Ama o onun da oğlu
Birgün senle olsun, birgün onla madem
Herşeyi sen üstlenme, o da düşünsün çocuğunu
Anne kadar baba da önemli hele de erkek evladı için
Aaaa şekerim, ondan kolay ne var. Ver bebeyi kucağına haftada bir gece, sen de arkadaşlarınla çık. Çocuk doğurduysan sırf kendine doğurmadın ya. Baba olmak onun gece çıkmasını engellemiyorsa seni de engellemesin.
Eşiniz sizin bi güzel ağzınızı yüzünüzü dağıtsaydı bu yaptığınızdan ötürü, o zaman da ben çok sinirliyim diye gezip bu hareketlerinizi meşrulaştırabilecek miydiniz böyle?
İşte böyle adamlara kusura bakma ama sinir oluyorum. Evlilik müşterek bir şey. Eğer herhangi bir sebeple senin dışarı çıkman doğru değilse o da çıkmamalı.Ben değil gece gündüz bile doğru düzgün çıkamıyorum arkadaş yada kuzen Vs.le.
Ayda yılda bir işte.
Ben olsam bağrıma taş basarım özlesem de giderimOglumuza karşı gerektiğinden fazla ilgili. Iste arada bir bu adamlarla çıkıyor ya. Çıkacağı zamanın gündüzü oglumuzla ilgilenir. Sor
Tabiki canım ben ciktigimda baba da kalıyor da işte benim vicdanim el vermiyor oğlumu o saate kadar gormezsem. Hemen özlerim ben ya
Ana yüreği böyle bir şey demek :)Oglumuza karşı gerektiğinden fazla ilgili. Iste arada bir bu adamlarla çıkıyor ya. Çıkacağı zamanın gündüzü oglumuzla ilgilenir. Sor
Tabiki canım ben ciktigimda baba da kalıyor da işte benim vicdanim el vermiyor oğlumu o saate kadar gormezsem. Hemen özlerim ben ya
Ben olsam bağrıma taş basarım özlesem de giderim
Babası niye özlemeden gece 2 lere kadar geziyo
Yok. Muhtemelen sizde boşanmam taraftarı olacaktiniz
Ana yüreği böyle bir şey demek :)
Aynen anlattığın gibi canım, harfi harfine aynı hem de.İşte böyle adamlara kusura bakma ama sinir oluyorum. Evlilik müşterek bir şey. Eğer herhangi bir sebeple senin dışarı çıkman doğru değilse o da çıkmamalı.
Ama anladığım kadarıyla eşin oldukça mazbut bir adam. Çok zor, doğru bildiğinin aksine onu ikna etmek. Muhtemelen babasından da böyle gördü, babası da annesini gecenin bir vakti bıraktı gitti, istediği saatte geldi, annesi de ses çıkarmadan bekledi.
Şimdi de aynı şeyi senin kabullenmeni istiyor.
Belki karşına alıp konuşsan faydası olur ama ben sanmıyorum, açıkçası.
Karşınızdaki erkek.Size zarar vermeye kalkarsa bi morlukla kurtulamazsınız.Bigün böyle bi anda tersine gelir el kaldırırsa o zaman sorunlarınız onun dışarı çıkıyo olmasından çok ileri gider.Dikkat edin lütfen.
Bendeki baba yüreği demek kiAna yüreği böyle bir şey demek :)
Ahhh ya. Mutlu ol, evin huzurlu olsun, tabii de, çok arıyor musunuz bu adamları, gül gibi halinizle, cidden, çok üzülüyorum böyle şeyler okuyunca. Ne diyeyim inşallah yaşlandıkça olgunlaşır da evinin kıymetini bilir.Aynen anlattığın gibi canım, harfi harfine aynı hem de.
Kp de böyleymiş kvnin dediğine göre son 5 senedir tam anlamıyla evine ilgi gösteriyormuş Vs Vs.
Yani sessiz kal, alış, bir kadın olarak evden dışarı çıkma çocuğuna bak demeye getiriyor.
