Şimdi nerden anlatsam bilemedim. Sorun şu ki eşimin arkadaş ortamı Allahım tek asamadigimiz konu bu.
Eşim bir türlü arkadaş ortamından kopamiyor. Nereye gittiğini bilirim kiminle takildigini her aradigimda ulaşirim ama 1 saat yada 2 saat geç gelse kıyamet kopuyor bende cinler tepeye geliyor.
Geçen gün yine böyle oldu. Tabi ben elim belimde kapıda belirdim. Ilk cümlesi haklısın hayatım Özür dilerim oldu. Ama ben zaten haklı olduğumu biliyorum. Neyse tartıştık uzadı uzadı ben buna saldirdim elini yüzünü tırnaklamisim. Boynunu morartmisim. Tek hatırladığım beni üzerinden itmeye çalıştığı.
Arkadaş çevresi olmasa mükemmel bir iletisimimiz var beraberken çok güzel zamanlar geçiriyoruz. Mesela hiç bir şekilde kavga etmiyoruz. Ne zaman o yobaz arkadaşları arıyor bende kıyamet kopuyor. Kendimi frenleyemiyorum kavga ediyorum. Şuan küs benimle çok agirina gitmiş ona yaptığım. . O da gitmeseydi biliyor sinir oldugumu.
Anladım ki bu kavgayla cozulmeyecek ne yapmam lazım. Yapı gereği çok sinirliyim. Bi anda herseyi yerle bir ederim. Sizce şimdi kim hatalı ? Nasıl davranayim ne yapayim ay bilemiyorum. Karmakarışık. Özellikle bu arkadaş çevresinden muzdarip arkadaslara bu sorum.
eşin o yobaz arkadaslarıyla nereye gıdıyor da sen bır ıkı saat gec kalınca adamı bu kadar parcaladın ?
İnan ben de hayran kalıyorum kendime. Arkadaşlar bile diyo x yine maça mi gitti. ..ağzımdan ejderha gibi alev fiskiracak yakında. Ondan korkuyorum.
Hayır haftada 2-3 maça yada dışarı giderdi.hic seslenmedim.gulerek yolladım hep.ne zaman bu takım olaylarına girdiler. Kafayı futbolla siyirdi bizimki. ..
Oynatmaya az kaldı doktorum nerde diyorum.Çözümü bulan olursa cidden bana söylesin.
Ne yaptın be arkadaşım senin şu yaptığını ben eşime yapsam beni parçalar tırnaklamak morartmak haksızsın biliyorsun.En iyisi haftada birgün belirle esin arkadaşlarıyla istediği gibi gorussun.Arkadaşım yeri ayrı stres atmalı bir insan
Burda bir mekân var oraya takılıyor biliyorum gittiği yeri ama sorun o arkadaşları ile olmasi.
Ben ona attiricam stres
Şimdi nerden anlatsam bilemedim. Sorun şu ki eşimin arkadaş ortamı Allahım tek asamadigimiz konu bu.
Eşim bir türlü arkadaş ortamından kopamiyor. Nereye gittiğini bilirim kiminle takildigini her aradigimda ulaşirim ama 1 saat yada 2 saat geç gelse kıyamet kopuyor bende cinler tepeye geliyor.
Geçen gün yine böyle oldu. Tabi ben elim belimde kapıda belirdim. Ilk cümlesi haklısın hayatım Özür dilerim oldu. Ama ben zaten haklı olduğumu biliyorum. Neyse tartıştık uzadı uzadı ben buna saldirdim elini yüzünü tırnaklamisim. Boynunu morartmisim. Tek hatırladığım beni üzerinden itmeye çalıştığı.
Arkadaş çevresi olmasa mükemmel bir iletisimimiz var beraberken çok güzel zamanlar geçiriyoruz. Mesela hiç bir şekilde kavga etmiyoruz. Ne zaman o yobaz arkadaşları arıyor bende kıyamet kopuyor. Kendimi frenleyemiyorum kavga ediyorum. Şuan küs benimle çok agirina gitmiş ona yaptığım. . O da gitmeseydi biliyor sinir oldugumu.
Anladım ki bu kavgayla cozulmeyecek ne yapmam lazım. Yapı gereği çok sinirliyim. Bi anda herseyi yerle bir ederim. Sizce şimdi kim hatalı ? Nasıl davranayim ne yapayim ay bilemiyorum. Karmakarışık. Özellikle bu arkadaş çevresinden muzdarip arkadaslara bu sorum.
Ay konu sayesinde hem kızdım hem içimş döktüm hem güldüm ilahi kızlarr
Hatalisiniz bir kere adam saldirmakla yapabileceginiz en yanlis seyi yaparak kendinisi haksiz pozisyona sokmussunuz bundan sonr adamin karsina gecip mantik timsali akli basinda adam akil verecek bir otoritenizin kaldigini sanmiyorum. Kocanizin size saygi duyup tavsiyelerinizi dinlemesini istiyorsaniz aklinizi basiniza alip daha mantikli ve akilli davranin derim.
Mesela ??
Valla sah-mat kardes keske adamin ustune panter gibi atilmadan sorsaydin ama simdi ben erkek olsam kadin kafayi yedi kiskancliktan saldiriyor derdim vede arkadaslari ile ilgili ne dersen de kiskancliktan abarttigini dusunurdum. Erkekler boyle dusunur cunku.
Bir kere bu konuda sakin ol, 2. si arkadaslarini sevmiyor olmanin ve kocanin onlarla gorusmesini istemiyor olmanin mantikli sebepleri oldugunu varsayiyorum ben.
Adamlar kari kiz pesinde mi ?
Adamlar icki kumar aleminde mi?
Adamlar hirsiz yan kesici mi?
Adamlar issic gucsuz amacsiz bos gezen ve kocani somuren kisiler mi?
Adamlarin kocaniza ne anlamda kotu etki ettiklerini derseniz ve bu mantikli birseyse o zaman birdaha konusalim.
Ama sirf onlara cok vakit ayiriyor o vakti benle gecirmesi lazim tribiyse bu valla cok yardimci olamiycam bu durumda.
Icki kullaniyoruz yalan yok. Ickili ortamda olurlar genelde. Benimle zaten vakit geçiriyor ama o arkadaşları bir garip ya hırsız değiller ama çok da sağlam değiller bana göre. Eşleri onlara hiç karismazmis ki onlar hergün çıkar eşim arada bir katılır onlara. Ben aradığım da eşimle dalga geciyorlarmis balkabagina donusmeden git diye seviyesiz şeyler. Para kısmına gelince eşim zaten maşallah eli bol arkadaş es dost paradan daha kıymetli ona göre. Art niyet yok çok saf.
Aksam 8 de çıkıyor 12 bence makul ama 2 cinnet getirtiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?