- 22 Eylül 2012
- 1.482
- 2.011
- 333
İnsan sosyal bir varlıktır güler eğlenir geyik yapar boşaltır kafasını evine döner. Bunu yapmadığında bence zaten ilişkisinde zaman içinde boğulur bir insan. Ben evcimenim çok aramam ama gerçekten bazı insanlar bu sosyalliğe çok ihtiyaç duyuyor. Evlenince arkadaşlıkların rafa kaldırılmasına da çok karşıyım.Aksam 8 den gece 2 ye kadar ne konuşur bu erkekler anlamıyorum. Hayır arkadaş cevrememe gezmeme asla karismaz
Ayrıca siz dışarı çıkma meselesini değil de kontrolcülüğünüzü çözmeye çalışın derim. Çocuğunuz olsa, annesi olsanız, sözünüzü dinlemek zorunda olan bir çocuk söz konusu olsa bile böyle atlanmaz neticede kimsenin üzerine. Kaldı ki eş bu. Siz arkadaş meselesini değil bu kadar yüz göz olunduktan sonra bu ilişki nasıl tamir olur adamın nasıl gönlünü alırsınız, bu huyunuzdan nasıl vazgeçersiniz ona kafa yorun lütfen. Siz de daha mutlu olursunuz zaten bunu başardığınızda.Cozmuyor tabiki işte ne yapmam gerektiğini bulucam inşallah
Tirnaklamak mi, morartmak miŞimdi nerden anlatsam bilemedim. Sorun şu ki eşimin arkadaş ortamı Allahım tek asamadigimiz konu bu.
Eşim bir türlü arkadaş ortamından kopamiyor. Nereye gittiğini bilirim kiminle takildigini her aradigimda ulaşirim ama 1 saat yada 2 saat geç gelse kıyamet kopuyor bende cinler tepeye geliyor.
Geçen gün yine böyle oldu. Tabi ben elim belimde kapıda belirdim. Ilk cümlesi haklısın hayatım Özür dilerim oldu. Ama ben zaten haklı olduğumu biliyorum. Neyse tartıştık uzadı uzadı ben buna saldirdim elini yüzünü tırnaklamisim. Boynunu morartmisim. Tek hatırladığım beni üzerinden itmeye çalıştığı.
Arkadaş çevresi olmasa mükemmel bir iletisimimiz var beraberken çok güzel zamanlar geçiriyoruz. Mesela hiç bir şekilde kavga etmiyoruz. Ne zaman o yobaz arkadaşları arıyor bende kıyamet kopuyor. Kendimi frenleyemiyorum kavga ediyorum. Şuan küs benimle çok agirina gitmiş ona yaptığım. . O da gitmeseydi biliyor sinir oldugumu.
Anladım ki bu kavgayla cozulmeyecek ne yapmam lazım. Yapı gereği çok sinirliyim. Bi anda herseyi yerle bir ederim. Sizce şimdi kim hatalı ? Nasıl davranayim ne yapayim ay bilemiyorum. Karmakarışık. Özellikle bu arkadaş çevresinden muzdarip arkadaslara bu sorum.
hoş olmamış tabi saldırmanız sonuçta o size yapsa daha da büyürdü mesele belki boşanma kararı bile alırdınız.eşinizde de suç yok değil ama huylu huyundan vazgeçer mi onunda kusuru o demekki.Şimdi nerden anlatsam bilemedim. Sorun şu ki eşimin arkadaş ortamı Allahım tek asamadigimiz konu bu.
Eşim bir türlü arkadaş ortamından kopamiyor. Nereye gittiğini bilirim kiminle takildigini her aradigimda ulaşirim ama 1 saat yada 2 saat geç gelse kıyamet kopuyor bende cinler tepeye geliyor.
Geçen gün yine böyle oldu. Tabi ben elim belimde kapıda belirdim. Ilk cümlesi haklısın hayatım Özür dilerim oldu. Ama ben zaten haklı olduğumu biliyorum. Neyse tartıştık uzadı uzadı ben buna saldirdim elini yüzünü tırnaklamisim. Boynunu morartmisim. Tek hatırladığım beni üzerinden itmeye çalıştığı.
Arkadaş çevresi olmasa mükemmel bir iletisimimiz var beraberken çok güzel zamanlar geçiriyoruz. Mesela hiç bir şekilde kavga etmiyoruz. Ne zaman o yobaz arkadaşları arıyor bende kıyamet kopuyor. Kendimi frenleyemiyorum kavga ediyorum. Şuan küs benimle çok agirina gitmiş ona yaptığım. . O da gitmeseydi biliyor sinir oldugumu.
Anladım ki bu kavgayla cozulmeyecek ne yapmam lazım. Yapı gereği çok sinirliyim. Bi anda herseyi yerle bir ederim. Sizce şimdi kim hatalı ? Nasıl davranayim ne yapayim ay bilemiyorum. Karmakarışık. Özellikle bu arkadaş çevresinden muzdarip arkadaslara bu sorum.
hani genç kız veya erkekler ailelerinden zorla izin alırlar ve aldıkları isin süresininin dışına taşarlar. çünkü muhabbet gülüşme vs. derken vaktin nasıl geçtiğini anlamazlar. bu ark ile olmak gülüşmek bedenlerine ruhlarına cok güzel iyi gelmiştir.Şimdi nerden anlatsam bilemedim. Sorun şu ki eşimin arkadaş ortamı Allahım tek asamadigimiz konu bu.
hep senin dediğin olmaz. adama saygı duy. bırak bi rahat bırak..senin istediğin olmaz ise yüzünü tırnakla, senin istediğini yaparsa ohh ne güzel evlilik mi diyeceksin...Yok hayatım bir tek bu konuda anlasamiyoruz bir tek bu konuda kavga ediyoruz
Arkadaş insanın sosyalleşmesi için gerekli. Siz sevdiğiniz arkadaşlarınızla görüşmenize esiniz tepki verse ne olur? Saçmalamışsınız. Sonra eşim benden soğudu eşim ilgi göstermiyor. Adam seninle vakit geçirmek istemez ki.Şimdi nerden anlatsam bilemedim. Sorun şu ki eşimin arkadaş ortamı Allahım tek asamadigimiz konu bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?