Ben ilk defa benligimden çıktım !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayni seyi erkek yapsa siddet siddet diye bagiriyoruz. Sizinde karisini dovenlerden farkiniz yok bence cok ayip etmissiniz .sizinkide siddet hemde gercek bi siddet

Bi de işe girersen süper olur
İnşallah canım, çalışmayı da istiyorum tabi ama kv gibi olmayacağıma yavaş yavaş alttan alttan alıştırmaya çalışıyorum. :) herşeyin sırası var..
Şimdi birden planlarımı belli etsem, hemen muhalefet olacaklar biliyorum.

Konu sahibi @sah-mat arkadaşım benim eşime yapmak istediğimi sen yapmışsın, ama sonucunda sen bir değişim ya da özür beklerken özür dileyecek gönül alacak kişi konumuna düşmüşsün..
Benim eşim de 12 gibi çıktı daha gelmedi, 1 buçuk yaşında kızımla evde yalnızız, ben de şu an çok sinirliyim.
Gelince nasıl bir tepki vermeliyim? Yada sessiz mi kalmalıyım?

Gecelere kadar eglenmese biseycik olmaz adama, yok kafa dagitiyormus, yok mutlu oluyormuş falan fistan duzgun saattede dagitilabilir o kafa. 2 sene olcak evliyiz daha esim birkere bensiz arkadaslariyla gorusmedi. Ben baskilamadigim halde. Eğlenceksede bunun gecenin köründe olmasinin alemi yok bence. Yalniz bulusmak istese problem etmemde eve 12den sonra gelse kıyamet kopar. Ha yinede adami tirnaklamamak lazim.

Tabi ki ağırına gider, küser, adamın üzerine atlayıp tırnaklamışsınız. Bence ayrılık nedeni bile böyle bir saldırı, ama neyse şimdi üzmeyeyim sizi... Eşiniz küsmekle kalmış neyse ki.

Bence sorun arkadaş ortamı değil, sizin öfke kontrolünü başaramayışınız. Adam daha kapıda özür dilemiş. Kaldı ki kötü bir şey de yapılmamış bence. Nereye gittiğini kimle olduğunu biliyormuşsunuz. Haftada bir en azından isteyen istediği gibi çıkmalı bence, yoksa boğulur insan. Sizin için de geçerli bu, onun çıktığı akşamlarda siz de kendi kız arkadaşlarınızla falan plan mı yapsanız acaba?

Acaba çok mu sık çıkıyor, geçmişte bir vukuatı mı oldu? Ama anladığım kadarıyla kocanız sizin sözünüzü dinlediğinde iyisiniz, dinlemediğinde kopuyorsunuz. Sanırım fazla kontrolcüsünüz. Bence bu ve öfke kontrolü konusunda uzman yardımı almanız gerek. Adama da yazık, size de yazık, böyle bir sinir krizi ruhen de bendenen de çok yıpratıcı olmalı..

Ama canım verdiği saatte gelsin o da ben demiyorum 7 24 benimle otursun ama abartmasin da yani

Ama bazen muhabbet uzar, olabilir. sabah 4lere 5lere kadar da sokaklarda kalmadı sanıyorum. Biraz gecikince siz arayın bir sesini duyun, merak ettim gelmiyor musun deyin, yeterli, yine gecikirse, gelince en fazla surat asarsınız. Ama bence durumu kabullenmeniz gerek surat asmaya bile gerek yok.

Evlenen kişi neden arkadaşlarından kopsun ayrıca, ben onu da anlamıyorum. Biz bazen grup olarak çıktığımızda evli arkadaşlarımızdan sadece tek taraf gelir, tek kadın ya da tek erkek geldikleri olur, diğeri yorgundur falan katılmaz arada, gece yarılarına bizimle takılırlar bizle aynı saatlerde evlerine dönerler. Hiç bir eş böyle bir tavırda bulunmaz da bu ortamda, üstelik kadınlı erkekli ortam, bekarı var evlisi var çifti var. İçkili mekanlar. Çoğu arayıp sormaz bile. Çünkü güvenirler eşlerine. Bir tanesinin de bir yanlış yaptığını görmedik zaten, o güveni suistimal etmezler. Ben de bazen nişanlımla çıkmam, ben daha evcimenim, sen git derim, adam gece 2de falan döner evine. Evlenince de bu değişmeyecek, istediği zaman çıkabilmeli bence arkadaşlarıyla, tabi o kırk yılda bir çıkar ama isterse haftada bir iki rutine oturtsun. sadece 3ü geçirirse başına bir iş gelmesin o saatten sonra iti kopuğu kalır sokakta diye korkarım o kadar.

Güven sorunu mu var? Kadın yok eminim diyorsunuz da başka erkekler için neden sinir krizi geçiriyorsunuz? Bu sağlıklı değil inanın kendinizi böyle kaybetmeniz hiç iyi değil

Canim madem 12 diyip 2 de geliyor sakince anlat; madem 12 yerine 2de geliceksin lutfen beni haberdar et, seni merak etmiyeyim. Malum dunya kotu bende seni nezaman, nerde aricagimi bileyim.
Bu tarz cumlelerle sakince anlat vallahi en gec 17ci defada anlicak

Arkadaslarinin yobaz olmasi konusunda bi sure hic laf etme ama arkadas ortaminda yada tv izlerken bi baglanti kurup arkadaslarina minicik laf kondur ve sus. Eger sen inat edersen o da inatlasir. Sen yobazlar konusunda kafasinda ampul yanmasini sagla. Kendi dusunceni onun dusuncesiymis sanmasini sagla

kız naptın oyle saldırmak tırmalamak falan
adam bunu yapsa hemen boşanmak kelımelerı ucusur yahu

Gece geldiği oldu mu hiç 1 2 gibi mesela. Geç gelip de ses çıkarmayan varsa helal olsun o zaman
benimki bi kez gece 1 de geldi bana tuhaf geliyo evli bir erkegin gec gelmesi dedim bu eve gec gelinmiycek diye oda haklisim olmaz birdaha dedi ama gittigi yeri ve sebebini biliyorum.

Sana da sorayım gece geç gelse de sakin olacakmisin mesela 12 dedi ama 2 de geldi yada 3 de ha eğer ses cikartmiyorsaniz durup bir dusunucem gerçekten
bende cok kizardim bizim eve gece o saatte gelemez tirnaklamazdim ama tavir trip tepkim epey olurdu cok sukur benimki sorumlulugunu biliyor yaklasik 4 yildir yoksa bende cok kizarim haklisin ama siddete hayir

adamın arkadaşı da mı olmasın. bi de üzerine saldırmışsınız. aynısını o size yapsa hoşunuza gider mi,?

Ben yaptığım doğru demedim bi anlık sinirle oldu ilk ve sondu inşallah tabi. Tamam tepkim büyüktü ama benim inadima yapar gibi ne zaman bu grupla çıksa eve geliş saati esniyor. Anlatiyorsun anlamıyor ne yapayım yani. Tabi ki çıkacak gezecek bende çıkıp geziyorum. Benim sadece bu gruba alerjim var. Burdan arkadaşlar sormuş geçmişte güven problemimi var diye ama yok öyle bişey yaşamadım. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…