındayım haftanın 6 günü çalışıyorum 1 gün tatilim var diğer arkadaşlarım öğlene kadar uyuduklarını kahvaltılarını annleri hazırladıklarını sonrada gezmeye gittiklerini söylüyorlar bizde ise çok geç olmadan en geç 10 da kalkılır kahvaltıyı tabiki ben sonra 2-3 e kadar temizlik gün bitiyor zaten annem hiç yardım etmez birde bi günün var haftada 1 gün temizlik yapıyon 2 oda temizliyon otel mi burası yapacan tabi büyüttüm ben sizi diyor,dışarı çıkayım desen bin bir laff evde otur napcan gezipde falan filann..
Etrafıma bakıyorumda biz hiç şımartılmadık ne annem ne babam hep sıkıldık isteklerimiz hiç olmadı bu yüzden çok güvensizim kendime çekingenim ,annemi hiç düşünmez bizi meyve yemek bile laf oluyo bizde babam yapmazda annem bitiriyonuz ben öğlenleri yiyorum onu diyo gücüme gidiyo keşke ilgili bi anne ve babaya sahip olsaydım ,paylaşmak istedim
Etrafıma bakıyorumda biz hiç şımartılmadık ne annem ne babam hep sıkıldık isteklerimiz hiç olmadı bu yüzden çok güvensizim kendime çekingenim ,annemi hiç düşünmez bizi meyve yemek bile laf oluyo bizde babam yapmazda annem bitiriyonuz ben öğlenleri yiyorum onu diyo gücüme gidiyo keşke ilgili bi anne ve babaya sahip olsaydım ,paylaşmak istedim