Ben ilk defa benligimden çıktım !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eşin o yobaz arkadaslarıyla nereye gıdıyor da sen bır ıkı saat gec kalınca adamı bu kadar parcaladın ?

eşin o yobaz arkadaslarıyla nereye gıdıyor da sen bır ıkı saat gec kalınca adamı bu kadar parcaladın ?

Burda bir mekân var oraya takılıyor biliyorum gittiği yeri ama sorun o arkadaşları ile olmasi.

Eşiniz sabırlı adammış.
Hele şiddet.

İnsanlara özgür alan bırakın
Yerini biliyorum demişsiniz adam demekki dürüst
sizide zorlamamış sen de gel diye
E o zaman 1-2 saat geç gelse ne olacak ki.

Ne yaptın be arkadaşım senin şu yaptığını ben eşime yapsam beni parçalar tırnaklamak morartmak haksızsın biliyorsun.En iyisi haftada birgün belirle esin arkadaşlarıyla istediği gibi gorussun.Arkadaşım yeri ayrı stres atmalı bir insan

Çözümü yok gibi duruyor. Aslında kadınlar cin fikirli ama bu konuda benim beyin nakavt. Bi taktiği vardır ama ne

Ben ona attiricam stres

Burda bir mekân var oraya takılıyor biliyorum gittiği yeri ama sorun o arkadaşları ile olmasi.

hımm sen arkadaslarını sevmıyosun o zmaan yoksa esının yanlıs bır davranısı yok... 1 2 saat gec kalması senı neden bu kadar rahatsz edıyor kı ? bırde onlar sonucta esının arkadasları vazgecmıyorsa oldugu gıbı kabullenmeyı denesen.. adamı resmen yolmussun kız

Ay konu sayesinde hem kızdım hem içimş döktüm hem güldüm ilahi kızlarr

Hatalisiniz bir kere adam saldirmakla yapabileceginiz en yanlis seyi yaparak kendinisi haksiz pozisyona sokmussunuz bundan sonr adamin karsina gecip mantik timsali akli basinda adam akil verecek bir otoritenizin kaldigini sanmiyorum. Kocanizin size saygi duyup tavsiyelerinizi dinlemesini istiyorsaniz aklinizi basiniza alip daha mantikli ve akilli davranin derim.

Mesela ??

Valla sah-mat kardes keske adamin ustune panter gibi atilmadan sorsaydin ama simdi ben erkek olsam kadin kafayi yedi kiskancliktan saldiriyor derdim vede arkadaslari ile ilgili ne dersen de kiskancliktan abarttigini dusunurdum. Erkekler boyle dusunur cunku.
Bir kere bu konuda sakin ol, 2. si arkadaslarini sevmiyor olmanin ve kocanin onlarla gorusmesini istemiyor olmanin mantikli sebepleri oldugunu varsayiyorum ben.
Adamlar kari kiz pesinde mi ?
Adamlar icki kumar aleminde mi?
Adamlar hirsiz yan kesici mi?
Adamlar issic gucsuz amacsiz bos gezen ve kocani somuren kisiler mi?
Adamlarin kocaniza ne anlamda kotu etki ettiklerini derseniz ve bu mantikli birseyse o zaman birdaha konusalim.
Ama sirf onlara cok vakit ayiriyor o vakti benle gecirmesi lazim tribiyse bu valla cok yardimci olamiycam bu durumda.

Icki kullaniyoruz yalan yok. Ickili ortamda olurlar genelde. Benimle zaten vakit geçiriyor ama o arkadaşları bir garip ya hırsız değiller ama çok da sağlam değiller bana göre. Eşleri onlara hiç karismazmis ki onlar hergün çıkar eşim arada bir katılır onlara. Ben aradığım da eşimle dalga geciyorlarmis balkabagina donusmeden git diye seviyesiz şeyler. Para kısmına gelince eşim zaten maşallah eli bol arkadaş es dost paradan daha kıymetli ona göre. Art niyet yok çok saf.

kocan bekarkendemi takiliyordu bunlarla ? bana kalirsa eskiden kalma bir aliskanlik esinin ki, benim esim genelde benim kafamdadir cogunlukla yani ama ornek vermek gerekirse hoslanmadigim bir kisi olursada etrafinda mantikli sebepleri siralayip aciklamami yaparim daha da beni dinlemezse kendi bilir koskoca adami ayagindan zincirleyecek halim yok. Ama genelde bir zaman sonra uyardigim kisilerden kazik yedigi icin artik uyarilarimi dikkate almaya basladi. Tamamen kafa yapisi guven meselesi, adam sizin uyarilarinizi dirdirci kadin uyarisindan farkli olarak algilamasi lazim eger mantikli temellere dayaniyorsa sikayetleriniz. Kolay degil karsinizdaki yetiskin adam kizmayla tehditle siddetle istediginizi yaptirmaniz cok zor zaten bu gibi durumlarda adamin sizi anlamasi cok daha onemli.

Sinirle yuz goz tirnaklamam ne demek konu sahibesi okurken ben sinirlendim esiniz hakli ...belli esinize naziniz geciyor ama sizde bunu abartmayin ki sogutur yani... sinir icinde bir psikiyatriye gidin zarari size bu sinir yarin bir hastalik.olarak donmesin ya da belkide bir rahatsizlik var ondan boyle sinir yapiyor olurmu? Olur

Aksam 8 de çıkıyor 12 bence makul ama 2 cinnet getirtiyor bana

iyide sanki her akşam yaptığı birşey.
muhabbet esnasında insan hop saat 12 olmuş benim muhabbetim buraya kadar moduna geçemez ki..
benim eşimde dışarı çıktığında 12 de gelmez yani..
koskoca adama çocuk gibi şu saatte eve gel demek bana komik geliyor..
annesimisiniz siz rolünüzü karıştırmayın..

olayı şiddete dönüştürecek kadar cinnet geçirecek ne var cidden anlamadım ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…