Ben ilk defa benligimden çıktım !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama o onun da oğlu
Birgün senle olsun, birgün onla madem
Herşeyi sen üstlenme, o da düşünsün çocuğunu
Anne kadar baba da önemli hele de erkek evladı için

Oglumuza karşı gerektiğinden fazla ilgili. Iste arada bir bu adamlarla çıkıyor ya. Çıkacağı zamanın gündüzü oglumuzla ilgilenir. Sor

Tabiki canım ben ciktigimda baba da kalıyor da işte benim vicdanim el vermiyor oğlumu o saate kadar gormezsem. Hemen özlerim ben ya

Eşiniz sizin bi güzel ağzınızı yüzünüzü dağıtsaydı bu yaptığınızdan ötürü, o zaman da ben çok sinirliyim diye gezip bu hareketlerinizi meşrulaştırabilecek miydiniz böyle?

Yok. Muhtemelen sizde boşanmam taraftarı olacaktiniz

Ben değil gece gündüz bile doğru düzgün çıkamıyorum arkadaş yada kuzen Vs.le.
Ayda yılda bir işte.
İşte böyle adamlara kusura bakma ama sinir oluyorum. Evlilik müşterek bir şey. Eğer herhangi bir sebeple senin dışarı çıkman doğru değilse o da çıkmamalı.
Ama anladığım kadarıyla eşin oldukça mazbut bir adam. Çok zor, doğru bildiğinin aksine onu ikna etmek. Muhtemelen babasından da böyle gördü, babası da annesini gecenin bir vakti bıraktı gitti, istediği saatte geldi, annesi de ses çıkarmadan bekledi.
Şimdi de aynı şeyi senin kabullenmeni istiyor.
Belki karşına alıp konuşsan faydası olur ama ben sanmıyorum, açıkçası.

Ben olsam bağrıma taş basarım özlesem de giderim
Babası niye özlemeden gece 2 lere kadar geziyo

Ana yüreği böyle bir şey demek :)

Yok. Muhtemelen sizde boşanmam taraftarı olacaktiniz

Karşınızdaki erkek.Size zarar vermeye kalkarsa bi morlukla kurtulamazsınız.Bigün böyle bi anda tersine gelir el kaldırırsa o zaman sorunlarınız onun dışarı çıkıyo olmasından çok ileri gider.Dikkat edin lütfen.

Aynen anlattığın gibi canım, harfi harfine aynı hem de.
Kp de böyleymiş kvnin dediğine göre son 5 senedir tam anlamıyla evine ilgi gösteriyormuş Vs Vs.
Yani sessiz kal, alış, bir kadın olarak evden dışarı çıkma çocuğuna bak demeye getiriyor.

Kızlar azıcık gözünüzü açın
Hiç değilse kocalarınızdan taktik kapın

Bizde torun muhabbeti çok vardı
Kayınvalideye bir giderdik
Türbe gibi kızımı ziyarete gelen komşuları dolardı
Ben kalabalığı sevmem ve hiç mi çocuk görmemişler, bahane bence
Ve kalkmayı da bilmiyorduk hatır gönül diyodu eşim

Öyle mi
Sonraki hafta eşimle kızımı yolladım ben gitmedim
2 saate döndüler
Zormuş, durmuyormuş, kayınvalide kendi yollamış
Oh dedim yaşamadan anlamaz bazı insanlar, fikrime sağlık
Torun sevgisi ve gösterişi yerle bir oluverdi

Bidaha bu kadar kaba davranacagimi sanmıyorum olursa da ucuz kurtulmam haklısınız

Ahhh ya. Mutlu ol, evin huzurlu olsun, tabii de, çok arıyor musunuz bu adamları, gül gibi halinizle, cidden, çok üzülüyorum böyle şeyler okuyunca. Ne diyeyim inşallah yaşlandıkça olgunlaşır da evinin kıymetini bilir.

