Ben ilk defa benligimden çıktım !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de sorun var galiba bazı bayanlar hoş gördü düşüncem bu durumu
esim de gec geldigi zamanlarda uyarirdim bunaltirdim yarim saatlik gec kalmasini bile dert ederdim.esimde Allah var anormal saatlerde gelmez... bana dediki bak dedi ben evliligin sorumlulugunu bilen insanim sen degil baskasiylada evli olsam yine sorumlulugumu bilirim bekarkende boyleydim karisma bana karismadimda..baktim gercekten dedigi gibi..oluyor..kimin ne tepki verdigi degilde yukledigi sorumluluk bilinci onemli..ama gec gelse susmam yine susamam..

Valla canım benimki gündüz de çıksa kafayı yiyorum artık. ..boşanma noktasına geldik bu yüzden. Halı saha maçı yaptıkları arkadaşlarıyla amatör takım kurdular geçen sene. .ya tamam git eğlen de adam yok haftaiçi toplantı var, antrenman var, yok her haftasonu maç var.piknige gidelim diyoruz maçı var.arkadaslarla iki gün antalya ya gidelim dedik maçım var....

Bizi çok ihmal ettiğini düşünüyorum. Artık dilimde tüy bitti konuşmaktan.ama ise yaramadı yaramadı. .Ben de tükendim artık. Sadece surat aşıyor konuşmuyorum. Nefesimi ciğeri boşa harciyormusum gibi geliyor.
Şimdi aldı çocuğu bu saatte parka götürdü. Öğleden sonrası takımla işi varmış. Maç ve toplantı. Sanırsın fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veriyor! !!!!

Önceden böyle değildi. Canımız sıkılınca istediğimiz yere giderdik. Şehir dışına ,pikniğe. É şimdi bir gün sınav görevleri oluyor diğer gün maç. Canıma yetti artık. Aile kavramının kalmadı sanki.bir de boşanmış ya da bekar arkadaşları da var.onlar oturuyorlar istedikleri saate kadar.bizimkine gel deyince batiyorum....oysa evli arkadaşları zamanında kalkıp gidiyor kendi anlatıyor yada eşlerinden duyuyorum. Onlarda benim gibi dertliler. ..

Çözüm bulursan bana da haber verin. ...

Allam benim kocam da boyle çevre edinsin arkadaşları olsun sosyal olsun yeminle tek kelime etmiycem. Benimki de asosyal, ev kuşu. Tam da bu yüzden surekli beni arıyor bir arkadaşıma gitsem nerede kaldin eve ne zaman doneceksin diye darliyor. Dibimde surekli ve bir gün ben de bu yüzden cinnet geciricem. Sosyal koca iyidir kardes. Senin özgürlüğün kisitlanmaz böylelikle. Tadini çıkar, o çıkınca sen de ailene arkadaslarina git daha ne istiyorsun yahu. Keşke benim olsa.

Seninkide bi degisikmis yahu. En azından benimki bize zaman ayırır ayirmazsa daha fena olurdum galiba. Sürekli maç maç maç insan çıldırir sabrina hayran kaldım

Gece geldiği oldu mu hiç 1 2 gibi mesela. Geç gelip de ses çıkarmayan varsa helal olsun o zaman
Ben varım. Haftada 1 kere arkadaşlarıyla takılmış çok görmem. Hatta ben sorarım ne zaman sizinkilerle görüşüyorsunuz diye. Beni, ailesini ihmal etmedikten sonra kendi için bir şey yapması neden sorun olsun ki?

Yengeç burcu mu esiniz. Bende ev de otursun istiyorum çok bencilim

Ihmal etmiyorum ama o takıldığı gruba ayarim. Whatsap profilleri bile abuk sabuk Hayır ne anlar insan onlardan. Eşime bakıyorum paylaşacak birsey bulabiliyor sastim kaldım

@sah-mat daha bi hafta önce bunu tartıştık bizde dedim boğacam onları benle şunlar için tartışma dedim ay hamile hamile beni üzdü ayı öküz hem de o salak arkadaşları için

@sah-mat daha bi hafta önce bunu tartıştık bizde dedim boğacam onları benle şunlar için tartışma dedim ay hamile hamile beni üzdü ayı öküz hem de o salak arkadaşları için

Bazen diyorum ben çıkayım bu evden onlar gelsin. Ben Sensiz ne yaparım diyor. E o zaman istemediğim şeyi yapma Hayır illa doveyim mi yani

Ah canım hamileyken bende çok mücadele verdim ama yok adam bırakmadı o moloz arkadaşlarını ne varsa onlarda. Bi ara hepsini tek tek arayıp fircalicam ama ne zaman du bakalım

Ihmal etmiyorum ama o takıldığı gruba ayarim. Whatsap profilleri bile abuk sabuk Hayır ne anlar insan onlardan. Eşime bakıyorum paylaşacak birsey bulabiliyor sastim kaldım
Şimdi arkadaşlar birbirine benzer ya sanırım onlara baktıkça eşim de ben yanında yokken bu şekilde mi diye düşünüyorsun, belki de zamanla onlara benzeyeceğinden korkuyorsun. Belki de sinirin bu yüzden. Ama eşin o grupla mutluysa ve daha önemlisi onlarla görüştükten sonra sana tavırları değişmiyorsa korkma bence.

Seninkide bi degisikmis yahu. En azından benimki bize zaman ayırır ayirmazsa daha fena olurdum galiba. Sürekli maç maç maç insan çıldırir sabrina hayran kaldım

İnan ben de hayran kalıyorum kendime. Arkadaşlar bile diyo x yine maça mi gitti. ..ağzımdan ejderha gibi alev fiskiracak yakında. Ondan korkuyorum.

Hayır haftada 2-3 maça yada dışarı giderdi.hic seslenmedim.gulerek yolladım hep.ne zaman bu takım olaylarına girdiler. Kafayı futbolla siyirdi bizimki. ..

Oynatmaya az kaldı doktorum nerde diyorum. Çözümü bulan olursa cidden bana söylesin.

@sah-mat lafa gelince ben sensz naparım aşığım beni üzme Benim ki istiyo ki ben hiç ses etmiim gitsin sabahlasın bikaç kadeh atınca laf mı uzuyor nedir ne konuşabilirler yani gelsin benle konuşsn evde. Sen haklısın arkadşm. Ben çözüm bulamadm bu işe. Karışmiim diyorm kendimi tutamıyorm çözüm yok

@sah-mat ay ben o arkadşlarndan biriyle de konuştm edebinzle bikaç saat oturun uzamasın olmuyor bak aile adamı bu adam dedim. Arkamdan konşmş snra yok sıkıyormuşm da böyle giderse adamı bunaltacakmışm da.

@sah-mat ay ben o arkadşlarndan biriyle de konuştm edebinzle bikaç saat oturun uzamasın olmuyor bak aile adamı bu adam dedim. Arkamdan konşmş snra yok sıkıyormuşm da böyle giderse adamı bunaltacakmışm da.

Bende söz veriyorum kendime gelsin hiç bagirmicam diye ama adım atar atmaz başlıyorum cigliklara allah ne verdiyse napayım damarima basıyor. Sırf evde başıma gelecekleri dusundugumden hiçbir zevk alamıyorum ortamdan diyor. E o zaman gitme yada erken gel. Huyuma gitse pamuk gibi kadınım. Ama yok ya degismezler arkadaşım. Degistiren varsa anlindan öpüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…