şimdi benim çocuğum yok biraz işkembeden sallamak gibi olacak ama, ben de bırakırım babasına bir gece kafamı dinlerim gibime geliyor.Bendeki baba yüreği demek ki
İnşallah canım ama ben de elimden geldiğince fırsat vermemeye çalışıyorum, kızım küçük olmasına rağmen ehliyet de aldım, kv'nin ' hadi git doktor ol da gel ' diye dalga geçmesine rağmen ygsye de girdim. Hiç çalışmadığım halde 2 yıllık ilahiyat kazandım, ve bunu söyleyince mosmor oldular, o an o kadar mutlu oldum ki anlatamam.Ahhh ya. Mutlu ol, evin huzurlu olsun, tabii de, çok arıyor musunuz bu adamları, gül gibi halinizle, cidden, çok üzülüyorum böyle şeyler okuyunca. Ne diyeyim inşallah yaşlandıkça olgunlaşır da evinin kıymetini bilir.
Ben çalışıyorumşimdi benim çocuğum yok biraz işkembeden sallamak gibi olacak ama, ben de bırakırım babasına bir gece kafamı dinlerim gibime geliyor.
Şimdi nerden anlatsam bilemedim. Sorun şu ki eşimin arkadaş ortamı Allahım tek asamadigimiz konu bu.
Eşim bir türlü arkadaş ortamından kopamiyor. Nereye gittiğini bilirim kiminle takildigini her aradigimda ulaşirim ama 1 saat yada 2 saat geç gelse kıyamet kopuyor bende cinler tepeye geliyor.
Geçen gün yine böyle oldu. Tabi ben elim belimde kapıda belirdim. Ilk cümlesi haklısın hayatım Özür dilerim oldu. Ama ben zaten haklı olduğumu biliyorum. Neyse tartıştık uzadı uzadı ben buna saldirdim elini yüzünü tırnaklamisim. Boynunu morartmisim. Tek hatırladığım beni üzerinden itmeye çalıştığı.
Arkadaş çevresi olmasa mükemmel bir iletisimimiz var beraberken çok güzel zamanlar geçiriyoruz. Mesela hiç bir şekilde kavga etmiyoruz. Ne zaman o yobaz arkadaşları arıyor bende kıyamet kopuyor. Kendimi frenleyemiyorum kavga ediyorum. Şuan küs benimle çok agirina gitmiş ona yaptığım. . O da gitmeseydi biliyor sinir oldugumu.
Anladım ki bu kavgayla cozulmeyecek ne yapmam lazım. Yapı gereği çok sinirliyim. Bi anda herseyi yerle bir ederim. Sizce şimdi kim hatalı ? Nasıl davranayim ne yapayim ay bilemiyorum. Karmakarışık. Özellikle bu arkadaş çevresinden muzdarip arkadaslara bu sorum.
Ohhh süpersin. Yap tabii ki. Kayınvalideni falan hiç takma, o kendi sessiz kaldığı, ezildiği için doğrusunu o sanıyor yıllarca o duyguyu yaşamanın etkisiyle. Harika bir şey yapmışsın. Doktor olma, hoca ol ya da olma fark etmez. En azından kendin için bir şeyler yapmışsın.İnşallah canım ama ben de elimden geldiğince fırsat vermemeye çalışıyorum, kızım küçük olmasına rağmen ehliyet de aldım, kv'nin ' hadi git doktor ol da gel ' diye dalga geçmesine rağmen ygsye de girdim. Hiç çalışmadığım halde 2 yıllık ilahiyat kazandım, ve bunu söyleyince mosmor oldular, o an o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
Yani ben de kendi üstlenmeyene itekleyerek anlatma taraftarıyım. Çünkü bu tarz meseleler bir süre sonra görev haline dönüyor, kötü olan o. Yoksa her anneye evi evladı kıymetli elbette.Ben çalışıyorum
Kimisi 2 saat bile bırakamıyo
Yolum uzak toplamda 11 saat ayrıyız yani
En az babalar kadar ayrı kalabiliyorum
Akşam mümkün olduğunca telafi etmeye çalışıyorum ama baba da etmeli
Etmeyecekse bende sen gez paşam ben bakarım herşey oğlum / kızım için demem. Misilleme yaparım
Bi de işe girersen süper olurİnşallah canım ama ben de elimden geldiğince fırsat vermemeye çalışıyorum, kızım küçük olmasına rağmen ehliyet de aldım, kv'nin ' hadi git doktor ol da gel ' diye dalga geçmesine rağmen ygsye de girdim. Hiç çalışmadığım halde 2 yıllık ilahiyat kazandım, ve bunu söyleyince mosmor oldular, o an o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?