Sahmat bence bu gecelik özürden ziyade genel olarak belki birazcık daha pozitif bir insan olmak seni de mutlu edebilir. Iliskiniz düzelsin diye değil , kendin için.

Tamam herifler dan dun konuşuyor olabilirler ama ben kötü insan olduklarını sanmıyorum, muhtemelen eğlencelidirler de. Gelecek hafta mesela, evde buluşuyorlarsa sen de 1 çeşit meze yap, kocanla gönder. Bunca zamandır dinlemiyorsunuz, bir hediye de benden olsun çocuklara selam de. Ama mezeyi yaparken eğlen, mutlu bir şekilde yap. Hem kendini hem kocanı şaşırt. Hayatta sürprizler güzel oluyor.

Yarın çiçek topla mesela, yakında lehlak ağacı varsa makasla 2 küçük dal kes eve getir.

Küçük seylerden mutlu olun vs şeklindeki kişisel gelişim kitabı falan okumadım ufurukten teyyare de yazmiyorum Şu var ki, insan bir noktaya kadar kendi ruh galini belirleyebilir. Yarın sabah kalkıp, ben mutsuz, kavgacı bir insan değilim; muhabbet edilecek eglenceli bir insanım de ve yarın böyle davran bir. Markette yaşlı bir teyzeyle muhabbet et, havalar pek güzel gidiyor de.

Herif eve geldiğinde de, ben son günlerde biraz bunaldım,saçmaladim biraz kusura bakma de. Bundan sonra da bu stil davranmazsan erkege siddet umarım unutulur.

İnşallah canım ama ben de elimden geldiğince fırsat vermemeye çalışıyorum, kızım küçük olmasına rağmen ehliyet de aldım, kv'nin ' hadi git doktor ol da gel ' diye dalga geçmesine rağmen ygsye de girdim. Hiç çalışmadığım halde 2 yıllık ilahiyat kazandım, ve bunu söyleyince mosmor oldular, o an o kadar mutlu oldum ki anlatamam.

şimdi benim çocuğum yok biraz işkembeden sallamak gibi olacak ama, ben de bırakırım babasına bir gece kafamı dinlerim gibime geliyor.
Ben çalışıyorum
Kimisi 2 saat bile bırakamıyo
Yolum uzak toplamda 11 saat ayrıyız yani
En az babalar kadar ayrı kalabiliyorum
Akşam mümkün olduğunca telafi etmeye çalışıyorum ama baba da etmeli
Etmeyecekse bende sen gez paşam ben bakarım herşey oğlum / kızım için demem. Misilleme yaparım

esimin gidecegi yere karismam. cunku o bir baba, bir koca, bir hoca olarak kendine yakisani yapmakla mukelleftir. her ailenin kulturu farklidir. misal 8 aylik hamileyim, tatile ihtiyacim var diye kiz arkadaslarimla tatile yollayip, evde kendi 6 yasindaki cocugun sorumlulugunu ustlenir. ama kendi katilmasi gereken konferansi dogum yaklasip da yalniz yakalanmayayim diye iptal eder.

ote yandan esinden hic hoslanmadigim bir arkadasi vardir. su dahi icseler beraber bana batar. sizinki de bir nebze bu hesap olmus ama had asilmis. esime hicbir gun o arkadasinin esi ile gorusme demedim. deseydim de gorusurdu. stabil kalin, az sabirda cok keramet vardir.

Ohhh süpersin. Yap tabii ki. Kayınvalideni falan hiç takma, o kendi sessiz kaldığı, ezildiği için doğrusunu o sanıyor yıllarca o duyguyu yaşamanın etkisiyle. Harika bir şey yapmışsın. Doktor olma, hoca ol ya da olma fark etmez. En azından kendin için bir şeyler yapmışsın.
Yani ben de kendi üstlenmeyene itekleyerek anlatma taraftarıyım. Çünkü bu tarz meseleler bir süre sonra görev haline dönüyor, kötü olan o. Yoksa her anneye evi evladı kıymetli elbette.

Bi de işe girersen süper olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…